Nézd meg mennyit írkáltál előtte a topicba mennyit követed, az előttm szlók, ezek szerint te is egytől 1ig 50nél féket nyomnaka városban, pályán meg 135nél maximum, tisztelet a kivételnek, aki le meri írni
..vagyis a szavaikból leírásaikból ez jön ki. Még milyen jó hogy engem nem tudnak megfertőzni 
Alaphangon előítéletekkel vannak már csak 2 okból is:
1., bmw-m van tehát -1ről indulok
2., ki merem mondnaia véleményem, és nem állók elő mindenféle rizsaszöveggel cska hogy szebb színben tünjek fel a fórumon, aztán mikro a valóságba beül és fordítja a kulcsot még a festéket is lenyomja az útról.
Ha követted volna a topikot ezt is tudnád és nem kéne kb 689x-erreleírnom.
[Szerkesztve]
Na ééésss?::DDD

![;]](/dl/s/v1.gif)

..azt hinné az ember telejsne egyértelmű mikor tüni poénnak egy dolog mikor ne,, ezek szerint ezt csak én látóm ilyne jól +.
Nem vagy őszinte. Igenis őszintén vállald fel, ne is tagadd. Fogadjunk, hogy te pl mindig 2-szeres szorzót használsz, ha sebességkorlátozó (haha! Méghogy korlátozó! Na nehogymá' korlátozzon engem valaki ugyebár!!) táblával találkozol. Hiába tagadod, dragonfx kolléga kinyitotta a szememet. Valójában mi mind száguldunk, mint az állat, és szarunk a szabályokra, csak nem vagyunk olyan angyali tiszták, mint ő, hogy ezt bevalljuk! Szóval ragaszkodom hozzá, hogy te is vállald fel önként, hogy te is minden alkalmat megragadsz (hogy a többieket ne is említsem!!!), hogy a szabályokat semmibe vedd!
)