Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz olivera88 #44596 üzenetére

    Nem idejét múlt a cikk, linkelése idején volt pár hsz. komolyabb hozzáértéssel bíró szakiktól is ezzel kapcsolatban. Az üzemi hőfok az nem megy ki a divatból. :)
    A WD Black is átesett fejlesztéseken, a hangosságot is kiküszöbölték, a hőfokot nem, mert az így jó. Ráadásul az 1003FZEX nem is több tányéros, hogy arra fogjuk a magasabb hőfokot!

    Nem értettem a témához, csak kellett egy új HDD, ezért alaposan utána olvastam, így kialakult bennem egy kép, amit saját tapasztalatok is alátámasztanak, ezek erősen egybecsengenek más véleményekkel. Ez ennyi, vehet valaki Seagate 1 TB 7200 HDD- t olcsón 1 év garanciával vagy WD Black 1 TB 7200- at 5 év garanciával "drágábban"! Legalábbis a vásárlás napján drágábbnak tűnő áron! :)

    A WD Blue- t igazából nem javasolja senki rendszerlemeznek, régebbi 500- asok még abból is jók voltak. WD Black- et szoktak javasolni rendszernek + ált. használatra, mert roppant gyors és igen megbízható. Az biztos, hogy a Black a tanulmányban leírt hőfoktartományban dolgozik megbízhatóan. Ennek igen sok oka lehet, az viszont tévhit hogy minél hűvösebb, annál jobb!

    (#44592) Cobrusz
    Egyiket sem. Ha rendszer megy róla, akkor WD Black, ha meg nem, akkor nem kell 7200- as, így jó a WD Red is.

    (#44591) jim bcs
    A WD AV- GP- t véletlenül javasoltad, gondolom, mert az nem túl ideális arra a célra. :)
    A Purple vagy inkább a Red, utóbbival kapcsolatban már vannak igen pozitív tapasztalatok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák