Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#23001) dilipok válasza Giinos (#22997) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

nice. na varjatok csak estig, majd meglatjatok az en kis gyujtemenyem :)

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#23002) Djuree válasza Giinos (#22997) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

zsííír :C de szerettem ezeket a fekete kazettákat. sajna még nem volt ekkor semmi gépem, szomszédtól kértem kölcsön segát mikor nyaralni mentek vagy ilyesmi. volt nálunk a városban játékkölcsönző, vettem ki játékot és nem mentem évzáróra :DDD de jó volt bakker.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#23003) Giinos válasza kovsol (#22999) üzenetére

Giinos
(senior tag)

áááá ilyen sose fordult elő :DD , van néhány olyan darab ,ami eszméletlen ötletes játék pl a
comix zone

pont valamelyik nap nézegettem régebbi 576 magazinokat 1993-96-os számokat és akkor még brutálabb árak voltak...egy kazetta 8-10K ft közt volt,majd húsz évvel ezeleőtt...azért ez elég húzos ár...a mai árak ehhez képest "barátságosabbak"

skacok köszi :R

[ Szerkesztve ]

--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

(#23004) kovsol válasza Giinos (#23003) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

most nézem 280k -t kérsz érte, huh ahhoz nagy fanatizmus kell, hogy valaki ezt így egyben megvegye, de évekre elegendő játékidőt kapna érte

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#23005) Dodder válasza eddie17 (#22994) üzenetére

Dodder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát nekem nincs ennyi,de ez 2 hónapos termés.

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem. / Steam: Dodder30

(#23006) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, gyorsan le is kaptam... íme az enyém: (bő 4hónap termése)

ja, de f@sz vagyok: ma jött zavvi-ról egy popcap hits :) ezt elfelejtettem mellé rakni... még a fólia is rajta van

f@sz vagyok duplán :W régiózáras a játék... sehol nem találtam róla infót... ezt beszívtam... ha valakit érdekelne, akkor megdumáljuk az árát :K

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23007) DonMedve válasza Dodder (#23005) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ennyi autós játék és nincs közte Forza? :Y Le vagyok sújtva! :DDD

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#23008) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

az enyém:

:DDD :DDD
najó nem, csak lusta vagyok fotózni és aztán feltenni gépre :DD

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#23009) Giinos válasza kovsol (#23004) üzenetére

Giinos
(senior tag)

Ezek érték tartóak,mind a gép mind a játékok,nem mint a mostaniak , nem karcolodik stb..szóval ezért ennyi. Lassan múzeális értékűek+ van néhány ritkább darab közte :-)
Az alapgépek még a mai napig működnek,nézd meg majd a boxot meddig bírja :-)

[ Szerkesztve ]

(#23010) Davzone

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Na akkor énis kiposztolom a gyűjtemény különleges részét,a maradékok csak sima verziók azokrol nincs képem,összesen kb 40 játékom van jelenleg.

Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

(#23011) Dodder válasza DonMedve (#23007) üzenetére

Dodder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gépre van letöltve. :)) Lusta voltam bemenni a boltba megvenni. Inkább megvettem live-on.
Barátnőmnek nagyon bejön a Forza 4 mindig azt nyomatja. :DD

[ Szerkesztve ]

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem. / Steam: Dodder30

(#23012) Giinos válasza Dodder (#23011) üzenetére

Giinos
(senior tag)

az én csajszimnak is...teljesen rá van kattanva...mondjuk ő inkább a design részt kedveli,festés,matricázás,tunning :-),aztán adja a kezembe a joyt,hogy tessék indulhatok a versenyre :-)

(#23013) mephi666 válasza Giinos (#23012) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálunk én festettem meg alakítottam neki pár gépet és azokkal ment :) a szín dönt nála elsősorban :DDD ...de azért megesett már, hogy az alpokban úgy otthagyott valami r2 körüli lexus-al, hogy csak lestem :D ...apropó: milyen idősek vagytok? csak úgy kíváncsiságból... mi 28/27

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23014) zsotesz81

zsotesz81
(fanatikus tag)

Az én kollekcióm egyenlőre így néz ki:

Plusz live-on véve: Tekken 6, Bayonetta, Beyond Good & Evil HD

És remélhetőleg pár napon belül megjön a Red Dead Redemption.

[ Szerkesztve ]

(#23015) FIFAnatizm

FIFAnatizm
(újonc)

Üdv, mindenkinek!

lehet hogy volt róla szó csak ezt a rengeteg hsz-t nem tudom végig olvasni :)
a lényeg a következő:
több mint egy éve vettem ismerősöm által egy xbox360-at (flashelt<---lehet hőbörögni :D :DDD ) és a LIVE részét szeretném kipróbálni, látom sokak is tolják ők tapasztaltak ezért ha priviben tudnának minden hasznos infot megosztani nekem azt nagyon megköszönném

további szép napot mindenkinek

(#23016) bLaCkDoGoNe

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Ha hazaérek, én is beszállok az e-penis méregetésbe. :)

Más.

Ma felhívtam az Xbox ügyfélszolgálatot, hogy lemondjam a Live megújításomat (csak 50%-kal adnák drágábban, mint Iceákos). Valamit nagyon sikerült az ügyintézőnek elbabrálnia, mert sikeresen lenullázta a Gold tagságomat a még hátralevő egy hónapnyi időre. Nem pontosan értettem hogyan sikerült ez, valahogy megterhelték a kártyámat egy újabb évi tagsággal, amit utána rögtön vissza is fordítottak. Ebből mondjuk semmit nem vettem észre, mert az a bankkártyám amit a fizetéshez használtam tavaly, lejárt idén augusztusban, így nem tudták megterhelni - szerencsére.
Becsületükre legyen mondva, rögtön küldtek egy egy hónapos redeem kódot, így kár nem ért, de nem lennék nagyon boldog, ha néhány napig most ott állna zárolva 15 ezer forint a kártyámon.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#23017) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

na jelentem MW2 ben kevesebb mint 30k ember van online, szóval úgy néz ki jó sok embert elszívott az mv3

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#23018) dilipok válasza FIFAnatizm (#23015) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

nem fogunk hoborogni, egyszeruen nem segitunk/valaszolunk... tanulj meg olvasni. tovabbi szep napot :(((

(#23019) Giinos válasza bLaCkDoGoNe (#23016) üzenetére

Giinos
(senior tag)

na akkor te az e-penis rossz oldalán álltál :-)

mephi666: 25/29

(#23020) FIFAnatizm válasza dilipok (#23018) üzenetére

FIFAnatizm
(újonc)

használtan vettem én vagyok a 2. tulajdonos nem én flasheltettem ki nem is hiába írtam a mosolygós fejeket nem elég olvasni...értelmezni is tudni kell ;)

(#23021) CrazyMax

CrazyMax
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Végre én is BF3 tag vagyok! :DDD :DDD

Magyar csapat van már, ahová lehetne jelentkezni?

XBOX360 slim 250GB / PC

(#23022) Tomics válasza FIFAnatizm (#23020) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a topic címét értelmezted? :U (NO WAREZ (Semmilyen formában)!!!

(#23023) dilipok válasza FIFAnatizm (#23020) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

ne haragudj, mit ertettem felre? :F jaaa, mosolygos fejekert sem segitunk... :(((

[ Szerkesztve ]

(#23024) zsotesz81 válasza FIFAnatizm (#23020) üzenetére

zsotesz81
(fanatikus tag)

Nem az a lényeg ki flashelte ki, hanem, hogy flashelt. Gondolom ezzel tisztában voltál a megvásárlásakor és nem véletlenül vettél flasheltet. Ennyi, itt nem fogunk tudni segíteni.

(#23025) FIFAnatizm válasza dilipok (#23023) üzenetére

FIFAnatizm
(újonc)

nem a mosolygós fejekért látom a lényeget senki nem látja csak a szó értelmét...és azért vettem mert olcsó volt az h flashelt volt éppen hogy lesz@rtam ennyire egyszerű :C

[ Szerkesztve ]

(#23026) tDr1v3r válasza FIFAnatizm (#23025) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Ettől független nem fogunk segíteni, bocs. :)

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#23027) FIFAnatizm válasza tDr1v3r (#23026) üzenetére

FIFAnatizm
(újonc)

jah mert nem boltban vettem zsír újonnan..érdekes emberek vannak itt :C :C :C

(#23028) woodbear válasza eddie17 (#22994) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Héé, csaltál FM3-al meg a 4-el :) kétszer vannak a képen :D :C

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#23029) danilla válasza FIFAnatizm (#23027) üzenetére

danilla
(őstag)

Szerintem ha flashelt akkor ne nagyon erőltesd a Live-ot, valószínűleg, úgy is bannolnak majd róla.

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#23030) Rx

Rx
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Valaki tud infot adni arról hogy egy 2,5mbit/sec nettel lehet lagg mentesen játszani?

(#23031) dilipok válasza FIFAnatizm (#23027) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

nehogymar meg neked alljon feljebb mert nem tudsz ertelmesen olvasni... :((( nem az ujon van a hangsuly, hanem a flashelten... ne legyel mar ertetlen...

Rx: nem a savszelen, inkabb a latency-n all vagy bukik a dolog. Milyen pinged van altalaban? A savszel boven eleg lesz

[ Szerkesztve ]

(#23032) Rx válasza dilipok (#23031) üzenetére

Rx
(kvázi-tag)

hát ha le tudnád írni hogyan deríthetem ki azt megköszönném aztán tudnálak informálni :)

(#23033) dr_ace válasza FIFAnatizm (#23025) üzenetére

dr_ace
(fanatikus tag)

"azért vettem mert olcsó volt az h flashelt volt éppen hogy lesz@rtam ennyire egyszerű"

olyan nincs, hogy valakit nem érdekel flashelt-e a box. valaki vagy direkt flashelt boxot akar, vagy direkt nem flashelt boxot akar, olyan nincs hogy tökmindegy, mert drasztikusan befolyásolja a felhasználási területet. nem most jöttünk a falvédőről azért mi sem... ;)

Xbox Live gamertag: daniel87HUN

(#23034) kovsol válasza Rx (#23032) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

[link] ezen az oldalon meg tudod nézni
de amúgy igen lehet játszani vele! mert én már akkor is toltam multiban mikor 384/64 kbit/s netem volt és már akkor is jó volt :B meg úgy egy éve egy ideig 2Mbites nettel nyomtam és akkor is jó volt az újabb játékokkal is

(#23035) dilipok válasza Rx (#23032) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

ahogy kovsol irja. Pingest.com. fel evvel ezelott en is egy 2mbites nettel jatszottam, es tokeletes volt (a pingem olyan 20-50 (neha 70) kozott mozgott)

(#23036) woodbear válasza kovsol (#22970) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

thehuton mennyi a postakültség?

(#23037) FuRiONight

FuRiONight
(senior tag)

Srácok, tényleg igaz, h ip szerint rak össze ez a hülye mw3... nem hiszem el, van olyan játékmód, amit nem is lehet játszani.. :W

Direkt azért vettem box-ra, mert ott legalább játszanak vele sokan, erre meg.. :O

(#23038) kovsol válasza woodbear (#23036) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

1font, igazából egy cég a zavvi meg a thehut

(#23039) woodbear válasza kovsol (#23038) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

jaa értem. kösz.
nálatok is új külseje van az xbox.com-nak?

(#23040) danilla válasza woodbear (#23039) üzenetére

danilla
(őstag)

Igen. Jobban metrosodott a designe.

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#23041) Giinos válasza dilipok (#23035) üzenetére

Giinos
(senior tag)

én tavaly nyáron játszottam pc-s bf2-őt mobilneten és játszható volt...

(#23042) CrazyMax válasza CrazyMax (#23021) üzenetére

CrazyMax
(lelkes újonc)

erre valaki?

Van magyar klán vagy még nincs?

Illetve aki játszik a BF3-al és nem egy megveszekedett kamikáze Rambó, azt szívesen venném, ha felvenne liveon.
Előre is köszönöm!

XBOX360 slim 250GB / PC

(#23043) dilipok válasza zsotesz81 (#23014) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

ime az en epenisz novelom :) (bar csaltam, mert a PS jatekokat is belevettem :DDD )

katt

bocs a minosegert, csak a telefonom van most, mint fenykepezo :) (jaa, es most vettem eszre, h a TDU2 es a Mass Effect 2 nem volt a polcon :D)

[ Szerkesztve ]

(#23044) StLui válasza dr_ace (#23033) üzenetére

StLui
(senior tag)

Ez nem teljesen igaz, én pl megvettem a goldot tavaly októberben, élesítettem és semmire nem használtam, most fog lejárni (ákostól 12+2-es volt), csak a 6 éves gyerek játszott offline a gépen, tehát ha erre a célra kéne gépet vennem, megvenném a legolcsóbbat, és mehet offline akár az eredeti játékokkal, gondolom, csak a frissítés nem tudom megoldható e netre kötés nélkül. Forza 4 óta visszatértem a boxhoz, próbálok időt szakítani, de gyerek miatt mindegy lenne a netre kötés.

gamertag: StLui

(#23045) dilipok válasza StLui (#23044) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

najolvan, de akkor sem josz ide jopofizni, h szmajliert segitsunk, mert te fashelten vedted a gepet, de nem te csinaltad... ;) :U

[ Szerkesztve ]

(#23046) StLui válasza dilipok (#23045) üzenetére

StLui
(senior tag)

kicsi az esély, rá de elképzelhető, hogy nem használta ki mondjuk a flash-t, csak erre próbáltam célozni, és akkor végül is el mondhatjuk neki, hogy ezt a gépet ne kösse netre oszt kész, feltételezzük a jót, amíg nem bizonyosodunk meg az ellenkezőjéről, (nem úgy mint 1-2 napja csak bebukott barátunk az írt dvd-ivel :) )

gamertag: StLui

(#23047) dilipok válasza StLui (#23046) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

na, hogy az mar meg se emlitsuk... az eleg epic fail volt :C

(#23048) Croft-21 válasza bLaCkDoGoNe (#22881) üzenetére

Croft-21
(senior tag)

Igaz hogy már 7 munkanap is eltelt... sebaj. Csak akkor nem azt kéne kiírni a honlapukra hogy 3-5 business days.

(#23049) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Na jólvan gyerekek hagyjátok abba a fényképezgetést,mert az Asszonnyal bokáig járunk a nyálban! :Y :W :O

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#23050) dr_ace

dr_ace
(fanatikus tag)

NFS Hot Pursuit és/vagy Blur ha érdekel valakit esetleg, én megválnék tőlük: [apró]

Xbox Live gamertag: daniel87HUN

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.