Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#44001) Ijk válasza orbano (#44000) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Én szakítás után kezdtem el úszni, otthon fekvőzni, végül tavaly nyáron gyúrni. Igazából abszolút soha nem bántam meg, visszacsinálni sem akartam, és így utólag belegondolva igen jól jött, hogy végre elkezdjek valami egészséges életformát. Szerintem a szakítás a férfiaknál egy igen erős önbizalomhiányt is kivált, amelyet így kompenzálunk.
Lelkileg az első félév volt igen gyötrelmes, utána egyik napról a másikra valamiért sokkal könnyebb lett, mintha végre belül is elfogadtam volna. Mondjuk a mai napig időnként az exemmel álmodok, a legborzasztóbb az hogy olyan szituációkban hogy összejövünk, pedig a valóságban erre már a legkevésbé sem vágyom. Valószínűleg az ember életében egy jelentős, ingergazdag négy évet nem lehet csak úgy kitörölni az agyból. Úgyhogy elfogadtam hogy ez van.

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#44002) Iscariah válasza Lirion (#43998) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel csak arra gondoltam, hogy szakítás után ne legyek roncs, mint ahogy látom nem csak egyedül voltam itt ezzel. Meg ha az is lennék, ne legyen húzó érzésű gyomorideg, hogy legalább a kajálás menjen:D És nem a komplett személyiségre értettem, hanem csak a beleélésbe, hogyne legyen beleélés, de mindegy már, ezt letárgyaltuk.

(#43999) orbano: Az igaz hogy ő sem boldog, mert a feleség egy sárkány és elég nagy a lángja :/ De ő ezt vállalta amikor belement, sztem.

Amúgy vicces, én is kb egy hónapja kezdtem gitározni :D Már tervben volt, csak valahogy most jött el.. Viszont 4 éve mindig tarkopaszra borotváltam a fejem, most már hajam is van meg szakállam is, valahogy akkor mindig mkinél eljön az ilyen szakítások utáni változtatás..

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#44003) nepszter1

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

Na voltam a csajjal sétálni vagyis ő görkorcsolyázott én sétáltam mellette. Sajnos nem tudtam mellete érvényesülni mert mondta mondta és mondta. De végül jó mert legalább nem kussba voltunk . Amikor elbúcsúztunk megöleltem meg adtam neki egy puszit . Én igy láttam jónak a csóknak még nem jött el az ideje. Bár lehet azt kellet volna.

"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

(#44004) orbano válasza nepszter1 (#44003) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem is jött még el. legalább 3 hetet várj vele, de a legjobb, ha házasság előtt nincs csók. szerintem a következő talin ezt tisztázd is vele, nehogy nagyon rádnyomuljon :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#44005) runner 125 válasza Ijk (#44001) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ez akkor a férfiak egy részénél pótcselekvés. :D

..nálam csont emiatt kezdődött el az egész tavaly áprilisban, és azóta is tart töretlenül. :D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#44006) nepszter1 válasza orbano (#44004) üzenetére

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

és házasság előtt nincs szex ;]

"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

(#44007) Jojo5 válasza runner 125 (#44005) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

Van benne valami... :D
De nekem más dolgok is ott voltak, hogy elkezdjek edzeni, nem lehet csak a kapcsolatokra visszavetíteni :DDD

nepszter1: most viccelődsz.... :DDD de ismerek én csajt aki így áll hozzá :K

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#44008) runner 125 válasza Jojo5 (#44007) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jaja, te ismersz úgyis, tudod h fogyás miatt is kezdődött az egész.

..de, ha átgondolom, h a szakítás volt az elsődleges oka - kicsit mókás, h "nah majd megmutatom neked ki a faxa gyerek" :D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#44009) Ba cy lus válasza nepszter1 (#44003) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Én igy láttam jónak a csóknak még nem jött el az ideje. Bár lehet azt kellet volna.

Tetszik, vagy nem, vonz, vagy nem? Komolyan nem értem én ezt. Az előzőekben említett csajjal én még korántsem vagyok ilyen viszonyban, de hogy megcsókolnám már most, az valahogy nem kérdéses. :U

(#44010) nepszter1 válasza Ba cy lus (#44009) üzenetére

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

Jogos , nem akarom elkapkodni mert nagyon megkedveltem . Inkább a biztosra megyek . Majd ha olyan idill a hangulat akkor durr :DDD

(#44011) Ba cy lus válasza nepszter1 (#44010) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Lehet azért dumált annyit, hogy tapaszd már be a száját. :D
Amúgy szerintem egy csókkal ebben a fázisban nem tudsz elrontani semmit, persze te tudod. ;)

[ Szerkesztve ]

(#44012) orbano válasza nepszter1 (#44010) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nyuszi voltál megcsókolni, mert be voltál sz*rva, hogy mit reagál. kár ehhez ideológiákat gyártanod, hogy nem jött el az ideje, meg nem akarod elkapkodni. baromság, szerintem tiszteld saját magadat is annyira, hogy nem áltatod ilyen baromságokkal. minket meg aztán pláne :D

idilli a hangulat... bazzeg az első barátnőm az épp építés alatt álló népliget kellős közepén a porban, egy átmeneti acél emelvény tövében mondta hogy csókoljam meg végre, mert már f@$zk1v@n.

A vér nem válik VAZZE!™

(#44013) Iscariah válasza nepszter1 (#44010) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem se kéne várni.. Én még régen amikor összejöttem egy csajjal, a metróba kisértem le, de odáig se mentem hanem amikor puszival akart elköszönni, megfogtam, odanyomtam az aluljáró falához és lekaptam 2millió ember között.. Senkit nem érdekelt hol voltunk mer nem az számított, hanem hogy megtörtént végre.

(#44014) Jojo5 válasza orbano (#44012) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

kész, ez qr@jó :DDD :R :C

[ Szerkesztve ]

(#44015) negyedes válasza nepszter1 (#44010) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

idili hangulat. :U :W szerinetm pont attol lesz idili hogy megcsokolod.

powerd by mango, no more droid

(#44016) Ba cy lus válasza negyedes (#44015) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Önmagában attól azért nem. Amikor én először megcsókoltam egy lányt, az is épphogycsak nem mondta ki, hogy mire vár. :) De megvolt az oka, nem volt meg a vonzalom egyszerűen részemről (és később sem alakult), nem vágytam rá, hogy megcsókoljam, és nem is úgy csókolt, hogy az nekem tetsszen. Ráadásul életemben először, még össze is voltam zavarodva, hogy nem kéne érezni esetleg valami vágyat is erre? :DDD

(#44017) negyedes válasza Ba cy lus (#44016) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

uhhh ez meglepo.

mondjuk en beszelek az idi keprol. elso csok: csillagos eg alatt aludtunk, julius kozepen egy folyoparton. :B

(#44018) runner 125 válasza negyedes (#44017) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jah.. az enyém is tiszta forgatókönyvszerű volt, elmentünk motorozni, és csótó szigeten úgy éjféli körül egy padon. :D

(#44019) Ba cy lus válasza negyedes (#44017) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ma már ilyen biztos nem fordulna elő velem, jobban átlátom az érzéseimet, meg fékezem a fantáziámat. :)

(#44020) Iscariah válasza negyedes (#44017) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aludtatok?
Nah.. gratulálok.. :W

;]

[ Szerkesztve ]

(#44021) Vladi válasza nepszter1 (#44003) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Első csajom volt ilyen. Szünet nélkül mondta, meg mondta. Aztán egyszer csak lekaptam. Sose feledem azt a csendet és harmóniát ami rám tört akkor. :O

:DDD

(#44022) negyedes válasza Iscariah (#44020) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

miutan megvolt a csok es felfedeztem - eletemben elsore - a noi baj rejtelmeit . :DDD

(#44023) nepszter1 válasza negyedes (#44015) üzenetére

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg beszari voltam , rohadjak meg. De még mentségemre ez volt az első ilyen sétálásunk :DDD

(#44024) Vladi válasza negyedes (#44022) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Női baj? Hajaj. Akkor nem lehetett valami jó. :U :DDD

nepszter1 fogd inkább a görkorira. Legközelebb teázni hívd. :C

(#44025) negyedes válasza Vladi (#44024) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

bazze nektek semmi se jo???? :((

nepszter1 The Third Date Rule ez is nemsokara eljon.:P

(#44026) Vladi válasza negyedes (#44025) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Béke. :)
Inkább arról mesélj, hogy milyen csajjal pörögsz mostanában. :D

(#44027) negyedes válasza Vladi (#44026) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

semmilyenel. :U 2 het mulva lehet hogy lesz egy tali, ha nem jon ossze addig valakivel. szekelyfoldi es otthon nagyon csapja neki a szelet valaki..... de itt varadon van egyetemen cirka 400km kb a tavolsag, de amilyem hulyek tudnak lenni a csajok osszejon a csavoval a tavolsag ellenere is.

amugy sorra kaptam az elitasitasokat mint mindig. :C

(#44028) joamilestoné

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Meglepődve találtam rá erre a témára, nem gondoltam volna, hogy egy mobilkommunikációs oldalon ilyesmiről is beszélgetnek az emberek. Megkérdeznélek titeket egy dologról, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek. Január elején mentünk szét az előző csajommal, nem viselt meg, de különösebben nem hiányzik egy újabb kapcsolat. Ellenben pár nappal ezelőtt egy baráti vacsorán mutattak be egy aranyos, szép, de molett csajszninak. Kb. 20 kiló felesleg tuti van rajta, ellenben elnézegetve a régi képeit, javuló tendenciát mutat, fogyóban van.

Nekem nem eseteim az ilyen csajok, de az arca tényleg szép, kedves is, és elég értelmesnek tűnik, plusz komoly kapcsolata sem volt még. Tökéletes projekt, nem? Ha most felszedem, bevezetem a sportolás világába, fél év alatt nagyon dögös nőt lehet belőle faragni, olyat, akinél egyéb esetben nem lenne sok keresnivalóm, mivel nem vagyok egy adonisz, ellenben így már hamar kialakulna a kötődése felém és jobban "megbecsülne".

Mit gondoltok? Számító kis geci vagyok, vagy normális, hogy így tervezek?
Huszas évek közepén járunk mindketten.

Csak a Jack3D ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#44029) orbano válasza nepszter1 (#44023) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

általában a lányok az első, de legkésőbb a második randin elvárják a csókot. ha nincs meg, tuti b*zinak néz.
szóval csak lazíts, nyomás alatt nehezebb :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#44030) orbano válasza joamilestoné (#44028) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

inkább nem írom le a véleményem rólad

A vér nem válik VAZZE!™

(#44031) Vladi válasza joamilestoné (#44028) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha bejön a csaj, akkor utazz rá. Ne filozofálj. :U
Mondjuk úgy nehéz, hogy a negatív tulajdonságait veszed előre a listán. :D

(#44032) negyedes válasza joamilestoné (#44028) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Hellcome!

oktoberben en is eljatszottam ezt(meg is bantam, azota nem gondolkozok ilyeneken). a csaj eszre is vette(meg egy jo lecke) de annyira megfogott a szemelyisege, hogy osszejottem vele(meg igy hogy plusz 10 kilo volt neki feleslegben). 3 napra ra elbasztam(3. nagy lecke, nem szol szam nem faj fejem). 2 hete talalkoztam vele es meglepodtem, fogyott es most mar biza isten kiralyul nez ki. de hat hallani sem akar rolam(4. lecke ne hidj pias csajnak).

