Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#34001) Zscca válasza Stalker-2572 (#33999) üzenetére

Zscca
(kvázi-tag)

Stalker-2572
ez igaz ezért én sose kezdenék idősekkel xd
náluk már túl sok minden számít
nekem olyan lány kell aki szeret és nem kell hozzá sokat tennem
aki akár a külsőmért szeret nem érdekel akkor is szeret és kész
az a lényeg hogy szeressen
jah és ne legyen valami bonyolult csaj legyen 1xű
engedje hogy vele legyek engedje hogy szeressem sokáig

tildy : van olyan hogy az egyik fél mindent jól csinál és a másik elhagyja
véleményem szerint

[ Szerkesztve ]

(#34002) tildy válasza Stalker-2572 (#33983) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nézz magadba kisfiú, te sem vagy szent, ha elhagytak. Ha annyira jó lennél,ha annyira klappolt volna minden, nem történik meg. Ha meg mégis, akkor nézd a jó oldalát, így jártál jobban.
Lorcsi: lehet vissza kéne olvasnom, miket tolt a zember itten:D
Stalker: végtelenül egyszerű vagy. Én spec sosem nézem a pénztárcát. Két dolgot nézek főképp: Mennyire jó ember , illetve mennyire tud küzdeni.

Zscca: nem. Ilyen nincs. Lehet az önön szempontjából mindent jól csinált, de ha valami miatt a párja másra vett szemet és kifele kacsingat majd elhagyja , ott valami csak nincs rendben a kapcsolatban. Lehet kimondatlan dolgok, lehet apróságok.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#34003) Stalker-2572 válasza Zscca (#34001) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ha fiatal, akkor rádnéz és ennyit mond: "húdejo pasi" és kész. Ha idősebb megnézi a pénztárcád is. Ennyi :W

All Black...

(#34004) adequate_cou válasza Stalker-2572 (#33996) üzenetére

adequate_cou
(fanatikus tag)

Nem szánalmas, csak én nem vagyok hajlandó taktikázni, hacsak nem csak dugni akarok, viszont hiszem hogy az alapbeállítottságom taktika nélkül imponálna egy igazi nőnek :)

Udvarlás? Esetleg általánosba, ez rég nem erről szól :)

Akinek udvarolni kell az szopjon kancát, jézusom, udvarlás :D

(#34005) Stalker-2572 válasza tildy (#34002) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Mindig megkapom, hogy túl rendes vagyok. Meg h "megvan bennem minden, de mégse" meg h "ellenálhatatlan". :W

Egyébként nem sajnálom, mert van más, csak emberileg csalódom ilyenkor vkiben, akiről azt hittem, hogy rendes :F

All Black...

(#34006) adequate_cou válasza Zscca (#34001) üzenetére

adequate_cou
(fanatikus tag)

van olyan hogy az egyik fél mindent jól csinál és a másik elhagyja
véleményem szerint

És akkor mi van? Ennyi, menni kell tovább, de remélem nem magadra gondoltál, mert mindjárt leesek a székről ;]

(#34007) orbano válasza Stalker-2572 (#33990) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

veled még nem volt olyan, hogy megismertél egy nőt és úgy érezted halomra b*sznád, aztán két hét múlva már menekültél volna tőle? nekem sikerült ilyet 1 szeretkezés alatt elérnem, pedig fuhh, értett a jány egyhez s máshoz.
de persze, nyilván nem benned van a hiba ha két hét alatt kiábrándulnak belőled... hát hogy is ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#34008) Ba cy lus válasza Zscca (#34001) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Mi az, hogy mindent jól csinál? Aki elhagyja, aszerint nem. Mit kell ezen annyit rugózni? Keress egy olyan nőt, akivel kölcsönösen tudjátok értékelni egymást. Miért hiszed, hogy nincs megfelelő? :N

(#34009) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#34005) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Kapcsolatépíteni fogok. Nem lépek előre egy kapcsolatban, amíg azt nem érzem megalapozottnak. Aki idő közben kiesik az meg így járt. ;)

All Black...

(#34010) adequate_cou válasza Zscca (#34001) üzenetére

adequate_cou
(fanatikus tag)

Sokat tenni? Én azért, hogy valaki szeressen semmit nem teszek, annyi, hogy fizikailag egy légtérben vagyunk és minden őszinte szándékomat megvalósítom, de csak azért nem fogom megölelni meg megcsókolni meg virágot meg csokit venni, hogy ettől jobban szeressen, remélem érted miről beszélek.

(#34011) tildy válasza Stalker-2572 (#34005) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Olvass vissza. Lajos is túl rendes volt (most is az) .Aztán mégis lett barátnője.
Ez az idősebb nővel meg nem kezdeni duma meg annyira ...izé 18-20 éves kölykökre jellező....
Orbano : hm, kezdek pozitívan csalódni benned:D Jókat mondasz.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#34012) Stalker-2572 válasza orbano (#34007) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

De volt ilyen :DDD (1) azóta válogatósabb lettem. Szive joga valakinek dobni a másikat. Talán az elhamarkodás lehet a hibám, mást nem tudok :F

All Black...

(#34013) orbano válasza Stalker-2572 (#33992) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

yopp. én elmondom a véleményem, nem a lelkivilágod érdekel, nem vagyok a barátnőd :P
egyébként továbbra is tartom, hogy alapjában véve minden nő kedves és aranyos, ha megfelelően hatunk az érzelmeire, érzékeire. ha mégis úgy érzed, hogy önző, vagy akárilyen rossz, hát nézz mélyen magadba, ott fog visszamosolyogni rád ugyanaz a sz*r.

A vér nem válik VAZZE!™

(#34014) Zscca válasza tildy (#34002) üzenetére

Zscca
(kvázi-tag)

"Lehet az önön szempontjából mindent jól csinált, de ha valami miatt a párja másra vett szemet és kifele kacsingat majd elhagyja , ott valami csak nincs rendben a kapcsolatban."

igen az lehet de az is lehet hogy az egyik átverte a másikat és csak a szexért kellett neki pl
tehát a kapcsolatban minden rendben lenne csak a másikkal nem és ilyen szituból szerintem elég sok lehet

Stalker-2572

én mondtam hogy nem kezdenék idősebbekkel :D nem kellenek.. náluk már túl sok minden számít ahogy mondod a pénz.. stb..
nem vok milliomos
meg egy idősebb nővel nem lehet olyan jól el lenni mint egy fiatalabbal elhülyülni stb.

Ba cy lus: volt egyszer egy lány aki kihasznált bár utólag már nem bántam :D
azt mondta szeretni fog ha lefexem vele aztán pffffff mégse
lehet én vok a hülye de én csak akkor vágtam ezt le mikor feljöttünk hozzám és kérdezte hogy melyik pózban akarom?
:DD
meg nem vette le a sapkáját :D
de mégsem sírok mert legalább szexeltem vele és jó csaj volt

[ Szerkesztve ]

(#34015) Stalker-2572 válasza tildy (#34011) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Nem mondtam, hogy nem kezdenék egy idősebb nővel. 30-35-ig belefér. De elvenni szinte biztos h nem venném el :U

All Black...

(#34016) Ba cy lus válasza Zscca (#34014) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Aki nem érzi, hogy csak a szexért kell, annak van még mit tanulnia szerintem. :U

(#34017) Stalker-2572 válasza orbano (#34013) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

A nők irányíthatók. Tény. Viszont nem közvetlen vezérléssel :DDD Kicsit másképp értelmezik a dolgokat, amiket mondunk nekik ill mást mondanak, amit valójában gondolnak. Általában :F

Az miért van, hogy pár közelebbi fiú barátommal SOSEM volt veszekedésünk, de szinte még nézeteltérésünk sem. Meg tudjuk érteni egymást. :(

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#34018) orbano válasza Stalker-2572 (#34012) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

elhamarkodás? ha valaki meri időben felismerni hogy ez ár nem oké, és nem erőlködik tovább, hanem lép, az elhamarkodás?

#34017: ez így van. ha kiszámíthatóak lennének és egyértelműek, nem lenne kihívás a csajozás, és már rég kihalt volna az emberiség, mert minden utolsó balf*sz párosodhatna.

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#34019) tildy válasza Zscca (#34014) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bakker ha valaki félrekúr, akkor nagyon sok mindent nem gondol át.Többek közt a fájdalmat, amit a párjának okoz ezzel. (Ha kiderül, de ki szokott derülni, egy figyelmesebb nő hamar rájön, hogy a párja titkol valamit. ) Pl. Ha szereti a párját, minek kúr félre... De ha már félrekúr, miért nem mondja el előtte a párjának, hogy mit igényelne, és nem máshoz menne dugni, hanem megoldaná normálisan emberileg. Ha meg annyira nem tud mit kezdeni a farkával/puncijával, akkor meg álljon a párja elé, legyen ennyi gerinc benne, hogy bocs, szeretlek, de nekem erre meg erre van szükségem, hogyan tovább kettőnkkel? Ekkor a párját nem veri át, gerinces marad. Nem valami meztelen csiga....

zscca: Honnét tudod, hogy nem lehet egy idősebb csajjal jól elhülyülni? Próbáltad? Honnét tudod, hogy mindnek a pénz a fontos???

[ Szerkesztve ]

(#34020) Tim82 válasza Stalker-2572 (#34000) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahha, és honnan tudod, hogy "Rég nem értek így hozzám." "Rég voltam ilyen nedves"?

Nőjjél már fel... és hagyd abba a parttalan önimádatot, mert röhejes.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#34021) Stalker-2572 válasza orbano (#34018) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Nem. Elhamarkodás alatt azt értem, hogy rábeszélem a csajt, hogy feküdjön le velem, pedig igazából egyikőnk sem akarja úgy igazán :DDD :F

All Black...

(#34022) Stalker-2572 válasza Tim82 (#34020) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Tessék? :F

All Black...

(#34023) RexpecT válasza adequate_cou (#33909) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Ez jó kis HSZ volt sok igazsággal, leszámítva a végét.Ha szerelmes az ember akkor szerintem nem ír ilyet,mint Te.Szeretkezni,szerelmeskedni,szexelni szokott az ember a kedvesével szerintem.

Walter White is Bad*ss!!

(#34024) Zscca válasza Stalker-2572 (#34022) üzenetére

Zscca
(kvázi-tag)

ha mondjuk egy nő ilyeneket mondd neked az kicsit átlátszó hogy inkább csak azt akarja :(

(#34025) Stalker-2572 válasza Zscca (#34024) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ez csak őszinte kedvesség. Inkább ott buknak le, hogy nem udvaroltatnak.... semennyit.

All Black...

(#34026) Boxer001 válasza Zscca (#34014) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

én mondtam hogy nem kezdenék idősebbekkel nem kellenek.. náluk már túl sok minden számít ahogy mondod a pénz.. stb..
nem vok milliomos
meg egy idősebb nővel nem lehet olyan jól el lenni mint egy fiatalabbal elhülyülni stb.

Jó ide néha benézni, ha az ember hülyeségeket akar olvasni. ;]
Ezt a vastagbetűs írást meg hanyagolhatnád.

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#34027) orbano válasza RexpecT (#34023) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

persze, 18 alatt. kicsit később már belátja az ember, hogy a b*szás az b*szás :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#34028) adequate_cou válasza RexpecT (#34023) üzenetére

adequate_cou
(fanatikus tag)

A legtöbb ember nem írna ilyet, a legtöbb ember hazug boldogságba él, ne a szóhasználatról ítéld meg az érzelmeim, és nem is volt a dolognak érdemben köze párkapcsolathoz, az a rész szólt az elérhető dolgokról amikben anno nem hittem volna :)

De nevezhetem szerelmeskedésnek, de tény, hogy jópárszor szana-szét basztam a kedvesem amíg kint voltam, akit nagyon szeretek, és tisztelek, nekem ezek a szavak nem degradálóak, neki sem, innentől kezdve érted... :)

(#34029) tildy válasza Boxer001 (#34026) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Asszonyod nagyon el van tűnve:U Mondjuk te is.

(#34030) Stalker-2572 válasza adequate_cou (#34028) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

ott a pont

All Black...

(#34031) Zscca válasza tildy (#34019) üzenetére

Zscca
(kvázi-tag)

azt mondják nem tud6od amíg nem próbáltad de nmem mindenben van ez így
én még túl gyerekes vok azért se kezdenék idősebbekkel belsőleg ezért más miatt meg azért amit leírtam
szerinted lehet egyszerre több lányt szeretni?
Boxer001: csak hogy ez nem hülyeség

[ Szerkesztve ]

(#34032) RexpecT válasza orbano (#34027) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Én már 20 felett járok,de nekem akkor sem összeegyeztethető ez a két dolog.Szerencsére nem vagyunk egyformák.

Walter White is Bad*ss!!

(#34033) Tim82 válasza Stalker-2572 (#34022) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A megnyilvánulásaidból jelenleg az jön le, nem csak nekem, hogy nagyranőtt, önimádó kisfiú vagy. Van még hova érned.

Egyrészt gyakorlatilag azért vagy megsértődve, mert hú-de-über-faszacsávónak tartod magadat, akit érthetetlen, hogy dobhatnak, hiszen olyan helyes, kedves, rendes. (Jön a terelőduma: "MNK, meg úgyis a gazdagokra és a bunkókra buknak", így valóban nem kell elgondolkodnod, hogy mit csinálsz rosszul, hiszen eme sekélyes magyarázat alapján nem hibázhattál.)

