Nem értem, hogy miért variálnak a felniken. Kell rá venni 15'-ös felnit, abból is kapni szépet, és nem rázza majd szét a futóművet, és a gumi is olcsó. De vigyázni kell, hogy ET49 legyen, mert különben majd beleér mindenhova a kerék...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
lujó55
(őstag)
"mert különben majd beleér mindenhova a kerék"
mire gondolsz?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
kerekjaratra:- )
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Imy
(őstag)
Kerékjárat, sárvédő, és mindenbe!!!
Ezért aki vált, az ET számot, és az átmérő/szélességet számolja ki, mert rácseszhet...

lujó55
(őstag)
ja, értem már. Én amikor vettem a szettet, kiválasztottam katalogusból a tipusra valót és kész.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Imy
(őstag)
és milyet vettél?

lujó55
(őstag)
Kiegyek és megnézem a számát. Dunlop, az biztos.

lujó55
(őstag)
Dunlop SP Sport1 195/60R15 88H
szakad az eső 
És milyen felnire?
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

lujó55
(őstag)
a gyárira tettem, acélfelni semmi extra. a gumival volt baj, mert elhasználódott.

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
es mikro vetted> mert mar elga 3eve itt az utoda:- )
udv
neduddki
mod: es msot mar csakmekkerdem mennyije?
[ Szerkesztve ]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Azon gondolkodok itt csendben, h kell is nekem alufelni... Veszek 6000Ft-ért gyári acélfelnit, lefújatom fehérre (mert az jobb, mint a fekete és tetszik), és veszek rá normális gumit 195/60 R15-ben.
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

TasiA
(senior tag)
hát az gyönyörű lesz
Ha már acélfelni, akkor hagyd feketén. Láttam már fehérben, ezüstben, piroson és sárgán is, hányás kerülgetett mindegyiknél.
ugye? 
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
szerintem ezüstben jó.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Én egy zöld Astra alatt láttam, szerintem nem állt jól "neki" 

TasiA
(senior tag)
Nekem az ilyesmiről vagy a románok csiribiri Dacia-ja jut eszembe, vagy a vidéki digók csóró Ladája, 1-es Gófja és a hasonló kategóriák. Van a másik kategória, ami mostanában a "tuning" autókon szokás, hogy minél hülyébb színekben pompázik a felni. Mondjuk az sem tetszik, de ott legalább nem a csóró igénytelenség miatt olyan, amilyen, csak éppen ez a menő, meg a divat.
Véleményem szerint nagyon szarul nézne ki, de remélem nem sértelek meg, nem az a célom. 
nekem a vectrán a téli felnik pont ugyanazzal a festékkel vannak lefújva, mint a kasztni. márkaszerviz fújta gyári színkód alapján. semmivel sem rosszabb, mint az alumínium színű könnyűfém felni és sokkal olcsóbb, mint 3 naponta új dísztárcsát venni.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Szépérzéked nincs valami sok. Oké, hogy praktikus, de nézd meg a kársztájlingon az autóm 16-os téli, ill. 18-as nyári gumikkal. Mindegyik gyári.
Most vettem 4db hároméves, 18"-os Continental gumit 60-70%-os állapotban 20e forintért. Új ára 70e/db. Hadd ne mondjam, 280e-ből hány ilyen szett jön ki. Csak fel kell találni magad.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano