Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz glutamin #29311 üzenetére

    a szervo hiánya nekem csak első utakon volt fura (addig lényegében a tanuló c vectra-val meg a céges praktik-al mentem csak), most már megszoktam és az sem fura ha felváltva vezetem a szintén céges 207-el :K központi zárat raktunk be, de csak első ajtókra van most bekötve, ez nem is gond... elektromos ablakemelő meg nem lényeg nekünk... amit én hiányolok, az a fordulatszámmérős óra (párezerért szerzett ismerős is, lehet majd beújítok valamikor és bekötjük) meg a napfénytető :) (ezt barátnőmnek még szépen be kell adagolni, hogy jó dolog az... sógora mondta, hogy segít kivágni/bepakolni, ha lesz... ő csinálta a küszöböt is)

    egyelőre nem érzek ingerenciát, hogy így meghajtsam, mert érezhetően 5ösben 90 környékén szeret lenni... itt hangja sincs nagy és nem is eszik sokat... alacsonyabb fokozatban nagyobb fordulatnál tud hangoskodni és nem érzem lendületesnek pl a 207eshez képest sem... (1.4es dízel) teljesen más végrehajtani a kettővel egy előzést 60-70nél (astra-val meggondoltabban kell csinálni, mert nem ugrik úgy)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák