Hehe. 
Erről most eszembe jutott egyik kedvenc szexi sportolónőm:
[link]
[link]
[link]
Pedig a széles vállú nők nem az esetem, azért ezt a csajt igencsak vinném.... 

hát ez kész 
A vér nem válik VAZZE!™

CSINI 
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

Tökéletes. 
Egy hibája van, h nem az én barátnőm.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

nekem nem tetszik. 

nem szőke,szóval nem csodálom 
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

Tényleg szexi ő. Kicsit lóarcú, de szorosan markolni legalább biztosan tud. ![;]](/dl/s/v1.gif)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
mielőtt ilyet mondasz, kérdezd meg a haverjaid, hogy tetszik-e neked

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

nem úgy van az. először nekem kell tetsszen, még "feketén", aztán ha a barátoknak is tetszik, akkor legálisan is bejöhet.
[ Szerkesztve ]

"legálisan is bejöhet" helyett nem "legálisan is leszophat"...

Az normális ha egy sima beszólás/poén(hangsúlyozom ő mondta h nyugodtan szóljak be(persze nem olyat) mert nem zavarja és jókat röhög rajta és élőben is ezt mutatta,már mint röhögött a beszólásokon) miatt teljes durciba megy át a csaj?
(voltam futni,haza értem írta h beszél apukájával majd lesz,írtam neki h oké nem para úgy is megyek csinálok kis levezetést,erre megkérdezte mi a levezetés,hülyeségből beírtam,hogy a szomszéd kis csaj,után egyből/közvetlenül írtam,hogy hülyülök de mit sem ért egyből flegma,bunkó stílus on.)
Ennyire féltékeny lenne vagy mi a f@?
vagy csak szimplán kereste az okot ami miatt balhézhat?
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

no de kedves fórumtárs, kicsit több tiszteletet a hölgyeknek 
Iren!Cus - aha ! végig futott a kis agyacskáján ez tényleg oda megy

[ Szerkesztve ]

de basszus,leírtam neki h nincs is a szomszédban kis csaj,nem h még csak úgy átjárnék meg b@ni...és továbbra is tolta a baromságot.....

szopatott

ezt azért fejtsd ki,hogy érted

hát ilyenek a csajok, kombinálnak
csajnak csajjal nem jó viccelni !
[ Szerkesztve ]

Gondolom, neked sem esne jól még viccből sem, ha beírná, hogy levezetésképp a szomszéd sráchoz jár lovagolni délutánonként. Tulajdonképpen mit csodálkozol? Hogy lehet ilyen hülyeséget beírni "poén" gyanánt? Hogy lehet ilyen dolgokkal "megfűszerezni" egy kapcsolatot? 

már ne haragudj....de...ő is viccelt ilyennel(ehhez hasonlóval) mégsem vettem fel,bár gondolom benne van a hiba..gondoltam ha neki szabad nekem is
ha tudjuk mi a vicc és mi nem akkor hol a baj?
[ Szerkesztve ]

sztem csak poénkodott.

amit szabad ........... 
tibi666 - aha holnaptól már nem is akarja látni 
[ Szerkesztve ]

SZÉP ÁLMOKAT ! 

Annyi mindenen lehet még poénkodni, miért pont ezen kell? Persze, "vicc", azért még tudatalatt az behatolhat. Egy-egy elborultabb pillanatban szépen előjönnek ezek a "poénok", és lehet abban a helyzetben már épp nem lesz az.
Bocsásd meg, de szerintem mindketten hülyék vagytok.
Pontosabban nem is hülyék, éretlenek. Nem lehet így alapozni, nagyon az elején vagytok még. Nincs meg a bizalom. Dehát így nem is lesz...
Ez a legjobb kép róla

Mármint a jobb oldali 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Sztem jó poén volt azért
Bár lehet h ennyit nem ért meg, de majd úgyis keresni fog, hidd el. Ha meg tényleg emiatt ennyire berágott, akkor nem is volt igazi érdeklődés irántad...
áliász akos4
LCSBDNÖB rulz. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Mi az a DNÖB?
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

Ezen kár aggódni, majd elfelejti. Lehet, hogy alaphelyzetben ő is simán poénra vette volna a beszólásodat, csak éppen nem volt jó passzban és rosszkor szúrtál oda neki. Mindenki lehet kicsit érzékenyebb időnként, de túl fogja tenni magát rajta. 
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
De Ne Örökre Barátok? 
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

Ennek így semmi értelme. Írd le normálisan, vagy sehogy. Amúgy látom delete-elte magát a csaj wiw-ről. Van valami közöd hozzá? 

Egyre jobban sajnálom ezt a csajt...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

de ne őrülj bele? 

Na ééésss?::DDD

Lehet olvasta itt, hogy lezsonak az exe kétszer is nyelt egy nagyot? 

kellemetlen 
Miért lenne kellemetlen? 

először kiteregetted a brácsás lánnyal a kapcsolatodat, gyakorlatilag párbeszéd szinten idézve. aztán utána a hálószobatitkaidat, persze ha tényleg megdugtad az exed. de igazából ez lényegtelen. szerinted ezek után komolyan vesz, akár csak barátként is?
addig aláztad magad, hogy hihetetlen.
én még a kurvázós élményeimet se nagyon szoktam kibeszélni a barátokkal, az az én dolgom, nemhogy valami komolyabb dolgot a nyilvánosság előtt.
Az első igaz a második nem. Mióta hálószobatitok az, hogy megdugtam? Max ha részletesen leírnám, mit hogyan, de ennyire hülye azért még én se vagyok.
Amúgy meg én már mondtam neki, hogy mi volt hétvégén.
[ Szerkesztve ]

ez a lenyelte kétszer is, meg társai duma, szerintem egy normális csajban viszolygást fejt ki, de persze ez csak az én véleményem.
de amúgy tényleg elmondtad neki, hogy hétvégén nálad járt az exed és megdugtad? minek? mi a franc köze van hozzá? egyáltalán azt hiszed, hogy őt ez érdekli?

Ennek így semmi értelme, hogy ezeket leírod. Mi azt sem tudjuk itt, hogy most a lány és közted mi van, másrészt nem tudhatjuk, hogy a lány mit érez veled kapcsolatban, nem biztos, hogy jól esett neki ezt a dugásos-nyeléses exes sztorit akár leírva látni, akár kimondva hallani... Szerintem akitől szeretnék valamit, annak nem mesélem el, hogy az exemmel töltöttem a tegnap estét. Nem biztos, hogy az lesz a reakciója, hogy őrülten féltékeny lesz, és rohan a karjaidba...
Meg miért törölte magát a közösségi portálról is? 
(#35040) lezso6:
Leírta, hogy ki dugta meg, kit cidázott le a hétvégi buliban?
[ Szerkesztve ]
Nem komolyan értettem. Neki se így mondtam. 
Hát ha érdekli, akkor miért ne mondjam? Ő is írt pár olyat magáról, ami mást valszeg nem érdekelne, de mégis leírta nekem, miután én írtam.
(#35039) Ba cy lus: Nem tudom.
"Leírta, hogy ki dugta meg, kit cidázott le a hétvégi buliban?" 
[ Szerkesztve ]

Szerintem elkúrtad az ex-szeddel a maradék kis esélyed is. 

és mi az LCSB- már elfelejtettem ?

ha már itt tartunk...mennyi volt a legtöbb amit fizettél érte ?

ezt az egészet nem így kellett volna csinálnod ! én is megnéztem aranyos kis csaj, sajnálhatod !

Azért lennénk éretlenek mert sokat hülyéskedünk meg poénkodunk?Szólj mert akkor öreg papás-mamásra fogjuk....és arc rezzenés nélkül fogunk eltölteni egy hétvégén egymással 
Leeza: az a baj h nem mutatta/mondta,hogy rossz kedve van vagy ilyesmi.És ezért is voltam úgy hogy nem lesz baj belőle.Hát remélem túlteszi magát rajta.
[ Szerkesztve ]

legrosszabb lépesd ez az ex-es elmesélős dolog volt,grat
Azt meg nem indok,hogy kíváncsi volt,te is kíváncsi lettél volna fordított esetben.És gondolj bele,milyen jó kis érzés olvasni/hallani h képzeld ez és ez volt hétvégén......
[ Szerkesztve ]

Még szerencse, hogy le vannak írva a dolgok:
Annyi mindenen lehet még poénkodni, miért pont ezen kell?
Ki írta, hogy faarccal üljetek egymással szemben?
Szövegértelmezés, szövegértelmezés... 

úgy sem mondja meg
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

70 két óráért. és az árhoz képest semmi extra nem volt. fullos nő, szinte fadarab viselkedéssel. mások egy huszasért kivégeznek.