Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#23001) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#23002) orbano válasza Integra (#23001) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

:Y

A vér nem válik VAZZE!™

(#23003) Majstor válasza Integra (#23001) üzenetére

Majstor
(senior tag)

"IstenCsászár"! :DDD
orbano: Háremes verzió egész jó. :U

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#23004) aphra2 válasza Integra (#23001) üzenetére

aphra2
(senior tag)

Bakker :Y , ha idiótának kéne beöltöznöm, akkor sem jutna ilyen szerelés az eszembe, ezt nehéz lenne felülmúlni :D

Probléma??Hát az meg micsoda?!!

(#23005) frame>24 válasza Integra (#23001) üzenetére

frame>24
(őstag)

uhhhúú, he is da MAN :Y :DD

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#23006) Lirion válasza orbano (#23000) üzenetére

Lirion
(őstag)

"És velem mikor találkozol?"
Mondjuk ez már needy kérdés. :D

(#23007) adalbert1 válasza Integra (#23001) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OMFG :Y
Eddig szerencsére nem sikerült egy hasonló kaliberű emberbe se belefutni a metrón, félek hogy túl hangosan röhögtem volna rajta... :DDD

Ha már Nők, nőügyek - It's not you it's me, invented by George Costanza.

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#23008) Nimrod válasza adalbert1 (#23007) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a rekorderem még mindig az, aki pár évvel ezelőtt elkezdett jó hangosan a Bibliából idézni a hármas metrón. Mindenki bámult is értelmesen felé, szerencsére csak kettő vagy három megállót utazott. :DDD

Az internet hülyévé tesz.

(#23009) tibi666

tibi666
(senior tag)

hogy mindig akkor jön rám a magány, mikor a legmélyebben vagyok a munkában, és csúszik ki a lábam alól a talaj. na jó, ez így nem teljesen igaz. általában 2-3 hetente átélek néhány ilyen siralmas napot. de most ráadásul hajtani is kell, ha nyár végén bele akarok vágni az új vállalkozásba.

tibi hívja a földet, vétel! halló, nincs ott egy aranyos, mosolygós lány, akinek én kellek?
sosem válaszol senki. :(

(#23010) fordfairlane válasza tibi666 (#23009) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

halló, nincs ott egy aranyos, mosolygós lány

Épp van nálam egy, átküldöm hozzád. ;)

http://www.indavideo.hu/video/Vetkozesrol_is_lehet_szo

[ Szerkesztve ]

my hovercraft is full of eels

(#23011) gYaLo válasza fordfairlane (#23010) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnap szakítottam vele :B

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#23012) Tim82 válasza gYaLo (#23011) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meguntad, hogy bénán karddal hadonászik? ;]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#23013) Tothgera30 válasza gYaLo (#23011) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Nagyon sajnálak, éngem a szakítások összetörnek, és hónapok múlva épülök csak fel :O .

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

(#23014) Tim82 válasza fordfairlane (#22991) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Suit volt Elmo mondókájában, nem shut (up). :)

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#23015) orbano válasza Lirion (#23006) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

2 randi után már egész helyénvaló ha az ember találkozni akar a kiszemeltjével :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#23016) orbano válasza tibi666 (#23009) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

"nincs ott egy aranyos, mosolygós lány, akinek én kellek"

Nem hinném. De ha van is valaki olyan elkeseredett, Neked tuti nem kéne :P ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#23017) student válasza orbano (#23016) üzenetére

student
(senior tag)

annyira utálom ezt a szar dumát hogy ezek a mai lányok hiénák meg elvannak szállva blabla.
mi ez a szar??
30évvel ezelőtt nem voltak kurválkodó nők? haggyuk má
a szoc. ugyanugy teli volt megélhetési qkiszopogatókkal mint most csak akkor a média nem merte ezt hájpolni mert az elvtársak durcik lettek volna.+ugyanugy félreqrtak az emberek mint most

orban: nem neked akartam hanem (#22946) lorcsi cikkre

[ Szerkesztve ]

up!

(#23018) orbano válasza student (#23017) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerencséd :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#23019) Csakénvagyok válasza student (#23017) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Igazad van. Csak akkor a tinik körében nem a kurva volt a divat, ellentétben a mával.

(#23020) Tothgera30 válasza Csakénvagyok (#23019) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Ma se a kurva a divat, csak álltalában a plázacicák körében. De nállunk más a helyzet, mert vannak a "mobilwc-sek" és az "autóbancsinálók", mármint a divatcicák közzül. De rokkerekről még ilyeneket nem halottam. Ők mások, mint az én cicám is.

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

(#23021) orbano válasza Tothgera30 (#23020) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

"Ma se a kurva a divat, csak álltalában a plázacicák körében"

Ezt a WC-n ülve találtad ki, filmben láttad, olvastad valahol, vagy szimplán kipattant a fejedből? Különben is mi az a "nállunk"?

A vér nem válik VAZZE!™

(#23022) tildy válasza student (#23017) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hány éves vagy?
Komolyan kérdem. :U Gondolom 20 alatt , körül.
30 éve főleg vidéken már nem az elvtársozás ment, hanem a munka.
És igazat adok csakénvagyoknak, akkor nem az volt az általános , hogy olyan ruhában mész suliba, hogy majd ki van a fél feneked....

Cirka 16-24 éve voltam általános iskolás:(ú de régen volt)
-festett haj tiltva volt
-műköröm és hasonlók tiltva volt
-smink tiltva volt
-ha nem hoztál technikaórára köppenyt, leordibálta a tanár a fejed, egy karót kaptál, de volt olyan akit haza is küldött. ÉS nem visszapofázás ment a gyerekek részéről..

És még sorolhatnám.

Nézd meg ma, hogy öltözik fel egy 12-14 éves, hogy néz ki, és hasonlítsd össze a fent leírtakkal....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#23023) orbano válasza tildy (#23022) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

várjál, ő a lányokról/nőkrül beszélt, Te pedig arról, hogy mit engedélyeztek akkor a suliban. nem sok köze van a kettőnek egymáshoz. ismerek jópár lányt abból a nemes korszakból, és ugyanúgy dugatták meg magukat orrba-szájba, mint a mostaniak. Csak akkor nem volt divat így öltözni...

egyébként pedig akárhány éves is, igaza van. attól még hogy nem tudjátok túltenni magatokat egy-két kivillanó testrészen, az emberek nem változtak olyan húúde nagyot, csak több teret kapnak "kiteljesedni".

és eleve. 12-14 évesekről beszélsz. vaze, neked kimaradt a tinikor, amikor az ember póbálja önmagát megtalálni, kapja a sok inputot, hgy ez a divat, az a divat, ez menő, amaz ciki, és próbálgatja a szárnyait. komolyan gondolod egy ilyen kis tinilány bármiben más, és ő a hú de nagy kurva, csak mert a tévében, meg mindenhol azt látja, hogy a sztárok, meg modellek, meg mindenki, akiről azt sugallják, hogy ők a húdenagy mintaképek így öltözködnek? ettől ő nagyobb kurva lesz, mint a 20 évvel ezelőtti "kortársa"?

A vér nem válik VAZZE!™

(#23024) philoxenia válasza orbano (#23023) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

1979-ben hány éves voltál? Csak kíváncsiságból....

(#23025) Csakénvagyok válasza Tothgera30 (#23020) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

A plázacica csak a jéghegy csúcsa, az általános iskolákban egyenesen ciki aki nem kurva.
De hol nálatok, tényleg? Nálunk még van egy másik kategória ami egy bizonyos zenei műfaj halgatóit jellemez.

[ Szerkesztve ]

(#23026) tildy válasza orbano (#23023) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beszélhetek lányokról is, azt hiszem ez triviális volt a hozzászólásomban, hogy nem engedték meg, így nem is csinálták , tehát igenis hatása volt a lányokra.
Mivel ha jól vettem ki pont arróla korosztályról volt szó, mint amiben én akkor voltam.
Bocsánat, hogy mertem ahhoz hasonlítani a mostaniakat.
És igenis az iskolák konzervatívabb jellege sok mindenben kötötte az akkori fiatalságot.

Dugásról nem tudok a lányoknál, hogy lett volna általános suliban legalábbis.
A barátnőimet és osztálytársaimat akiket tudok 14-15 éves korban , vagy afölött volt az első szexuális kapcsolat. Nem azt mondom, hogy 13 évesen babáztak, nem, mert ment akkoris a kinek ki tetszik, meg hasonlók, de a szex max a nem idén barnultaknál volt.

Az , ami most 14 éves korban jellemzőnek látszik, az akkoriban 17-20 éves lányoknál volt, nade ők már NAGYLÁNYOK voltak. Érted mire gondolok?

és eleve. 12-14 évesekről beszélsz. vaze, neked kimaradt a tinikor, amikor az ember póbálja önmagát megtalálni, kapja a sok inputot, hgy ez a divat, az a divat, ez menő, amaz ciki, és próbálgatja a szárnyait
Nem maradt ki. Baromira szerelmes voltam egyik srácba az osztályban, 10-11 éves koromban David Hasselhoff( Lehet röhögni :) 13-14 éves koromban meg Scooter,meg East17 plakátok voltak a szobám falán.
Sosem divatoltam, sem akkor, sem most. A menőzés Gimiben kezdődött, ahol nem volt menő, akinek nem adidas, vagy nike, vagy hasonló márkájú cipője , ruhája nem volt.

Mivel anyám munkanélküli volt, szegények voltunk, divatoto követni? Ugyan! Jó ha negyedévente, félévente kaptam valami ruhát a többi unokatesóktól örökölt volt.
20 évvel ezelőtt nem láttál vidéken ordas k-kat, agy nagyon minimális mennyiségben, ez tuti.
Nomeg miről is beszélünk?
Ez a korszak 1989-1994-re esik. Olvass vissza mekkora jó élet volt akkoriban. Hogy milyen infláció meg egyebek voltak. Hogy megszűntek munkahelyek, stb... Most írhatnád mi köze ennek a csajokhoz: ahhoz max annyi, mint amit te a divatolásról írtál: nem lehetett divatolni, mert nem volt miből.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#23027) philoxenia válasza tildy (#23026) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Most akkor 79-ben, vagy 89-ben járunk? Először harminc évről volt szó, akkoriban még én is gyerek voltam, a PH! tagok többsége meg max elképzelés, nemhogy a korszakról emlékei lennének... 20 éve már elég komoly életkorral rendelkeztem, sőt már a katonaságon is túl voltam és a házasságom is a harmadik évfordulón..... :U

(#23028) tildy válasza philoxenia (#23027) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Philoxenia:
nem vezettem át , vagy nem választottam ketté , a hsz. egyik részében arról beszéltem , a másikban meg 20 évvel ezelőtti ált. iskolás, tini korrol. Egy kicsit ugrottam az időben , 30-ról 20-ra.

Igaz 30 évvel ezelőttről még nincsenek emlékeim, csak kb 26 évvel ezelőttről van a legkorábbi, ami meg úgy világ dolgait jobban felfogós, megismerős az meg kb 23-20ról. Illett volna valahogy kettészednem.

Amúgy szívesen venném, ha leírnád, te hogy látod, elég sok korszakról van képed. :)

[ Szerkesztve ]

(#23029) Tothgera30 válasza Csakénvagyok (#23025) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Én Sz-Sz-B megyében lakom. Itt elég sok a rokker csaj, és ők NEM KURVÁK.

(#23030) Tothgera30 válasza orbano (#23021) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Ez ilyen következtetés. Amúgy a nállunk = Tuzsér, Záhony, Kisvárda, Nyír1, ha pontos akarok lenni.
De ez inkább a zenei stílus és követői, vagy baráti kör függő.

[ Szerkesztve ]

(#23031) philoxenia válasza tildy (#23028) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Szerintem valóban voltak harminc éve is "kelendő" lányok, de arányaiban kevesen, és főként nem voltak rá büszkék, legalábbis nem mertek..../Most tinilányokról beszélünk természetesen/ Szexről tehát volt szó, szeszről nemigen, nagyon kis becsülete volt az ivós lányoknak, de a sűrűn ...emlegetett elvtársnőknek is.
Húsz éve már tanúja voltam hogy utcán diszkóba igyekvő 14-15 éves lányok üvegből menet közben itták a fekete címkés cseresznyét.../A folytatást csak képzelni tudom ez esetben. / De ez akkor is kirívó esetnek számított.
Azonban most tényleg tapasztalni olyat, hogy sok fiatal tinilány kvázi együtt él a "párjával" aki szintén majdnem gyerek időnként, / legalábbis munkába még nem jár,/ erre pedig büszke is lehet, kortársai inkább csodálják, mint elítélik. Inni pedig sok lány jobban iszik a fiúknál, legalábbis a fiamtól és kortársaitól hallottak szerint.
Anno, mikor egy nálam pár évvel idősebb lány tizenhat évesen lett anya, az "országos botrány" volt a faluban, ma ezt csak az igen fejlett fogamzásgátlás akadályozza meg sok esetben véleményem szerint.
Öltözködésben viszont nagy különbségek nincsenek, sőt, harminc éve húsz év alatt csak a kifejezetten nagymellű vagy nagyon konzervatív szülőkkel bíró lányok hordtak hétköznap póló alatt melltartót.... Siratom is máig a korszakot.... :D

(#23032) orbano válasza Tothgera30 (#23030) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én úgy tudtam egy l-el írják minden településen

A vér nem válik VAZZE!™

(#23033) orbano válasza tildy (#23026) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és? mi okozta azt a drasztikus mutációt a női génállományban, amitől a mostani nők ilyen nagy "kurvák" lettek? mert szép dolgokat mesélsz, ez tény, csak nem tudom minek. van anyukám, meg a 30-as évei végén járó nővérem és bátyám, szóval sok újat nem mondtál.

A vér nem válik VAZZE!™

(#23034) orbano válasza philoxenia (#23031) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

egyébként sosem értem, hogy miért a "mai fiatalokról" beszél mindig mindenki, miért nem a "mai szülőkről"... Orsi! Megidézlek téged, egyetlen igaz istennőnk, mondd el miért van ez? :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#23035) philoxenia válasza orbano (#23034) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Akkoriban is a mai fiatalokról beszéltek, sőt már előtte is...[link]

(#23036) Tothgera30 válasza orbano (#23032) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Jaj... :U akkor egy l... :O

(#23037) Wolverine válasza Tothgera30 (#23029) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Naiv vagy :U (esetleg bezárt szemmel járkálsz.)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#23038) Tothgera30 válasza Wolverine (#23037) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Álltalában pesszimista.

De most komolyan, vannak az, emo-k, a plázások, a rokkerek, a punkok, és ennyi. Ezek közzül a plázások kurvák és kész... régen is ez volt, ma sem változott.

(#23039) orbano válasza Tothgera30 (#23038) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én, komollyan, nemérrtem mirről, beszéllsz. hussz-harminc évve, mégg nemiss, vóttak, plázzák. a netten, is kevessebb, vótt a sutyó. :U :O

A vér nem válik VAZZE!™

(#23040) PazsitZ válasza Tothgera30 (#23038) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A rockerek és punkok között is vannak kurvák hidd el...
Az emosokról nem tudok nyilatkozni, azokat annyira nem ismerem. :N

De én már elvesztettem a fonalat miről is megy a vita.
Régen is voltak könnyűvérű lányok, most is vannak. Meg mint tudjuk: MNK ;]

Abban viszont van igazság, hogy a fiatalok szempontjából a divat és a média által sugallt megfelelés talán hamarabb bontakoztatja ki a szexualitást. S mivel mintaként ezt látják ez a menő, így a neten tudják leginkább propagálni és ott raknak ki magukról meggondolatlanul is merész képeket és szövegeket.

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#23041) PMT

PMT
(lelkes újonc)

Én már egy ideje várom, hogy a topicban szó legyen végre a "férfi kurvákról" is, mert nagyon unalmas folyton ugyanazt a faszságot olvasni, hogy így a lányok, úgy a lányok stb..

Elítélitek őket a semmiért, miközben az erősebb nem képviselői közül sokan látszólag a legyet is megbasznák röptében, ami persze menő és teljesen elfogadott lenne.

(#23042) orbano válasza PMT (#23041) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

olvasd el a topic címét ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#23043) PMT válasza orbano (#23042) üzenetére

PMT
(lelkes újonc)

Ja bocs, ez eszembe sem jutott :P

Egyébként értem én, amit mondasz, de szerintem abban is van valami, amit leírtam, nem kell ehhez külön "férfi" topic.

(#23044) frame>24 válasza PazsitZ (#23040) üzenetére

frame>24
(őstag)

Szeretném tisztelettel hozzátenni, hogy nem csak a média, hanem feltehetőleg a b*szott sok hormon tartalmú étel is nagy szerepet játszik abban, ami a jelenlegi helyzet.
A különböző tápszerekből, takarmányokból a fogyasztott baromfi, sertés és szarvasmarha húson át belénk kerülnek ezek a vegyületek és drámaian előbbre jön a nemi érés + hormonok indukálta viselkedésformák (gondolom az lehet, hogy nem kellő szellemi érettségnél kapcsol be a cucc, majd Orsi kommentel valamit a pszichoszexuális fejlődésről)).
Biztosan az sem véletlen, hogy manapság hihetetlen sok, lób*szó nagy gyereket látok, én a 180+ centimmel nem számítottam kicsinek, de ez ma már smafu. (A sok GH, megint...)
Szóval tulajdonképp én is hiába pofáztam tegnap, e tekintetben "nem tehetnek róla", van a dolognak egy súlyos kémiai oldala is, amit nehéz kivédeni. (de ez csak ma jutott eszembe)

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#23045) Tothgera30 válasza PazsitZ (#23040) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Biztos hogy vannak, főleg Punkok körében valószínűbb. De nem olyan magas a %-os arány...

(#23046) Wolverine válasza frame>24 (#23044) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

/agree

És az a legszebb, hogy ezt igazából normálisan kutatni sem lehet.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#23047) Kokkantas válasza tildy (#23022) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Én bevezetném azt, hogy iskolába egyenruhába kell járni, telefont, mp3/4 lejátszót nem vinni...sőt semmit sem ami nem a suliba tartozik. Ha a gyerek fsz, akkor kapja meg a jól megérdemelt fejesét stb... Sajna ilyen már nem lesz, mert az a lényeg, hogy hülye embereket neveljen a világ, akiket könnyű irányítani. :(((

(#23048) Tothgera30 válasza orbano (#23039) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Kezdjük ott hogy nem is volt net, vagy legalábbis nem volt elterjedve... Nem "plázacicák", hanem a "discós kurvák" voltak akkoriban.

(#23049) fordfairlane válasza Kokkantas (#23047) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Én azt fejelném meg, aki az egyenruhát akarná bevezetni, ráadásul erős is vagyok. ;]

[ Szerkesztve ]

my hovercraft is full of eels

(#23050) Tothgera30 válasza fordfairlane (#23049) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Kb. én is, mert az egy borzalom...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.