Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#501) dragonfx válasza biga (#499) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell vele ütkőzni, és egy bmw-vel nem is lehet normál körülményke között mert olyna jó. :R ...miből gondolod az időben bármely más márka jobb volt??mai viszonyokhoz mérve persze hogy gyenge.Nem ez teszi az autót, ne ütközz.

Na ééésss?::DDD

(#502) dragonfx válasza N1 (#500) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alaphangon ha bmw-d van mér támadsz egy márkatársat??? :U
nem a bimmeresek közé vagy való :R ... a bmw-sek összetartanak és segítik egymást nem lehuzzák a saját márkájukat te nyomi :Y ....add el nem neked való autó az.

(#503) N1 válasza dragonfx (#502) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Nem bmw-m van :)
Pont az ilyen, hozzád hasonló hülyegyerekek miatt nem kéne, utcainak legalábbis.:D
Remélem jövőre nekiállok egy e30-as építésének, ha minden igaz driftautó lesz belőle.

[Szerkesztve]

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#504) dragonfx válasza N1 (#503) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te tudod, nem kell prémium presztízs király autó akkor nem kell.Üljél valami rozsdatemetőbe az való neked okoska. :C

Ne kezd, nem neked való ilyen mentalitással.

[Szerkesztve]

(#505) N1 válasza dragonfx (#504) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Na itt besírtam.
prémium presztízs király autó, a 316 :D

Megnézheted a kocsimat, egy négyzetcenti rozsda nincs rajta húszéves korára.

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#506) dragonfx válasza N1 (#505) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Enyémen sincs, csak max. ahol nem láttam még.
Ha nem bmw-d van csak rosszabb lehet az enyémnél. :R

(#507) N1 válasza dragonfx (#506) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Gurulok a röhögéstől.
Így: :))
Valaki vegye át, én mára lefáradtam.

(#508) dragonfx válasza N1 (#507) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkább cseréljél zacsit a fejeden mert xarul áll, még márkája sincs. :C :D

(#509) biga válasza dragonfx (#501) üzenetére

biga
(senior tag)

Na ja. Mind ilyen szar volt, mi? :):
[link][link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Rendesen keresgélni kell, ha hasonlóan szar törésteszttel rendelkező autót kell találnom abbol a korból. Ember! Az a kocsi már akkor is az egyik legolcsóbb BMW volt. Nem rossz autó, de semmi más, mint egy középkategóriás (néhol csak alsóközépként jegyzik) autó kb középszerű képességekkel. Nem baj, ha szereted, az sem ha büszke vagy rá, de azért maradjunk a talajon (méghogy prémium :DD ).

A vezetni tudásodat (illetve annak a topicban való megnyílvánulását) most nem említem. Elég annyi, hogy szvsz az hogy élsz, az leginkább valami csodának köszönhető, bár te szemmel láthatóan mindent megteszel, hogy megöld magadat no meg egy-két ártatlan embrt az utakon.

[Szerkesztve]

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#510) dokar válasza N1 (#489) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

honnan van ez az aláírás??? ez nagyon nagy :D eredet plíz

extra

(#511) dokar válasza dragonfx (#506) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az előbb már linkelt videót (többet is).
látható volt benne egy fehér autó.
többet nem segítek. :DDD

extra

(#512) peterkeT válasza dragonfx (#491) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Félreértesz. 'Alulmotorizált alsókategóriás batár' így egyben, összetartozó szókapcsolatokban. Az a baj az 1,6-os 3-as BMW-vel, hogy batárnak készül, és ebbe kap egy olyan motort, ami kevés neki.

Amíg meg nem vezettél magasnyomású turbódízelt, addig pszt. Mindenesetre ne lepődj meg, ha letol az autópályán egy 1,3 JTD Corsa vagy egy 1,4 HDI Peugeot 206. Hihetetlenül nyomatékos motorok, olyan menetdinamikával, amiről egy 1,6-os benzines soha nem is álmodhat. Egyébként nincs Corsám, a cégnek van.

Az N1-gyel folytatott párbeszédeddel kapcsolatban pedig:

Túlzásba viszed, sürgősen vegyél vissza a személyeskedésből.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#513) I_Am válasza dokar (#511) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Már nem elérhetőek a videjók.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#514) I_Am válasza peterkeT (#512) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1.4 HDI Pugok azok vadállatok. :D

Szenvedtem már egy húzottal egyszer, elég volt, hogy 3-ikban meg tudtam fogni. (aztán észrevettem, hogy ment a klímám :DDD)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#515) N1 válasza dokar (#510) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

most írta vagy itt, vagy az autótvegyekben

(#516) dragonfx válasza peterkeT (#512) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úristen ne, ha lenyomna egy 1.3as corsa megölöm magam :C

(#517) N1 válasza I_Am (#513) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Igen, mert nem hiányzik, hogy ezért is anyázzon.
Úgyis tudom, hogy ő fél kézzel részegen is szebbet megy :D

(#518) N1 válasza dragonfx (#516) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Nagyon szurkolok, hogy összeakadj egy olyannal.:D

(#519) dragonfx válasza N1 (#518) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD
nem vártam többet tőled ;)

(#520) dragonfx válasza I_Am (#514) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y
mit csináltál????...inkább mondj gyorsan valami hihető mentőviccet :R
Egy 1.4es francia lenyomná az 1.8as audidat :U ..még viccnek is rossz.

(#521) N1 válasza dragonfx (#519) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Mondj már egy autókhoz kötődő témát, amihez értelmesen hozzá tudsz szólni!
Rali nem megy, hegyiverseny nem, dízelekről fingod sincs, kreszt nem ismered, a turbókról gőzöd sincs, vezetni nem tudsz, azt hiszem, két nap alatt ennyi derült ki :)

[Szerkesztve]

(#522) tomcsi23 válasza dragonfx (#516) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

[link]
:DDD

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#523) KrenAtesz válasza dragonfx (#516) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1.3-as benyás Kadettel meglepődnél, ha lenyomnálak :DD

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#524) dokar válasza dragonfx (#516) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a legérdekesebb, hogy te vered itt a legjobban magad, hogy mennyire zsír verdád van és a driving skilled is maximális, aztán egy nyomorult mezei videót sem publikálsz itt. sőt még egy árva képet sem láttunk a hőn áhított bömösödről. egyre erősebb bennem a gyanú, hogy te ide csak ökörködni jársz és hogy bomlaszd a társaságot.

extra

(#525) Gyuri27 válasza peterkeT (#512) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Persze ezt a változatot csak kelet eu kapta meg. Kint a 316-os ban 1.8-as moci van. Mert ez állitólag így nekünk olcsóbb. Az előző 520-ban 2.2-es...stb Azért a bmw-nél is értenek a számokhoz.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#526) peterkeT válasza dragonfx (#516) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Kezdheted élezni a kiskésedet. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#527) biga válasza dokar (#524) üzenetére

biga
(senior tag)

Hát pont ez az. Ha már jó autóra nem tellett neki vagy nem volt annyi szakértelme, hogy jó autót vegyen (bár becsülendő és értékelendő, hogy egyáltalán van neki. No meg csoda, hogy még többé-kevésbé ép :) ), no meg se a vezetéshez, se az autókhoz nem ért, akkor legalább a szájával próbáljon a többiek ''felé'' kerekedni, és legalább szóban überbrutál gyorsuló/sebesség/lassuló/kanyarodó stb tudást felmutatni... :U

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#528) deicide válasza dokar (#524) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet, ezért nem jött talira sem...

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#529) dragonfx válasza dokar (#524) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kép van keresd meg :P ..videó mondtam lesz ha kész lesz teljesen.
Legalább nem hal le a topik, örülj neki.

(#530) N1 válasza dragonfx (#529) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Boldogok vagyunk.

(#531) I_Am válasza dragonfx (#520) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Te tényleg beteg vagy. ;]

1.0-s Uno is ugy odaverné a kocsidat, hogy mire észbekapnál már a hátsó lámpáit sem látnád.

Komolyan mondom, ha valamit nem ismersz vagy nem értesz hozzá legalább arra ne reagálj.

HDI Pug húzva ugy enne meg téged a bömössel reggelire, hogy sírva rugdosnád szét a verdád. (ahogyan sr-en volt már rá példa, hogy a bmw-s srácot ugy megalázta egy skoda, hogy a srác a 3-ik futam végén kiszállt és leköpte a bmw-jét. Szó szerint.)

(#532) bolondember válasza I_Am (#531) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem feltétlenül kell ahhoz húzott HDI Pug...
Az a motor a 206osban..

na ja.

De CSAKIS akkor tudná legyorsulni takonyfx-et, ha minimum kétszeres a drájving szkillje a Pug-pilótának... Különben NINCS az az autó, ami ezt megtenné.

dragonfx 4 prezi! ;]

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#533) dragonfx válasza I_Am (#531) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1.0ás uno????
LOLLL...az mi????autó???

Megpróbálók tudást gyűjteni, de szólás nélkül nem megy.Ha van egy feltevésem valahogy választ kell rá találno hogy jól e gondolom nem? :U

Én sosem sírnék pláne nem ártanék ilyennel az autónak szándékosan. kit érdekel???...legyne boldog vele, én még mindig járni fogok az autóval mikor ő már a 3.kat hazsnálja mert szétkurta :C ..de kormoljon csak tovább, hátha a saját kipuf gázától fullad meg a sötétített üvegei mögött. :R ....nekem akkor is szebb az autóm mint egy pug :P
Aki meg leköpte a bmw-t >>őt kéne darabokra rugdosni utána, hogy ilyet tesz egy ilyne autóval, ha lett volna ott még pár szerető bimmeres remélhetőleg meg is tették volna, azt érdemelné. megalázza miközben ő volt a megaluzer :((( ...az ilyennek nem való bmw hanem egy polski, azt köpdösheti, meg magát szembe a tükörbe. :((( ...felháborító a viselkedése, és csak felbosszant az ilyne köcsög ember látatlanba :(((

(#535) I_Am válasza dragonfx (#533) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

bezony, hogy autó. 5.1 alatt van 100-on és még nincs fullra húzva. ;]

(#536) KrenAtesz válasza I_Am (#535) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Motor motor van benne? :DD

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#537) bolondember válasza dragonfx (#533) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem kéne erőlködnöd.
egyre nevetségesebbé válsz...

Bant ezért újra nem fogsz kapni, de esküszöm, s fél fórum Rajtad röhög - jó ez Neked?! :(

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#538) biga válasza bolondember (#537) üzenetére

biga
(senior tag)

Szvsz nem a fél...

(#539) I_Am válasza KrenAtesz (#536) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1.0-ás dizel uno, megpiszkálva. Srác érti a dolgát, épitett már 300Le dizel Golfot is. :))

(#540) N1 válasza dragonfx (#533) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Uno turboval találkoztál már?
Már úgy racsing-szinten?:D

(#541) dragonfx válasza N1 (#540) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem, de abba milyne moci van???
5.1 alatt egy uno 100on??
persze és full széria gyári motor van benne mi? :U ...lolll
Megint rossz véglet példát hoztatok :(
Most hagy ne linkeljek már 345 turbós bmw-t...azzal emberkedhetne :)) ...de minek, értelme nem lenne. ;]

(#542) I_Am válasza dragonfx (#541) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Te akadtál ki a 206 HDI pugon, hogy nehéz megfogni, amire én irtam, hogy téged simán alázna a 104 paciddal együtt.

Nem lehet, biztos, tuti, még ha félgázig pörgeti akkor is. Full széria, csak egy chiptuning van benne.

(#543) bolondember válasza dragonfx (#541) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

csak egy kérdés:

látod itt valahol felvésve, h ''szinemasziti''? Esetleg, h ''hálívúdmultiplex''?

nem?
Neeeeeeem?

akkor ne itt vetíts, pls... Integrának igaza van - egyre irritálóbb tobábbtekernia kibeelbaszigelet szmájlis hsz-eid...

(#544) N1 válasza dragonfx (#541) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

abban? 1.3 turbó, százegynéhány lóerő.
egy titka van: könnyű

úgy otthagyott egyszer egy olyan hegyről lefelé, hogy csak lestem. pedig amikor helyzet van, akkor kamikaze üzemmódban megyek.:)

(#545) dragonfx válasza N1 (#544) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

legyen, érdekel??szerinted??? :C

(#546) N1 válasza dragonfx (#545) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Te kérdezted, bazd meg!

[Szerkesztve]

(#547) (Kolombusz) válasza dragonfx (#545) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem téged marhára érdekel és még annál is jobban zavar, hogyha egy másik nembéjemvé lenyomja a fostalicskádat.

(#548) dragonfx válasza (Kolombusz) (#547) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha 50nél bestoppol mint itt sokan, akkor nem valúszínű.
Fostalicska max. a tiéd :((( ...nem is tudod ilyne kocsiról van szó.

(#549) N1 válasza dragonfx (#548) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

itt sokan? kik azok, említs pár nevet, aranyom!:D

(#550) biga válasza dragonfx (#548) üzenetére

biga
(senior tag)

Az, hogy valaki nem akar gyorsan menni az nem jelenti azt, hogy nem tud. Hála az égnek az utakon azért többségében normális emberek mennek, csak néha rontja el a közlekedés örömét egy két idióta önjelölt übervezető egy-egy szakadt német ócsakavasban ( ;] ), akik a mámorban, hogy képesek az 50-60 körül haladó járműveket leelőzni (ez ám a teljesítmény! Erre akár egy pörgősebb 50ccm-es kismotor is képes. Vagy egy tuningolt fűnyíró!) észre sem veszik, hogy ők váltak az utak f@szfejeivé...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.