Senki nem tudja a megoldást a bajomra? 
YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN

Senki nem tudja a megoldást a bajomra? 
YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN

Ezeket inkább tőlük kérdezd meg...

Kanyar előtt szoktam fékezni, eleinte gurulva vettem be a kanyarokat, most már félgázzal nyomom, De ha mint a DIRT2 vagy NFS:HP-nél lehetne keresztbe nyomatni kanyarba az álom lenne, nekem sporttól is könnyebben van. Hawaii klasszikus jogsi überhalál.
[ Szerkesztve ]

Nagyon szívesen.Csak nem válaszoltál a telefonod után,aztán kiléptem mert mennem kellett.Máskor is összehozhatnánk.Nekem is tetszett. 
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

milyen szerelmek szövődnek itt kéremszépen 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Szólogattam utána, de nem válaszoltál, igaz kb 10percig telefonáltam 
Na de majd még úgyis megyünk össze vissza a szigeteken, főleg ha jön a patch.
Djuree! A te szerelmed még mindig a puding? 
[ Szerkesztve ]
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

woodbear:Én szinte minden nap fennt vagyok,úgyhogy ha látsz,party,és mehet a krúz.
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
Nekem ma kivétel volt, mert szabin voltam. Amúgy én általában hétfőn, szerdán meg vasárnap vagyok.
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....
Hol most a legolcsóbb a aTDU2?
Lehet megveszem, kizárólag a multi miatt, szeretném már kipróbálni, ha már megvettem az arany tagságot. 
Xbox360 Gamertag: Roterhu

Valaki le tudná írni miként kell használni az xbox 360 transfer cablet, mondjuk win7 alatt. A konkrét kérdés az lenne, ha meg akarom formázni az xbox 360 hdd - t, milyen fájlrendszert kell használni, hogy felismerje az xbox, illetve kellenek e fájlok a hdd - re, hogy felismerhető legyen, vagy csak simán adott fájlrendszerre kell formázni?
Ezt még meg tudnám csinálni ha érdemes, a tegnapi E68 hiba miatt.
Radeon HD 4850 eladó Debrecenben
Fatx fájlrendszert használja tudtommal.
Xplorer360 programmal látod a box vinyó tartalmát win alatt, de hogy formázni lehet-e azt nem tudom.

Elvileg visszajelez a game.co.uk bankja a te bankodnak, hogy törlik a megbízást. Ha ez nem történik meg, akkor a te bankod 14 múlva "rakja vissza" a pénzt a számládra. Addig csak úgy a "levegőben" lóg a pénzed.
[ Szerkesztve ]
Origin:attila4go

addig a bank használja 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

7-től meló van 
"nem is fontos dolog"
Ezt azért nem mondanám. Pl. a Forzánál is HDD hiányában nincs szellemautó és ripléj mentési lehetőség.
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
"Ilyenek pl. a WD BEVS sorozatú vinyók."
Én már tavaly is alig találtam. Ahol találtam, ott meg várni kellett volna rá. Nem tudom most mi a helyzet ezen a téren, de a BEVT is ugyanúgy jó. Én végül ezt raktam a gépbe.
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.

persze, de ilyen játékból nem sok van...

Multi miatt várj egy kicsit.Még nem az igazi.Nehogy az miatt ábrándulj ki a játékból.
Vannak gondok bővenA hivatalos fórumon,azt írják,hogy tesztelik a patch-et,nemsokára várható.Remélem utána jobb lesz.Hivatalos fórum,vannak itt angolul tudók,hátha többet le tudnak szűrni mint Én!
BEVT és BEKT is jó (saját tapasztalat)
HDDHACKR a folymat végén formáz, de kár lenne ráengedni egy HDDHACRK-t...
A gyári HDD nem WD, tönkre is teheti.
[ Szerkesztve ]
http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

Sziasztok.
A TDU2-vel kapcsolatosan látom írtátok, hogy a multi még nem az igazi.
A játék milyen lett?Megéri a pénzét?Nekem az első rész bejött.
Amúgy ezt használtan meg szabad venni?Csak azért kérdezem mert olvastam, hogy most már sok játéknál úgy lesz, hogy 1x lehet felhasználni a multi-s részt.
----Nem érzed a lábaidat? Akkor szagold az enyémet!!!:)-----

Utolsó kérdésedre,ez még nem olyan.
Hát,hogy milyen lett szerintem van olyan jó mint az első rész,de van aki azt állítja,hogy nem.Igazság az,hogy ki kell próbálni.

Crackdown 2őt el tudnám cserélni nfs hp-ra, viszont fel van használva a kód. Hol tudom megnézni, és hol tudok hozzá venni új netes kódot? mennyi?

Tölthető a Dragon Age 2 demója!
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Értem, köszi, akkor megvehetem akár használta.Remek.
Hát ha közel hasonló játékélményt nyújt mint az első része, akkor nekem már megfelel.
Köszi a segítséget. 

sziasztok,
battlefield2-ben live-on egyszer csak kidobott connection error miatt. mondom ok, megpróbáljuk később. újboli belépéskor update-elte a profilomat (szokásos), csakhogy elveszett a rendfokom, és nemtok választani, csak az alap cuccokból. a weapons, gadget listában ott vannak, amiket megszereztem, de játék közben nem választhatóak (nem is látszanak). 
hogy tudom elővarázsolni? mert k*rvára nincs kedvem elölről kezdeni. köszi.
Single amúgy se tetszik, de ezt legalább toljátok páran multiba. Még várok vele, mert most nincs rá keret. 

Heló!
Én is most kezdtem el a battlefield2-t csak PS-n.Sajnos ott is vacakolgatnak a szerverek.
Szoktak időnként érdekes hibák lenni.Pl, van hogy a mi csapatunk nyer és mégis azt írja ki hogy vesztettünk és fordítva.
Remélem hamarosan helyre rázódik.
Lehet neked is csak várnod kell amíg szinkronizál.
Van egy weboldala is, ahol meg tudod nézni a dolgaidat, de most nem otthon vagyok és nem tudom linkelni.
Ott is veszve látszik minden ha beírod a neved?
[ Szerkesztve ]

sehogy. mostanában ilyenek a szerók, majd maguktól megjavulnak, aztán megint elqródnak, ez van...

Megtaláltam nézd meg itt.
Válaszd ki a plattformot és írd be a nick neved.
ahogy hazaérek rácuppanok 
már nagyon várós...
Fringe addict.

Csak az a baj,hogy valami normális autód legyen ahhoz ki kell nyomni azt is.Én most azért nem is sírok a multi után,mert bízok bennt,hogy mire végzek a single-l addigra megjön a javítás,és helyrepofozzák a szervereket is.
karakpecze21:Ha van rá módod próbáld ki előtte,nem venném a lelkemre,ha engem hibáztatnál,megvetettem veled a játékot.Nekem van olyan jó mint az első rész.Bíztam bennt,hogy többen leszünk itt azt csapatunk majd nagyokat,de így is elvagyok vele.Érdekes,hogy nem is nagyon vannak magyarok.Szoktam nézegetni az online listát,de nem igazán van,legalábbis nem találtam eleddig.
[ Szerkesztve ]
Akkor lehet nem az én multi játékom. 
Még gondolkozok rajta. 

Nem hibáztatnálak nyugodj meg. 
Szerintem biztos nem lehet azért rossz.
Majd akkor megnézem, elvileg az egyik haver pc-n tolja.
Sajnos ha megveszem, akkor velem sem találkozol majd, mert most jelenleg PS3-am van.
Majd szép lassan biztos találkozol magyarokkal is, csak gondolom nem mindenki tudta kiperkálni érte az új árát ami elég borsos.
Én is szeretnék egy használtat kifogni.
(#12035) molnarpeter válasza karakpecze21 (#12034) üzenetére
Vegyé mán iksz bokszot
a pées három az nem lyó, monta a szomszéd.
[ Szerkesztve ]
Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq
(#12036) karakpecze21 válasza molnarpeter (#12035) üzenetére

Idáig az volt.
(csak az sajnos herélten került hozzám)
Most kicsit váltottam, de a vége úgy is az lesz ha megunom, hogy visszatérek a boxhoz.
Egyébként jó a PS is, csak az irányító egy nagy fos szvsz. 
[ Szerkesztve ]

majd visszatérsz, én is 4 hónapig bírtam a ps3-at csak. olyan "lelketlen". jó kütyü, de mivel nem néztem blu-rayt így felejtős. semmi közösségi élet, gyengébb graf a boxosnál, ami szebb azok a ps exkluzív gémek....azt játszd ki, aztán gyere vissza 
(#12038) molnarpeter válasza karakpecze21 (#12036) üzenetére
Az irányító szerintem is totál ergonómikátlan (becépszóez ^^
).
Djuree: Így van
Én a boxot azért választottam, mert több oszt.társnak is van, nameg a LIVE közössége a PSN vanosztcsájával ellentétben, a jobb kontroller miatt, s azért, mert nem csak az ekszkluzíve játékok szépek. Most komolyan, egy 12 magos cpu-t kb egy ARES (árrés... lol) úgyahogy kihajt 
[ Szerkesztve ]

Mondjuk Én is csak az eladott MadCatz kormány árából tudtam megvenni,meg megvettem hozzá a kocsikat,meg a kaszinót.PC-n már előbbre járnak a srácok,rendesen verbúválódnak,már lassan klubbot alakíttanak,vagy már meg is tették.Bíztam benn,hogy itt is lesz élet,de nem lett igazam.

Bayonetta 2990-ért Live-on. Régóta keresem olcsón ennél jobb ajánlat nincs.
Think different!!!

Hát kíváncsi leszek meddig bírom majd.Az Uncharted 3-ig szeretném kihúzni.
Viszont az biztos hogy nagy felüdülés az xbox joy-t egy PS3 joy után kézbe venni.
Amit még hátrányként tudok felhozni a PS-n, hogy én úgy vettem észre hogy baromira lassabb, mondjuk érthető, mert ez csak lemezről olvas.
Na meg frissítgetés sokszor kb.20percet. 
Az biztos, hogy ha visszatérek a boxhoz, akkor soha többet flashelt.Nagyon tetszik most az online móka.
Amit miatt már most sírok az hogy "nemsokára" jön a GOW3. 
[ Szerkesztve ]

Ezt én is meg akartam már rég venni. 
Origin:attila4go

megnéztem, ott minden rendben.
hátha hamarosan visszaáll a server. kösz a linket, jó site.
(#12044) molnarpeter válasza karakpecze21 (#12041) üzenetére
Na ez az. Ha flash-elt géped van, aztán kipróbálod a multit, legszívesebben azonnal kicserélnéd a boxot egy gyáriasra
Én nem bíztam a véletlenre, a boxon legálisan tolom a kezdetektől (a PC más téma, de 8 évesen WTF fej lett volna annak a jutalma, aki warezt említett nekem
). Amúgy (semmi biztatás...) Izraelben nem ban-olják a flashelt boxokat... Nincs kopirájt LOL 
[ Szerkesztve ]

ha eredeti a lemezed amivel neten tolod, akkor nem baj ha flashelt
nekem is flashelt boxom van most éppen, megveszem megint a bc2-őt eredetibe, aztán azzal tolom csak live-en 
[ Szerkesztve ]
Haveromat eredeti CoD6-tal banolták... Ha észreveszik, hogy módosítottad a boxot (nem casemod, hanem pl. flash, jtag), BANana Joe jön, lát, banol.
(#12047) karakpecze21 válasza molnarpeter (#12044) üzenetére

Tudom én.Csak mikor vettem a gépet akkor aki olcsón tudott hozni nekem boxot azt mondta, hogy csak flashelt van. (kicsit vicces)
A szűzre várnom kellett volna 2-3 hetet.Persze akkor már nem bírtam magammal és mondom úgy sem tolom live-n.
Kb. 1 hét múlva meg is bántam.
Én már Pc-re is megveszem a játékot, persze nem mondom hogy nem töltök le, de ami tényleg jó azt meg is veszem.
Mondjuk mostanság kevesebbet fogok játékra költeni, mert a meló helyemen levettek 6 órásba.Így kő kemény 53K-t keresek havonta.Ez van, majd jobban meggondolom mit veszek. 
Discrate : Nm. Reméljük helyre fog állni.
Djuree : Én is úgy tudtam, hogy eredetivel is ugyanúgy megvan az esély a bann-ra.Azért nem is próbálkoztam.Nem örültem volna, ha elszáll az install lehetőség.
[ Szerkesztve ]
(#12048) molnarpeter válasza karakpecze21 (#12047) üzenetére
Részvét
Én, ha játszok is valamivel, megveszem. Régről vannak vett CD-k, de csak rakosgatom őket. Akkor még csak 'játék' létezett; eredeti és kiírt - nem tudtam különbségről.

nem hinném hogy amiatt. előtte sosem volt rádugva a netkábel, ha írott gémmel játszott? sztem már régebben kiszúrták hogy warezol, csak most jött el a bann ideje
de persze az a biztos ha nem warezol az ember. én most felháborodtam, eladtam 4 eredeti ps3 gémet, abból vettem a boxot. na ez azért durva
volt ps-re vagy 10 játékom, és eladás után egy kisebb vagyonom lett belőle, pedig az nem sok játék, nem is nagyon játszottam velük....soha többet eredetit ennyiért 
[ Szerkesztve ]
Az is igaz, hogy előtte masszív 50/70
szintet szedett össze CoD5 multiban. LOL. Amúgy milyen boxod van, Arcade? (a 4 játék miatt --> 4x10=40k)
[ Szerkesztve ]