Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    Mivel edigitalnal épp nem volt a nagyraktárba se 2253bw (megkérdeztem azt mondta az igen okos elado hogy legalább 1-2hét, gondoltam akkor inkább máshol) ezért ipontol megrendeltem. Ma meg is hozták. Elöször azt hittem látok 2 pixelhibát de kiderült csak szösz volt(rongyal letörölhetö volt). Belöttem ahogy tudtam, aztán go szervizmenü: M-AQ22W0CDA-1001. Sajna CMO, de hát örülök mert ez is jobb mintha maradtam volna a 6éves crt-nél.
    Tehát wwhy-nek: még egy 2253bw CMO ;)
    A poént le se irtam. Pár napja kitették hogy ujra van raktáron edigitalba 2253bw. Szal mire megérkezett iponbol addigra ott is lett. :((( Nagyon örülök. De végülis mind1 mert árban ugyanott vagyok, pixelhiba esetén meg visszaviszik ingyen. Gariztatni helyben le tudom adni egy samsung átvevő helyen.

    Két kép a bevilágításrol:
    Egy
    Kettő
    Szerintem fennt eléggé látszik, de csak igy sötét háttérrel feltünő. Meg engem pl akkoris zavart picit amikor meghagytam a két csikot a filmeknél(dvd minöséget még nem néztem vele). Játék,fullképes film, net esetében nem zavaro, mert egyszerüen nem látni. Szal kár ezen görcsölni. Ennél nagyobb bevilágitást se látni bármien szines képen szvsz.

    Egyenlőre barátkozok vele. Biztos kevesen mondanak ilyet de kicsit nagyobbnak gondoltam, még igy is hogy 22eseket láttam már(nem pont ezt). Viszont nem hittem hogy ennyire széles. De nem zavaro. Netnél meg pl egyáltalán nem zavar az üres sáv amire sokan panaszkodtak.
    Filmeknél a 700mb-os elég ratyinak tünik(igy crt után), azt meg kell hagyni. :)

    Ja és eddig csak képen láttam hogy néz ki, de szerintem sokkal szebb mint 2232bw (amit mellesleg láttam élöbe). Letisztult, egyszerüen csodaszép. Persze ez szubjektív.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák