Hirdetés

Aktív témák

  • tibi666

    senior tag

    válasz The DJ #26620 üzenetére

    nálam már legalább az önbizalommal nincs baj. :)
    viszont nagyon, de nagyon unatkozom. alig van most meló, pénteken be sem megyek. a nagy hajtás pár hónappal ezelőtt meghozta a hasznát.
    itthon ülök. már kitakarítottam, tanultam a franciára, filmet néztem, súlyzóztam, újságot olvastam, de mostanra kifújt.

    nincs mit csinálnom. a barátaim dolgoznak, a csaj szintén.
    ezen se lehet elmenni, naponta hív, keres, de talizni csak munkaügyben. értem én, hogy most sok a munka, mert a költözés miatt elmaradt vele, de akkor is. ma délelőtt találkoztunk, hogy adjak neki át valami számlákat, eldumálgattunk, jó volt. szóba került a szlovákiai kirándulás, persze most hétvégén nem, de jövő szombaton igen. kár, hogy ezt hallgatom már 2 hete. mondta, hogy csak egyszer érje utol magát, akkor elmegyünk háromszor is. velem van a baj, hogy én ezt már nem hiszem el?

    csak közben meg mindenféle mondvacsinált indokkal felhív, keresi a társaságom. ma is délután alszok, csörög a telefon: csak azért keres, mert az egyik fiókvezető telefonszáma kéne neki. mondanom sem kell, hogy a belső hálózatunkon mindenkinek fent vannak az elérhetőségei, céges telszám, céges mail, stb.
    kérdem, hogy tud erről? mondja, hogy persze, hogy tud, látja is, de, biztos hogy ez az? bazzeg, hát hívd fel, aztán megtudod. megkerestem a telefonkönyvemben, tényleg az volt, megnyugodott. :DDD aztán még megkérdezte, hogy mizujs. mondom, semmi, két órája találkoztunk, azóta nem történt sok minden. na, jól van akkor, majd holnap találkozunk, köszi, szia.

    fél hét körül nagyon unom már magam, írok neki egy sms-t, hogy nincs-e kedve este beülni valahova. "van kedvem de dolgoznom kell. de télleg, nagyon el vagyok maradva. :s jóéjt, holnap tali!"

    de a legrosszabb az egészben az, hogy annyira unom most magam, hogy van időm ilyeneket irkálni a fórumra.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák