Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#16001) joocek

joocek
(lelkes újonc)

a slim és a hagyományos közt meg nincs mit gondolkodni. Ha nem a akarod flash el ni. A slim optikai kimenet nagy szolgálatott tesz. Mert a régin ha be van dugva az átalakító nem fér be a HDMI a wi-fi is nagyon jól jön kevesebb kábel. A kinect csatlakozó is mert nincs felesleges adapter meg kevesebb kábel. Ja és szerintem sokkal szebb.

XBOX Live Gamertag: joocekszbatta

(#16002) dr_ace válasza joocek (#15996) üzenetére

dr_ace
(fanatikus tag)

"De őszintén hányan néztük végig a videokat. Persze lesz aki kiabál hogy ő igen. De szerintem 100ből max 3-5 játékos."

hát ezzel csak önmagadat minősíted :(

amúgy a szerkesztés gombbal mi a baj? nálad nem jelenik meg? :W

Xbox Live gamertag: daniel87HUN

(#16003) molnarpeter válasza joocek (#16001) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kérlek használd a "válasz" és a "Szerkesztés gombokat.

mp

Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

(#16004) joocek válasza dr_ace (#16002) üzenetére

joocek
(lelkes újonc)

tudtam hogy lessz egy tinininja. De szerintem ne minősíts mert nem én vagyok az egyetlen aki nem nézi végi. A pici okos fejed meg ne verd a falba. Mert fájni fog inkább nézd meg az időt. És látod hogy 8 perc. A szerkesztés meg 5 perc. Üdv.

(#16005) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok!
vettem egy vga-av kábelt, összedugtam, megy. hang is szétosztotta magát a 6 csatornán, persze nem real surround, de elég jó.
viszont a kép szellemképes. kábelcsere, vagy be tudom valahogy álíltani dashen, vagy monitoron? (LG w2294t)

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S

(#16006) Def26 válasza whitezo88 (#16005) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Pontosan milyen kábelt vettél? Csak azért kérdezem, nehogy más is besz*pja vele.

Origin:attila4go

(#16007) kerinagy

kerinagy
(senior tag)

Sziasztok! Ha csinálok 2 profilt a gépre (egyik enyém lenne, a másik az asszonyé) akkor ha veszek egy játékot és külön-külön profilból játszunk vele akkor a mentések sem keverednek össze? Tehát tudunk külön menteni?

(#16008) kovsol válasza whitezo88 (#16005) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

most ez lehet hülye kérdés lesz, de nincs gyári VGA kábel ?

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#16009) whitezo88 válasza Def26 (#16006) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vaterás, budget megoldás. bár azt mondta a fickó ha gond van akkor hívjam fel.
dashen reference levellel élesebb lett a kép, de még mindig szellemes. akkor veszek konzolos boltból rendeset...

mod: felhívtam, visszacseréli holnap.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S

(#16010) Helmoras válasza joocek (#16000) üzenetére

Helmoras
(fanatikus tag)

Marha nagy "hardcore player" lehetsz kontrollerrel ha neked számít az az 1/20-1/50 másodpercnyi különbségű válaszidő :)

www.betonmenedzser.hu /// transzportbeton eladás, szállítás, teljes körű ügyintézés /// Budapesten és környékén.

(#16011) dr_ace válasza joocek (#16004) üzenetére

dr_ace
(fanatikus tag)

a személyeskedő stílusodat és a jelzőidet nyugodtan tartsd meg magadnak, mert senki nem kíváncsi rá. kösz.
mint mondtam: önmagadat minősíted.

(#16012) molnarpeter válasza kerinagy (#16007) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen. :)

mp

(#16013) joocek válasza Helmoras (#16010) üzenetére

joocek
(lelkes újonc)

Nem vagyok király játékos. De add össze itt 2ms plusz a szinte állandó net hátrány. Már számít is. És én a kép úszásáról beszélek igazából. De hangsúlyoztam "ez örök vita lessz az lcd és a plazma tábor közt!" de amúgy kicsit kezd unalmas lenni a tagok állandó támadása. Ha egy újonc válaszol. Pedig nem biztos hogy kissebb a tapasztalata. De a tag egyszerű kérdésre nem válaszol. Például igen ha két gametag-et csinálsz külön menti a játékok állását. Amúgy azt is jelzem van aki nem pc fórumozik. Nekem nincs enter gomb a telefonon így pl eleg nehéz külön venni két választ mert nincs sor köz. De ez az én gondom de lehet nemrögtön kiabálni kéne.

(#16014) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, akkor visszacserélés előtt megveszem inkább ezt:
[link]
ezzel csak menni fog...

iPhone 4S

(#16015) Def26 válasza whitezo88 (#16009) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Nekem ez van. 2k -ért vettem az apróból. :DD

Pont egy terméket linkeltük. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16016) whitezo88 válasza Def26 (#16015) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
így néz ki amit vettem amúgy.

iPhone 4S

(#16017) Def26 válasza whitezo88 (#16016) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Én meg nem mondanám, hogy ez egy szar kábel. :U

Nem tud valaki olyan vga switchet ami ismeri az 1920x1080 felbontást? :U

MasterMark:
Én is elnyomom. A Quake 3 volt az utolsó intro amit végignéztem.

Bocs nem is, a Dantes Infernot végignéztem, az elég jó volt, mert az első képsorokkal magával ragadott.

[ Szerkesztve ]

(#16018) MasterMark válasza joocek (#16013) üzenetére

MasterMark
(őstag)

Ezt nem értem, te most komolyan elnyomod az átvezető videókat?

Def26: Komolyan elnyomjátok, besz*rok a történetet kitaláljátok vagy mi?

Amúgy ez hülyeség hogy az átvezető videók szebbek lennének, ez kb 10 éve volt így amikor előre renderelt videók voltak, de mostmár a játék motorja valós időben csinálja a videót ha jól tudom...

[ Szerkesztve ]

- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

(#16019) molnarpeter válasza joocek (#16013) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor ha másik embernek írsz, valahogy így tedd: szövegszöveg Xyz: másikszövegmásikszöveg :) Akkor pontosan tudni fogjuk, kinek szól.

mp

(#16020) whitezo88 válasza Def26 (#16017) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem szar vagy sem, szellemképes, és zavaró.

iPhone 4S

(#16021) MasterMark válasza whitezo88 (#16016) üzenetére

MasterMark
(őstag)

Microsoft-osat vegyél :O

(1920x1024 ilyenről sem hallottam még...)

Gebriel: kössz, sikerült az achi :)

[ Szerkesztve ]

- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

(#16022) tDr1v3r válasza joocek (#16000) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is választottam (pdp), hasonló okokból mint te, a led meg vicc egyelőre... ugyanaz mint az LCD, csak valamivel erősebb meg egyenletesebb a háttérvilágítás.
(#16005) whitezo88: A képfrissítésen állíts... amúgy, milyen márkájú a kábel? Nekem is hasonló van, RCA meg optikai kimenetes, semmi szellemkép nincs. :K

[ Szerkesztve ]

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#16023) Kashim

Kashim
(senior tag)

Skacok... kicsit megszívtam, hátha tud valaki tapasztalatból valami biztatót mondani.

Szóval múlt héten vettem egy teljesen új xbox slimet, amihez ugye jár egy hónap ingyen live. Na mármost nekem volt már live azonosítóm, így nem akartam újat létrehozni, megadtam neki azt, amint Games for Windows Live-hoz használtam, volt rajt némi gamer pont is, mondom ne már nulláról induljak mint egy n00b.

Pofára esés #1
Közli velem hogy 200Ft-ért aktiválják az egy hónap "ingyenes" Gold hozzáférésem.
Mit tudok tenni, megadtam a bankkártya adataimat, majd sikeresen nyugtázta az egészet és én boldogan belevetettem magam a dologba.
Nem is volt semmi probléma, közben megláttam hogy a Red Dead Redemption Undead Nightmare mennyivel olcsóbb mint dobozosan, így nem bírtam ellenállni a kísértésnek és megvettem 800 pontért. (persze az más kérdés, hogy 1000-t kellett vennem, mert nehogy már egymáshoz igazítsák az egységeket)

Pofára esés #2
Ahogy böngészgettem a beállításokat és a fizetési infókat, akkor látom csak, hogy szépen beokoskodott nekem egy 2000 Ft-os havi Live megújítást, kezdve következő hónappal.
Na mondom ez így nem lesz jó, én éves prepaid befizetésen gondolkodtam, ráadásul eleve irreális az összeg. Keresem hol lehet kikapcsolni, xbox-ról nem, böngészőből kell.