Szoval Te dontod el, azert mert esetleg lefogy es jo no lesz szerintem nem eri meg osszejonni vele. Nalam az volt hogy megfogott a belso es mar nem is annyira erdekelt a kulseje.

(#44033) joamilestoné válasza negyedes (#44032) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, egy találkozásból nem vonok le semmit, majd a másodiknál, ha tényleg szimpatikus, akkor belendülök. :)

(#44034) Ijk válasza joamilestoné (#44028) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Undorítónak és visszataszítónak találom. Nem vagyok egy nagyon érzelgős ember, elég objektíven tudom nézni a dolgokat de ez már akkor is túlzás.
Azt egyébként miből gondolod, hogy te fogod megváltoztatni? Ez női gondolkodás, de ez már náluk is egy hosszabb kapcsolatban kerül elő. És szerinted hogy jön neki át lelkileg, ha egyből fogyózni küldöd? Honnan tudod hogy bejössz neki? Ha pedig bejössz neki, akkor képes lennél így megsérteni?
Ha pedig elégedetlen vagy a saját testeddel, akkor esetleg nem jut eszedbe hogy te menjél el edzeni?

(#44035) orbano válasza negyedes (#44032) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ne hidj? öcsém... :W

A vér nem válik VAZZE!™

(#44036) runner 125 válasza Ijk (#44034) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nem figyelsz jól, pár napja már írt Gyúrósba. ;]

(#44037) orbano válasza Ijk (#44034) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem itt az az alapvető probléma, hogy barátunknak 0 az önbizalma és roppant kishitű. ha sikerülne is a terve, amint elkezdik megkörnyékezni normális pasik (akik majd lehet épp egy ilyen fórumban beszélik ki, hogy mekkora pupák a jelenlegi krapekja), faképnél hagyja (vagy hadja? :DDD), kötődés ide vagy oda.

A vér nem válik VAZZE!™

(#44038) orbano válasza negyedes (#44032) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mondjuk én is basztatom @sszonyt hogy tréningezze magát. persze ő már alapból is g*ci jó, de még van benne tartalék ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#44039) Jojo5 válasza orbano (#44035) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

jóvanmá' ne bazd le... FALU... :DDD ;]

Amúgy első randin ? NANEMÁ' kajak ? én mindig azon voltam, hogy ha az elsőnek lesz folytatása és másodjára is taliztok az már jó jel lehet és akkor lehet nyújtózkodni... persze ha már az elsőn adja a helyzet no problemo

Ijk: +1 :K

[ Szerkesztve ]

(#44040) Ijk válasza runner 125 (#44036) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Akkor lehetetlen hogy ne adonisz teste legyen;]

(#44041) Ba cy lus válasza joamilestoné (#44028) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ez most biztos közhelyesen meg nyálasan fog hangzani, de szerintem a párodat úgy kell szeretni ahogy van, teljes szívből. Hogy te megcsinálod magadnak az olyan nekem, mintha egy droiddal járnál. :U

(#44042) Vladi válasza Ba cy lus (#44041) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Illetve guminő. Vaaagy: olyan Marcsát képzel el magának amilyet akar. :D

(#44043) joamilestoné válasza Ijk (#44034) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Én barátom, heti öt napot edzek, úszok, súlyt emelek, futni is szoktam járni, és a munkahelyen is állandóan rohanásban vagyok. Szóval azt nem mondanám, hogy edzetlen vagyok, csak egyszerűen reálisan látom a dolgokat, az átlagnál jobb test, meg a jó öltözködés nem minden. Nem vagyok egy poéngyáros, nem feltétlen jó a modorom, és vannak nálam jobb képű férfiak is.

Azt pontosan tudom, hogy le akar fogyni, és azt is látom, hogy egy évvel ezelőtt még plusz 15 kiló volt rajta. Akkor talán mégsem akkora változtatás, nem? Nekem így is tetszik, de lefogyva kifejezetten dögös lenne. Olyan nagy bűn, hogy egy picit szeretném ösztönözni még egészséges életmódra?

Nem értem a felháborodást. Pár hozzászólást visszaolvasva, simán ajánlgattok olyat, hogy a komoly kapcsolat már elúszott, de még megdughatod, tedd meg, stb... Én nem egyéjszakásnak szánnám, hanem hosszabb távra. Az, hogy kicsit alakítanék rajta? Persze, nekem is nyilván vannak olyan pontjaim, amivel esetleg nem vagyok elégedett, vagy másnak nem jön be, de hajlandó lennék ezen változtatni. Nála pedig a szándék is megvan, hogy leadjon még a túlsúlyból, én sem egy deszkát szeretnék társnak, akkor hol a gond, hogy előre belegondolok abba, hogy később esetleg rá fog jönni arra, hogy nem csak a teste miatt kellett, hanem azért, aki, és emellé most már ráadásul igazán tetszik is? Miért cserélne le valaki másra egyből?

[ Szerkesztve ]

(#44044) negyedes válasza orbano (#44035) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

itt is tamadnak mar a helyesirasnacik? :Y

(#44045) joamilestoné válasza Ba cy lus (#44041) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, ez jól hangzik, de a nők legalább annyira megnézik a férfiak külsejét, és ez alapján választanak, mint mi. Különben nem flangálna annyi értelmes, jó csaj idióta faszkalapokkal.

(#44046) Vladi válasza joamilestoné (#44043) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért meredek azzal kezdeni, hogy ha xy dolgodon változtatsz, akkor megfelelsz nekem. Nem gondolod? :U

Ezzel előállsz, hát kicsit se lesz kiakadva. De ha ezen lovagolsz, akkor miért is akarsz vele lenni? Tényleg nem értem.

A másik meg: simán jöhet holnap egy nálad okosabb, akinek bejön a kis husi. Akkor már fújhatod.

(#44047) Ijk válasza joamilestoné (#44043) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Azért mert más embereket nem "alakítgatunk", ő saját magát, saját elhatározásból. Ha a jelenlegi állapotában is tetszik, akkor kapcsolj rá, ha sportol és elhatározott akkor magától is csinosodik.
Azt meg nem értem miért van ilyen önbizalomhiányod, ha tudod hogy mindent megteszel.

(#44048) joamilestoné válasza Vladi (#44046) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyira hülye nem vagyok, hogy úgy indítsak, hogy fogyjál le bazzeg.
Ha úgy alakul, hogy összemelegedünk, akkor közös programnak lehet szervezni nagyobb túrákat, közös főzést, ahol valami könnyűt csinálunk, aztán azt is "lemozogjuk" az ágyban, hívhatom úszni magammal, stb! Nem ultimátum szerűen gondoltam, az tényleg nem lenne szép dolog.

Közösen csinálnánk, jó hatással lenne rá és ránk, fogyna is. Én szerintem jó ötlet.

[ Szerkesztve ]

(#44049) orbano válasza joamilestoné (#44045) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

lóf*szt. sokkal sokkal kevésbé számít a külső. legjobb barátom sem egy adonisz, alacsony, rövid a lába, egyik lánybarátom bulldogképűnek hívja, mégis nem egy iszonyatosan szép modell barátnője volt. persze van önbizalma, ízlése, humora, kisugárzása és kisportolt. így máris nem érdekli a nőt a szépség. az egy "paraméter" a sok közül.

A vér nem válik VAZZE!™

(#44050) Vladi válasza joamilestoné (#44048) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Én szerintem jó ötlet."
Akkor mi a kérdés? Mondtam, ha bejön, akkor hívd el randizni stb.

Egyébként meg: de. Pont ezzel indítod a kapcsolatot. :U

(#44052) orbano: vagy közös főzésre beállít 1,5 kiló pacallal. :C

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.