Erre gondoltál nem? 
Igen, amit még kifelejtettem, kell játékra az igp, ezeket vigye: Q3, 1nsane, C&C Generals, ezt egy gf2 is megoldotta sok éve. Ha mostani játékkal akarok játszani veszek egy külső vga-t, nem szenvedek igp-vel. Kell filmre is, 95%-ban sima divx, nem vagyok nagy filmes, eddig 1db 720p-s filmem van. Amennyire én kihámoztam a 740g 690g kisebb csíkszélességen. 1 valami amit nagyon elvárok tőle, külső vga-t normálisan kezelje mint a g31, amibe ma vettem egy 4850-et, mértne' jelszóval. Ami extrát adna a 785g engem nem érint..HD gyorsítás esetleg jó lenne, de az se feltétlen úgy működik ahogy kellene, ahogy te is írtad. Firewire-t nem használok, e-satat már taglaltam..g31-em nem hallott már róla, de ott is működik
Menet közben sata-pata vinyót fel/le kapcsolhatok nyugodtan a rendszerhez. Akinek kellenek ezek a sallangok jó vétel persze, de nekem nem hiányoznak, ha már sb710-esítve' lett a 740g, nekem 5k-val olcsóbban az is megteszi. Talán a 760g -mert hogy olyan is van- ami nem feltétlen éri meg, ahogy nézegettem 2k-val olcsóbb kb mint a 785g-k, és ahhoz képest nagyon lebutított. Bővíteni a 740g-t is tudom cpu terén, innentől kezdve nekem megfelel, talán nem bánom meg mint a g31-et sem. Köszönöm a választ, ez megerősített a 740g-ben
Még kutakodok utána, de sztem spóroltam 5k-t

szerk: UdVi86: Hát jah, én se panaszkodhatok, még akkor vettem a 2x2GB BD-t amikor jó áron adták
De hiába adnám el most 4.5év+ garival, abból újan se 2x2GB ddr2@800 vagy ddr3@1333 kingmax se jönne ki...amikre azért ált. 3 év gari van, na meg a BD ki is néz vlahogy 
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

)