Ez oké de majd linkelj máshonnan légyszíves, mert a kepfeltöltés gyakran rossz mint most is 
Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)
Eladó új Samsung 1,8" SSD 64GB, uSata (microSata) csatlakozóval! 1 év garancia!
Eladó új 1,8" uSata -> 2,5" Sata átalakító, beépítő keret, Lenovo FRU 42W8019 / 42W7888!
Kijelzőhibás FUJITSU SIEMENS Scenicview P19-2 monitort keresek!
320 GB SATA Notebook winchester WD Scorpio Blue 2.5" 320GB SATA HDD (WD3200BEVT) 13 990,- Ft 1 év ga

Ez oké de majd linkelj máshonnan légyszíves, mert a kepfeltöltés gyakran rossz mint most is 
Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

Köszönöm a képeket és a leírást.
Topiképítő hozzászólás volt
Gratulálok az eredményhez.
Remélem a csomagot is ilyen eredménnyel fogod tudni használni

Tnap délután érkezett meg a csomag
Egyből neki is láttam a szerelésnek....2 órából összedobtam egyet ami működőképes! Vissza is szereltem majd elindultam tesztelni, sajnos a sebességet nemjól mérte mert a mutatót nem jól raktam vissza
,mert aztán rájöttem h a nulla sebességhelynél kell ráhelyezni majd átrakni a fém pöckön!
Na elindultam újra és klappolt minden!
Felújítottama az ablaktörlőket is majd rakok fel pár képet h mien lett!
Még egyszer köszönöm a csomagot!!!

Nincs mit.

Na hát akkor kedves favorit tulajdonosok.
Egy keserű tapasztalat.
Valóban igazak, a gyári értékek és tulajdonosi tapasztalatok.
Alacsonyan van az olaj teknő
2hete sikerült leparkolnom egy homokbuckára ami megütötte a teknőmet.
Most épp szervízben van az én kicsi autóm

Azon gondolkozom, hogyan lehetne csinálni egy köténylemezt, ami az esetleges ütődésektől megóvná a teknőt.
Egyenlőre olcsón megúsztam, csak egy teknőt kell cserélni bár ez is 6.000.- de még mindíg jobb, mint ha kenés nélkül lennék és összeállna a motor.
Tehát minden fél ötlettel vagy már kivitelezett megoldással nyugodtan álljatok elő.
Én már tervezgetem a köténylemezt, de hát ha van már bevált megoldás.

Látom nem sok favoritos van itt

Na most vizsgázik az autó holnap.
Remélem nevetünk és nem sírunk majd.
Bár minden rendben van rajta úgy érzem.

Remélem minden rendben zajlott! 
[ Szerkesztve ]

Jelentem az utak réme 2010.07.24.-ig tovább száguld.
Véglegesítettem benne a hifit.
Most már csak tankolni kell meg fényezni.

mien hifi cucc van benne?

Panasonic fejegység, SAL mélynyomó és SAL erősítő.

Hamarosan feltölti a képeket és akkor belinkelem ide is

Itt is írom, hátha olvassátok.
Aug 20. nagy ph-s tali aláírásomban a többi info.

Jómagam is egy Favoritot használok 
Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, nézegettem a képeket, és tetszettek.
Nálam most épp a km óra mondta be az unalmast legnagyobb bánatomra. Vettem km óra javító készletet meg km óra spirált is, csak nem tudom, hogyam szedjem szét a műszerfalat, egyáltalán hogyan jutok el a műszeregység plexije mögé. Egyelőre nem találtam útmutatót, minden épkézláb iránymutatást szívesen veszek.
Az üzemanyag szintjelző szintén típushiba, én tavaly cseréltem ki a tankban lévő egységet.

bal oldalt ahol kapcsolod fel a lámpát ott kicsavarozod azt a konzolt(1csavar) majd a jobb oldalt is kicsavarod,középen kiszeded a műanyag lapot és ezután kihúzod azokat a konzolokat amit épp kicsavaroztál utánna alul előtünnek a felfogatási csavarok 2 jobb oldalt lennt és egy bal oldalt lennt....ha ezzel kész vagy akkor felfelé és kicsit magad felé húzod azt a műanyag elemet ami a műszerfalat körbeveszipicit...én ráhúztam a kormányra miután kipattintottam! ha ezzel kész vagy már csak 2 csavart kell kicsavarnod ami a műszerfalat fogja(fennt találod meg) magadfelé húzod a műszerfalat és kicsavarod a spirált és kihúzgálod a csatlakozókat és kinnt is van a műszerfal! műszerfalat pedig csak egyszerűen szét kell csavaroznod, lekell bontani a tetejét majd kicsavarni a csavarokat amik a plexit fogják, a kilóméterórát pedig a hátlapon kell villáskulcsal kicsavarnod! ha elakadtál vhol akkor írj!
[ Szerkesztve ]

Részletes infót kaptál.
Magam sem írhattam volna szebben le.
Egyébbként ha gondolod szívesen körbefotózom neked mit hogy kell csinálni.
4 perc alatt szedem szét a műszerfalat, már nagyon rutinos vagyok benne.

Egyébként ti favoritos márkatársak nem akartok jönni a találkozóra?

Köszi a leírást, már szét is kaptam a műszerfalat! Könnyebb volt, mint hittem. A spirált kipróbáltam, működik, a fogaskerekek épnek tűnnek, szóval egy csöppet meg vagyok lőve.
A hiba valahol a spirált fogadó részen lehet, de azt nemigen tudtam szétszedni, mindössze a a rajta átmenő kis fogaskerekes rudat tudtam kiszedni belőle, utána megállt a tudomány...
Augusztus 20-án sajnos dolgozom 

Tehát a bovden átviszi a forgást.
A fogaskerekek épek.
Egyetlen baj lehet a mágnessel valami nem gömböjű, ami benne van.
Ott ugyanis van egy mágneses erőátviteli kütyű ami ha elenged akkor nincs mérés.
Azt kéne megnézned.

Ismét jobb lett egy kicsit a kocsikám.
Bekötöttem a centrálzárat.

vagy még lehet h a kilóméterszámláló fogaskerék ragadt be a hengeren amin a mágnes van! ha tudod kézzel forgatni az a kör alakú mágnest akkor azzal a résszel nincs baj! de ha megakad néha v egyáltalán nemforog akkor ott belül a fogaskerékkel van baj! azzt meg úgy tudod kiszedni h befogatod satu padba az a fém szerkezetet úgy csináld h felül legyen fogaskerék és ótügesd ki szépen lefelé, egy olyan 4-5 mm átmérőjú dróttal cstam mikor én szedtem ki de ha nincs akkor csinálj szögből, levágod a végét és a fejét és kész is a célszerszám!

Sikerült atomjaira szedni és összerakni a szerkezetet. Sajnos végül nem sikerült éetet lehelnem bele. Lehet, jobban járok egy bontós darabbal.

Jut eszembe, nem tudtok ajánlani egy pár bp-i skodás bontót?

Ha neked a régi fajta műszercsoport van.
1990-es akkor én egy komplett garantáltan működőképest tudok neked adni.
Megbeszéljük az árát.
Már ha érdekel.
Jó bontót is tudok a 17.-kerületben.

küldtem pü-t 

Küldtem választ.

Remélem már boldogan száguldoztok együtt

Végre jutott időm átszerelni a kilométerórát. Szépen megtisztítottam meg minden, valamit mégsem csináltam jól, mert a sebesség mutató nem esik vissza nullára, hanem 10-re...
Biztos a spirál bekötésekor nem volt megfelelő a sorrend, vagy a fene tudja. Holnap ismét nekiesek 

Lehet a mutatóval van a baj! Amikor visszaraktad nemjó irényba raktad rá! Beállítod h nullán legyen majd rányomod és átrakod a fém pöckön!

Rob210 kollégától vettem egybe, nem piszkáltam meg. A bekötésre gyanakszom, mert először az órába tekertem a spirált, utána pedig a motortérben csavartam be. Legalább működik.

Hát nem tudom nekem nem csinálta, de szállítás közben elállítódhatott.
Sajnos ez csak rá van nyomva a tengelyre.

tuti nem a spirállal van van a baj mert ha mér vmien sebességet akkor az jó! Operáld le a mutatót( én 2 sima csavarhúzóval feszítettem le) majd állítsd a 0 sebessségre de előtte ne nyomd még rá a fém pöcökre csak azután mikor a 0 sebességre van beállítva! Jó erősen nyomd rá a közepét neh kiessen! Ha ezzel megvagy akkor rakd át a mutató(kicsit hajlítsd meg) a fém pöckön amit nem engedi a mutatót h lemenjen 0-ra, majd hajlítsd vissza a mutatót! Remélem így már sikerül! Nekem is ilyesmi bajom volt, nem esett vissza a mutató, meg több sebességet mért a kelleténél!
További szép napot!

Valami nem gömbölyű a kisautómon.
Állandóan szünni nem akaró benzinszag van az utastérben.
Szerintetek mi lehet a baja?

nézd meg a hátsó ülés alatt lévő benzin szint jelzőt, lehet szétvan repedve a 2 benzincső közül vmeik! próba cseresznye!
[ Szerkesztve ]

Köszi megnézem.

Neke most Skoda Fabiam van, ezért veszem a bátorságot, h beírjak. Azelőtt Wartburgom volt, aminek sztem sokkal jobb volt a menettulajdonsága mint a 120 L-nek pláne 105-ösnek, de tény, hogy a belső kényelem és a fékrendszer dolgában messze elmaradt mögöttük.
a favoritot pont nem volt alkalmam kiismerni...
Ragyogó jövő áll mögöttünk...

Bárki írhat nincs ezzel gond.
Nekem most lett egy rematall nevű motorolaj adalék hozzáadva.
Komolyan mondom ez egy csodaszer.
Sokkal jobban húz az autó kevesebbet fogyaszt.
Nekem nagyon bevált.

Mennyi km-van a kocsiban? 
Ragyogó jövő áll mögöttünk...

140,000Km 10-20Km eltérssel.
18 esztendős a kicsike.
Most vizsgázott nemrég.

Szia Rob! A múltkoriban beszéltünk arról, hogy mit is kell csinálni akkor, ha nedves-párás időben nehezen indul a gép. Ha jól emlékszem, akkor az eloszótfedél szigetelését javasoltad, de már nem emlékszem pontosan, és lassan beköszönt megint az a fránya idő.... A elosztófedelet kicseréltem, nem ártott neki
viszont tömítést, meg neki való helyet nem nagyon láttam. Kéne egy kis help.
Amúgy az óra rendesen teszi a dolgát, már nem is zavar, hogy nem nulláról indul. ez legyen a legkisebb baja!
A benzinszag okát én is a abban két csőben keresném. Én tavaly cseréltem az enyémen.

Szia.
Hát én úgy oldottam meg, hogy vékony gumi lapból vágtam ki kerek tömítést a fedél átmérőjével megeggyezően.
Ezt tettem be a fedél és az alj közé a karmokkal meg ugye összeszorítottam.
A gyujtáskábelt pedig egy kics és itt a kicsi szón van a hangsúly bekentem szilopasztal.
Ott ahol a fedél és a kábel találkozik.
Így teljesen vízhatlanná vált a rendszer és minuszban is meg esőben is remekül ment a kicsikie.
Ezt a két csövet a tisztítónyílásnál mondjátok? A hátsóölés alatt?
Az az igazság, hogy a tankhoz még soha se nyúltam hozzá tehát nekem az szűz terület

Köszi a választ. A végén még teszek bele egy kávéfőző tömítést 
Egyszer mindent el kell kezdeni. Ha kiveszed a hátsó ülést és felhajtod a kárpitot, akkor először ki kell pattintanod egy fém fedelet. Olyan, mintha egy festékesdoboz zárófedele volna. Innentről kezdve adja magát a dolog. Egy nagy csavaros kupakba torkollik két, kb 40 cm-es benzincső. A méretük mintha eltérő volna. A kocsi alján pedig láthatod, hogy hol érnek véget.
Egyedől a szűk hely miatt gyúlt meg a bajom nekem ezzel, illetve nem árt valamilyen krémet használni, amikor cseréled újra a csövet, mert nem fog felcsusszani egykönnyen.

Így már értem, de a csövek nem a tartály alján vannak?
Ahhoz hogy férek hozzá?
Az elektromos és egyébb munkákat simán megcsinálom a kisautón, de a motorhoz és a benzinellátó rendszerhez hülye vagyok.

2 cső van az is a benzintank tetején!

Igen közben már kikérdeztem egy szakit.
A jövő héten neki is esek.
De akkor így a benzinem is párolog nem?
Ez a cső lehet kirepedve, ezek szerint.

Na képzeljétek el, hogy jártam.
Írtam itt egy jó pár hozzászólással előrébb, hogy néha nincs alapjáratom, aztán ha megyek egy kicsit akkor minden helyreáll.
Rájöttem mi volt a baj.
A túlképzett előző tulaj, betett egy benzinszűrőt az üzemanyag ellátó "rendszerbe".
Nincs is ezzel baj jó az óvatosság.
Igen ám csak a hozzáértő nem a tank és a porlasztó közé tette, hanem a porlasztó visszatérő ágára.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ na mit szóltok milyen zsenik vannak még manapság is.
Most már csak mosolygok az egészen, de amikor pénteken a nagykőrösi úti felüljárón araszolgatva a dugóban folyamatosan a gázon kellett hogy járassam a lábam miközben a féket is nyomtam, na akkor kicsit morcos voltam.
Karburátor kitisztítva a kisautó újra száguld.

Sziasztok!
Véletlenül és határtalan örömmel vettem észre, hogy itt a PH-n van skodás totyik.
Juhúúú!
Csatlakoznék én is egy 88-as évjáratú 120-as tulajaként.
Skodálatos kilométereket!
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.