Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#3001) Alg válasza Rover623 (#2999) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó cikk, tanulságos... én sem mennék sohasem MX5, max. RX8 fölé... minek?

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#3002) bolondember válasza dokar (#2998) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

várj, most nem akartam beszólni, semmi offense!

Tény és való, h a kinti közlekedési morál az úgy viszonyul a hazaihoz, mint vacsiúj hosszított hetes bömbi egy húsz éves kétütemű trabihoz (és itt a némte morál NEM a trabi!)... :(((

Azért a levillogáshoz hozzáteszem, h főleg a következő autók villogtak: Merci/Audi/Bimmer (E/5/5 és felette) - a vészvillogoós köszöntés meg olyan helyeken szokás, ahol az ember sokszor többet áll dugóban, mint aznap dolgozik (10 km 2 óra alatt az egyik csúcsom...)...

Nagyon sokat kell még fejlődnünk, van hová! :(
de talán nem reménytelene!

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#3003) dabadab válasza bolondember (#2997) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"de. megteszik."

Mondjuk nemet autopalyan villogast meg en se lattam - allitolag azert, mert erre a rendorok harapnak (es jeloletlen civil autokkal cirkalnak az autobahnon). De persze kulfoldon se fenekig tefjel az elet, itt az osztrak autopalyakon neha ugy tunik, hogy a "kovetesi tavolsag" fogalmat nem tanitjak meg az autosoknak.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#3004) (Kolombusz) válasza dragonfx (#2983) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra nem gondolsz, hogy mekkora tróger dolog bliccelni?

(#3005) bolondember válasza dabadab (#3003) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha most annyi tizest kapnék, ahányszor láttam levillogást, akkor most simán elmehetnénk abból sörözni, s nem biztos, h fejenként csak egyet-egyet innánk... :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#3006) dokar válasza bolondember (#3005) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amikor a munkatársam vezetett, az a mindenkire villogot, szal lehet, az általad látott levillogásokat magyarok vagy hasonló mentalitású balkán szomszédaink csinálták.

ha most annyi tizest kapnék, ahányszor láttam levillogást...

akkor az M7-esen egy alkalommal a Bp-Szfv közötti szakaszon összegyűjtött 10-esekből akár le is részegedhetnél :DDD

extra

(#3007) venember83 válasza Rover623 (#2999) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

philoxenia: kosz, h nepszerusited a bejegyzesem, nem tudtam hogyan latjak ennyien, hisz cimlapon sincs...

Rover623: szerinted miert hajtunk max 130-150, de inkabb joval kevesebb loeros atlagos autokat? Azert mert elszaladt a lo a gyatokkal? Nem, azert mert tudjak, h ennel tobb nem kell egy normalis autosnak s tisztaban vannak vele, h ez is sok avatatlan kezekben a mai kozlekedesben. S ezert itt van a rengeteg gyonyoru 1.2/1.4es funyiro, ezekkel is boven akkora sebesseget lehet elerni ahol mar iranyithatatlan az auto es sajnos sokan meg is teszik. De ennel jobban mar nem lehet visszafogni a motorokat. Osszefoglalva: nem, nem szaladt messzire a lo az autogyartokkal, szerintem.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3008) bolondember válasza dokar (#3006) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem hiszem, h ENNYI balkáni lenne kinn felsőkatos kocsival kinn... :U

(#3009) Palkó válasza dragonfx (#3000) üzenetére

Palkó
(tag)

Szerintem meglehetősen gáz a helyzet, ha a hasadon készített kis lyukon kakilsz egy zacsiba, közben nyomja a fütyidet a katéter, de lelkesen pillogva jelzed az ápolónak, hogy myomathatja befelé a vacsit a gyomorszondán....
Szerinted?

Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...

(#3010) dabadab válasza venember83 (#3007) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"szerinted miert hajtunk max 130-150, de inkabb joval kevesebb loeros atlagos autokat?"

Megmondom: mert csorok vagyunk.

(#3011) venember83 válasza dabadab (#3010) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tehat a nemet kerteshazban lako hazaspar is csoro, meg a gyerekuk is, akiknek ugy 3 kocsijuk van, uhum, ertem. Mondjuk mindharom fel kolasuvegnyi motorral rendelkezik. De ha megnezed, akkor felsokategoriaig nagyreszt eleg gyenge motoru autok vannak, erre varrjal gombot. Hidd el, kell legyen valami megegyezes a gyartok kozott ezekkel a gyenge kocsikkal kapcsolatban.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3012) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

Jó a topik cím, most nincs időm átolvasni de sztem azért mert nincs pénze az embereknek így sietnek, no meg a mentalitás.Elég sok a barom az utakon, hihetetlen h pl a németek mennyivel normálisabban vezetnek, nem sietnek,motorosok SE!!!, kivárja mindenki a sorát, nem dudál, nem anyázik,nem mutogat, megáll a zebránál már akkor is ha még oda sem ért a gyalogos, szóval...

Webprogramozást vállalok!

(#3013) dabadab válasza venember83 (#3011) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az atlagnemetnek is korlatozottak az anyagi lehetosegei, akkor is ha harom autoja van meg kerteshaza, arrol nem is beszelve, hogy magyar szemmel eleg furcsan viszonyulnak a penzhez (a.m. nem szorjak ket kezzel), vagyis az autovalasztasukat ott is a gazdasagi racionalitas vezerli.
Mindezen tul a cikk alapvetoen a sportos modellekrol szolt elsosorban, ennek azert nyilvanvalonak kellett volna lennie a cikkben szereplo tipusok alapjan.

(#3014) ploteus

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért vezetnek állatúl, mert azok is. NEm? Bírka, tehén, bornyú :D

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

(#3015) venember83 válasza dabadab (#3013) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak annyit mondok, h direkt nem nyomnak erosebb kocsikat alank az autogyartok. Nem azert mert nem tudnanak vagy mert nem lenne nekik kifizetodo. Sportautokrol szolt a cikk, de csak cim kapcsan irtam amit irtam.

(#3016) Rover623 válasza venember83 (#3007) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:F
Ezt most nem igazán értem...:U
A gyártók éppen hogy erős, sőt időnként túl erős autókat gyártanak...tolnak alánk...
A hivatkozott cikk is pont erről szól...

Az hogy az átlag magyar miért vesz 1.2-es Astrát meg 1.0 Fabiat-t (vagy ami még rosszabb, pl. Renault Laguna Grandtour-t 1.6-os benzines mocival;]), egyértelműen megmagyarázható: mert olcsón megkapja, meg spórol pár ezrest a kötelezőn...
Aztán persze pont annyit fogyaszt vagy esetenként többet mint az egy-két számmal nagyobb modell, cserébe nem megy...tehát vérmérséklettől függően parázik benne, vagy kockáztat...de nem fog jóérzéssel beleülni, pláne élvezni nem fogja a vezetést...
Ettől frusztrált lesz, állatkodik az úton, tolakszik, szabálytalankodik..."büntet"...
Irigykedik a "nagyvast" hajtókra, elmondja őket minden köcsögnek és ott tesz keresztbe nekik ahol csak lehet...
És hipp-hopp, máris olyan a közlekedési morál, amilyen...:C

S hogy miért vehet ilyen szutykokat? Mert a gyártók nem hülyék, látják hogy kereslet van rá, tehát gyártják...időnként csak és kizárólag nekünk (Kelet Európának) csinálnak olyan alulmotorizált modelleket, amiket nyugaton nem is mernének bemutatni...még a végén működő életnagyságú makettnek nézné őket vki...:DD

Persze bejátszik az is, hogy a legtöbb ember sznob...ő akarja az elsőt fingani az autójába...tehát mindegy hogy milyet, csak újat...
Tegyék...;)
Így lesz nekem mindig olcsón normális használtautóm...:C

primus inter pares

(#3017) dragonfx válasza (Kolombusz) (#3004) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[OFF]nem :( ..mert nem ér ennyit amit adnak érte.

#3010>>de legalább öszinte vagy :K [/OFF]

Na ééésss?::DDD

(#3018) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Na tessék: R.I.P. Valami komoly baja lehetett még a vízpumpán kívül amit a sportos vezetéssel fokoztam...

Semmi gond... 2.0i C20NE/C20SEH 115/129LE lesz helyette... mert csak.

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#3019) venember83 válasza Rover623 (#3016) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sokkal erosebbeket is gyarthatnanak ugyanakkora motorral, de nem teszik, pedig egy-egy rendkivuli motorral nagyobb piaci rest hodithatnanak meg, tehat megerne a befektetes.

_seth_: akkor meg szinte jol is jartal, kulonben egyutterzek veled, aterzem a veszteseged :K Oszinte reszvetem. :o

(#3020) philoxenia válasza Rover623 (#3016) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

A közlekedési morál, csak az általában is jelenlévő morált képezi le.
Itt a fórumon is nap mint nap olvashatsz olyan véleményeket, amelyek leírói szabadon alkalmazhatónak érzik a szabályokat, magukra nézve nem érzik kötelezőnek a KRESZ-t.
Ezek az emberek meg fogják szegni az életben alkalmazandó szabályokat is, ha úgy látják, hogy nagyobb kockázat nélkül megtehetik.

A KRESZ előírásainak betartásához a Mo-on forgalomba hozott autók bőven elegendőek.

Nekünk is aránylag kis motorral szerelt az autónk van, de mégis inkább a sebesség visszafogására kell magam erőltetnem, nem az a tapasztalatom, hogy lassú lennék az úton.
Amiről Te írsz, az Mo-on max. az autópályákra lehet igaz.

(#3021) _seth_ válasza venember83 (#3019) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Hááát azért jól nem jártam főleg most, hogy fájni szokott a térdem (megfázott + bringázás + nem kíméltem a térdem sem...) mehetek busszal suliba + olyan jó volt autóval menni szórakozni esténként... min 2 hónapig ebből nem lesz semmi...

Egyébként meg ja... úgyis cserélni akartam itt az alkalom... a külseje sem tetszett gyárilag, sikerült is megtolni egy ibizát és akkor kerültek rá GSi elemek :D

(#3022) aesir válasza Alg (#3001) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

RX8 egy kalap szar.

Van saját életem...

(#3023) Rover623 válasza philoxenia (#3020) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Amiről Te írsz, az Mo-on max. az autópályákra lehet igaz.
Igaz ez az autópályákra, az országutakra, a fővárosra és vidékre is...sajnos...
Aki nyitott szemmel jár, nap mint nap láthatja a jeleket...:O

primus inter pares

(#3024) dragonfx válasza _seth_ (#3018) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mibe fog fájni neked egy komplet 2.0 moc hozzá váltó elektronika?
csak úgy érdekel kíváncsiságból. :U

(#3025) _seth_ válasza dragonfx (#3024) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Majd ha benne lesz megmondom :) Nem 2 fillér az tuti... pl 80-ért lenne egy 2.0i + váltó + egyéb alkatrészek... ami kérdéses az a papírmunkás része de lehet az is meg lesz oldva... huh azért nem lesz gyenge 115LE (emellett döntöttem) 1 tonnás autóhoz :) Ez sok mai autónak keresztbe tud tenni :D

(#3026) dragonfx válasza _seth_ (#3025) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a papírt xard le ;)..ez egy elég jó árnak tűnik.

(#3027) _seth_ válasza dragonfx (#3026) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Áh, így is imádnak a rendőrök... legjobban azt szeretik, hogy tudom hol áll a trafi, szépen odagurulok majd mellette jön a vissza 2/3 padlógáz és csak mosolygok :D De értékelték azt is amikor kereszteződésben megelőztem a rendőrautót valamint tuti tetszett nekik pár napja az is amikor 90-el ment a rendőrautó a sor elején én meg megelőztem őket... de még csak 1x kaptak el akkor is 50 helyett 63-al... 2000 forint volt...

(#3028) dragonfx válasza _seth_ (#3027) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az tök kevés..vidéke iylne jószívűek?..vaz pesten megelőzől egy rendőrkocsit, megállít és nem is kérdez..csaka shoti csöve befigyel szerintem.....alias szállj ki kéz tarkóra...jogsi ki a kocsi tetejér ekb....

(#3029) _seth_ válasza dragonfx (#3028) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Elsőnek kaptak el, még pontot sem kaptam... asszem ha most elkapnának és olyan aki "ismer" a gatyám is rámenne...

(#3030) dragonfx válasza _seth_ (#3029) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát csak nem....

(#3031) Kokkantas

Kokkantas
(senior tag)

[link]

No comment...

(#3032) dokar válasza Kokkantas (#3031) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A helyszínen tapasztaltak szerint, a kilométeróra, pontosan a 100-asnál állt meg, valamint 5500-as fordulatszámon."

akkor 3-ban mehetett :U

extra

(#3033) dragonfx válasza dokar (#3032) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja, de a videon még 110et mutatott az óra, szal erősne reáltalana dolog :DDD ..beragadta mutató.

Amugy meg mekkora egy nyomorék, még a polot sem tud 1.2es mocivla uton tartani egyenes uton..na az ilynenek tényleg nem való jogsi...és loll már megint kiszállt a motor..mekkora egy gázak ezek a verdák...bmwwel mér nem történik ilyne soha.......amugy 1 tonna vashulladék kb :K

(#3034) DeadMeat válasza dragonfx (#3033) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hat ezt nagyon beneztem :DDD :R
Es te mikor veszel bmw-t?

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#3035) dragonfx válasza DeadMeat (#3034) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi van? :U
(mit?én nem veszek mert van, a következőnek az idejét még én sme tom)

(#3036) dokar válasza dragonfx (#3035) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

biztos arra gondol, hogy a 316 még nem bmw :U

extra

(#3037) dragonfx válasza dokar (#3036) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na tűnjé innen :)) ...mér ne lenne az, ha ráragasztok majd dragon matricát akkor pláne....tudod az tiédre sem igaza mondás...opel sosem kop el...nem kop el csak összetörik vagy elrohad :P

(#3038) dokar válasza dragonfx (#3037) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én azt írtam, hogy "biztos arra gondol", nem pedig, hogy én mit gondolok.
ami az én véleményet illeti, azt úgy lehetne leírni, hogy begépelem.

mindenkinek:
mellesleg vigyázzatok a 8-ason, a csóri elkerülőn már ne száguldozzatok, mert kaptam az infót, hogy a 70-es táblánál mérni szoktak.

extra

(#3039) DeadMeat válasza dokar (#3036) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valami olyasmi.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#3040) Dumb válasza _seth_ (#3025) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Nehogy magadnak is keresztbe tegyen :)

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#3041) Dodi72

Dodi72
(PH! addikt)

Hy!

Valamelyik nap volt a Pécsi motorosról a tv-ben pár mondoka.Elítélhetik meg stb...
Hungária Péntek délután azért látom sok motoros nem tanult belőlle.
Index mi a pőcsőmnek majd a kocsik között ugy 100km/h oda vissza kb 2-3 sávban +a villamos pályáját is igénybe vette mert nem tetszett neki a sorba állás.
Ja nem pizza futár volt és nem is kaja kihordos.Nagy bőhőm valami 900cc lehetett.

Nem tanultak még belőlle....

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

(#3042) syn7h37ic válasza dokar (#3038) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem csak a csóri elágazónál, hanem sokkal töb helyen, Én Veszprém, és Fehérvár között 5 trafit számoltam tegnap.

(#3043) syn7h37ic válasza Dodi72 (#3041) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos nem is fognak...

(#3044) Dodi72 válasza dokar (#3038) üzenetére

Dodi72
(PH! addikt)

Hy!

Kixsit pontositok.Vőlygben szoktak és ott nincs 70-es tábla.Ott 90km/h de a rendőr haver aki kint volt megkérdeztem 100km/ felettieket szokták csak kiszedni a sorból.
Elkerülő körgyűrű híd alá szoktak még bemenni azt tuti bekapják az autósok.
+körgyűrűn mész Auchantól Csőr írányában és van az a bazi nagy elkurt körforgalom nos oott is mérnek még.

(#3045) Dodi72 válasza syn7h37ic (#3043) üzenetére

Dodi72
(PH! addikt)

Öszinte leszek lehet páran megvetnek ezért de akkor meg is érdemlik. :(((
Azt viszont sajnálom aki VÉTLEN!

(#3046) koob válasza Dodi72 (#3045) üzenetére

koob
(senior tag)

miben vagy őszinte?
:F

(#3047) syn7h37ic válasza koob (#3046) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abban, hogy aki állat, az meghalhat, és megérdemli....

(#3048) tildy válasza Dodi72 (#3041) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem párom volt :DDD :DDD :DDD
Egyébként a hungária katasztrófa, motorral is.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#3049) dokar válasza Dodi72 (#3044) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor egy kis trafi riport kéne:

piros pontnál szoktak mérni

itt meg jelöld be légyszi, hogy hol mérnek:

extra

(#3050) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csodával határos módon a ma megtett 100km-en nem láttam egy hülyét sem, pedig ezen a szakaszon nagyon agyatlanul szoktak menni a népek.

Még az A6 All road quattro is nyugisan vezetett.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.