Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Waikiki

    tag

    Sziasztok!

    Meguntam ezt a huzavonát a hivatalos firmware kapcsán, és felteszek valami hekkelt firmware-t.

    1. Egyelőre a LightweightMod-ot néztem ki, jónak tűnik a lecsupaszított rendszer, amelyre aztán felpakolom a magam kis szutykait. De azt esetleg tudja valaki, hogy hogyan viszonyul a UsefulMod-hoz, illetve az LkMod-hoz? Amit eddig sikerült kibogarászni, hogy a UsefulMod a LightweightMod-on alapul, néhány plusz programot belepakolt a készítője. De a LkMod mennyivel több? Live Wallpaper meg ilyesmik vannak benne. Esetleg a LightweightMod a nagyon alap, a másik kettőben pedg egyre több program, illetve feature van? Tényleg, próbálta már valaki a LightweightMod-ot?

    2. Rendben, felrakom valamelyiket. Utána vissza tudom valahogy állítani eredeti állapotba? Az oké, hogy letöltöm valahonnan a jelenlegi firmware-t és újraírom, de pl. a pannonos propellerrel mi lesz? Mert ha bár a bootoláskor hiányzik, az elég árulkodó tud lenni. Vagy ha egyszer végre megjön a hivatalos frissítés, akkor az felülírja a Pannonra utaló kiegészítéseket vagy megmaradnak?
    Az ok, amiért kérdezem, hogy ha esetleg garanciális javításra kellene beadni, akkor ne nagyon látszódjék azonnal, hogy belepiszkáltam. Márpedig azt nem szeretném, hogy egy esetleges hardver-, illetve fizikai meghibásodás javítását azért tagadják meg, mert hogy a firmware hekkelt, és amelynek az égadta világon semmi köze az esetleges fizikai meghibásodáshoz.

    Előre is köszi.

    Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

Új hozzászólás Aktív témák