Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#15001) orbano válasza Cs.Orsolya (#14994) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

kedvenc izmom, olyan szép neve van :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15002) Tim82 válasza orbano (#15000) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak személyiséged fejlesztésének érdekében rámutatok az ellentmondásaidra. ;]

"Nagy orbanológus" - fenét, nem töltöd ki a napomat, nyugi. :P

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#15003) orbano válasza Tim82 (#15002) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

köszönöm, hogy nem engedsz tévútra :R :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#15004) zoltanz válasza Kokkantas (#14985) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Kiveve azt aki az akinek tartják. Körölötünk lévő fontos emberek szülők közeli családtagok, tanárok, barátok kialakítanak rólunk magukban egy képet amihez mi akarva vagy akaratlanul idomolunk.

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#15005) Tim82 válasza orbano (#15003) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenkinek kell egy mentor, valaki, aki megmutatja a megvilágosodáshoz vezető utat. Avagy Szókratész szóhasználatával élve, bábáskodik. :P

Mondjuk kemény dió vagy, de alapvetően optimista vagyok az emberek megítélésével kapcsolatban. ;] :DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#15006) orbano válasza Tim82 (#15005) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

örülök, hogy nincs minden veszve :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15007) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#15008) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az első csók megvolt :)

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#15009) Stalker-2572 válasza bandus (#15008) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ez elég jól alakul. Kaptad?

All Black...

(#15010) bandus válasza Stalker-2572 (#15009) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, fogalmam sincsen. talán közös megegyezés alapján :D

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#15016) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hű, ma a tildy nagyon durván lefárasztott... majd leszakad a derekam... :D

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#15017) Kokkantas válasza Esmein (#15016) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Ilyen az amikor kanapét cipeltetnek az emberrel... ;]

(#15018) D4rkm4n válasza Cs.Orsolya (#14994) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

"Meg lehet érezni egy nőről, hogy tényleg akar-e a férfitól valamit, vagy az emberi oldalad érdekli inkább."

Na, ez azért sok esetben egyáltalán nem így van. Rengeteg olyan női ismerősöm van, akik komformizmusukból adódóan mindenkivel túl kedvesek és ezt nagyon sok férfi jelzésnek véli! Szóval a félrevezetés rendszerint női oldalról jön.

Ehhez képest szerintem áldásos állapot, ha egy nő rögtön lepattintja az embert. Akkor legalább lehet menni a következőhöz. :D

(#15019) D4rkm4n válasza bandus (#15010) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nehogy peren kívüli megegyezés legyen a vége! :DDD

(#15020) bandus válasza D4rkm4n (#15019) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C :D

[ Szerkesztve ]

(#15021) Cs.Orsolya válasza D4rkm4n (#15018) üzenetére

Cs.Orsolya
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont ez a lényeg. Egy nő alapvetően kedves lény. Főleg, ha nem rontják el a mostani világ "túlélésért folyó harc"-trendjei. Ennek köszönhetően, egy férfinak igenis meg kellene tudnia érezni, hogy egy nő az emberrel kedves, vagy a férfitól is akar valamit. Ha ezt nem sikerül azonnal levennie, akkor - mint írtam korábban is -, a férgiasságának,a vonzalmának próbájaként tekint minden női lény vele szembeni viselkedését. Ha ezt ki lehetne iktatni, és úgymond tét nélkülivé tenni a játékot, akkor sokkal jobban észrevennétek a különbségeket egy nő viselkedésében.
A nőknek az a "dolguk", hogy nagyon kedvesek, figyelmesek, odaadóak legyenek. Ez van bennük genetikailag kódolva. S persze a démon, meg az anyatigris, és a vadmacska is. De nagyon kedvesek, és gyengéd lények. Ez a NŐ része. Ha egy pasi ezt megtévesztésnek minősíti, megérdemli, hogy valamilyen formában megleckéztesse ezért az élet. Akár azzal, hogy pofára esik, akár azzal, hogy nem fog kedves nőkkel találkozni... :U :P

Én nem értelek Benneteket, komolyan. Ha egy nő kedves, az a bajotok, ha nem kedves, hanem olyan, mint egy kékharisnya, vagy fapina, akkor meg azt kéritek ki magatoknak! :((( :P

Amúgy én már rájöttem, a férfiaknak egyszerűen nem lehet megfelelni. Teljesen random módon döntik el, melyik nőre áll fel nekik éppen, melyikkel akarnak kavarni, melyiket hagyják el, és a többi. Nem vagytok logikusak a nőkhöz való viszonyulásotokban. Egy nőnek legalább vannak logikai indítékai a kapcsolataiban. Egyet-kettőt kikértek magatoknak (pl. ha csak a pénzetek kell nekik), másokat szerettek (ha szexelni akarnak)... :U :P

"A házasság jó dolog, csak túl sokáig tart." (Eötvös József)

(#15022) D4rkm4n válasza Cs.Orsolya (#15021) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Más a kedvesség és megint más, ha pl. egy csaj pusztán (szerinte) barátságból szinte az egész napját egy sráccal tölti. Azt hiszem, hogy ezt még a legmulyább hapsi is célzásnak venné...

Ha én nem akarok semmit egy nőtől, akkor nem fogok lépten-nyomon nála lepzselni stb... Az én környezetemben élő nők egy része pedig ezt csinálta a pasi ismerőseimmel.

Persze ezek után meg hallgathatom én, hogy "aztán kijelentette, hogy legyünk csak barátok".
Ja és csak hogy tudd, egy nő és egy pasi között soha nem lehet barátság. Haverság lehet, de barátság nem. A két fogalom között pedig óriási különbség van szerintem.

Mellesleg szerintem pont a nőkre szokás azt mondani, hogy olyan jó a logikájuk mint a tájékozódó képességük. :P

(#15023) tildy válasza D4rkm4n (#15022) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mellesleg szerintem pont a nőkre szokás azt mondani, hogy olyan jó a logikájuk mint a tájékozódó képességük.Ez akkora hülyeség mind ide Ibrány. Kikérem magam és a többi nő nevében is , hogy rosszul tájékozódnánk... :U

Bár ha tényleg olyan jó a logikám, mitn a tájékozódási képességem(rendszeresen navigáltam....), akkor azért nem állok rosszul:D

-orsolya: démon, anyatigris, vadmacska, és doromboló cicus is egyben:) :U

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#15024) D4rkm4n válasza tildy (#15023) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Félreértés ne essék, nem ócsárolom a nőket. Bizonyított tény, hogy nem tájékozódnak olyan jól mint a férfiak többsége. Ugyanakkor ti tudtok több dologra is koncentrálni egyszerre. A férfiak többsége erre nem képes.

Summa summarum: csak azzal a férfival tessék nagyon kedvesnek lenni, akit arra érdemesnek tartatok és akivel nem csak barátok szeretnétek lenni!

(#15025) Tim82 válasza D4rkm4n (#15022) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem simán lehet barátság.

De ez akkor, ha 1. vagy jóval korábban le lett futva a "vonzódás"-kör és nem maradt már neheztelés, vagy 2. soha fel sem merült.

Különben meg annál rosszabb nincsen, mint amikor lefekszik egy nő egy pasival, majd utána jön az LCsB-kör. ;]

[ Szerkesztve ]

(#15026) Kokkantas válasza Cs.Orsolya (#15021) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

"Egy nő alapvetően kedves lény. Főleg, ha nem rontják el a mostani világ "túlélésért folyó harc"-trendjei."
Vagy a szülei...

"A nőknek az a "dolguk", hogy nagyon kedvesek, figyelmesek, odaadóak legyenek. Ez van bennük genetikailag kódolva." Hö? O.o Ezzel vitatkoznék, de mivel nem tudnék értelmes érveket felhozni magam mellett emiatt nem teszem.

(#15027) tildy válasza D4rkm4n (#15024) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor nekem úgy tűnik nagyon rossz pasikat sikerült kifognom, szinte egytől egyig rosszul tájékozódott....Volt olyan, aki el is tévedt, és nem talált pl haza, mert ellenkező irányba ment....

"Summa summarum: csak azzal a férfival tessék nagyon kedvesnek lenni, akit arra érdemesnek tartatok és akivel nem csak barátok szeretnétek lenni!" ezzerl sem értek egyet: van az embernek egy olyan testnyílása , hogy száj. Benne egy nyelvvel, majd lentebb ugye a hangszalagok, sé mindezt agyi úton lehet irányítani, azaz beszélni.
Két ember szerintem tud olyan szinten lenni, hogy esetleg félreérthető esetben rákérdez a másikra, na akkor ezt hogy is értette a másik. Nem szégyen kérdezni, ha esetlega metakommunikációs jelek félreérthetőek.

Különben meg annál rosszabb nincsen, mint amikor lefekszik egy nő egy pasival, majd utána jön az LCsB-kör.
Ezzel sem értek egyet... Meg ugyanez felmerülhet férfi oldalról is, azt meg szabad lazán, az nem a legrosszabb?
Ez is csak attól függ, hogyan kommunikál a két ember. Megfelelő kommunikációval akár "egyéjszaka" után is megmaradhat a barátság.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#15028) Tim82 válasza tildy (#15027) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Izé, azt már én írtam, nem D4rkm4n. És egy férfi nem áll neki hisztizni, amikor a másik fél azt mondja, hogy nem fog működni az LCsB. :U

(#15029) orbano válasza D4rkm4n (#15022) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem ha egy hapi szexöl eleget, akkor simán tud létesíteni egy nővel olyan kapcsolatot, hogy ne okozzon neki különösebb gátlást egy nővel csak azért együtt tölteni egy napot, mert kedveli. az ilyet hívják lánybarátnak, a másik oldalról pedig fiúbarátnak. nem értem miért lenne az utaló jel, hogy valakivel sok időt töltesz. a nvéremmel is sok időt töltök mégsem akarom megdugni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#15030) orbano

orbano
(PH! félisten)

közben idejött a hátam mögé egy nő, aki szintén alá tudja támasztani, hogy a sok időt való együttöltés NEM jel :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15031) 3psilon

3psilon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Barátom véleménye: "van fiú-lány barátság, csak dugás után" :D
Igazi lány barátom nincs. Mármint úgy barát, hogy "fiú barát"-ból van mondjuk 5, tehát ez a közeli kategória. Egyébként nem is nagyon látok ilyen közeli barátságra példát. Van, de nem jellemző.

Szerintem nagy átlagban igaz, hogy a férfiak tájékozódási képessége jobb. Van egy könyv, az a címe, hogy Agyszex, erről szól. Hogy miben különbözik férfi és nő agya, meg ebből milyen különbségek adódnak. De ez átlag, szóval attól még nagy eltérések lehetnek.

Ja, és amiért idejöttem, az én nőügyem.
Good news, tökjól megy a dolog. :D Minden nap-másnap találkozunk, jól összehangolódtunk. Igazából azon kapom magam, hogy nem is annyira beszélgetünk meg fecsegünk, hanem teljesen felszabadult, mondhatni gyermeki állapotomban hülyéskedek vele, ő meg élvezi. Amúgy egész ritkán érzem így magam! Vele meg végig. Általában teljesen el is veszítem az időérzékem...mondhatni csak úgy létezem :)
Nem tudom, hogy ez jó-e vagy rossz.
Testileg is közeledünk, ő is egyre inkább kezdeményez, aktívabb, felszabadultabb.

Igazából nem tudom, mi kell most. Találkozgatunk, elvagyunk, de úgy érzem, most valaminek jönnie kéne. Talán csak egy kis változatosság kell a városban rohangálás után? Kiruccanni a természetbe? Áthívni hozzám egy délután, vagy őhozzá átmenni?
Vagy lelkileg közeledni? Az ilyesmit lehet egyáltalán tudatosan előremozdítani?

Give me a clue, please :) Beüt a tapasztalatlanság, elég az is, ha megnyugtattok :)

(#15032) orbano válasza 3psilon (#15031) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Drága barátom apukája, a maga 70 év tapasztalatával a következőket mondaná: "Fiam, ezt a kislányt meg kell b*szni!"

A vér nem válik VAZZE!™

(#15033) elmoraan (r)

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Orsi: valóban, ameddig a sünön nem megy át az úthenger, addig többé-kevésbé gömbölyű.
A tét nélküli játék viszont stimmel, megerősítem. (A kibicnek semmi sem drága. ;] :DDD )
Egyébiránt én meg arra jöttem rá, hogy a nőknek nem lehet megfelelni, stb.
(Na nem mintha bármelyik irányba igaz lenne az állítás, csak a fórum egyensúlya meg a zen szempontjából valakinek ide kell írni ezt is. :P )

Tildy: tudjuk, hogy kivétel vagy, nem kell hangoztatni. :U Ellenben "Ha egy férfi és egy nő egyszerre ugrik le az ötvenedik emeletről, melyik ér le előbb? Biztosan a férfi, mert a nő eltéved útközben." ;)

Koki: a nők genetikai kódolásában ma Orsi bizonyult jobbnak, evvan. Egyébként valószínűleg azért van így, hogy az anyák ne üssék agyon idejekorán a kölykeiket. Állítólag ez nekem is jól jött, mert kifejezetten agyonütnivaló kölyök voltam valaha.

Orbi: @15029 először definiáld, hogy mennyi az "eleget szexöl". Másrészt meg ez hülyeség.

з: Nyugodj meg. ;) De ha nagyon muszáj, akkor is inkább a barátaiddal beszéld meg ezt a dolgot. És lehetőleg azok közül is olyannal, akivel érdemes.
Bár a cinizmusom azt mondatná velem, hogy hallgass orbano tanácsára és "bang her like a beast". Különben is, már a harmadik randin meg kellett volna dugnod a csajt. Ez a szabály. Aki nem tartja be, azt megverik a szlovák rendőrök. Meg a magyarok is. ;]

Huhh, ez hosszabb lett, mint egyszer. Mentségemre szóljon, hogy mocskosul fáj a fejem. :(

[ Szerkesztve ]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#15034) 3psilon válasza orbano (#15032) üzenetére

3psilon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:D értem.
Hát jó. Mindent a maga idejében.

(#15035) orbano válasza 3psilon (#15034) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

csak arra akartam ezzel utalni, hogy ne agyalj ezen ennyit. csináld, amire vágysz. azt meg hadd ne mi tudjuk :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15036) tildy válasza elmoraan (r) (#15033) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én nem akarok pedig kivétel lenni...De valahogy a sors mindig ezt adja.
PErsze vannak olyan férfias dolgok, amiben sajnos alulmaradok... Ilyen például az objektumorientált szoftverfejlesztés, vagy a wow és UT....

(#15037) 3psilon válasza orbano (#15035) üzenetére

3psilon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ok, vettem :D

(#15038) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ilyenkor vasárnap délután este ugy hiányzik egy csajszi mellőlem akit szerethetek.Én vagy a gyökér hülye vagy ez normális? :F

Na ééésss?::DDD

(#15039) Kokkantas válasza tildy (#15036) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Te WoW?

efiksz: Tegyél ellene, hogy ne hiányozzon...szerezz egyet. Én nem dumálok inkább, mert tegnap ünnepeltem egyedülállóságom 30. hónapját.

(#15040) dragonfx válasza Kokkantas (#15039) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

teszek de nincs rá megfelelő jelölt, én még a 30. napot se már most xar :O

(#15041) tildy válasza Kokkantas (#15039) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nme wow, mert hülye vagyok hozzá.PRóbáltam de nem ment.Warcraft 3 inkább jobban ment...

(#15042) tildy válasza dragonfx (#15038) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csaj hiányzik vagy az érzés, hogy valakit szeress, ölelj stb?

[ Szerkesztve ]

(#15043) Wolverine válasza tildy (#15041) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

o_O tildy, a WoW abszolút hülyebiztos, igazság szerint nem lehet vele nem tudni játszani, ha rájöttél, milyen kaszt és harcstílus fekszik neked...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#15044) Cs.Orsolya válasza D4rkm4n (#15022) üzenetére

Cs.Orsolya
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ezek klisék. Nekem nagyon sok igazi férfi barátom van. A kezdeti próbálkozások után maradtunk ezen a szinten. A barát nekem az, akire tudom, hogy mindig számíthatok, bármikor fordulhatok hozzá, és ő hozzám. Fontos számunkra, hogyan alakul a másik élete, és lehet, hogy nem lógok velük sülve-főve, mint a csaj barátaimmal, vagy a apsim a haverjaival, de ettől nekem még a barátaim.
Ezekkel a barátaimmal olykor napokat is képes vagyok együtt lógni, mert az jó tud lenni. Ők olyan lények, akiktől elviselem azt is, amit a pasimtól nem viselnék el. Van olyna barátom, akivel egy percet nm tudnék együttélni, mégis, a sors fintora folytán, egy darabig nála kellett lakjak, amikor Bp dolgoztam, mert nem volt hol és miből megszállnom. Vagy van olyan barátom, akinek a viselkedése meglehetősen extrém tud lenni, én mégis tolerálom tőle, viszont együtt élni ezzel napra nap, nem volnék képes. Szerintem, ezek a dolgok igen is tudnak működni férfi és nő között.
Az, hogy a pasim barátommá váljon, megint nehézkes dolog. Mert, hogy van egy csomó minden, amit neki nem tudok elmondani, mert éppen hozzá kapcsolódik. de egy másik férfi pl. sokkal jobban rá tud látni férfi szemmel egy másik férfira. Én elképesztően sokat tanultam mind a pasijaimtól, mind a férfi barátaimtól. Szerintem egy érett felnőtt kapcsolat jól kezeli az ellenkező neműséget.

A női logikát és tájékozódóképességet inkább hagyjuk. Ez az agyféltekék összehangoltságától függ, amiben lehetnek nemek közötti eltérési tendenciák, de valójában puszta neurológia és gyakorlás kérdése... Azaz, tanulható és ejleszthető képességek. Egy életen át. (lsd NLP, kineziológia, jobbféltekés rajztanulás, stb.)

(#15045) Cs.Orsolya válasza Tim82 (#15028) üzenetére

Cs.Orsolya
(senior tag)
LOGOUT blog

Óó, dehogynem...! Nem nem függő... :U

Elmo: "Mi fáj, gyere mesélj!"
Ezt a férfiaknak nem lehet megfelelni szöveget nem véletlenül mondtam egyébként. Most írhatnék ide valami mélyebb, és személyesebb tanmesét, ami nem annyira tudományos - még -, mert egyelőre az empíria és a tudomány határainak összeillesztési folyamatában tart a dolog, de egészen biztosan köze van ahhoz, ami miatt a nők akkor is féltékenyek, amikor nem kellene, ill. a férfiak nem tudják megmondani, hogy egy kapcsolatuk mitől működött, egy másik mitől nem, és hogy miért dugták meg pont azt a csajt, a másikat meg miért nem... :U
A többit majd négyszemközt. ;)

[ Szerkesztve ]

(#15046) dragonfx válasza tildy (#15042) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyértelmű a második....

(#15047) elmoraan (r) válasza Cs.Orsolya (#15045) üzenetére

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hugh Laurie, illetve Thomas Lang ezt mondta volt:
"- [...] A férfiaknak nincsenek céljaik. Természetes céljaik. Így aztán kitalálnak párat, és felállítják azokat egy focipálya két végében. Aztán feltalálják a focit. Vagy verekedéseket kezdeményeznek, vagy megpróbálnak meggazdagodni, vagy háborúkat indítani, és végtelen számú ostoba dologgal állnak elõ, kárpótlásként, amiért nincsenek igazi céljaik.
- Faszság! - dohogott Ronnie.
- Na igen, természetesen ez a másik fõ különbség."

[ Szerkesztve ]

(#15048) Cs.Orsolya válasza elmoraan (r) (#15047) üzenetére

Cs.Orsolya
(senior tag)
LOGOUT blog

:D Oké, ettől még nagyon szeretünk Benneteket! Én kifejezetten rajongom a férfiakért! :B

(#15049) elmoraan (r) válasza Cs.Orsolya (#15048) üzenetére

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nahallod, ez is csak azt bizonyítja, hogy a nők sem épek azért egészen. :P

(#15050) Cs.Orsolya válasza elmoraan (r) (#15049) üzenetére

Cs.Orsolya
(senior tag)
LOGOUT blog

A tökéletességhez ez is szükségszerű... :U :P

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.