MIndenki aaaszik??? 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Hivatalosan is bemutatkozik az Olympus 75 mm F1.8 m4/3-os objektívje

"Len az orosz utszán.."

sosemnem fogom megtudni, milyen lapod lesz eladó? ... 
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Nem mondtad, hogy: "HUSZONÖTEZEEEE'!!!"

Egyébként, nem alszom. Szénné is égett volna már a szárnyas a sütőben. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Ezt most nem értem. 
Visszanéztem a hsz.-eimet, de nem találtam olyat, ahol hirdettem volna. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Tedd ki a napra ott nem ég szét 

Addig ne egyek, amíg nem süt ki a nap? 
Amúgy meg, csirkecomb, Nektek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

EEELLLSSSŐŐŐŐ!!!négy!5%/
...GPS Szervizelés Nálam...

Mi ez a vasárnapi punnyadás? 
előzze meg az allergiás időszakot ..... airfresh.hu

Az ebéd utáni diós-lekvároscsiga elnyomott, mint egy csikket... 
Sovány szakácsban sose bízz!
parammpapamm papamm papammm... [link]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
valaki írjon egy gyors összefoglalót mi történt itt egy hét alatt, amíg nem voltam plíííz 
http://500px.com/bubi92

Eltelt egy hét ![;]](/dl/s/v1.gif)
'"gyors összefoglalót'"

Nálunk csak simán diós sütemény volt 

Igazából semmi ... egy-két kérdés - válasz ilyen-olyan hardverről ... meg egy-két kijelentés az életről /életünkről.
Röviden ennyi 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

A Tilda, aki a jóban rosszban Gézája, a Sliderekkel elcsúszott a csillagkapuhoz, ahol Batmen már várta, na ők ott elkedzdték felkutatni a gyilkos számokat, akiket a Ncis a tengerészeti helyszínelők Máricsujjja, meggyilkolta a Megasztáros Majkát, mert felcsinálta a Dundikát...
Röviden ennyi...

PH! tábor megvolt. Regenerálódás következik.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

oh igen 
Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a sz@r ötletek!

Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a sz@r ötletek!
Vajon volt annyi esze, hogy a retúr jegy árát adja meg? 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
ha diák akkor oda-vissza, ha nem akkor csak oda. de nagy pénzhajhász lehet a tag, mert 185 forintért is megy vonat pest-érd között
http://500px.com/bubi92
Keresek egy olyan laptopot, amin az xp elszaladgál, aksi nem kell h jó legyen, vinyó se kell nagy, ha nincs benne optika nem gáz, az se baj ha pixel hibás vagy ütött-kopott a külseje csak éppen hangja legyen jó.
És természetesen pénzt se adnék érte sokat. 
[ Szerkesztve ]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Ejj, átsiklottam fölötte. Deszka az adatlapnál. Árat majd akkor mondok, ha tudok normális AsRock 990FX-es deszkát venni kicsi pízé. ("Nem kell félni, nem fog fájni" árkategória.)

Egyébként, jó az a nóta amit dúdoltál.

[ Szerkesztve ]

Gondolom sokan szeretjük a Hitachi márkát, nem hiába

[ Szerkesztve ]

hazafelefele szoktam danúúúúúúni 

Én szeretem a Hitachit, pl. a cégnél van olyan Hitachi akksis fúró ami elég komoly...
Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...

Néha bejelentkezek elsőnek...
További szép álmokat.
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►

Így augusztus első napján.

Jó reggelt mindenkinek! 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nincs valakinek eladóban személyi mérlegje, pici pénzé?

Ezt meg direkt másik hozzászólás.
Keresek, ingyen , vagy jelképes összegért, elvihető, kis kutyát, olyat ami legalább akkora lesz mint a parancsnoka. 

Topic Killer! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ilyen blöki megfelel? 
Kingston hyperX ddr3 1600-asokkal van tapasztalata vkinek?
New world...old thinking...IBM T60;)

Eladó Toshiba CAMILEO P30 +2gb sd
High Definition (1080p) szabványú videokamera
5 megapixeles digitális fényképezőgép
5x-ös optikai nagyítás
Rögzítés SDHC memóriakártyára
HDMI-, AV- és USB-csatlakozó (kábelek mellékelve)
Képstabilizátor
Érdeklődni privátba!
[ Szerkesztve ]
Aki tudja csaszi72 telszámát adja már meg pm-ben 

Már megadtam 
nem hittem, hogy lesz ilyen, de:piros pont a PH staff-nak ;-)
(#25043) csaszi72 válasza magellaner (#25040) üzenetére

eladás okát szabad tudni?
Mert ha van másik akkor nem kínnálok érte cserét(HD kamera)
nem hittem, hogy lesz ilyen, de:piros pont a PH staff-nak ;-)
(#25044) magellaner válasza csaszi72 (#25043) üzenetére

Igazából nem használom a kamerát,csak porosodik .
CSere most nem játszik.
[ Szerkesztve ]

az miért van, hogy hirdetésbe odaírom, hogy nincs posta, és egy csomó gyökér paraszt ír pm-et, és első szavuk az, hogy tudom-e postázni?! 

bsh: Ez azért van, mert leírom valamire hogy már nem eladó, csak lebonyolításig fennhagyom a hirdetést, erre napi több pm jön hogy nem cserélem-e tablet-re, robogóra, kiskutyára?
sok a gyökér...

Eladó Opel Vectra A 1,8 benzin hátsó jó állapotú kipufogódob.
Hátha érdekel valakit 
Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...

Posta van? 

Van a gépemben belőlük 2x2gb, működnek, kb. ennyi.
Sovány szakácsban sose bízz!