Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tosee

    őstag

    válasz ellobogris #37026 üzenetére

    Köszönöm a válaszod, de közben megoldódott a dolog! :R Már túl vagyok pár rom cserén, de sajnos nem változtatott a dolgon! Eleinte semmi sem működött jól wifi-n (maps, compass, fancy widgets, időkép stb...)! Felraktam az I570EXXJD1 -es romot, majd rootoltam, és felraktam rá ezt a romot: SpicagenMod-froyo-BETA2.1Nextgeneration_4.2 (2.2.2 rom, kb ez volt kb. a 3. amit elkeseredésemben kipróbáltam)
    Ezzel már magára talált a maps, és jól mutatja wifi-n is a pozícióm.... de sajnos az előbbi felsorolásból a többi továbbra sem! (#37020) Khan13 válaszára babrálgattam az időzóna beállításokat, majd raktam bele egy újabb sim kártyát is, biztos ami biztos, és így most tökéletesen magára talált! Visszaállítottam, hogy a szolgáltatótól kapott értékeket használja, és jelenleg így is szuperül mutat mindent!
    Azt továbbra sem tudom melyik jelentette a megoldást (új sim kártya vagy az időzóna babrálása), vagy mi kavarhatta meg ennyire a telefont! Pár hétig sim kártya sem volt benne, nem is volt használva, és mikor apu kipróbálta az ő 90-es évek beli kártyájával vagy az kutyult bele vagy nem tudom... ilyet még nem tapasztaltam, pedig már több éve androidos telefonom van (ez a spica is az enyém volt)!

    (#37020) Khan13 Ezúton is köszönet! :C :R

    Lenne itt még egy kérdésem azokhoz akik ezt a romot használják: SpicagenMod-froyo-BETA2.1Nextgeneration_4.2
    Miért nem engedi lecserélni a zárolt képernyő hátterét? A beállítási lehetőséget megtaláltam, átállítottam de a képet mégsem cseréli ki...

    A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Új hozzászólás Aktív témák