Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Én csak nézek és pislogok, hát mi törpént itt, de ért mindenki mindenhez!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
Vagy komolyan nem tudják miért? (talán meg nincs pénz tandíjra?)
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
faragojof
őstag
válasz george11 #46104 üzenetére
Ez nem vicc. Itt a lehetséges válasz.
"Formicate Under Command of the King,,
-
D@ni88
addikt
-
daninet
veterán
válasz D@ni88 #46110 üzenetére
Közben alakulnak a dolgok, ismerősnek van egy 2 hónapos Asus notija.
200ért elpasszolja, ez meg össze van rakva faszán, számla is lesz. Úgyhogy most gondolkodok, hogy vagy a 17colos ami kb dettó ez a spec. vagy ez, ami fémház, jobb bill stb. és egy monitor pluszba.
Tudom, találjam ki mit akarok, de én sem tudomMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz Steve1979 #46097 üzenetére
Nem feltétlen, ha azt mondjátok nincs értelme akkor lecserélem a lapot, de annyira nem követem mostanában a hardvereket, hogy fogalmam sincs, mit tegyek. Mindenképpen használtan venném, mert olyan áresésük van, hogy butaság lenne újat vennem, mivel tényleg semmi extra elvárásom nincs. Az a baj, hogy nem tom mi mivel kompatibilis. Bementem egy számtech boltba kb 1 éve, hogy kellene ram, mert akkor még csak 512 volt benne. Vettem egy DDR2 1gb-t 11.000HUF-ért hazavittem és nem bírják egymást az 512-vel, úgyhogy kivettem az 512 és csak az 1 Gigás maradt, és nem sok minden változott. Tehát kidobott pénz volt.....
Viszont hiába nézem a lapokat a hardveraprón, ha nem tom mit vegyek hozzá(milyen proci és RAM kompatibilis vele. Remélem értitek. Magyarul nem vagyok képben, mert leragadtam az 1 magos DDR2-es dolgoknál és nem tom mi történt azóta. -
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
válasz Kamikazeman #46114 üzenetére
Te most biztos huncutkodsz. Vagy tényleg ennyire nem értesz hozzá. Amiket leírtál, az ezt a kettőt feltételezi... Ha meg ehhez a kombóhoz DDR2-es ramot kaptál, biztos Gyíknál vetted!! Jóvannemám szartréfavolt neménvótam... DDR1-es lesz az, a DDR2-es rég bőven 10K alatt van.
-
faragojof
őstag
válasz Kamikazeman #46117 üzenetére
Mindent tudunk
Le kell cserélni lapostól, memóriástól, processzorostól, videokártyástól. Venni helyette kis pénzért G31-es chipsettel, D vagy E sorozatú LGA775-ös procival, 2Gb DDR2-es memóriával egy kombót. Egy kisebb 3650-4650 videokártya bele, oszt kész is. Esetleg ha a tápod ugyanilyen korú, és nem valami márkás, akkor azt is illő lenne cserélni. A régi gépet meg elpasszolni a családban kisgyereknek, akinek még régebbi a masinája. Még jobb ha a szomszédban lakó csinos milf gyerekének ajánlod fel, a hölgy némi ellen... ez nem én vótam, ezt asszem még george mesélte...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #46118 üzenetére
Akkor már talán eccerűbb s1155-ös lapot venni g530-cal, meg fillérekért ddr3-at bele. Cpu 1080p-s YT vidit is pár % cpu használattal tolja. Újan se vészes az ára egy ilyen cuccnak.
Hadd ne mondjam nekem is van ilyen eladó de ha nem lenne akkor is ezt mondanám_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
Tudom nektek nem fog tetszeni, de qrva jóóóóóóóó szám ....
-
cirmiiii
tag
-
bartucc
addikt
válasz Kamikazeman #46133 üzenetére
Ha tényleg olcsón kell, régebbi Athlon x2, lappal max 8e, 2gb ram 3-4, integrálttal is elég win7-re, youtubra. Vagy a Chaser féle, proci 8e, lap is akkörül, 2gb ram 2,5e, és csillagos égig bövíthetö.
Egyébként ritka sz@r dolog csak balkézzel gépelni
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #46142 üzenetére
De nem vettem komolyan....
Új a telcsi dalcsim, majd ne felcsíz el, megcsörízni kafcsizás közben....
-
GrandeP
addikt
Az meg pláne gáz, h olyan kép van kirakva neki, amin a fiatal kigyúrt helyes GrandeP-vel van ballagós ruhában, csak épp Grande leérettségizett.. neki meg nem sikerült..
Na zért nem szabad, ismerősöket keresni a fákbukon...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest