Hm?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (kiemelt téma)Hozzászólások

medek3
(fanatikus tag)
Pc n megfigyelhető, hogy a progik jó része telepíthető cseh v. lengyel nyelven, gondolom az xbox nál is hasonló lehet a helyzet. A németeknél mind saját nyelvű.
Ez eléggé kár. Nálunk is beindulhatna a dolog, bár gondolom nagyon kevés eredeti játékot vesznek és e miatt nem túl rózsás a helyzet nálunk.

medek3
(fanatikus tag)
Meglehet, viszont ők sem állnak annyira jól, csak gondolom más a menedzselése.
Jobban küzdenek.
Meglehet, én nem tudom.
Szemezem most a Kane & Lynch 2-vel. Ha minden jólmegy 1800Ft-ért az enyém.
Mondjuk leginkább a két Naruto játéktól kellene megszabadulni. Indulótőkének nem lenne annyira rossz.
Néztem most egy pakkot is 1000Ft+pk-ért, de nem sokat tudnék belőle hasznosítani, bár, ha szerencsém van, utána ha más nem, kicsi haszonnal eltudnám adni és játszottam is. 
[ Szerkesztve ]
én kb 2hónapja vittem végig az első, majd a második részt
és szerintem még többször is elő fogom venni, mert megállja a helyét... baromi jó az atmoszférája mindkét játéknak: ha pedig értékelnem kellene, akkor nálam az első rész 10/9, a második pedig 10/9.5
(simán többször újrajátszós kategória)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Giinos
(senior tag)
az elsőt pc n és boxon is végig vittem sokszor, a multi része sokkal jobban tetszik mint a bc2-é...itt tiszta küzdelem van,szemtől szembe,igaz nincs jármú,meg rombolhatóság,de valahogy jobban megfogott...olyan izzadságszagú meccseket lehet vivni benne,mikor tudod hogy te maradtál egyedül életben a csapatból és kb ketten vadásznak rád... :-)
--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972
Nem minden játékhoz van kód és teljesen változó mit lehet vele megnyitni. Az EA játékoknál a multiplayerhez kell a kód, tehát ha használtan veszed, sanszos, hogy külön MS pontért kell biztosítanod magadnak ezt a funkciót. Játékonként változik mit adhat a hozzá járó kód (extra fegyver, ruha, pálya, küldetés, stb...), de általában elhanyagolható. BC2-nél azért "fontos", mert a multiban több lehetőséged van az extra pályákkal játékokat találni. 
20.000. hsz 
Origin: Ski22o
Meggyőztetek azt hiszen engem is... megpróbálom beszerezni ÉS végignyomni 5 napon belül a második részt, aztán meglátjuk 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
multiba még nem próbáltam... split screen coop-ban lenne f@sza sörözés közben nyomni, de nincs kivel...
...viszont egyjátékos módban is baromi jó a játék... szerintem most egy darabig még resi5-tel elvagyok: végigküldöm veteran-on is, aztán újra geow-ra állok rá... nem hittem, hogy megszeretem ennyire a kontrollert
ui: ja, geow2-t nyomtam egyedül horda módban (ami elvileg multira van, de single-ben vittem), de úgy azért kemény... 6-7. hullám környékén már brutális ellenfelek jönnek, akik instant felrobbantanak
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Giinos
(senior tag)
a cimborámmal is nyomtuk split screeben,hát ment az ordibálás ezerrel,némi energy drink után :-), aztán a hordát is toltuk, aszem a 14.hullámig jutottunk kőkemény fokozaton....utána már kevesek voltunk....aszem meg jött a kedvem egy kis gowozáshoz :-), sztem ez a legjobb game boxra!!!!

