Ejej butaságot csináltál.
Ugyan az a lábkiosztás, elég lett volna a régi csatlakozókat felforrasztani az új csatik helyett.
Még a kábelek színe is ugyan az.
Csak a 94-esében van 4 plusz kábel.
Ami nem lett volna gond.
A 94-es kárpit felszerelése nem egyszerű.
De akinek van egy kis kézügyessége az 25perc alatt fel tud szerelni 1 kárpitot.
Tehát egy délelött alatt átalakítható a kocsi kárpitja és ezerrel szebb az üvegszálas mint a barna műbőr dekorlapos
A szereléshez lemezcsavar kell 4es méretű 8db / ajtó.
2mm vastag 1,5 centiszer 4centis aluminium vagy valamilyen jól alakítható lemez.
Ebből lesznek a tartófülek.
És 3mm átmérőjű horgany pálca/rézpálca/valamilyen stabil de hajlítható pálca.
Ebből lesz az ajtónyító szerkezet.
A huzal ugyanis nem jó, ami a 93-előttiek ajtónyitását végzi.
Ha ezek után érdekel akkor leírom pontosan mit hogy kell csinálni.
Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

valaki felnyomott... passzoltam mindent.
Utána semmi, csak a fordulatszámmérőm rohangál össze-vissza. Tegnap még működött, mert a hűtőt csináltam (találtam egy pici lyukat a hűtő fölső beömlőjénél, ahol jött ki belőle a víz álló helyzetbe). Leszedtem a gyújtás elosztó fedelet, alatt elég nagy a dzsuva, leszedtem a kábeleket, hátha van vmi beégésnyom, de semmi. (Gyújtó trafó érintkezőjénél egy pici) Most már az akksi is lemerült annyira, hogy nem indít, max 1 fordulat.
Van vmi ötlet? (Azonkívül, hogy behozom az akkut és föltöltöm) Ja és régebben írtátok, hogy megfelelően le kell szigetelni a fedelet, ez alatt mit értetek? Van vmi tömítőanyag, ami boltban meg lehet venni?