Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz Declare #29447 üzenetére

    Jobb ha elfogadod, h a rendor pont ranezesre baszogat. Uh neked kell szabalyosnak lenned.
    Meg van hatarozva, h a DRL-en milyen jeloleseknek kell lennie, es hogy kell elhelyezned, illetve a legujabb rendelet szerint mar helyzetjelzovel lekapcsol, tehat normalis vezerlos kell...
    Azzal ne foglalkozz, h a nagy Mercikben hogy van, arra nem hivatkozhatsz.
    Megmondom oszinten, nem tudom a videon mit kell nezni.
    De. Azt sem tudom, nalad a H7 mire szolgal. Viszont ahol H7 szolgaltatja a fenyerot, azaz 1500 lument, azt nem potolhatod LED-el. Mert nem LED-hez keszult az autod (es Astra H-nak sosem volt ilyen) lampatestje. Ez a legegyszerubb magyarazat, bonyolultabb, ha belemegyunk, h hogyan vilagit es izzo es egy gagyifosled. Nekem egy 48 LED-es panel van a terkepolvasoban, tokeletes, koran megyek, keson jovok, kell. De ezzel nem veszelyeztetek senkit, a szine OK, es belterben nem tilos. Illetve ott nincs foncsor es iranyitott feny.
    Ha gondolod, a TC-n van egy iras az ilyen Hxx-es foglalatu LED-es "izek"-rol... Erdemes elolvasni.
    Persze most itt jartatom a moslek pofamat, se elhinni, se megfogadni, se meghallgatni nem kell. Sot, lehet sose lesz igazam, vesztek a haverokkal par ilyen bucsus izet, es sose lesztek lemeszelve, be is valik es muszakin is fasza lesz.
    Ez reszben nem csak szubjektiv dolog volt, amit elmondtam, hanem teny es rendelet, meg picit velemeny. Ha mar szabalyosak akarunk lenni. Persze a Paragi kipuff is bizonylatos, muszakin emiatt oke, de van akit zavar, ha picit horog. Meg van aki nem veszi eszre ha halk a kocsim.
    Meg /5-el elter a gumim a gyaritol, en is szabalytalan vagyok...
    Uh ennyit errol :)
    Megjegyzem, szerintem H Astraba kb igenyesen is be lehet epiteni a DRL-t.

Új hozzászólás Aktív témák