Blaze !
A procival lehet meg is győztél :-) , tekintve h most van 16.600 ért 425-ös. AsRockot elvetettem elsősorban az IDE vezérlő lutri mivolta miatt, Asusban pedig a hangvezérlője zavar elsősorban. Gigáról 1-2 tesztben úgy láttam azt írták h ő fogyasztja a legtöbbet, MSI -t pedig a német teszt egy Asus és egy EC vel szemben a "legzöldebbnek írta" terheletlen állapotban a legalacsonyab fogyasztása miatt. (én pedig magamban egyenes arányt vontam ezzel a hőmérséklettel és venti zajjal..
MSI ről itt nagyon keveset szóltak (bár máshol is) ezért nem tudom igazából h Giga v MSI. (Gigáról valaki írta h a "Bios instabilitása" zavarja, de nem részletezte h mire gondolt és máshol sem olvastam ezt...) MSI E53 ról viszont senki semmit, ami vagy jót jelent vagy nem :-)
Köszi a gyors hozzászólást ! :-)
Lehet h félreértem és az ezekben a tesztekben írt fogyasztáskülönbség elhanyagolható (?) csak a mostani XP2500+ omból indulok ki ami 3200+ ként járatva egy igazi kazán, stabilan hozza az 55-60c ot, sőt tegnap szólt az msi lap h vegyek vissza a feszből/szorzóból v bármiből :-) mert 72c volt a proci :-) (egyébként ez az őskövület csak azért van húzva mert már néhány flashes böngészőtől is meghal lassan...
[ Szerkesztve ]

![;]](/dl/s/v1.gif)
Vagy egy tarnyót és egy potit az előlapra.