amikor játszottál valaki ellen akkor a menüben (mielőtt visszamész lobbyba) van asszem egy olyan, hogy player card, és ott lehet beállítani valahol hogy preferred player, de már pontosan nem emlékszem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (kiemelt téma)Hozzászólások

zsotesz81
(fanatikus tag)

gxyb
(tag)
Megtaláltam, köszi!
Nem vagyok nagy rpg-s, de ez lehet, hogy kelleni fog nekem is.
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

Blyan
(PH! kedvence)
Wow.
Az első rész nagy kedvencem volt PC-n.
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

MasterMark
(őstag)
Nem volt hozzá szerencsém de csak jókat hallottam róla. Talán majd megveszem valamikor, csak a gépem nem egy erőmű.
szerk.: Még épp beleférek a minimum gépigénybe.
[ Szerkesztve ]
- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

Blyan
(PH! kedvence)
Ma már ez nem igazán számít teljesíthetetlen hw-nek, még konzolrajongóknak sem. 
Recommended requirements
Windows XP / Vista
Intel Pentium 4 3.0 GHz or AMD Athlon 64 3000+
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7800 GTX 256 MB or ATI Radeon X1950 XT 256 MB
4x DVD-ROM
8.5 GB hard drive space
Szerk:
Hát a minimum az tényleg minimum, értsd az elégge akadt anno.
[ Szerkesztve ]
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

MasterMark
(őstag)
"a sima „Enhanced Edition” a 2 DVD-s játék mellett OST-t, térképet, kézikönyvet és útmutatót tartalmaz, míg a „Dark Edition” mindezeken túl „Így készült” DVD-t, matricákat, medált és művészeti albumot rejt, mindezt igényes, fekete dobozban"
Nem semmi, ez a CD Projekt tényleg ért hozzá, hogy legyen miért megvenni a játékukat. Mondjuk a 13 ezer Forintos árat kicsit soknak tartom az 576-nál... Azért ez mégsem egy új játék.
[ Szerkesztve ]
- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

dilipok
(PH! addikt)
a 3 es a 4 is 2 dvd 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Blyan
(PH! kedvence)
Ez a PC-s első rész?
[ Szerkesztve ]

MasterMark
(őstag)
Az új XBOX-os: [link]
[ Szerkesztve ]

Blyan
(PH! kedvence)
Akkor miért drága a 13e fitying?

MasterMark
(őstag)
Mert nem új, már egy éves játék. Ettől függetlenül is meg fogom venni. 

Blyan
(PH! kedvence)
Hogy lenne egy éves, mikor most jelenik meg Boxra? :p Vagy a PC-s verziót számítod? 

MasterMark
(őstag)
Figyelj úgy értem a játék már rég kész volt, most csak átírták XBOX-ra, szóval azért mondom nem teljesen új a játék, azért nem kéne új áron adni. Hanem mondjuk 9990 Ft már megfelelne nekem.
(Mint a Halo CE Anniversary)

roberto211
(senior tag)
Hali .. Erről a hdmi kábelről mit tudtok: LINK
Érdemes megvenni, vagy ugyanolyan mint egy sima 1500ft.-os aranyozott és csak parasztvakítás?,
xbla: robertino211
(#28016) MasterMark válasza roberto211 (#28015) üzenetére

MasterMark
(őstag)
Az aranyozós hülyeség csak parasztvakítás, jó a sima 1500 Ft-os is.
De XBOX-hoz az MS HDMI kábele a legjobb, azon valamiért szebb a kép, jobban szereti az XBOX.
[ Szerkesztve ]
(#28017) roberto211 válasza MasterMark (#28016) üzenetére

roberto211
(senior tag)
oks..
de azért kiváncsi lennék, milyen egy 5k-s "prémium" hdmi kábel.
Hogy miben különbözik mint egy sima.. 
[ Szerkesztve ]
(#28018) roberto211 válasza MasterMark (#28016) üzenetére

roberto211
(senior tag)
Küldenél egy linket ha megkérlek?

Blyan
(PH! kedvence)
Azért a Halo kicsit más e téren, az egy felújítás, ez meg teljesen új játék, sosem volt Xboxra.
Nem várható el, hogy csak mert más platformon már volt, ezt ne új árán adják - főleg ilyen szép kiadást.
Egyezzünk meg 11.999-ben. 

MasterMark
(őstag)
Oké igazad van végülis.
De azért annak a motorját is teljesen újraírták, legyen 10.990 Ft és oké. 
roberto211: Milyen linket? Használd a Szerkesztés gombot, és ne csinálj külön hsz.-t minden válasznak így egybe is lehet írni ahogy én most. No Offensive
[ Szerkesztve ]
(#28021) roberto211 válasza MasterMark (#28020) üzenetére

roberto211
(senior tag)
Oks, sorry én barom , utólag jutott eszembe.. Már semmi..

G^zC^mp€r
(őstag)
mostmá beszerzek egy forza3-at én is, mert lenne kivel játszani végre 
(2500ft-ért már lehet kapni jatekaim.hu-n)
Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

Prof01
(PH! addikt)
Még olcsóbban is. Én 2000ft-ért vettem egy Ultimate Edition-t. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Gombinyó
(fanatikus tag)
5k-ért nem kapsz prémium hdmi kábelt. 
mindenhol a legjobb, de a legjobb mindenhol! Gamertag: Gombi1986

kovsol
(PH! nagyúr)
még szerencse, hogy megvan nekem PC -re, amit egy hiba miatt 60Ft ért meg tudtam venni 
(#28024) Gombinyó nem ilyen nagy üzletekbe kell venni, hanem nálunk van egy bolt ahol direkt csak kábeleket árulnak, villanyszereléshez és minden féle elektronikai dolgokhoz, na ott fele áron megkapok mindent
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Bf3 már aránylag jó áron van zavvin. 8500-ból megvan. Ha azt nézed, hogy itthon 7000 körül árulgatják a használt kód nélküli verziókat (amihez 800pont a multi kód, ami a játék fő húzóereje) akkor szerintem aránylag jó vétel lehet, főleg ha van -10% os kódod.
Shadow of the Damned is 11font. Eléggé lent van az is. Más jót nem találtam 
barátnőmmel kitaláltuk, hogy csak jó lenne az a kinect... (közösen összedobjuk rá, akkor annyira nem megterhelő és február-márciusban meglehet)
ehhez pedig: your shape 2012=20font... addig hátha csökken még 
...meg mortal komplete = 25fontról indul márciusban... hátha lemegy nyárig 15környékére, mert kellene már valami jó bunyós cucc és így dlc-kkel jó lenne 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Giinos
(senior tag)
A Sh of D.-et én is nézegettem már...de várok egy mega monday-re ![;]](/dl/s/v1.gif)
--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

kovsol
(PH! nagyúr)
Ha ketten játszotok akkor jó buli a kinect, mi is úgy szoktunk.
30k forintot ketten két hónap alatt spóroltok össze? nem lehet valami sok fizud 
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Jaka
(fanatikus tag)
Elsején fog lejárni a 3 hónapos Gold előfizetésem, és azt hallottam, hogyha addig aktiválok egy 12 hónapos előfizetést, akkor ingyen kapok 400 MS pontot. Ez igaz?

Gombinyó
(fanatikus tag)
Persze, igazad van csak én a prémium alatt azt értettem amiben a hifisták hisznek. Azokért a kábelekért akár 100k-t is elkérnek méterenként vagy többet, igazából nincs határ felfelé. Aztán, hogy tényleg van-e különbség köztük nem tudom. Aki rááldoz ennyit a témára biztos szeretné hinni, hogy van.
mindenhol a legjobb, de a legjobb mindenhol! Gamertag: Gombi1986

Zjunior
(senior tag)
Igen én kaptam

iPhone érdekel!:)

G^zC^mp€r
(őstag)
tehát ez úgy megy, h ha én most aktiválok egy 12 hónapos live-ot mielőtt lejár a cuccosom, akkor én is kapok 400pontot? Vagy ez függ vmitől? (UK reggem van)
[ Szerkesztve ]

JamesHun
(senior tag)
[zavvi Your Shape 2012]
Tényleg jó áron van a your shape
lehet meg is rendelném, de még nem rendeltem innen
menyi idő alatt szokott innen megérkezni a rendelt áru?
illetve lehetséges, hogy van valami régiózár ami miatt nem menne, vagy az csak az amerikai részről behozott játékoknál szokott lenni?
BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu
nem ott a gond, hogy a fizu a kevés, hanem lakáshitelt fizetem, tél van: több a rezsi, mint általában... barátnőmék meg most vettek kocsit és annak is van bőven költsége... meg telefont most cseréltem le, jogsit meg márciusban el kellene kezdenem, így van kiadás bőven... eléggé 0-ra futunk mindketten és azért egy 30ezres plusz kiadás húzós most (de valahogy megoldjuk)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Zjunior
(senior tag)
Nem, megajándékoznak vele, legalábbis engem igen 
Én is megrendeltem a Zavviról a Sharp Fitness-t+Rayman origins+Mortal Kombat
-10% Off-al volt 16k-ba
Itthon Boltba csak a Fitness ennyit

[ Szerkesztve ]

G^zC^mp€r
(őstag)
ha a your shape fitnessre gondolsz, az 10k itthon, nem 16 

dilipok
(PH! addikt)
regiozar nincs, sebesseg valtozo. par naptol hetek. olvass vissza esetleg peldakert.
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Én meg most egyáltalán nem költhetek ilyesmire, mert előző helyen felmondtam, most meg várok, hogy szóljanak. még 1-2hét és talán kezdhetek, de addig csakfaxverés. És még boxozni se tudok 

Zjunior
(senior tag)
Igen, lehet gameshopban de akit átlag user Mediába dobálják 15999-ba 

G^zC^mp€r
(őstag)
jó, hát Media Markttal, és hasonlóval tudjuk mi a helyzet
Hülye azért nem vagyok , hogy ott vásároljak ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Zjunior
(senior tag)
Persze akik értenek hozzá azok nem ott vásárolnak, de sokan még mindig igen...
Azt se tudják mi a Zavvi, Thehut, sendit.com 
A sendit nél mennyi a postaköltség?

Zjunior
(senior tag)
2,4 font
, de annó volt 1 font is de lehet visszamentek nem vásároltam rég óta onnan...
[ Szerkesztve ]

G^zC^mp€r
(őstag)
sendit.com nekem is új 
amúgy azért nemhiszem, h túl sokan media marktba vennének játékot... 576 pl eléggé ismert már, jó pár boltjuk is van, meg hál' istennek elég sok konzol bolt van
szerk.:
most vegyetek bf-at ott van a senditen 22 fonté'
[ Szerkesztve ]
Az sok.... Majdnem ugyan az, mint a thehut meg a zavvi....most a bf3 akciós. Jó ár érte. De 2.4fonttal már nem.

Zjunior
(senior tag)
Na látod neked is ÚJ....
Hát akkor

Gyorsabbak mint a Zavvi meg Thehut...
Kb 4 nap és lenntvan mindig!
Főleg ha van 10% Off akkor még jobb a BF3
MEgnéztem 3 font a szállítás

[ Szerkesztve ]
Bf3-hoz az van írva most senditen, hogy 1hónapon belül postázzák
finom...

kovsol
(PH! nagyúr)
nekem van mindenem amit akartam, csak időm lenne több 
[ Szerkesztve ]