Másrészt meg érthetetlen, hogy ha olyan csodás vagy az ágyban, akkor hogyan dobhatnak... merthogy a test nem hazudik. Bullshit. A testtel is lehet hazudni, nem olyan mértékben, mint a mimikával és a beszélt kommunikációval, de lehet. Volt, hogy én is megtettem, mert noha nem volt olyan jó a szex, nem akartam megbántani a másikat. (Pedig a férfiak kevésbé tudnak színlelni állítólag, de régebben ez is ki volt tárgyalva ebben a topikban.)

Harmadrészt meg felnőtt ember diszkrétebb, én pl. tuti nem közölném (ráadásul úgy, hogy gyakorlatilag büszkélkedek vele) egy nyilvános topikban, hogy milyen faszacsávó vagyok, mert nedvesedik az érintésemtől a partnerem.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#34034) Boxer001 válasza tildy (#34029) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Alig jut géphez, akkor is játszik egy kicsit, megnézi a leveleit...ph-ra nem jelentkezik be, rá se néz, max. ritkán, legutóbb is én jelentkeztem be neki, megnéztem már, hogy kapott-e valami üzenetet. Majd mondom neki, hátha megjön a kedve. :) Mondjuk én se vagyok aktív, az is tény...ez van. :U
Zscca
Ezt biztos a fene nagy élettapasztalatod mondatja veled. Várj, kiemelem én is, és durvulok: egy kibaxott nagy faxság :K

[ Szerkesztve ]

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#34035) Tim82 válasza RexpecT (#34023) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Néha kifejezetten beindító tud lenni, amikor - szex közben - közönséges, "mocskos" szavakat használtok. ;) Ez nem a szerelemtől függ.

(#34036) tildy válasza Zscca (#34031) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ő idősebb nővel él (Nem velem:D:D ) , én fiatalabb pasival.
És mindketten azt mondjuk : hülyeséget beszélsz.

(#34037) tibi666

tibi666
(senior tag)

csak őszintén!
én is ennyire szánalmas vagyok?

(#34038) bandus válasza Zscca (#34031) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

felejtsd már el a félkövér gombot. nem kell még külön kiemelni a szánalmas mondanivalódat.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#34039) orbano válasza tibi666 (#34037) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

kicsit más a problémád, kevésbé adod elő gyerekesen, de szvsz igen. bár az én véleményemre úgysem adsz :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#34040) tibi666 válasza orbano (#34039) üzenetére

tibi666
(senior tag)

akkor ezen sürgősen változtatnom kell.

(#34041) Stalker-2572 válasza Tim82 (#34033) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ez egy anonim beszélgetés. Szeretném megérteni, hogy miért hullámzik így a nőknek a hozzáállása hozzám. Lehet feleseges és elég lesz találnom valakit, aki normálisabb és lehet vele kapcsolatot építeni.

All Black...

(#34042) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ma mindenkinek baszogatós kedve van? :D

All Black...

(#34043) orbano válasza Stalker-2572 (#34041) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Továbbra sem érted, hogy mit mondunk, nem igaz?

A vér nem válik VAZZE!™

(#34044) tildy válasza orbano (#34039) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet ő maga nem szánalmas, de eza fajta viselkedés, a hisztizős, picsogós, úgysem tisztelem magam, úgysem próbálkozom mentalitás nagyon.

Totál mint egyik ismerősöm. Az is hisztizik, hogy belevágna valmibe, de nem tudja hogy fog menni, meg most nincs is olyan jól. Kifogáskeresés. :W :W :W

(#34045) Tim82 válasza orbano (#34043) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szelektíven olvasta a hsz.-t, amire reagált. Meg a többit is előtte. Ez ilyen, hallod! :U

(#34046) Zscca válasza tildy (#34036) üzenetére

Zscca
(kvázi-tag)

jó de ő idősebb mint én

(#34047) qantum válasza Zscca (#34046) üzenetére

qantum
(senior tag)

nem a kor számít, legalábbis egy bizonyos szintig !

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#34048) qantum válasza tildy (#34019) üzenetére

qantum
(senior tag)

" De ha már félrekúr, miért nem mondja el előtte a párjának, hogy mit igényelne, és nem máshoz menne dugni .. " a MÁS a kulcsszó

(#34049) Exike válasza Ba cy lus (#34016) üzenetére

Exike
(lelkes újonc)

...szerintem egy őstag bölcsessége szólt belőled.... :DD
Ex

"Mindig kell valami EXTRA..."

(#34050) qantum válasza Exike (#34049) üzenetére

qantum
(senior tag)

itt még nem őstag, de máshol lehet :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.