Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#31001) orbano válasza Thusor (#31000) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ismerek olyan nőt, aki 20 év távlatából is néha az első pasijával álmodik, mégis nagyon nagyon szereti a mostanit. ezek a dolgok semmit nem jelentenek szerintem. persze a tévedés jogát fenntartom :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#31002) Ba cy lus válasza Thusor (#31000) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Jó, ez így igaz, és nemcsak itt, hanem mondjuk esetemben is, a rossz tapasztalat is aranyat ér. Igazából a lényeg azon lenne, hogy mára kinőtte azt a cipőt. Szeretheti, de most már nem venné fel. Ha minden igaz. :)

[ Szerkesztve ]

(#31003) Thusor válasza Ba cy lus (#31002) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Igen azt mondta hogy szereti, és valószínűleg mindig is szeretni fogja, de mellettem sokkal boldogabb, és soha nem csinálná vissza hogy helyettem a volt párjával legyen.

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#31004) Ijk válasza Thusor (#31003) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Úgylátom kellően elbújt benned a kisördög. Szerintem tedd magad túl ezen a dolgon, felesleges őrlődnöd ezen. Inkább húzd meg az asszonyt este, aztán majd megnyugszol;]
Nem várhatod, hogy törölje ki mindkettőtök fejéből. Te se foglalkozz vele, és mondd meg neki, hogy ő se emlegesse neked. Kár a semmibe belebolondulni.

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#31005) Thusor válasza Ijk (#31004) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Hát eléggé elgondolkodtatott, túlteszem magam, mert boldog vagyok a párommal és nagyon szeretem.

Meghúzni az asszonyt este nem fogom tudni, mert most a nehezebb napokban van :D ...de majd utána pótoljuk.

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#31006) orbano válasza Thusor (#31005) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pedig sokan szeretik angolosan ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#31007) Zoli1222 válasza orbano (#31006) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

Ja. Nincs szükség előjátékra. ;]

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

(#31008) proof88

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostanság tavaszias szelek fújnak, másban is jobban pezseg a vér mostanság, mi? ;]

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#31009) Thusor válasza orbano (#31006) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Ó, nem szeretem az angolos módszert :P

Inkább maradok a magyarosnál... :D És a párom sem az az angolos, inkább az a gátlásos fajta a szeretkezésben.

(#31010) Zoli1222 válasza Thusor (#31009) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

Kolbászos, paprikás, lecsós? :D

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

(#31011) orbano válasza Thusor (#31009) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gátlásos? tessék mán' feloldani he! :) mitől gátlásos a lelkem?

A vér nem válik VAZZE!™

(#31012) Thusor válasza orbano (#31011) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Hát hosszú előjátékot alkalmazok a magyaros módszerben, de a méretem nagyobb mint amihez az előző párjánál szokott :D Illetőleg a második párja vagyok az életében akivel a szeretkezés is felmerült így nem tudja annyira elengedni magát, és a méretbeli különbségem miatt fél attól hogy mennyire tudja elengedni magát, hogy "összeilljünk". ;)

Illetőleg a másik gátlásosságát az okozza, hogy nem tapasztalt ebben a témában hiszen neki csak egy partnere volt csak rajtam kívül. De az előjátékkal a gátlásosságát mindig sikerül feloldanom, de nehezen engedi el magát amitől kicsit nehezebben illünk "össze".

(#31013) orbano válasza Sárpac (#30971) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

egy haverom írt a tegnapi bulijáról, egyből Te jutottál eszembe :DDD

"az a Wii
hallod, játszottunk egy-két ilyen sportjátékot vele
totál izomláza van a jobb kezemnek
durvább mint egy gyúrás után
"

A vér nem válik VAZZE!™

(#31014) zso73 válasza orbano (#31013) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálunk is ez a sláger most. A gyerkőcök sem nagyon akartak visszamenni az anyjukhoz...
Az én kezem is kész........... :C

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#31015) akos3 válasza orbano (#30974) üzenetére

akos3
(őstag)

miért ne lenne szép?! :F Saját tapasztalatból mondod, vagy csak úgy? mértékkel kell mindent csinálni! És akk nem lesz ártalmas se... :N
Sztem ha vki nem viszi túlzásba és szépen ki van dolgozva rajta minden az jól néz ki! Persze nem a szteroidos állatokra gondolok ;]

áliász akos4

(#31016) Ba cy lus válasza akos3 (#31015) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Jómagam mondjuk inkább vagyok a szívósság híve. Napi minimum 20 km biciklizés (normál állapotban azzal közlekedem) épp elég jó közérzetet tud nyújtani. De még ennél kevesebb is akár. Elég csak pár km-en keresztül diktálni egy 45-50-es átlagsebességet, iszonyat megterhelő tud lenni, alaposan ki lehet fáradni. Mindjárt nincsenek alvásproblémák. :)

(#31017) Sárpac válasza orbano (#31013) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

:DDD

Most kerekeztem egy jó 20ast 2fokba rendesen légszomjam lett a végére.:D

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#31018) akos3 válasza Ba cy lus (#31016) üzenetére

akos3
(őstag)

najo. nem ua a kettő! Az egyik az efészséges életmod a másik meg izomzat építés ;]

áliász akos4

(#31019) Ijk válasza Thusor (#31012) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Ugyanmár, mi az hogy fél a mérettől? Ahol egy gyereknek ki kell férni...

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#31020) dragonfx válasza Integra (#30993) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"a végeredmény a lényeg, szép kihívás az ilyen"

most egy kicsit megijedtem én is iylne voltma de valahogy most vagy már nem érzem ezt a beidegződést magamban.öregszek? :U vagy cska szimplán azért van mert most boldog vagyok nem tudom.

Amugy egész ismerősi körben mindenki nagydarab.Beleértve barátnőmet aki megfelezte a súlyát az elmúlt 3 évben :Y ..de érdekes mód nem látszik rajta.
2 haver is panaszkodik 90 meg 100 kilók és egy 10-15 elférne róluk mínuszba.Erre én 1 hétre lebetegszek és máris 2 kilot ledobtam.sajnos :O ...pedig semmi extrát enm tettem érte.

Ez a barátságot ne rontsuk el egyértelmű nem.max. piásan egy üritésre legközelebb jó lehet.

Na ééésss?::DDD

(#31021) Thusor válasza Ijk (#31019) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Nem tudom hogy miért fél tőle, de az első alkalommal olyannyira megijedt a mérettől hogy elzsibbasztotta a szerszámom a szorításával. Ez a többi alkalommal már csökkent, ahogy hozzászokott a méretemhez. Bár ezt én sem értem.

(#31022) orbano válasza dragonfx (#31020) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

két kilót? az mérési hibahatár. én egy kisebb hasmenés alkalmával adok le annyit :DDD vagy ha elmegyek edzeni, kb ennyit izzadok ki.

A vér nem válik VAZZE!™

(#31023) Ba cy lus válasza akos3 (#31018) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Izomzatépítés, de mi célból? Önbizalomhiány? Mi ad nagyobb önbizalmat? Ha egyes nők (tévedés ne essék, azért közel sem mindet lehet elbűvölni ezzel) jól megnéznek az izmod miatt, illetve belenézek a tükörbe, és látom az izmaimat, vagy ha tudod, hogy lazán teljesítettél biciklivel 100 km-t, vagy hogy lefutottad a maratont? Nyilván lelki alkat kérdése a dolog, számomra utóbbi ad igazi önbizalmat, már ha fizikai teljesítményről van szó. :)
A nők meg igazából így is megnéznek, pedig nem vagyok egy izomgörény én sem. :DDD

(#31024) proof88 válasza Ba cy lus (#31023) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mé nem lehet a kettőt együtt? :D Sok izom is legyen és jó állóképesség. :D

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#31025) dragonfx válasza orbano (#31022) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nem 3 mérés is volt közbe.....edzésne mértem én is ma du.n...digitális jó mérlegen.

Na ééésss?::DDD

(#31026) Ba cy lus válasza proof88 (#31024) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Idő. Nekem még ott van a tanulás, a gitározás is, meg zenehallgatáshoz is szeretek leülni, később meg egyetem után ez csak rosszabb lesz. Szelektálni kell. :U

(#31027) hejesírásó válasza Stalker-2572 (#30809) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

Aha ilyet a spartaiak és a rómaiak is csináltak a hadseregben. Ők is ezt mondták rá. ;]
A görögök meg hadseregen kívül is. :P

(#31028) hejesírásó válasza Rica (#30822) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

most miért bántod az szellemi munkaerőt a multiknál?

nincs is rózsaszín ingem! :))

(#31029) hejesírásó válasza tildy (#30908) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

xanax és barátai nagyon nem jól hatnak az agyra, sokkal károsabbak mint az államilag nem engedélyezett drogok. egy rokonom ilyeneken élt, hát most kb egy értelmes németjuhásznak magasabb az IQ-ja. évek kellenek hozzá, ez igaz. de nagyon veszélyesek!

szval ha egy mód van rá ne szedj ilyeneket. inkább Orsi ahogy mondták már sokan. vagy munkaváltás.

(#31030) hejesírásó válasza orbano (#30970) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

btw who dá Ph! uck is Semmy Schilt? :B

(#31031) orbano válasza hejesírásó (#31030) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gugl is yr friend

A vér nem válik VAZZE!™

(#31032) frame>24

frame>24
(őstag)

barátom tanácsa az újévre:

"- Vedd észre a mellek mögött az embert is!..." :DDD

#31034 Ba cy lus: teljesen józanul, ebben a poén az lenne, hogy ismer engem, mosmár akkor 1-2 következtetést Ti is levonhattok rólam ;]

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#31033) hejesírásó válasza orbano (#31031) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

megnéztem. vmi k1 féle csóka.

(#31034) Ba cy lus válasza frame>24 (#31032) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

:C
Ezt részegen mondta? Akkor szoktak az ember szájából ily bölcsességek elhangzani. :D

(#31035) orbano válasza frame>24 (#31032) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

hogy mit vegyél észre? :F :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#31036) Csakénvagyok válasza orbano (#31006) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Szégenlem hogy nem tudom, de hogy van az az angolosan? Szó nélkül távozol?? :U

(#31037) hejesírásó válasza Csakénvagyok (#31036) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

télapós napon sex ha jól értettem. :U

én sem ismertem h erre azt mondanák h angolosan, nem értem miért angolos az. :U

(#31038) Csakénvagyok válasza hejesírásó (#31037) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Csak egyszer egy évben??

(#31039) orbano válasza Csakénvagyok (#31036) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nézd meg mire válaszoltam :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#31040) hejesírásó válasza Csakénvagyok (#31038) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

lüke. :P

nem szó szerint értettem, a télapót.

télapó - amikor a jánykák elkezdenek idegesek még inkább kiéhezettek és pirosak lenni itt ott.

[ Szerkesztve ]

(#31041) Csakénvagyok válasza orbano (#31039) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Nézem, de csak nem esik le

(#31040) hejesírásó Pirosak :U , első vagy utolsó napon talán ;]

Na jó hülyegyerek OFF

(#31042) akos3 válasza Ba cy lus (#31023) üzenetére

akos3
(őstag)

Nekem az többet ér, h nyáron a csajok megnéznek a strandon, mint h elmondhassam magamról, h letekertem 100km-t. Amúgy szoktam biciklizni, ne értsd félre, de azért látványosabb eredményt lehet elérni a kondizással :K
Önbizalom hiány? Ezen még nem gondolkoztam, de amúgy nem rossz feltevés. Nyílván ha mindenkit elfogadnának úgy ahogy van, akk üresek lennének a kondi termek, a szolláriumok és egyéb szépségszalonok
De bevallom, magamért is csinálom. Egyszerűen jobb belenézni a tükörbe ;)

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#31043) zso73 válasza akos3 (#31042) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Nyílván ha mindenkit elfogadnának úgy ahogy van, akk üresek lennének a kondi termek, a szolláriumok és egyéb szépségszalonok"

Miért? Ha nem kell megfelelni senkinek, akkor is fontos a mozgás, az egészség, és a szépség. Én spec azért megyek,mert jól esik látni a fejlődést. Jó, hogy 16Km-ert állva tekerek le, és nem dőlök ki a végén. Hogy 35 Kg-ról 50- ig emelkedett a széria súlyom.....
És ehhez nincs tuning anyag. :C

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#31044) akos3 válasza zso73 (#31043) üzenetére

akos3
(őstag)

nem semmi! :C :DD

áliász akos4

(#31045) Sárpac válasza akos3 (#31042) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Ha neked is lukas beesett mellkasod lenne akkor te is gondolkoznál rajta, mármint, hogy hogyan old meg, hogy ne legyen.:)

(#31046) hejesírásó válasza Sárpac (#31045) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

őő a lukas az mit jelent? a bordák között beesik vagy beesik a szegycsontnál?

(#31047) Sárpac válasza hejesírásó (#31046) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

A "betegség" egyik fő oka, hogy a szegycsont nincs kifejlődve így nem tartja a bordákat rendesen és azok befele mennek nem kifelé domborodnak.:)

[ Szerkesztve ]

(#31048) hejesírásó válasza Sárpac (#31047) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

áááhááááá.

(#31049) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akit esetleg erdekel,nem ugy tunik,hogy lerazos duma volt. Tegnap dontott a lany,masfelnapigondolkodas utan,es "ram bolintott". Ugyhogy most orulok,mint majom a farkanak.. :D

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#31050) hejesírásó válasza DeadMeat (#31049) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

msot jól megkapta mindenki aki az időkérést csak lekoptatásnak tartja ;] :P muha ha haaa

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.