Pofára esés #3&4
Legdurvább... nincs ilyen opció, hívjam az ügyfélszolgálatot munkaidőben. Hát mondom nekem is van munkaidőm, sajnos nincs időm egész nap a box előtt görnyedezni, hívja őket a franc, túl járok az eszükön másképp. Gondoltam legalábbis... Első dolog ami eszembe jutott, törlöm a bankkártya adataimat aztán újítsák meg úgy, hajrá. Így is tettem... volna, ha engedné. wat
Na itt már eléggé felment bennem pumpa, hogy ezt mégis hogy képzelik, és tényleg, hogy képzelik, hogy nem tudom eltávolítani az adataimat. Nem tudom kikapcsolni a megújuló előfizetést? És egyébként is, mi az hogy egy hónap elvileg ingyenes Gold miatt így megszopatják az embert?

Biztos, hogy holnap ügyfélszolgálat lesz belőle, még ha melóból is kell felhívnom őket, egyszerűen arcpirító, hogy ilyet lehet csinálni... vagy én vagyok szerencsétlen és rossz helyen kapirgálok.

Ha belefutott valaki ebbe, van más megoldás telefonáláson és anyázáson kívül, vagy tényleg ennyire görényen kicsesznek mindenkivel?

Köszi!
(bocs a hosszú hozzászólásért, lehet sokaknál tl;dr lesz)

[ Szerkesztve ]

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#16024) MasterMark

MasterMark
(őstag)

Én még mindig azon vagyok kiakadva, hogy vannak akik elnyomják az átvezető videókat, én még a stáblistát is végig nézem :U

Kashim: Én amikor megvettem ezt a 200 Ft-os Gold-ot tudtam, hogy le kéne mondani de gondoltam van időm, mert vmi 26-án vettem meg és még csak 23-a volt, erre 24-én levonták a 2000 Ft-ot, (pénz nem volt a kártyámon) felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy mit lehetne csinálni mert én ezt mégsem szeretném kifizetni, azt mondták kiegyenlítem a számlát vagy letiltják az accountom....
azt mondtam:

[ Szerkesztve ]

(#16025) heihachi válasza MasterMark (#16018) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Én pl. a mai napig egyszer sem néztem végig a Forza3 intróját, meg mondjuk a GT5-ét sem, a LBP-ét sem, Soul Caliburét sem, meg a SC végén mikor végigtolom egy karakterrel, akkor is van valami, talán egyet láttam. Persze, ahol a sztorihoz van némi köze, ott megnézem (pl. Gears of War).

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#16026) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olcsóbbak lesznek a játékra is alkalmas laptopok
Inkább a játékok árai mennének le... :U
Mastermark: De ez is egy köcsög dolog... miért nem lehet úgy megoldani, hogy jeleznek előtte X nappal és Te pedig eldöntöd, hogy akarod-e tovább fizetni, vagy nem.

[ Szerkesztve ]

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#16027) molnarpeter válasza Kashim (#16023) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az egy hónap free gold új regnél jár csak.

mp

(#16028) tDr1v3r válasza Kashim (#16023) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Modtime out...
Az elsőre az a válaszom hogy az első 3 ÚJ profilnál kapod meg az 1 hó free Goldot, többit dunno mert álmos vagyok... és még végeznem is kéne az SG-1 6. évadjával éjfél előtt. ;]
(#16024) MasterMark: Ne légy, az ő bajuk ha a játék végére az marad meg bennük hogy "ez egy szar", pedig a videókon múlna hogy értik-e a történetet vagy sem. :U Mondjuk van pár dolog amitől már hányni tudnék (mondjuk az hogy 2 hónapja ugyanazt az intrót végignézem, 3-4*), szóval, talán még értehő is valamennyire az egész. :))

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#16029) Def26 válasza MasterMark (#16018) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Nem tudom, engem nem fog meg annyira, hogy végignézzem. Számomra ez a plafon intróból. Quake 3 Mai szemmel nem egy nagy valami, de valahogy ez az amire azt mondom, hogy ok. :) Az is lehet, hogy a régi emlékek miatt.

[ Szerkesztve ]

(#16030) MasterMark válasza 30z.Samu (#16026) üzenetére

MasterMark
(őstag)

Az én hibám volt egyértelműen, de akkor is miért nem lehet olyat, hogy a pénzt visszaadják és átraknak Silver-re.

És miért nem lehet online lemondani miért kell ezért, hívogatni a Microsoftot.

mindenki: nem az intróról beszélek hanem az átvezető videókról, én sem vagyok tökéletes angol sok szót nem értek csak nagyjából tudom követni a történetet, de akkor is próbálkozom, nem elnyomom annak mi értelme (bár aki csak a megyek-oszt-lövök szinten van annak.....)

tDr1v3r: STARGATE FOREVER :D

[ Szerkesztve ]

(#16031) joocek válasza MasterMark (#16024) üzenetére

joocek
(lelkes újonc)

igazad van nem szép dolog! Ugyan olyan sokat dolgoznak vele mint a játékkal.viszont elég sokan nem vagyunk perfekt angol vagy német. Magyar hang meg nincs szinte semmin. Felírat meg szintén elenyésző. A microsoft nak nem érdeke. A meg nem hivatalos magyarositás nem működik mert banolnak. Mint Eke játék társunkat. Aki nagyon sok magyarositásban benne van. Így úgysem értem a konkrét történetét. Így marad csak a játék élmény. Ez van de szerintem felkéne dobni egy új fórumba mi nézi végéig ki kíváncsi lennék az arányra.

(#16032) Kashim válasza MasterMark (#16024) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Az se rossz, részvétem.
Ezt szeretném én is megelőzni, de ahogy nézem tényleg csak a telefon marad.
Vicces, hogy a világ egyik legnagyobb vállalatáról beszélünk és egy vonalas számot kell hívogatni, hogy lemondjunk egy szolgáltatást amit ránk erőltetnek...

(#16033) whitezo88 válasza tDr1v3r (#16022) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt hol kell? monitornál nem találtam meg (szürkén írja hogy analog, 60Hz), dashen sem.

iPhone 4S

(#16034) molnarpeter válasza Kashim (#16032) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocsi, de szerintem te nyomtál rá az előfizetésre...

mp

(#16035) MasterMark válasza molnarpeter (#16034) üzenetére

MasterMark
(őstag)

Így van, az a 200 Ft-os ingyen Gold szerintem csak az az akció volt ami Spotlight-ban megjelenik

(#16036) dr_ace válasza Kashim (#16032) üzenetére

dr_ace
(fanatikus tag)

véletlenül én is pont a napokban vettem meg ugyanebben a 200ft-os akcióban az egyhavi gold membership-et, úgyhogy tapasztalatból tudom mondani, hogy ki van írva a képernyőre, hogy automatikusan meg fog újulni egy hónap után, utána 2000ft lesz, és hogy ha ezt le akarod mondani akkor milyen számot kell hívni. nem apróbetűs, nincs eldugva. ezt még a vásárlás véglegesítése előtt kiírja, tehát amikor te rányomtad a zöld gombot a vásárlásra, azzal tudomásul vetted és elfogadtad ezeket a feltételeket. innentől kezdve nem hiszem, hogy van bármi alapod háborogni...

(#16035) MasterMark: "200Ft-os ingyen Gold" - na most akkor 200ft-os vagy ingyen? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16037) MasterMark válasza dr_ace (#16036) üzenetére

MasterMark
(őstag)

200 Ft-os Gold akció, amire Kashim azt hitte hogy az az ami ingyen lenne neki. :)

[ Szerkesztve ]

(#16038) Kashim válasza dr_ace (#16036) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Értem, tehát én voltam a helikopter. Mentségemre szólva nekem nem volt ott semmi magyarázat, mivel első bekapcsolás után történt az egész, még a dashboard-ra sem jutottam el addigra. Fogalmam nem volt róla, hogy ez egy épp aktuális akció. Főleg úgy, hogy életemben először birtoklok és kapcsolok be xboxot. Becsapásnak érzem, és útmutatást se kaptam, még angol nyelven sem (pedig kerestem ilyet a dobozban), hogy mégis mit csináltam rosszul. Azt hittem azért kell 200ft-ot fizetnem, mert nem új accountra regelem az ingyenes Gold hónapot, hanem egy használtra. Utána kellett volna olvasgatnom a neten, amit általában megteszek, de most kimaradt, hamu a fejemre.

Ennek ellenére is úgy érzem jogosan háborgok, mert illene ott lenni egy lemondás gombnak, vagy legalább engedje már meg hogy saját magam töröljem a bankkártya adatom a rendszerből és ne egy számot hívogassak. Ez akkora elvárás 2011-ben?

Na mindegy, holnap hívom a telefonszámot aztán lemondom, end of story.
Köszi a tippeket, tapasztalatokat. :R

btw. Red Dead Redemptionnel és/vagy zombis módjával hányan játszogatnak itt? Már majdnem végigvittem single részt, jó lenne egyet marhulni online. ;]

[ Szerkesztve ]

(#16039) MasterMark válasza Kashim (#16038) üzenetére

MasterMark
(őstag)

inkább regeltél volna újat :) :O

(#16040) dr_ace válasza Kashim (#16038) üzenetére

dr_ace
(fanatikus tag)

egyet értek veled abban, hogy jó lenne, ha akár a dashboardon keresztül, vagy legalább online lemondható lenne az automatikus meghosszabbítás, dehát ez ugye nem jófejség hanem pénz kérdése, így működik a márketing kéremszépen. biztos meg tudnak ezzel fogni jópár előfizetőt, pláne mondjuk US-ben, ahol kevésbé veszik észre az emberek, ha lemegy havi 10 dolcsi a számlájukról. sőt lehet, hogy sokan még örülnek is neki, hogy nem kell nekik babrálniuk live kódok vagy ms pontok vásárlásával, hanem szépen magától meghosszabbítódik nekik, kényelmesebb így - meg kell látni a másik oldalt is :)
mi meg a magunk részéről annyit tehetünk, hogy utólagos morgolódás helyett előre tájékozódjunk mielőtt valamibe beleegyezünk, pláne hogyha a bankkártyánk adatait is meg kell adni :K

(#16041) MasterMark válasza dr_ace (#16040) üzenetére

MasterMark
(őstag)

Az MS akkor is lehúzós, egyáltalán miért kell fizetni a Gold-ért?

(#16042) dilipok válasza MasterMark (#16041) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

ha nem akarsz nem fizetsz... nem kotelezo... Nem ertem a problemat

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#16043) MasterMark válasza dilipok (#16042) üzenetére

MasterMark
(őstag)

Nem ez a problémám, hogy fizetni kell hanem az, hogy arra fizetem hogy Gates bácsinak legyen még egy szigete...

[ Szerkesztve ]

(#16044) Realradical válasza MasterMark (#16043) üzenetére

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Neki már nem fizetsz. :)
Ballmernek fizetsz.

Excuse me, I believe you have my stapler...

(#16045) MasterMark válasza Realradical (#16044) üzenetére

MasterMark
(őstag)

Elnézést ennyire nem vagyok tájékozott, de szerintem az átvitt értelmét mindenki érti...

(#16046) Realradical válasza MasterMark (#16045) üzenetére

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Hja a Gold szerintem sem épp emberbarát dolog, de amíg van aki kifizeti (én is) addig van létjogosultsága. Mondjuk amíg kapod a tartalmakat, demókat/ajánlásokat/avatáros mizériát/achievmenteket van is fenntartási költsége a rendszernek nem kevés, így valahol érthető.

Excuse me, I believe you have my stapler...

(#16047) Kashim válasza MasterMark (#16045) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Felhívtam őket, lemondtam a havonta megújuló 2k-t, jó fejek voltak ezért plusz pont, mindenki boldog, főleg én, szóval szerintem zárjuk le a témát, mielőtt vita lesz belőle. :)

[ Szerkesztve ]

(#16048) MasterMark

MasterMark
(őstag)

Kashim: már nem arról van szó

Realradical: de könyörgöm, azt a 30-40% pluszt mire fizetem a játékokon?

(#16049) adalbert1 válasza MasterMark (#16043) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel az MS is egy profitorientált cég így ezen én nem csodálkoznék, szerintem elég szép jövedelmük lehet ebből a szolgáltatásból, és ez az indulása óta csak pluszt termel *(ellentétben a box-szal, amit kíváncsi lennék hogy mikortól árusítanak nyereséggel, illetve hogy hány teljes árú játéknak kellett elmennie hogy fedezze a box által termelt vesztességet).
* = mármint itt is kellett gondolom infrastruktúrát felhúzni, de annak is egy része már adott volt az előző gen. miatt, miképp a supportot ellátó személyzet, stb. is (legalábbis az adatok pontos ismerete nélkül ezt gondolnám).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#16050) leroyclub

leroyclub
(fanatikus tag)

Mafia 2-t nézegetem a zavvi-n [link]
Mi a különbség a sima és a directros cut között. Mert ha semmi akkor inkább azt venném mert olcsobb...

Szerk: ahogy olvasgatom, mintha több küldi lenne meg ruha és auto... Ez akkor igy elég jol hangzik.

MaterMark: de ha jol tudom akkor az hogy classic az a feliraton kivűl nem jelent semmit?!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.