kovsol
(PH! nagyúr)
AC2 az jó vétel lehet 1k ért, annyiért nekem is kellene simán
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Kerio
(senior tag)
A slim-eknél is bekövetkezhet a 3led hiba?
Ritkán, de igen 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)
Nem küzdés kérdése: Lengyelországban kb. 38 millió ember él, azaz kb. 4x akkora piac. A csehek kb. annyian vannak mint mi, viszont anyagilag jobban állnak. Nincs itt szó semmilyen küzdésről, egyszerű piaci érdekekről van szó.
Nálunk Warezországban pedig sem fizetőképes kereslet, sem nagy piac nincs.
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

kovsol
(PH! nagyúr)
tényleg a Slim gépeknek hogy hatékonyabb a hűtése? állva vagy fekve ?
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Nem tudom elképzelni, hogy állva jobb lenne, mivel akkor az egyik szellőző le van fedve, ami nem szokott jót tenni a levegőkeringetésnek 

kovsol
(PH! nagyúr)
van neki kis lába ott is, azért kérdezem 

Kerio
(senior tag)
Ezért nem tudom mit vegyek.... 
Nem merem megvenni újonnan sem a Slim-et
Gondolom 3 LED hibából javítottat nem szabad megvenni.
Keressek valami 2008-2009 körüli Jasperest?
[ Szerkesztve ]
"Nem merem megvenni újonnan sem a Slim-et"
Van rá garancia, az nem elég?

medek3
(fanatikus tag)
És vajon miért álnak jobban a csehek? Vagy bár eléggé szélsőséges példa, de ott vannak a svájciak. Gondolom meg van az oka.

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)
Ez a kérdés igen messzire vezet szerintem a topik témájától.
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

medek3
(fanatikus tag)
igen

Szerintem...
(fanatikus tag)
A kulfoldi forumokat es oldalakat olvasva eddig mindenki azt mondja, hogy fekve jobb a hutese 
User | XBLA: SmogTM
Abszolút eloszlottak a kételyeim, hála ennek 

Kerio
(senior tag)
Erről mi a vélemény? Jó ez a hűtésmegoldás?
[ Szerkesztve ]

kovsol
(PH! nagyúr)
omg, na ezt a játékot összerakták rendesen 

Def26
(PH! kedvence)

Origin:attila4go

Giinos
(senior tag)
én ezt hagynám...házilag belenyúltak...részemről felejtős lenne...
a kérdés hogy mennyit szánsz gép vételre.... 
Már 2K+pk, tehát 3K lett.

medek3
(fanatikus tag)
Gyerekek mi értelme a hűtésnek?
Kevesebb head shoot ot kapok.
Ha a samum input lag ja 45 akkor tök mindegy mire meghúzom a ravaszt már régen máshol áll vagy tart a játék. Halo reach ban észrevettem egy párszor.
Nem vagyok annyira béna, de elég gyakran fektetnek meg és ez már gyanús.
Utánna derült fény erre az input lagra.

kovsol
(PH! nagyúr)
én azt se tudom te miről beszélsz, hogy jön ide a hűtés és az input lag?

medek3
(fanatikus tag)
Hát úgy, hogy gondolom azért kell hűteni, hogy gyorsabb legyen a masina, de ha a tv-d
inputlagja magas akkor hiába gyors a multihoz, ha a tv nem képes felvenni a ritmust.
De frankón nem vágom, hogy mire kell a hűtés mod egy xbox esetében.

kovsol
(PH! nagyúr)
hűtéstől semmi nem lesz gyorsabb, még a PC -se... hűtés arra kell, hogy ne melegedjen, és a régebbi boxokban a gyári hűtése nem volt valami jól megoldott
minden box teljesen egyforma sebességű, ha nem így lenne, akkor nem lehetne rá optimalizálni a játékokat
[ Szerkesztve ]

Giinos
(senior tag)
ugye ezt csak viccből mondtad...? 
ahogy kovsol mondja, nem menjen szét az alaplapod és ne legyen 3ledes... 
a jasper laposak a legmegbízhatóbbak és legújabbak,mivel ezek már ezeken már megoldodtták a hűtést...az első generációs boxok alaplapjai voltak túlmelegedésre..
[ Szerkesztve ]

Giinos
(senior tag)
*hajlamosak

kovsol
(PH! nagyúr)
a Valhalla a legújabb nem pedig a Jasper
Valhallában GPU+CPU egybe van építve és 45nm -es gyártástechnológián készült már. Halkabb is a Slim és kevesebbet fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
Ha hozzáteszed, hogy ez a FAT-ra vonatkozik, akkor már hibátlan. 
Eh, látszik, hogy lusta vagyok frissíteni, mielőtt rányomok az ok-ra 
[ Szerkesztve ]