Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz JColee #9232 üzenetére

    Sajnos nem tudom befejezni, mert még mindig nem érted, figyelmesen elolvastam a hsz-ed, épp ez volt a baj. Akkor nézzük szépen sorjában:

    sztem nem ér meg
    egyéb paraméterek ugyanazok?pl kontraszt, színmélység, illetve van e dvi-s csatija...stb
    ha igen akkor vedd az olcsóbbat

    sztem nem ér meg
    Szóval, ha valami szerinted nem éri meg, azt meg szokás indokolni, hogy miért nem. Erre írtam, hogy attól, hogy szerintem valami 20K-t sem ér meg, az nem azt jelenti, kivéve, ha meg tudom indokolni, hogy azért mert...nálad ez csak egy sztem nem éri meg, aminek semmi alapja nem volt.

    egyéb paraméterek ugyanazok?pl kontraszt, színmélység, illetve van e dvi-s csatija...stb
    Ebből látszik, hogy fingod sincs, hogy mire válaszoltál, mert arra sem vetted a fáradságot, hogy beüsd a Google-ba a két monitort, és megnézd, hogy mire válaszolsz. Csak azért írtál, hogy "segíteni próbálj"

    ha igen akkor vedd az olcsóbbat
    Erre mondom tipikusan azt, hogy KÖSZÖNJÜK EMESE! :C

    És - csak, hogy értsd mi a problémám - és miért tartottam teljesen feleslegesnek a hsz-ed:
    Ha a konkrétumot kihagyjuk, bármely HW kérdésre tökéletes a válaszod:

    Melyik videókártyát vegyem egy 9800GX2-t vagy egy 8800GT-t? Megéri a plussz pénzt a GX2?

    sztem nem ér meg
    egyéb paraméterek ugyanazok?
    ha igen akkor vedd az olcsóbbat

    Ez természetes. Ha két dolognak ugyan azok a paraméterei, akkor az olcsóbbat kell venni. (Köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket :C ). Lényegében a válaszodnak a lényege, hogy akármi az eredmény, te mondhatod, hogy igazam volt.

    Akkor nézzük miért is?

    Az ominózus válaszodat követően kiderül, hogy a két monitor ugyan azt tudja! Gratulálunk neked, hiszen azt mondtad, hogy, ha ugyan olyan, vedd az olcsóbbat. :C

    Ha kiderül, hogy a drágább sokkal jobb? Akkor mondhatod, hogy igazad volt, hiszen azt mondtad, hogy, ha ugyan olyan, akkor az olcsóbbat, itt nem ugyan olyan, tehát nem kell feltétlen az olcsóbbat, ergo megint igazad volt! :C

    Magyarul Ctrl+C, majd Ctrl+V-vel szépen körbejárhatod a Milyen......vegyek topicokat, és beillesztheted a válaszodat kérdéstől függetlenül. Mondjuk nem is kell kérdés, hiszen ez egy nagyon jó alapfilozófia:
    Ha két dolognak ugyan azok a paraméterei, akkor az olcsóbbat kell venni!

    Köszönjük neked e bölcsesség megalkotását! :W

    És csak, hogy értsd, hogy miért kötöttem beléd: sorra járják az emberek a topicokat, és belepofáznak olyan dolgokba, amihez nem értenek, majd a kis újonc bevásárol, és jól jár. Én miért tudom olyan témába befogni a pofámat, amihez nem értek? Erre tök jó példa a tápos topic, ahol naponta kb. 5 ember ajánlja a VX550-et, amikor 100-szor el lett mondva, hogy nem ajánlott. Csak annyit látnak, hogy a VX450 kevés, akkor megnézzük Iponon, hogy mi a következő, azt beírjuk azt. Miért nem lehet ezt olyan emberekre bízni, akik értnek hozzá?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák