Ihaj:
Xbox Gamertag: oriic

mázlid van,nekem az 550-es van...jó vétel sok bemenettel és remek képpel. én nem bántam meg h egy éve megvettem...
--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972
micsoda PC-s emlékek törtek elő belőlem...akkoriban még nem volt xbox-om sajnos 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Halo Reach Solo Legendary nehézségen végigjátszva....
Vááá, párszor ott voltam hogy földhöz verem a joy-t.

hát én még doom1-en, Duke Nukem-en és Unreal-en kezdtem
gamertag: StLui
"All DOOM 3 content has been re-mastered for PlayStation 3in stunning 3D for an even more terrifying FPS experience."
SE X8 GDX v26, Xbox 360 Slim 250 GB Valhalla
(#35957) MasterMark válasza orichalcos (#35954) üzenetére

Respekt XDD
Azért az nem könnyű. 
- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

C Szériás tvék 6-ostól felfele tökéletesek...Nekem C750 van,és tökéletes.A C650 ugyanaz,csak ugye nincs 3D.
(#35959) orichalcos válasza MasterMark (#35957) üzenetére
Köszi, de azért van ennél ezerszer nehezebb is.
LASO például. 
Amúgy aki majd megveszi Ghost Recon-t és érdekli a történet is, jelentem hogy van magyar felirat a Ghost Recon Alpha-hoz. 

Bár nem túl bonyolult a történet abban a 25 percben. 
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)
Gondoltam. Csak jeleztem. 

Elismerésem. Ez nekem szvsz sosem lesz meg. Időm se nagyon van rá sajnos.
Örülök ha pár naponta van időm egy-egy óra Trials Evolutiont játszani. 
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

Valaki Halo 3 ODST acsi?
Vidmaster Challenge: Endure
In Firefight, on any mission, pass the 4th Set on 4-player Heroic LIVE co-op.
- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

Ja meg ezt is megcsinálhatnánk ha összejönnénk annyian.
Vidmaster Challenge: Déjà Vu
Complete Highway on 4-player Legendary LIVE co-op, with Iron, and no 'Hog or Scorpion.
(#35965) orichalcos válasza MasterMark (#35964) üzenetére
Lesz elvileg ma fülesem, utána benne vagyok. 
Viszont majd én is kérnék Reach acsiban segítséget. 

Sziasztok!
Mostansag keszulok boxot venni es lenne egy alap kerdesem (googleval sokra sajnos nem jutottam, ezert gondoltam felteszem itt).
Egy siman 4G-s slimet tervezek venni, ugy is van elfekvoben egy 2,5"-os laptop vinyom. Viszont kerestem valami listat, hogy mikkel kompatibilis, milyen tipusok menne bele, de nem talaltam. A kerdesem az lenne, hogy egy 160-as Seagatet megeszik-e, vagy hiaba is probalkoznek vele? (Nem tervezem flashelni, szoval alap, erintetlen cumo eseteben kerdezem)
Segitsegeteket elore is koszonom!

"Viszont kerestem valami listat, hogy mikkel kompatibilis, milyen tipusok menne bele, de nem talaltam."
hol kerested?? kb fél perc keresőhasználat lett volna csak.. 
tessék: [link]
nem lesz jó a seagate.
Xbox Live gamertag: daniel87HUN

Koszi szepen, akkor ez igy buko!
pl.: google.com / "xbox 360 slim hdd compatibility"
de nagyon hasznalhato talalat nem volt.

Eladod a hdd-t és 9eFt többletért veszel 250-es xbox-ot, azért ez nem akkora bukó szerencsére 
gamertag: StLui

Egyetértek,később pótolni a hdd-t drágább mulatság!A boxba egyébként csak WDC vinyót lehet beleokoskodni!
De RGH-val asszem bármilyent.
SE X8 GDX v26, Xbox 360 Slim 250 GB Valhalla

ez mar kezdi karcolni a warez temat szerintem 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Koszi a segitseget.
Igen, igy mar valoban elgondolkodtato a 250-es 

Udv urak nemregg vettem egy wiereless controllert amin ugye van egy 2,5 os jack dugo ami ha jol tudom mono. A kerdesem az lenne hogy ezt pcn hasznalva tudom arra hasznalnni hogy a jatakot hallgassam rajta egy általános fejhallgatoval 3,5 os jack atalakitoval . Vagy csak a Windows live komunikaciora hasznalhato es a jatek hangjai nem jonnek keresztul ezen a csatornan.

elsonek kiprobalnam, baj nem lehet belole
de szerintem nem
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621