Ma vettem egy Samsung NV8-as fényképezőt.
Nemrég még úgy volt hogy canon a560 lesz, de ma körbejárkáltam kicsit, megtapogattam több modellt, és egyszerűen csalódtam a canonban. Mégpedig anyagminőség terén, nagyon műanyag számomra. Főleg miután kezembe került több fém házas is. Meghánytam-vetettem a dolgokat magamban, utánaolvastam a samunak, és végül megvettem, egy ezressel került többe mint az a560 lett volna (28e Ft). Számomra a kettő között fennálló esetleges képminőség-különbség nem igazán mérvadó, nem volt még modern digit fényképezőm, ez is jóval több mint jó. Beállításai is sokrétűek (záridő állítás is van), a kezelése is tetszik az "intelligens" érintőgombokkal, kicsi, kompakt, lítium akksis, úgy érzem nem fogom megbánni. Főleg ezen az áron, interneten is mindenhol minimum tízezerrel kerül többe.
Hogy mondjak valami nem tetszőt is, ez a kiugró vakus dolog annyira nem jön be, félek hogy esetleg hosszabb idő után kilazul, esetleg nem is tart. Szokott ezekkel bármi probléma adódni? 
Bocs azoktól akiket nem érdekelt a monológom. 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...