Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#451) N1 válasza Nightmare (#447) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

A normális olajnyomás magasabb fordulaton épül fel, alapjárat közelében épp, hogy van annyi, amennyi minimálisan kell.
Na most, ha ott lepadlózod, az a minimális olajnyomás a maximális dugattyúterheléssel együtt (igen, kis fordulaton nagyobb az igénybevétel) könnyen káros lehet.

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#452) dokar válasza dragonfx (#434) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na itten megy a verdám 50-nél 5.-ben [link]

ez meg csak úgy: [link]

extra

(#453) t1 válasza dokar (#452) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R :)

(#454) Nightmare válasza dokar (#452) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link]

Jó az alsó videó... :Y

N1 az nem károsabb, mint dokar alsó videója. :DD

[Szerkesztve]

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#455) N1 válasza Nightmare (#454) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Miért lenne káros?
Az lenne káros, ha tartósan így közlekedne:D

[Szerkesztve]

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#456) N1

N1
(fanatikus tag)

inkább mégsem :D

[Szerkesztve]

(#457) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

DFX gombot nyomtam: [link]

extra

(#458) t1 válasza dokar (#457) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

neked mindig állandóra van kötve a DFX gomb :DDD

(#459) N1

N1
(fanatikus tag)

[link]
[link]

én vagyok, igen :)

[Szerkesztve]

(#460) dokar válasza N1 (#459) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hű ez jól nézett ki, te csináltad?

extra

(#461) N1 válasza N1 (#459) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

mármint én ülök benne. nem én kamerázok :)

[link]

[Szerkesztve]

(#462) Dumb

Dumb
(senior tag)

Egy új, próba-videóm :) (bringás) [link]

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#463) N1 válasza Dumb (#462) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

nagyon tetszik, és nagyon jó zenéket raksz a videók alá!

(#464) Dumb válasza N1 (#463) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Köszi :)

(#465) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy kis kipufogós vidi [link] :B

extra

(#466) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alapjáraton haladni egy autóval? :Y
na azt megérdemli aki azt csinálja........ :DDD

5.ben városban szabályosan 50nel, dinamikusan??...LOLLL..mia dinamikus az 5.kben? :C ...álmódik a nyomor.

Az én autómmal az életben nem lehetne 7 literrel eljárni városban, még alapjáraton sem.És nem dadog 40nél 3asban, csak nem jó, mert ott nem húz... :))

Na ééésss?::DDD

(#467) Dumb válasza dragonfx (#466) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Ha 50-nel halad mindenki és nem lehet jobban, akkor minek és hová a dinamika? :D

(#468) dragonfx válasza Dumb (#467) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt kell megszüntetni mindenárón... :))

(#469) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Már tudom, itt kellene megkérdeznem:

[link]

:R :R

Press any key to continue ...

(#470) Dumb válasza dragonfx (#468) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Ha 16.000 autó megy arra amerre Te, akkor.... :)

(#471) N1

N1
(fanatikus tag)

Most jöttem Verpelét-Egerszalókról. Megvolt az úgy vezet, mint az állat-tematika.
Felfelé a motor kevés, lefelé a fék, de azért küldtem.:D

(#472) Gyuri27 válasza marsu (#469) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Menj lassan. A lézeres trafi ellen nincs orvosság.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#473) dokar válasza marsu (#469) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én tudok egy jobb védelmet trafipax ellen: ne menj gyorsabban a kelleténél :)

az eszközzel kapcsolatban pedig szkeptikus vagyok

extra

(#474) N1

N1
(fanatikus tag)

tudja itt valaki, hol voltam:F

(#475) Dumb válasza N1 (#474) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Voltam már arrafelé rallin, de az utat nem ismerem :)

(#476) I_Am válasza N1 (#471) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Évadnyitó rally. Az egész pályán végigmentél?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#477) tbs

tbs
(PH! addikt)

Érdekes felfedezést tettem ma.

Enying-Bp., M7.

100-130km/h környékén folyamatos fékezés, gyorsítás az élet, akkor is, ha beállok egy furgon mögé... Nem érdekli az embereket a másik jóléte. Kész életveszély.
140-170km/h környékén pedig kellemesen lehet haladni. A csigák takarodnak, a gyorsabbaknak meg elég gyors... Vicc... :F

A 3 fizikai sáv elméleti használatáról már nem is beszélek. :(((

Horror. Lehet a régi hetesen fogok járni.

(#478) N1 válasza I_Am (#476) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Há' az egyik szakasza, ja..
Olyan nyolcszor biztos átmentem, a végefelé már semmit se fogott a brembo..:)

(#479) Dumb válasza tbs (#477) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Én számos esetben a szélén megyek amíg tudok :) És nem 100-al :)

(#480) bobsys válasza tbs (#477) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

élmény pályázni igaz?

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#481) tbs válasza bobsys (#480) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Rémálom. Szegény Jazz nem 170-es utazóra van kitalálva... Meg én sem... :DDD

(#482) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

170 az belefér még,
trafi ellen>>vedd le az első rendszámot ;) ...olcsó, egyszerű, bármikor változtatható, kismillió mentővicc van, szóval egyszerű&nagyszerű kategória.

A legegyszerűbb nem kijönni a belső sávból és nincs próbléma, valaki mögédér, nem kimész egy sávot hanem gázt adsz. :C

Mondjuka sávok nem használata relatív, nem fogok minden kis nyomi tetű mögé bemennia középső, hogy 100méter multán kijöjjek, és feltartsanak.
Multkor találkoztam egy márkatrással 320d belsőbe ment 135-140nel...áhhh mondom áldozat, értelmetlen villantani úgysem gyorsít, mert fogyasztásra megy, de ha mégis gázt adna akkor meg nem tudom megelőzni :D ....egyszerűb, jövök középső lendületből indexxel, utána visszaelé...most van értelme fékezni??szabályoskodni???villantani??....nincs, mert azzal magaddal baxol ki :( ...arra mege ngem senki nem vesz rá hogy cak hogy 1 szabályt betartsak, magammal csesszek ki, ilyet csak a luzerek csinálnak. :R

[Szerkesztve]

(#483) (Kolombusz) válasza dragonfx (#482) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ehh mindegy, javithatatlan vagy
szerk.: kitörölve az eredeti mondanivalóm

[Szerkesztve]

(#484) peterkeT válasza dragonfx (#466) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

''5.ben városban szabályosan 50nel, dinamikusan??...LOLLL..mia dinamikus az 5.kben? ...álmódik a nyomor.''

Opel Corsa Van 1,3 JTD. Ötödikben 50-nel kb 1400-1500-at forog. 1600-tól kapcsol a turbó. Nem egy versenyautó, de dinamikusnak mindenképpen dinamikus. Ne egy alulmotorizált alsókategriás batárból indulj ki.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#485) bobsys válasza tbs (#481) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

mondd ki nyugodtan hogy unatkozol 170nél :DDD
a múltkori beszélgetésünkből amúgy lett valami? egy igen vagy nem elég nekem

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#486) tbs válasza bobsys (#485) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

MÉG nem. Túl sok vas a tűzben... ;)

(#487) bobsys válasza tbs (#486) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

munkamániás

(#488) tbs válasza bobsys (#487) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

:DDD

(#489) N1

N1
(fanatikus tag)

Egerszalók felé annyi idegbeteggel, önjelölt sztrítrészerrel és papával találkoztam, hogy az valami fantasztikus.
Példa. Megelőzök valakit, kanyar előtt egy kilométerrel, mikor visszamegyek elé, pont megjelenik a kanyarban a tatter. Mikor odaér, mutogatja az ujját.. Aki ennyire ijedős, annak inkább a buszt javasolnám.
Pedig falvakon át mentem, a viamichelin azt az utat jelölte meg legrövidebbnek.:)

(#490) marsu válasza dokar (#473) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Na de ha elbújik a kis háromlábúval egy olyan helyre ahol nem látod, és a 30-as tábla meg csak azért van ott, mert valaki egyszer ott felejtette és azt mérik, hogy ki mennyivel ''hajt gyorsan'' ? Ha csak ötvennel mész, akkor is sok ... A rendőr meg adja a csekket ...

:(

Press any key to continue ...

(#491) dragonfx válasza peterkeT (#484) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1.3as dízel :O :O
Akkor sme lesz dinamikus enm fog gyorsulni megfelelő mértékben.

''Ne egy alulmotorizált alsókategriás batárból indulj ki. ''---remélem nem az enyémre gondoltál???..ha nem ne olvasd tovább. :((( ..alulmotorizált?..lehet 2.0 jobb lenne ede most ez van, és egyenlőre megfelel nekem.....alsókategóriás??..kikérem a kocsi nevében hogy egy bmw alsókategóriás, egy bmw mindig prémium autó, volt és lesz is.Akár 14 napos akár 14 éves.
batár??..hát a 3as nem batár, a 5-7es igen, mondtam nem is kéne, de a 3as batár akkor te milyne kicsi kocsiban szeretsz ülni??? ja corsa van...bocs.Az astra sem sokkal kisebb az autómtól.

(#492) N1 válasza dragonfx (#491) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

egy 14 éves, 1.6-os, hármas bmw, mint prémiumautó?
beszarok a röhögéstől

(#493) brd válasza dragonfx (#491) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Egyelőre bazmeg, egyelőre, legalább ezt tanuld má' meg!

One trend a day keeps the doctor away

(#494) dragonfx válasza N1 (#492) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te ezt nem érted mert idiota vagy :(((

(#495) N1 válasza dragonfx (#494) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

mindenki hülye, csak te vagy helikopter :)

(#496) dragonfx válasza N1 (#495) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem, ezt ki mondta???
Nincs benned a bmw feeling, nem értheted Pistike. :R

(#497) N1 válasza dragonfx (#496) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Benned se sok bmw feeling van, barátom, attól, mert van egy tizenakárhány éves alapmodelled..

Sperrdifi egyáltalán van abban a szarban?

(#498) dragonfx válasza N1 (#497) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

xar a te fejed, csak irigykedhetsz, neked még ilyne sincs :P ...nincs benen majd a következőbe lesz.

(#499) biga válasza dragonfx (#491) üzenetére

biga
(senior tag)

LOL. 3-as BMV, meg prémiumautó! N1, nem kell ehhez 14 év. A 3-as BMV új korában sem volt prémiumautó sosem. Na ja. Minden BMW prémium mi? :DD Pl [link] vagy [link] :DD Az autó lényegében mindent elkövetett, hogy a benne ülők belehaljanak egy ütközésbe. Kb a Fiat Seicento -val kapott egy minősítést. Prémiumautó... LOL!

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#500) N1 válasza dragonfx (#498) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

Ha nincs benne sperrdifi, akkor milyen feelingről beszélsz, te kretén?
Az a feeling, hogy gurulunk a döncibe pénteken a szitiben, és a kiscsajok magukalá pisilnek a bmw propellertől? Ha erre gondolsz, akkor ezt nem irigylem.:D

(megjegyezném, hogy az enyémbe került sperr, és aktívan ki is használom, és nem csak a diszkó előtt a porban pörgésre :DDD)

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.