Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Opel topic

(#11001) tomyoy válasza csaresz002 (#11000) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

nálunk az önkormányzat, mindenkinek 2 csekket küldött, legtöbb ismerősöm azt mondta be sefizeti, nekem meg ez lesz az első fizetésem( most lesz 1 éves a kocsi, mármint nálam), egyiket márc31 ig kell befizetni a másikat meg szeptember 31 ig, bár olyat is olvastam, hogy az évben kell befizetni nem téma hogy mikor, nem nagy összeg 2x 3850 ft....

Astra F 1.6i

(#11002) csaresz002 válasza tomyoy (#11001) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

na elolvastam ismét:2010.02.19én irták a papírt, és márc. 16ig kellene befizetnem a 15725ft felét,a másik felét meg szept.15ig.hát a 30napból már kicsusztam :(((
és csak egy csekket kaptam :D tiszta viccesek.

[ Szerkesztve ]

××XXx××‎"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

(#11003) tomyoy válasza csaresz002 (#11002) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

ha nem húzod el fél évig a befizetését, akkor késedelmi kamattal sem kell számolnod, valahol olvastam talán origo-n egy hirt, hogy nem kel büntetést fizetni , mert van aki még most sem kapta meg, tehát április májusig el lehet húzni....

na megyek kicserélem a kipufogó tartó gumit, ingyen kaptam, zacskós, ami fönt van az meg talán még gyári....

[ Szerkesztve ]

Astra F 1.6i

(#11004) csaresz002 válasza tomyoy (#11003) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

oks.köszi az infót ;)

(#11005) t1 válasza csaresz002 (#11002) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne izgulj, szeptemberre nálad lesz a másik csekk is.

(#11006) FF23 válasza tomyoy (#11001) üzenetére

FF23
(tag)

"legtöbb ismerősöm azt mondta be se fizeti"

Lehet, hogy ők teszik jól. Ez is egy sarc, amivel még soha nem számoltak el, csak beszedik.
Nálunk példás gazdálkodás folyik, a csekk két nap késéssel külön borítékban jött :D

[ Szerkesztve ]

(#11007) csaresz002 válasza FF23 (#11006) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

hihi.... :D na majd látom.ha nem kapok másik csekket,nem fizetem be a másik felét :D majd mondom hogy nem kaptam :P

(#11008) Daywalker

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nekem is kiküldték egyszerre a két csekket...ekkora hülyeséget, fél év sok idő, könnyen elveszik az :N

(#11009) tomyoy

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

na leszedtem a dobot, kár volt, totál szátvan rohadva, ááá viszont kurva jó hangja a verdának :DDD

Astra F 1.6i

(#11010) Jim Tonic válasza vallas (#10994) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Pont ezt mondtam, hogy ne engedd a foggal elforgatást, mert ellövöd a fogasléc és a szervó középállását. Ez sufni megoldás lenne...

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#11011) Jim Tonic válasza Daywalker (#10996) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jaja. Elmondom, mi most a trendi. Küldenek egy levelet, hogy kivonják az autódat a forgalomból tartozás miatt. Két ember is így járt.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#11012) Jim Tonic válasza csaresz002 (#11002) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem viccesek. Azért küldenek egy csekket, mert nem mindenki két részletben fizeti be. Ha látják, hogy csak a felét fizetted, szeptemberig, mikor a második részleg esedékes, kapsz új csekket postán.

(#11013) csaresz002 válasza Jim Tonic (#11012) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

az jó....akkor megnyugodtam :) thx :R

(#11014) tomyoy válasza Jim Tonic (#11011) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

jah igen ezt el is felejtetem mondani, hogy ha mégsem olyan kedvesek akkor elkezdik kivonni a forgalomból:D

Astra F 1.6i

(#11015) Daywalker válasza Jim Tonic (#11011) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Szvsz ez nagyon önkormányzat függő. Valaki évek óta nem fizet és nem történik semmi, máshol lehet, hogy komolyabban veszik. Én be szoktam fizetni, nem fogok 4000 forinton vergődni...

(#11016) Jim Tonic válasza Daywalker (#11015) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

A kivonás nem régi dolog, mert korábban nem is nagyon volt joguk erre. De most van. A rendőrségi büntetések behajtása is az önkormányzatokhoz került. Nagyobb a jogkörük, keményebbek tudnak lenni. Vidéken, ahol mindenki ismer mindenkit, ott máshogy megy valószínűleg, de Sopronban gond nélkül üzennek, hogy vidd be a rendszámot. Ha nem teszed, leveszi a yard, és meg is büntet.

(#11017) csaresz002

csaresz002
(senior tag)

na biztos ami biztos befizettem 8000ret. viszont a katalizátorom megint elkezdett csörömpölni :O

(#11018) Jim Tonic válasza csaresz002 (#11017) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Összeesett benne a kerámiabetét. Sajnos cserés lesz. Régi időkben csak kitördeltük belőle csavarhúzóval, de ma már ezzel könnyű bebukni.

(#11019) csaresz002 válasza Jim Tonic (#11018) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

nem összeesett,hanem szétverte a kasztni....amikor cseréltem a rezgéscsillapítot a katalizátor előtt,valahogy pont ugy hegesztette vissza a szerelő,hogy a katalizátor pereme fél/1centivel a kasztni alá került...nagyobb gázadáskor meg kanyarodáskor pedig belevert a kasztniba....... :C egy darabig csörgött,aztán abba hagyta.most megint.de rohadt idegesítő :DDD

(#11020) csaresz002 válasza csaresz002 (#11019) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

kasztni vagy kaszni? :F már ezt se tudom :DDD

(#11021) Jim Tonic válasza csaresz002 (#11020) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

kasztni. De mindegy hogyan hívod, attól még valószínű, hogy eltörött a katalizátorod belseje. :)

(#11022) csaresz002 válasza Jim Tonic (#11021) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

azt hogy értetted hogy ha kibelezném akkor könnyen meglehet vele bukni?

(#11023) Jim Tonic válasza csaresz002 (#11022) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Zöldkártya, közúti ellenőrzésen gázmérés, stb.

(#11024) csaresz002 válasza Jim Tonic (#11023) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

zöldkártya? hát most megyek műszakira,ott meg nem igazán fogják megnézni az autot.... viszont ilyen közúti ellenőrzésen gázméréssel még nem találkoztam.sőt...kb 3éve meg se állított a rendőr :)

(#11025) Jim Tonic válasza csaresz002 (#11024) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Hogy hogy nem igazán fogják megnézni az autót? :)

(#11026) csaresz002 válasza Jim Tonic (#11025) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

mondhatnám úgyis hogy elég lenne csak a forgalmit oda adnom :D
de elviszem a kocsit is,ha már műszakizik :DD

[ Szerkesztve ]

(#11027) _seth_ válasza csaresz002 (#11026) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Igen, van ilyen hely... nem kevés :) Műszaki, zöldkártya nem akadály...

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#11028) Jim Tonic válasza _seth_ (#11027) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

De hogyan, amikor mindegyiknek be kell lennie kamerázva?

Amúgy sem örülök, hogy ez működik, és simán kiengedik az autókat az útra.

(#11029) fero02 válasza Jim Tonic (#11028) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pl bemegy egy másik autó a Te rendszámoddal. Kívülről azt fényképezik körbe (meg mérik ami szoktak), aztán felveszik a pénzt és viszontlátás!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#11030) Jim Tonic válasza fero02 (#11029) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Pfff, ez azért durva :(

(#11031) fero02 válasza Jim Tonic (#11030) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a lightosabb. ;) Van ahova csak a forgalmi + rendszám kell. ;]

A sok "tuningos" hülye gyerek szted h kap műszakit a vágott rugós, sötétített ablakos, mindenféle xenon barkács a szarabbnál szarabb lámpatestben, végig herélt kipufogó rendszer, stb autójára? Vagy a szitává rohadt alvázú, életveszélyes fék és futóművel rendelkező, orrán száján folyó autók igénytelen, tahó tulajdonosai?:U Na ez a durva.

[ Szerkesztve ]

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#11032) csaresz002 válasza fero02 (#11031) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

én csak azért megyek ide,mert kavicsos a szélvédőm,nincs kézifékem, meg az oldalamba beletolattak (2szer is) :D olcsobban kijövök,mintha ezeket megcsináltatnám...főleg hogy nincs most rá keret :B

(#11033) Daywalker válasza fero02 (#11031) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

És még így is durva, hogy a balesetek rettentő csekély hányada következik be műszaki hiba miatt, pedig tényleg vannak roncsok.

(#11034) TasiA válasza tomyoy (#10975) üzenetére

TasiA
(senior tag)

(#11035) _seth_ válasza Jim Tonic (#11028) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Lehet én vagyok vaksi de jártam az utóbbi 1 évben pár vizsgahelyen és sehol sem láttam kamerát max olyat ami az utcafrontot figyelte :D

Egyébként meg így megy felénk: zöldkártya: ha megoldható viszel egy hasonlót mint a tiéd aztán a tiéd kapja meg a matricát de ha nincs rá lehetőség megy nélküle is.

Műszaki: betolod az autód, végigmegy a vizsgasoron, kiderül, hogy ratyi a fék, nem égnek a lámpák, a felfüggesztés rázás nélkül is olyan mint a kocsonya majd megkapja valami csoda folytán, hogy minden rendben van. Persze mindkét helyen kell egy kis ösztönzés... $ és ez így működik.

Azt hozzá tenném, hogy nekem zöldkártya ment gond nélkül, műszakin meg a fékem miatt kellett elmennem még szervízbe mert az opel féle hülye hátsófék (tárcsa-dobfék páros) szétesett az egyik oldalon + ki kellett cserélnem az első ajtókban az üveget a fólia miatt + xenont kiszedni + kiégett a rendszám világítása. Ennyi volt a meló... féket úgyis meg kellett csináltatni, rendszám világítás 0 ft, ablaküvegek 12e de köv vizsgára már nem kell venni, xenont kicserélni meg több mint 1 óra meló és ennyi... és tisztán átment minden hülyeség nélkül.

Egyébként meg az a röhely, hogy nekem ki kell szedni a fóliás üveget meg a xenont mert nem megy át de hány olyan átmegy amelyiknek a fékje, váltója, futóműve, motorja rossz? :D

(#11036) Jim Tonic válasza _seth_ (#11035) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

[link]

Nem akarom elhinni, hogy felétek még így megy. Arról nem is beszélve, hogy a zöldkártya megszűnt.

(#11037) _seth_ válasza Jim Tonic (#11036) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Így megy ez mindenhol... efelől ne legyenek kétségeid :) Tudom, hogy zk már nincs csak leírtam, hogy az sem volt nagy meló. Így is fog ez menni ezután is.

Jah: persze nem az NKH-hoz kell menni hanem maszekhoz. Felénk pl nincs fényszóró magasság mérés, valamint amit nem értek a videóban: miért ülhet benne a tulaj az autóban, felénk sokszor még egy légtérben sem lehet lenni a vizsga helyével.

Pl előttem volt egy terepjárós aki problémázott, hogy valami nem volt jó a a kocsiján és nem értett vele egyet és egyből rávágta, hogy akkor megy XY-hoz ott átmegy gond nélkül! (valami vonóhorgos dolog). Így megy ez. Max nem tudsz róla de tuti van ilyen az egész országban.

(#11038) tsigalko87 válasza TasiA (#11034) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Ha hiszed ha nem személyesen ismerem... :U Nagy karaokee bajnok errefelé de akkor innen az előny.. hogy ilyen nagyban űzi.. Dombóvárra jártam középsuliba..

[ Szerkesztve ]

(#11039) TasiA válasza tsigalko87 (#11038) üzenetére

TasiA
(senior tag)

Elhiszem, miért ne hinném el ;)

(#11040) csaresz002 válasza TasiA (#11039) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

én 10másodperc mulva ki lőttem :DDD sok volt így egyszerre ez a video :DDD

(#11041) tsigalko87 válasza TasiA (#11039) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Bocs ez kicsit milomi-s volt.. :) Ő is ilyen hihetetlennel nyitott.. ;]

Eddig is nézegettem az R1-et de most aztán..:)

[ Szerkesztve ]

(#11042) Jim Tonic válasza tsigalko87 (#11041) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Az egy R6. :)

(#11043) tsigalko87 válasza Jim Tonic (#11042) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Igen felismerem, de ez a régi R6 otromba egy kicsit.. legalábbis nekem, így maradok az R1-nél.. Ha fizet a biztosító veszek egy 147es Alfát meg egy R1-et.. kb. kifutja majd.. Május végén már motorozni szeretnék. Bár kicsit nagy ugrás lesz a 150-es Malaguti F18 és 3 motor nélküli év után.. eddig nem érdekelt a motorozás..

(#11044) _seth_ válasza tsigalko87 (#11043) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Én is szeretnék motorozni de egyrészt jogsim sincs rá másrészt a családban senki sem támogatná :D De majd megoldom... ;]

(#11045) RpPRO

RpPRO
(őstag)

Tegnap volt Opel Zafira 1.9 CDTI chipbiznisz. Reszecskeszuros, igy "csak" 25% ugras volt. 120@150 LE, 280@340Nm. Sajna nem mertem elotte semmit, de most legalabb mar hatosban is jobban huz. :DDD

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#11046) tsigalko87 válasza RpPRO (#11045) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Nekem bár NEM volt a GTC-m-ben új program de ha lett volna benn akkor 143LE és 325Nm lett volna..:) ;] a 120 lovas..

_seth_: Valamiért megcsapott a szele a motorozásnak..

(#11047) dízelracer válasza TasiA (#11034) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Ez közösség elleni izgatás! :D

(#11048) tomyoy válasza TasiA (#11034) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

mi volt itt? removed user....

Jim Tonic: mindenhol igy megy... nemsoka viszem en is, igazabol nem is kellene elvinni a kocsit (faterom ott dolgozott)....nekem csak a lengescsillapitoim nem lesznek cserelve, csak muszaki utan.

[ Szerkesztve ]

Astra F 1.6i

(#11049) Daywalker válasza _seth_ (#11044) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Én most csinálom az A jogsit, 16-án forgalom vizsga:D

(#11050) fero02 válasza tomyoy (#11048) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az lehet nekem is csere érett. :U

Ha minden jól megy, akkor ma soron kívül be tudok furakodni egy vizsga állomásra itthon és megmérjük a fékeket, meg megrázzuk a futóművet. Más hiba nem lehet a kocsin, csak ez a 2 érdekes. :K

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Opel topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.