Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#11001) Davzone válasza taylorp (#11000) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak UK,hozzánk 0,99 font/db a posta.
Több darab rendelése esetén külön is feladják amint beszerzik!

Mindenkinek szól:
Leszedtem a müanyag rácsokat alul meg felül a boxomról hogy kifujjam levegővel,és mikor benéztem a lyukakon azt vettem észre hogy nem ilyen [link]
a GPU hűtés benne hanem csak a sima borda mint itt: [link]

2009 08. havi jasperes super elite a gép!A CPU az már az uj sima alu borda,de azthittem hogy minden jasperbe a hőcsöves gpu hűtés van.Persze nem melegszik vagy ilyesmi de jobban aludnék ha egy hőcsöves dolgozna benne.
Van valaki aki szedett már szét jasperes boxot és ilyen gagyi hűtő volt benne neki is?

[ Szerkesztve ]

Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

(#11002) Djuree válasza Davzone (#11001) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

én úgy tudom 3 font a posta :U nekem ennyi szokott lenni...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#11003) highness válasza scorpy02 (#10998) üzenetére

highness
(kvázi-tag)

Azt hiszem 3-4 db játékig 2,5 font a szállítás. Mert amikor több játék van a kosárban, akkor is 2,5 fontot számol szállítási költségnek a végösszegnél. Sok lenne az darabonként szerintem.
Sajnos rögzített vásárlásnál még nem próbáltam, csak a kosárba rakott játékoknál néztem.
Amúgy gyorsak, mert a Forza 3. Ultimate 5 nap alatt megérkezett.

Bocs, neked van igazad, mert darabonként 2,5 font. :(((

[ Szerkesztve ]

(#11004) Djuree válasza highness (#11003) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

asszem 3 játékig 1 csomagban küldik. 4-nél már 2 csomag...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#11005) scorpy02

scorpy02
(fanatikus tag)

PS3-as topikban találtam shopto-ról: [link] és [link]

Kicsit megrémített. Azt hiszem csinálok egy paypal accot, inkább arról fogok fizetni, és mindig csak annyit utalok rá, amennyi szükséges lesz a levonáshoz.

Szerk.: Paypalt mondjuk például zavvi el sem fogadja. :W

[ Szerkesztve ]

(#11006) kovis válasza Djuree (#11002) üzenetére

kovis
(tag)

Reg volt 3 font az ajanlott.
Azt felvittek 4,50-re. Es csinaltak egy nem ajanlottat 2,50-ert. Annyi a kulonbseg nincs netes lekovetes, illetve a postasnal nem irsz ala.
Sebessegbe nincs kulonbseg.

Annyi meg h nem mertem a shopto-rol rendelni mert kerte hogy a 3d secure miatt frissitsem a kartyaadataim. Demost nem a kartyam cimere akartam hogy kezbesitsek hanem mashova es azt addig amig 2 rendelest nem csinalsz nem modosithatsz.

[ Szerkesztve ]

Think different!!!

(#11007) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Srácok,csak nekem új,hogy a magyar live-on van facebook meg twitter?

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#11008) HollyBoni

HollyBoni
(PH! addikt)

Hali!

Az egyik ismerősöm xboxon leformázott egy pendrive-ot,és a gép most csak 3,5mb-nak ismeri fel 1gb helyett.Ez mitől lehet?

Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//

(#11009) dunc válasza HollyBoni (#11008) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert a többit az x box magának foglalta le,ha formázza akkor jó lesz.

(#11010) HollyBoni válasza dunc (#11009) üzenetére

HollyBoni
(PH! addikt)

Igazából egy mentést akar pendrive-ra rakni,aztán meg xbox-ra másolni,erre kéne.Szóval akkor ilyet nem is lehet csak mondjuk egy 2 gigással?

(#11011) dunc válasza HollyBoni (#11010) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mentés nem másolható,csak áthelyezhető,és az adott felhasználói fiók nélkül használhatatlan.

[ Szerkesztve ]

(#11012) Dani82 válasza Davzone (#10996) üzenetére

Dani82
(tag)

olvastam olyanról, hogy 16gb-os pendriveot kell venni hozzá es arra telepiteni.
Ez sem erv a 4gb-os mellett? :)

(#11013) HollyBoni válasza dunc (#11011) üzenetére

HollyBoni
(PH! addikt)

Leszedsz mondjuk egy 100%-os mentést.Bemásolod modio-ba,átírod a console id-t és a profile id-t,bemásolod a sajátodhoz és kész.Tapasztalatból mondom,működik.

(#11014) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Urak!Elvileg este 6-tól igyen gold hétvége van,a fiam accjával mégsem lehet kimenni.Szerintetek mi lehet a gond?Forzába pl azt írja,hogy vagy aranytagság kell,vagy szülői felügyelettel van bekorlátozva.De Én nem korlátoztam semmit.

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#11015) HollyBoni válasza DonMedve (#11014) üzenetére

HollyBoni
(PH! addikt)

Hogy lehet "aktiválni" ezt az ingyenes hétvégét?Mert az egyik chanel-en láttam valami "Gold weekend"-et de nem tudok rámenni.

(#11016) Silent77 válasza DonMedve (#11007) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Pár napja lett, én ma szedtem le.
Kár, hogy facebboknál képet nem lehet feltenni kinectel.

Mai idő szerint este 6-tól?

[ Szerkesztve ]

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#11017) Silent77 válasza Silent77 (#11016) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Tudok hülyeséget írni.."mai idő szerint." :B :W
Közbe utánanéztem.

"A twitter-en azt írták hogy Európában nemlessz ingyenes hétvége...."

WTF. :(((

[ Szerkesztve ]

(#11019) DonMedve válasza Silent77 (#11016) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Én is ma szedtem le!Köszi,hogy utána néztél,de ponthogy a facebookot leszedtem boxon,be is néztem,és ott az Xbox Magyarországon írták,hogy este 6-tól ingyen hétvége.

Idézem:"Xbox 360 Magyarország Xbox LIVE ingyenes hétvége a magyar felhasználóknak: ha még nem vagy tag vagy Ezüst tagságod van, akkor a mai naptól hétfőig ingyenesen kipróbálhatod az Xbox LIVE Arany szolgáltatást."

(#11020) Silent77 válasza DonMedve (#11019) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor nem értem. :F
Néztem volna a live oldalán, de nincs írva, hogy aktiválni kéne, eddig se kellett.

(#11021) DonMedve válasza Silent77 (#11020) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Másnak sem megy!Elolvastam a hsz-eket,és ott is írják,hogy nem jó.Bekértek pár gamertaget,hogy megnézzék mi a gond.Majd holnap rákukkantok.

(#11022) Silent77 válasza DonMedve (#11021) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor várunk.
Fiam rákattant nagyon a Crysis-re, meg kell vennem+ a live előfizu. :O

(#11023) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

egy új slim gépre rá lehet tenni a régi winyóját? vagy ez belső winyós? ha veszek egy 4 gigásat azt később tudom bővíteni? venni akarok megint boxot a ps3 helyett, de már nem vágom az új gépeket, nem nagyon követtem figyelemmel...

(#11024) Silent77 válasza Djuree (#11023) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Nem akarok hülyeséget írni, de úgy rémlik bele lehet tenni.

(#11025) molnarpeter válasza Djuree (#11023) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A régi fajta tokból kikapod a vinyót aztán be az újba. Ennyi.

Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

(#11026) Silent77 válasza Djuree (#11023) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként miért adod el a PS3-at?
Gondolkozok, hogy venni kéne, bár nem sok játék van rá ami engem érdekel vagy a srácokat. :U

[ Szerkesztve ]

(#11027) Tomazoe

Tomazoe
(kvázi-tag)

Hali emberek!
Egy kérdésem lenne azoktól akiknek nincs gold előfizetésük, hogy ti tudntok live-on játszani? Mert elvileg ingyenes hétvége van de én egy játékkal se tudtam játszani! Kiírja mindig hogy nincs létjogosultsága a profilomnak!

Ps3 slim 250gb! PSN ID: Tomazoe

(#11028) DonMedve válasza Silent77 (#11022) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Enyém meg FIFA-zni akar.Meg Forza-zni.Valszeg nekem is meg kell vennem neki.Ami legjobban elszomorít,hogy az enyém is most jár le februárban! :W
És akkor ugye a TDU 2-ről nem is beszéltem.

Tomazoe:Egyenlőre nem megy.Facebook-on is panaszkodnak.

(#11029) Tomazoe válasza DonMedve (#11028) üzenetére

Tomazoe
(kvázi-tag)

Kösz a választ Don! Pedig szerettem volna egy párat fifázni :)

(#11030) gisti78

gisti78
(újonc)

Üdv mindenkinek!
A segítségeteket kérem.Most kaptam meg az xbox360 slim 250gb konzolomat 2 játékkal(ez az elsö konzolom).Nagy nehezen rájöttem, hogy miként kell telepiteni a Forza3-at :), hogy ne a lemezről töltes be a játékot.A gond viszont ott kezdödik, hogy a másik játékot ami az Alan Wake, nem tudom letölteni.Megcsináltam mindent amit kért regisztráltam meg minden, lekapartam a kicsi könyvecskéröl azt a rész ahol írja a kodot, de amikor beírom akkor azt írja ki, hogy invalid cod . Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit csináljak, ahoz, hogy le tudjam tölteni?
Amit még szeretnék kérdezni, az lenne, hogy hol kapom meg a demo játékokat, és hogy miként kell letölteni öket?

Elöre is köszönök minden segítséget!
U.I:PÜ-ben is írhattok:)

(#11031) gisti78

gisti78
(újonc)

Bocsi a végén nem ezt akartam küldeni :P , hanem az akart lenni, hogy Uto írat röviditve, de mellélye raktam, a nagy P, hogy írhattok pü-ben és így lett ez :P

(#11032) DonMedve válasza Tomazoe (#11029) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Pedig már itt is fennt van. :U

(#11033) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Még mindíg nem megy! :(

(#11034) Tomazoe válasza DonMedve (#11032) üzenetére

Tomazoe
(kvázi-tag)

Nyalja meg a micro! 1 évben 2-szer van ilyen abból egyszer nem is jó! Mind1 majd nyáron veszek goldot! Addig úgy se sokat tudok játszani!

(#11035) gisti78

gisti78
(újonc)

Még nem probáltam, de meg fogom.Az xbox-ra nem lehet letölteni, mármind egyből oda?Mármind ne kelljen egyszer a pc-re, majd onnan átvonni az xbox-ra?

(#11036) highness válasza gisti78 (#11035) üzenetére

highness
(kvázi-tag)

Angol, vagy USA régióba regisztrált live profillal próbáld meg letölteni. Ha nincs, akkor simán csinálj egyet, és miután letöltötted, a magyar profillal is fogsz tudni játszani azon a gépen.
(ha pc-n indítod el a letöltést, akkor is az xboxon fog elindulni a letöltés, amikor bekapcsolod, és csatlakozik LIVE-ra)

(#11037) gisti78

gisti78
(újonc)

Még egy kérdés.Mielött letöltenék bármit is kell-e formázni a vinyot, vagy hagyhatom úgy is ahogy van?

(#11038) gisti78

gisti78
(újonc)

Ami profilom volt az változtattam meg angolra ,az gond-e?

(#11039) gazfickó

gazfickó
(tag)

Üdv mindenkinek! Olyan kéréssel fordulok most hozzátok, hogy áruljátok el nekem, hogy hogy tudok mondjuk egy zeneszámot lejátszani a telefonomról [ jelen esetben egy Samsung Wave ( még az S-8500as) ] az xbox 360-omon. Allshare-el persze. Mert a telefon beállításával nincs is gond de az xboxon nem találom sehol a számot a zene könyvtárban, bár lehet hogy rossz helyen keresem. Nem vágom hogy hogy kell Xboxon lejátszani a DLNA segítségével a dolgokat. Pls help me ! :R

Minden nős hős, de nem minden hős nős! :) -SE Xperia Mini :)

(#11040) gisti78

gisti78
(újonc)

Kell-e formázni az xbox vinyoját?Hogy tudok más profilt csinálni az xboxon?

(#11041) taylorp válasza gisti78 (#11040) üzenetére

taylorp
(fanatikus tag)

Nem kell.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom. Xbox360 Gamertag:taylorp79

(#11042) gisti78

gisti78
(újonc)

Köszönöm a segítségeteket :DD .Elkezte tölteni az Alan Wake-t :C
Meg kell várjam mig lejön, és csak utánna léphetek vissza a magyar profilomba?

(#11043) Djuree válasza Silent77 (#11026) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem használom ki egyszerűen. pc-n játszok inkább mmo-kat, meg jön a shogun2 pc-re, azzal elleszek évekig :DDD utána meg diablo3, azzal meg 10 évig elleszek :))
veszek asszem egy gányolt flashelt bannolt boxot, 25k-ért, az akkor sem sok ha nem is játszok vele, csak havonta pár órát....

[ Szerkesztve ]

(#11044) Davzone válasza Dani82 (#11012) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nekem az nem lenne érv,mivel elég bika pendrivot kéne venned hogy sebességben megelőzd az optikai meghajtót,az átlag pendrivok nem teljesitenek tul jol még olvasásban sem egy vinyóhoz képest!
16 giga meg szinte semmire nem elég,örülhetsz ha felfér 3 játék!
Bár ezt mindenki maga dönti el én tuti spórolnék a vinyósra...

scorpy02:

zavvi -n lehet paypallal fizetni és is azzal csináltam....
akkor vonják le a zsét amikor elküldik a gamet,akár egybe akár külön,és lehet bármennyi a paypal számládon mivel csak annyit tudnak levonni max amennyit te megengedsz a fizetésnél!(Ha külön adnak fel a rendelésedből valamit akkor csak annyit vonnak le amibe az kerül!Ha a többit is feladják akkor vonják a többit)
Annál többet semmiképp sem tudnak levenni, lehet bármennyi milió forintod a számládon ha te csak 40font-ot engedsz nekik!Checoutnál azmegy egyértelmü mennyit zárolsz nekik!

Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

(#11045) Silent77 válasza Djuree (#11043) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Én is ettől félek, hogy nem lenne kihasználva.
Boxon is szinte csak forza+ az arcade játékokra most kattantam rá. :B

(#11046) revezehun

revezehun
(újonc)

Sziasztok!Valamiért nem jó a headsetem az a baj hogy kifelé megy a hang de befelé nem és tuti ,hogy nem tört meg a kábel ,nem tudom mit tegyek az a gond hogy a microsoft szervíz vagy mi nem müxik.Mit tegyek?

Előre is kösz! :R

[ Szerkesztve ]

(#11047) scorpy02 válasza Davzone (#11044) üzenetére

scorpy02
(fanatikus tag)

Köszi az információt. :)

Én nem attól félek, hogy zavvi vagy akármelyik oldal többet vonna le, mint a játék ára, hanem hogy lenyúlják tőlük a kártyaadatok (mint amit linkeltem is shopto-val kapcsolatban), és levonnak a kártyámról x összeget.

[ Szerkesztve ]

(#11048) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

eladó ps3 ha esetleg érdekel valakit:
[link]

(#11049) ko-ko82

ko-ko82
(senior tag)

Sziasztok!Nem lehet azt tudni mikor lesz free a Crysis 2 Demója?És ha nincs Goldom akkor is tudok leszedni,letölteni teljes Arcad játékot ha veszek kártyát.

[ Szerkesztve ]

(#11050) Def26 válasza ko-ko82 (#11049) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Szvsz most gold free hétvége van, próbáld meg leszedni, hátha...

Origin:attila4go

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.