Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scarabaeus

    őstag

    válasz vaakuum #38506 üzenetére

    Hallottam pár gépről, meg olvastam itt is korábban, amelyekkel gond volt, semmilyen gurigaakkutól nem érezte jól magát. Ha már az elejétől ezt csinálta, még garanciaidőben lépni kellett volna, ha addig kiszolgált, aztán csak később, akkor meg biztos az élettartamtervezés, mittomén. Lehet, hogy beleválasztottál egy egyedi hibásba, lehet, hogy sorozathibás volt.
    Nekem ugyan csak a vakum "elemes", de soha nem merült fel, hogy elemeket vegyek bele. Egyszerhasználatos, pénzkidobás. Kutya kötelessége ceruzaakkuról és csakis arról működnie, kész. Ha visszabeszélt volna, már nem lenne.
    Túl sokat költöttél akkura meg elemre szerintem, nem kellett volna, vagy ingyen csere, még garanciaidőben, de semmiképpen sem ez a pazarlás. Volt itt régebben másvalaki is, ő meg a Li-ion akkukra rágott be, mert a HP fényképezője, akárhány akkut rendelt, mindegyikkel lemerült. Szerintem soha nem győztük meg arról, hogy próbáljon ki másik Li-ion akkus gépet, mert az ő esetével szemben mindenki másnak működnek a dolgok, más típusnál.

    Quoth the Raven "Nevermore."

Új hozzászólás Aktív témák