Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) atti_2010 válasza DeckardCain (#999) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ezt személyesen is tapasztaltam -25w idle mikor beraktam az MSI lapba ugyanazt a procit.

somaszEz egy olcsónak mondható csipkészlet nem tuningosoknak készült, ha tuningolni akarsz arra ott a 790, és most jön a 890 csipkészlet Márciusban, de megsúgok valamit a 35k Gigabyte lapban rosszabbul ment a tuning, és a 25k Asusban is, habár nem annyira.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#1002) somasz válasza atti_2010 (#1001) üzenetére

somasz
(senior tag)

Vágom, hogy fasírtból nem lesz bélszín, de más oldalaknál faszábban ment a tuning :F

2k különbséggel tudom megszerezni vagy a 785TD-V Evo-t, vagy a 785GM-E65-öt, az asus az olcsóbb. Még így is ajánlatosabb az msi?

Gigabyte 6850OC több, mint két év garral eladó: http://tinyurl.com/6vhu8m4

(#1003) atti_2010 válasza somasz (#1002) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ha számít a fogyasztás igen, ha lényegtelen akkor mehet, nekem az MSI-be más is tetszik, apró figyelmességek amiket sem az Asus sem a Giga nem pakol a lapjaira.
Azon felül az Asus lapba nem lehetett 1.37V felül állítani a feszültséget, valahogy béna volt a Biosa.
Jelenleg én 2800 helyett 3400-on hajtom a procit, és csak azért nem megyek 3500-ig mert nincs csak gyári hűtöm, ha ez nem jó tuning egy olcsó laptól akkor mi az?

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#1004) somasz válasza atti_2010 (#1003) üzenetére

somasz
(senior tag)

Olyan Asus-od volt, amilyet kérdeztem?
Nem lehet feljebb vinni a procifeszt?
furcsa...

Milyen apró figyelmességek?
Amúgy kinézetre valahogy jobban bejön ez az msi lap, mint a másik

[ Szerkesztve ]

(#1005) Mercutio_ válasza Retroboy78 (#990) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Van egy NSK1380-am, még 19 hó garival 24-ért :B

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#1006) UdVi86 válasza somasz (#1004) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)

Hogy lehet az, hogy az Asus olcsóbb mint az MSI? Ipont nézve pl. nem az. De amúgy is a 2k-t sokallom.

Mercutio_: Ezt inkább privátban beszéljétek meg. Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

(#1007) atti_2010 válasza somasz (#1004) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mint a reset,power,clr cmos gombok az alaplapon, Easy oc tuning gomb a lapon, 4darab kék LED ami mutatja menyire teker a proci, és a színvilága is nagyon bejön, pl mikor a haver meglátta azt mondta hogy biztos 30k fölött van az ára, nem tudom hogy veszed te olcsóbban az Asus lapot mert mindenhol drágább.

(#1008) 0805

0805
(tag)

Sziasztok!

Ezta lapot nézzegettem régóta és az lenne a kérdeésem h tényleg hüvösebb és kevesebbet fogyaszt mint a többi 785 ös?
Ja és ha nagy procihütöt pakolok rá akkor nincs útba szerintetek az Északi hídja?
Köszi

(#1009) atti_2010 válasza 0805 (#1008) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nagyon hűvös lap, nem hiszem hogy van akkora hűtő hogy útba legyen, valóban kevesebbet fogyaszt.

[ Szerkesztve ]

(#1010) UdVi86 válasza 0805 (#1008) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)

Igaz 785GM-E65, de az általad linkelt lapon sincs közelebb a borda a proci foglalathoz. A magasság meg amint láthatod nem számít. Gondolom a Ninja 2 nagy hűtőnek mondható :U

atti_2010: A 785GM-E65-ön nincsen reset, power és clr cmos gomb. De szerintem ez legyen a legkevesebb, bár attól még hasznos. Viszont a designban nagyon is egyetértünk :)

Amúgy az Easy OC kapcsolókkal tuningolt már valaki?

[ Szerkesztve ]

(#1011) Pista0001 válasza UdVi86 (#1010) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Att_i2010-nek GT-E63-a van és azon bizony vannak ilyen okosságok is :K

0805:
GM-E65+Ninja 1
GM-E65+Ninja 2
GM-E65+Ninja 3
GM-E65+Ninja 4

Az első és az utolsó kép inkább a magas hűtős ramok és a Ninja viszonyát szemlélteti, de a másik kettőn jól látszik az NB hűtő és a FET hűtő.

Amúgy az MSI APS-ében egy picit csalódtam. Arra számítottam hogy nagyon finoman egyesével kapcsolgatja a fázisokat, de a ledek megmutatták hogy csak annyi történik hogy ha procit éppen visszaosztja a CnQ akkor 3 fázist lekapcsol és csak egy marad. Amint nagyobb a terhelés egyből visszakapcsolja az összeset. Természetesen ez is több mint a semmi, pár wattot hoz az idle fogyasztáson, de a reklámduma alapján azt hittem hogy finomabb dologról van szó. Ahogy Atti_2010 írta jópofák azok a ledek, de egy idő után unalmas, sőt ha pont van valami rács a proci magasságában az oldallapon akkor akár zavaró is lehet, pl. fílmnézés közben.

[ Szerkesztve ]

http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

(#1012) somasz válasza UdVi86 (#1006) üzenetére

somasz
(senior tag)

Már megint azok a fránya házak...

Ketten is kérdeztétek, az asus-t a hardverkerből tudnám, viszonteladóknak olcsóbb... Msi-t pedig iponból. Szóval 2k. Még mindig nem döntöttem. Ez az E63 faszább, mint a kistesó? Valahogy nem tetszik nekem az a hűtés, a lil'brada'-nak komolyabb a hűtése. Én egy négymagosítható PII 550-et szeretnék hajtani megtépve... 3,7GHz körül, szóval mindenképpen okos döntést akarok hozni :O Az is lehet, hogy rövid időn belül megszabadulnék majd tőle, hisz jön az új generáció hamarosan. Ezeket figyelembe véve is marad az MSI?
Bár az alacsony fogyasztás elég jó selling point-nak tűnik!

(#1013) atti_2010 válasza somasz (#1012) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Itt az E 63 Hüvös, jól néz ki, takarékos, és a tuningot is jól viseli, ha az X3 720 BE procit viszi akkor az 550 is fogja.

[ Szerkesztve ]

(#1014) Pista0001 válasza somasz (#1012) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

A GT-E63 DDR2-es, a G/GM-E65 pedig DDR3-as, erre is figyelj oda. :K

http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

(#1015) atti_2010 válasza somasz (#1012) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A házak most csak linkelve lettek, gondolom így már nincs kifogásod ellenük?

Az este nem sikerült a képet feltölteni, hogy mindenkinek világos legyen, ilyen lapom van.

[ Szerkesztve ]

(#1016) UdVi86 válasza Pista0001 (#1011) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)

Azzal tisztában vagyok, hogy atti_2010-nek 785GT-E63-a van, csak somasz a 785GM-E65-t kérdezte, azért korrigáltam, nehogy meglepődjön, ha esetleg ezt veszi.

(#1017) somasz válasza UdVi86 (#1016) üzenetére

somasz
(senior tag)

Köszönöm a figyelmeztetést, érdeklődtem afelől is, de nekem ddr3 kell mindenképpen, úgyhogy kilőve. Meg az optikája nem fekszik nekem :B

(#1018) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Tudna valaki linkelni nekem egy tesztet ahol radeon 1950 pro kártya összevethető egy 785g chipset integrált 4200 radeonjával?
Googleal hiába keresem különböző kombinációkkal nem találok ilyet. (Lehet nincs mondjuk :) )

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#1019) Oliverda válasza Thulcandra (#1018) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért az 1950 még biztos gyorsabb. A 785G szvsz a sima GF 6600 környékén lehet sebességben.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#1020) Pista0001 válasza Oliverda (#1019) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Szerintem a gf6600-at se nagyon közelíti. A 3450-es Radeonnal egyenértékű.

(#1021) Oliverda válasza Pista0001 (#1020) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

...és szerinted mennyire van egymástól a GF6600 és a 3450-es Radeon?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#1022) Pista0001 válasza Oliverda (#1021) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Szerintem van egy kis különbség a 6600-as javára. Vagy nem is olyan kicsi... Volt 6600-asom korábban (az eddigi egyetlen és valószínüleg utolsó nV karim volt) és szerintem jó holmi volt annak idején. IGP-t eddig csak egy cimborám 780G-s Gigabyte lapján próbálgattuk (780G és 785G grafikus magja tudtommal semmiben nem különbözik) és igen silány lett az eredmény. Az NFS MW full minimumon szaggatott! :Y Az interneten található tesztek alapján arra számítottam hogy az akkori 9600-as Radeonommal legalább egál lesz, de nem így lett. Azt meg gondolom nem kell bizonygatnom hogy a GF6600-as kicsit jobb mint a Radeon9600.

(#1023) wody21 válasza Pista0001 (#1022) üzenetére

wody21
(kvázi-tag)

akkor ti valamit nagyon elszúrhattatok, itt egy video, Asus M4A785D-M PRO alaplap, integrált HD 4200 (kicsit tulhajtva) és nézd melyik játék fut normál felbontás mellett, szépen. (plusz fraps...) http://www.youtube.com/watch?v=j2Iu_2PabQg

[ Szerkesztve ]

HI

(#1024) atti_2010 válasza wody21 (#1023) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A felbontást nem írja, és valószínű hogy minden ki van kapcsolva, tehát a fapados változat megy fapad nélkül, ha érted mire gondolok de ez nem is baj mert nem arra való hogy max felbontásban játsszál a legutolsó játékokon, hogy fapadosan menjen a CODMW2 kell egy HD 4670 legalább.

[ Szerkesztve ]

(#1025) wody21 válasza atti_2010 (#1024) üzenetére

wody21
(kvázi-tag)

a felbontást írja (1280x1024) ettől mondjuk lehet más, de a lényeget nem értitek úgy gondolom. Ott a legújabb játék, és oké, nem kiváló minőségben, de fut normálisan, játszhatóan. Ez azért nem rossz egy integrált vga-tól. (hd 4200.. : )
off. Az a gond, hogy a mai fiatalok/nemfiatalok nem tudják tisztelni mi is az hogy teljesítmény. Az Én gépem egy százéves vacak,a hd felbontásba kapcsolt "ócska" jutub videok kb 2 fps-el mennek, de kurva jól néz ki! : )
Lehet hogy le kell venni a részletességet, ki kell kapcsolni az AA-meg hasonlokat a COD ban, hogy normálisan fusson a HD4200-n, de megy, élvezheted! Egy 9600pro-n vagy gf 6600-on se menne jobban. (ha egyáltalán elindulna, támogatja pixel sedör nemtommennyit, hasonlókat...)

HI

(#1026) atti_2010 válasza wody21 (#1025) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Én nem lenéztem a HD 4200-at sőt,a legjobb ami a piacon található és még olcsó is, de nem játékra való, ahhoz veszel egy diszkrét VGA-t már 15k és kész.

[ Szerkesztve ]

(#1027) Pista0001 válasza wody21 (#1023) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Én sem értettem a dolgot, mert olvastam előtte jópár tesztet a neten. Néhányszor végiggondoltam már a dolgot, de nem tudom mi lehetett rosszul beállítva. Ha jól emlékszek friss oprendszer volt, drájver is telepítve volt, IGP beállítások alapon voltak, UMA-t is kapott rendesen... :F

(#1028) atti_2010 válasza Pista0001 (#1011) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Azért a Led dologért nem az MSI felelős hanem az AMD, a Phenom I prociknál úgy volt hogy ha nem volt terhelés idle ment egy mag a többi le volt kapcsolva, ha elkezdted terhelni bekapcsolt a 2 mag majd további terhelésen mind a 3 vagy 4, a Phenom II nem lehetett megoldani valamiért, így ha az 1 mag idle a többi minimumon megy, de ha terheled felugrik az összes mag egyszerre. Remélem a Buldózerbe megoldják rendesen.Ezt különben az AOD grafikonja is mutatja ha fel van téve.

(#1029) Thulcandra válasza Pista0001 (#1022) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

" (780G és 785G grafikus magja tudtommal semmiben nem különbözik) "

Előbbin radeon 3200 utóbbin radeon 4200 van... és a sideport sem mindegy.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#1030) Pista0001 válasza atti_2010 (#1028) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Azok a ledek nem a magok hanem a tápellátó fázisok üzemét jelzik, így az AMD-nek vajmi kevés köze van a dologhoz.

Thulcandra: Azt tudom hogy a nevük más, de "belsőleg" tudtommal nincs különbség, és 780G-ből is van/volt sideportos (a konkrét lapon nem volt).

(#1031) atti_2010 válasza Pista0001 (#1030) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

De ha a magok egyszerre indulnak be, a tápellátó áramkör se indulhat egyenként mert akkor áram nélkül marad a CPU ami azzal járna hogy túl nagy terhelés esne 1 mosfetre és kinyúlna azon perc.

(#1032) Thulcandra válasza Pista0001 (#1030) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Tisztában vagyok vele, hogy a 780G chipsettel is voltak már sideportos lapok.
Lényeges különbség a directx 10.1

(#1033) Mercutio_ válasza Pista0001 (#1027) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

BlueAthlon itt leírta mit hogyan kell állítani, hogy az IGP-ből kihozható legyen a maximum, és konkrét értékeket/játékot is megadott :K

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#1034) kennyke

kennyke
(fanatikus tag)

Van egy Asrock A785GXH lapom, benne 4*1GB ram.
Ebből 2 samsung 400mhz-s, a másik kettő pedig Nanya (amit 400mhz-s kingmaxként vettem az iponban :DDD ) viszont az everest, és a cpu-z is azt írja, hogy az utóbbi kettő 555mhz-n megy.
Utánna jártam a Nanya memóknak típusszám alapján, meg is találtam: [link] illetve az Elixir honlapján is megtaláltam: M2Y1G64TU88D5B-BD
Ezek szerint nem 800-as, hanem 1066-os.
Viszont a progik szerint a két samu 800-on, a nanyak 1110-on mennek.
Ez létezik? Valamit nem jól állítottam be a biosban?
Ha tuningolni akarom a procit, hogy állítsam be a biost...?
Ja, a proci Athlon II X3 425 @ Phenom X4 B25 L3 nélkül.
Ja, és még egy, az alaplapi vga sideportja letiltva, 512mb-t kap megosztva.

Aki korán kel, az igen! | Apróim: goo.gl/mZCkx

(#1035) Pista0001 válasza atti_2010 (#1031) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

A lényeg az hogy arra számítottam hogy az 1 fázis-4 fázis állások között átmeneteket is használ. Nem csak 125 wattos Phenomok vannak a világon... :U

Thulcandra: Nem hiszem hogy egy DirectX 9-es játéknál számítana. Teljesítményben minden esetre tudtommal semmi különbség nincs.

Mercutio_: Köszi, diszkrét karit használok. :K Csak egy próba volt annak idején mert nagyon kíváncsi voltam hogy mit tud az IGP.

kennyke: Konkrétan ennyin mennek vagy csak ennyire is képesek? Nem tudok róla hogy egy lapon különböző órajelen mehetnének egyszerre a különböző modulok.

[ Szerkesztve ]

(#1036) kennyke válasza Pista0001 (#1035) üzenetére

kennyke
(fanatikus tag)

Nagyon benéztem, most látom csak, DRAM Frequency 333,3 :B
Szóval csak ~666-on mennek, FSB : DRAM 3:5
Ezek szerint az FSB-t emelhetem 240-re, ha azt akarom, hogy a ramok 400-on legyenek?

[ Szerkesztve ]

(#1037) Pista0001 válasza kennyke (#1036) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Nem kell FSB-t emelned, a ram szorzóját kell csak beállítanod.

(#1038) Pista0001 válasza Pista0001 (#1037) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

OC Tweaker menüben

(#1039) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Sziasztok!

Megjött a lap.
Beraktuk.
Megy.
A bios mióta latin? :)) :)) :))
2,4-re frissítettük.

Ma nem piszkálom tovább.
Próbálok játszani , hátha nem fog fagyni.
most 230x16 -n megy. 720 be proci 4 magal.
4 maggal is mehet az energia takarékos funkció?
Na majd megírom mi történt.
Képet teszek majd fel, hogy is néz ki egy m-atx egy Mugen 2 vel és mindez egy CM Storm Sniperben.

:R

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#1040) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Nekem nem megy az energia gazdálkodási funkció.
Ha nem fut semmi is ugyan olyan mhz-n megy a proci.
Lehet mert 3 helyett 4 mag megy?
Integrált VGA-t le kell tiltani? HA igen hol találom?

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#1041) Pista0001 válasza Pepe78 (#1040) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Advanced BIOS features -> Chipset features -> On-chip VGA

Ha jól emlékszek van egy Disabled állása is ennek a pontnak, akkor van tiltva az IGP.

(#1042) atti_2010 válasza Pepe78 (#1040) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Green poower
CPU Phase Controll ENABLED
LED Power Controll ENABLED

CPU Feature
C1E Support ENABLED

Cell Menu
AMD C&Q AUTO

[ Szerkesztve ]

(#1043) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Hát srácok a beállítások ellenére se veszi vissza a szorzót ha semmit sem csinál a gép.
Egyenlőre tesztelgetek szolid tuning beállításokat.
A gigához mérten ami biztos, hogy a ramokat jobban kezeli az MSI.
1333 ram 1560 mhz megy alapfeszen.
Most 15x234 1,392 volt teszt fut 4 maggal.
Cél ez a 3,5 ghz a legkisebb fesszel amin még stabil.
Remélem picit még tudok levenni.

volna még pár kérdés( és még lesz is pár napig :)) )
Mért van 2 cpu fesz , 2 nb fesz meg ilyenek?

Majd délután megírom hol tartok. És persze a képet is feltolom ha érdekel valakit.
Mármint az M-atx lap a batár házban batár hűtővel címűt.
:R

(#1044) atti_2010 válasza Pepe78 (#1043) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Milyen Windowst használsz? Ha win 7 vagy Vista ne feledd az energiagazdálkodásban a min proci használatot 5% állítani, az AMD 1,42V ad maximumnak ha véletlen nem nézted meg, de ez egy jó hűtővel 1,47-ig simán túllephető.

[ Szerkesztve ]

(#1045) Pista0001 válasza Pepe78 (#1043) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

"A CPU-VDD és CPU Voltage közti különbséget (...), miszerint ha a CPU-VDD-t változtatja az ember első lépésben, akkor a CnQ azt teljes egészében visszaveszi, azaz ha az alapfeszültség teszem azt 1.35V - ekkor a CnQ-s érték meg pl. 1V - és ezt CPU-VDD-vel növeli az ember 1.40V-ra, akkor a a CnQ-s érték marad 1V, szemben azzal, ha a CPU-Voltage-t használja az ember, mert ilyenkor 1.40V mellett a CnQ-s érték 1.05V lesz. Ez pedig nyilván annyit tesz, hogy idle is növekszik a fogyasztás."

Atti_2010: Én Win7-et használok, emelt FSB mellett ( ez most nem a 785G-s MSI hanem egy 760G-s Asrock 225-ös FSB-n járatott Sempron 140, CPU és a ram eredeti szorzón megy, a CPU-NB 9-esen) energiagazdálkodás kiegyensúlyozott-on van és megy a CnQ. XP esetében kell AMD prici drájvert telepíteni és minimumra tenni az energiagazdálkodást. No meg mindkét esetben beállítani a BIOS-ban amiket korábban írtál.

[ Szerkesztve ]

(#1046) kennyke válasza Pista0001 (#1038) üzenetére

kennyke
(fanatikus tag)

Beállítottam a 400mhz-t erre nem indult el a gép. Ki-be kapcsolás után megmaradt a 400mhz beállítás, majd elindult a win, ahol 266mhz-t írt a cpu-z.
Mindent visszaállítottam alapra, de a ram sehogy sem akar menni 400-on...
Mi lehet a baj?

(#1047) Pepe78 válasza atti_2010 (#1044) üzenetére

Pepe78
(senior tag)

Hali!

win7 64 bit amit használok.

kérdésem:
ne feledd az energiagazdálkodásban a min proci használatot 5% állítani -> ezt hol találom?

És örülök, hogy ilyen topikban találtam magam!
Külön köszönöm atti-nak és Pista fórumtársnak is a segítséget!
hiába egy jó lap, ha nincs segítség!
Még 1 x köszi.
És persze lesznek még kérdéseim! :))

(#1048) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Lenne még 1 észrevételem.

A lapon kívül minden maradt a gépemben.
A hőmérsékleti értékek nagyon eltérőek!

pl 3,5 ghz környékén 1,4 volton Giga 790xt-ud4p nél a proci 48 fokra tudott max felmenni.
Idle 33 fok volt.
Most meg idle 18 fok??? Load meg 34???
Ezt nem hinném.
Scythe Mugen 2 vel hűtők, de a proci meg a fesz is ugyan az.
Elég fura.

(#1049) atti_2010 válasza Pepe78 (#1047) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Vezérlőpult,energiagazdálkodási lehetőségek,séma beállításának módosítása, speciális energiaellátási beállítások módosítása,processzor energiagazdálkodása,minimális processzorteljesítmény, beállítás 5%. :))

[ Szerkesztve ]

(#1050) Pista0001 válasza kennyke (#1046) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Elképzelhető hogy a két fajta modul nem szereti egymást, vagy a lap nem szereti együtt őket. Próbáld ki csak az egyik párral, majd csak a másik párral. Ehhez a próbához minden ramos beállítást állíts Auto-ra. Ha külön mennek rendesen, akkor ez a baj.

Pepe78: Sajnos ezeket a hőmérséklet értékeket az alaplap szolgáltatja, nem maga a proci így lehetnek eltérések. Ami azt illeti azok az értékeke valóban gyanúsan alacsonyak, de ez van.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.