Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    válasz ubyegon2 #40993 üzenetére

    Ismétlem, a Blue-t nem ajánlja a topik egyik szakija 500G feletti méretben. Persze tapasztalatom nekem nincs, nem tudom mennyire tartós, és mennyi a hibásak aránya. (mert ugye az még a legjobbak közt is akad)

    Én még arra nem találtam választ magam részéről, az elhangzottak közül, hogy Red vajon alkalmasabb e nem folyamatos használatra adattárnak, mint a direkt erre tervezett, viszont úgy tűnik kevésbé megbízható green.

    Ez olyan, mint mikor vettem a 11-es seagate barracudát, nem tudtam jó e, most meg kiderül a statisztikákban, hogy jelentős részük hamar megnyiffant, hibás széria volt. Cest la vie.

    A garikat meg nézzétek meg, hogy tényleg megadja e a bolt. Vagy kérdezzetek rá. Pl red-re 36 hónapot ad a compker. Máshol még csak ki se írnak ilyet hogy gari,megint máshol meg csak egy évet adnak. stb.

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák