PÜ
[ Szerkesztve ]
Mé' nem veszi fel a mobiltelefont? Azért senkit se szabad bántani, amiért nem veszi fel. Mostmár mindegy...

PÜ
[ Szerkesztve ]
Mé' nem veszi fel a mobiltelefont? Azért senkit se szabad bántani, amiért nem veszi fel. Mostmár mindegy...

PÜ
[ Szerkesztve ]

Fúúúúú! Mit gusztustalankodsz??!
Valami baj van?

"Formicate Under Command of the King,,

PÜ

(#13005) ontheground válasza gabe_ (#12974) üzenetére

drágaság
alkudni lehet?
tudni kéne mire mennyi gari van, mert így picit drágának tűnik.

Sovány szakácsban sose bízz!
(#13007) gabe_ válasza ontheground (#13005) üzenetére

Konkrétan mire gondolsz? Az alaplap már elkelt, a többinek meg mindjárt megnézem a garipapírjait.
Sovány szakácsban sose bízz!

Én konkrétan egy pizzára gondolok, meg ezt hallgatom!
Már ha érdekel valakit! 
Mennyire sürge? Lenne egy 500-as samu F3-masom, kevés üzemórával, 1 év garral, meg egy gainward 8600gt-m aminek a gyári hűtője hangos volt, azt levettem és ráhegesztettem egy ventit, oem, 1 hét garral. HDD még nem biztos, már odaígértem vkinek, ha neki nem kell akkor lehet vinni.
New world...old thinking...IBM T60;)
Pontosabban csapágyas lehetett, mert csak időnként random hangosodott be, ezért cseréltem, de megvan a gyári is.

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Ment PÜ! 
Asszem én is nyomok egy komoly PÜ-t -=Magic=--nek hogy írjon minden tárgyam mellé egy 5öst
![;]](/dl/s/v1.gif)

Ez a méreg, nem a cián.
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Finomságok így takarítás közben 
Püben ha érdekel vmi.
Családi okok miatt késhetek püvel, vagy üzlettel bármivel, elnézést előre is mindenkitől, telefon megvan adva ha gond lenne.
Asus P5B továbbra is eladó 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Légvédelmi mottó: Szedd le mindet, majd a földön ráérsz kiválogatni.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Szép jó estét emberek! Olyan kérdésem lenne, hogy meik videokártyát érdemes megvenni
Az egyik egy Zotac 9500 GT 512M ZONE Edition DDR2 vagy inkább Powercolor HD5450 1GB DDR3 64bit -et vegyem meg ? 
Ha játszani akarsz egyiket se
Ha nem akkor az 5450 HD lejátsázs szempontjából modernebb és minimális fogyasztása van.

Azt csodálom, hogy nem kezdtek még gyártani 6gb-s LP videó kártyákat!
Soha nem értettem, hogy miért adnak ki ilyen kártyákat! 
2GB-os HD-os ddr2-es már van 

Jaja 5550-ben. 
Egyszerű a válasz ha kérdezel.
(#13024) DeltaPower válasza Chaser (#13022) üzenetére

összeraktam a vasat, működik, hasít, stb.
todo lista holnapra:
- procihűtőre visszaműteni a 4 pines csatlakozót a 3-as helyére (amit azért szedtem le, mert a dfi-n nem fért el egy konditól)
- első házhűtő elfordítása 90 fokkal (nem ér el a kábel a csatlakozóig)
- rájönni miért nem szól az előlapi hang, csak a hátlapi
- megfordítani a hdd és a power led kábel polaritását
- eltűnt ecset helyett újat vásárolni és mindent portalanítani
todo lista mára:
- sok sörrel megküzdeni
a cucc viszont frankó, kösz a boltot, holnap megy a piros érte 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Azért a Sparkle 9400GT-je 2Gb ddr2-vel szintén szép volt 

Akkor mien videokártyát ajánlanál ami max 15000ft, és játszani is lehet vele?
Az általa hirdetett 5570, vagy ha az nincs már meg esetleg Nvidia GT240, ha új kell. Mást nem is vennék meg. (persze kíváncsi leszek ő mit mond) 
(#13028) Chaser válasza DeltaPower (#13024) üzenetére
Hangot sztem biosban kell állítani, lehet 8.1-re van állítva, de win alól is lehet elvileg állítani ha feltetted a realtek progiját. Re_thx 
akos90: 5570 ddr5 zafír kb 18k újan, az alatt játékra nem érdemes vga-t venni, ennyiért nincs is hasonló teljesítményű csak használtban.
bartucc: Enyém már nincs meg 

Jó hétvégét!!! 
előzze meg az allergiás időszakot ..... airfresh.hu

Pitsába! Olyan hideg van, hogy még az análintrudert is elő kell melegíteni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Don't be tarzan!

Azanyámkurvaistenit, ezen kifeküdtem. 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Urak!
Melyik az a program,amelyikkel DivX-ből DVD-videó formátumba tudok konvertálni?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Pölö: Nero Vision, ConvertX to DVD.

Néééééróóóó ... Óhh,bazzz...tényleg 
Tenx 
[ Szerkesztve ]
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Na Uraim, van köztünk olyan aki él hal az elektronikáért? Netalántán Elektro II-ből nagy spiller volt a gamfon? segíthetne egy csöppet 

Socket A (S462) deszkát keresek. Gyíkbá, nálad nincs a falon egy működőképes? 

Eladó lézer multifunkciós nyomtató FAX is 1,81Ft / lap költség + papír (töltése: 10000Ft, 5500 lap)
5500 oldal gyártói adat!
más:
parkolás a Szil-coopnál, 
és még véletlen a képen 4 kipufogós csoda 
úgy áll oda, hogy nem állt senki a sarkon 
a fehér Merci később jött 
[ Szerkesztve ]
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Van egy nf7 em(zalman borda a chipszetventi helyén) 2500+ bartonnal + rézhűtés 
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Csak deszka kellene. Proci, hűtő, memória van. 
MOD: Rákérdezek, mert nem nekem kellene. 
MOD2: Csak nálam lassú a Fórum? 
[ Szerkesztve ]

Ok, 9k egyben 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Lesz ám most pár jónak ígérkező film... Skyline
Mondjuk most nem tudom, h hirtelen miért csináltak 2 ilyen filmet is... tán tudnak valamit? 
...GPS Szervizelés Nálam...

ez olyan mint 98-ban a deep impact meg az armageddon.
ott meg figyelted az eget mikor jön a bazinagy kő az arcba...
[ Szerkesztve ]
Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...

Én szeretem az ilyen témájú filmeket, de érdekes hogy milyen sok film jelenik meg ma ilyen témában.
Amit én nagyon várok az ez. (Korrekt kis trailer)
Lehet nem véletlen, hogy egy év lesz a két bemutató között, ha jól értelmeztem a trailerek végén a dátumokat 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
(#13046) trl_master válasza aXXon (#13045) üzenetére

itt úgyis minden van:
adjatok már nekem egy E6400-et vagy méginkább E6420-at!
szerk.: ha lehet ingyen
segítsétek a szegényeket! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

Valakit érdekel fsp táp? 250HEN és 400APN
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
(#13048) faragojof válasza trl_master (#13046) üzenetére

Pont karácsony előtt kell ilyen gyarló módon a lelkünkre apellálni??!! ![;]](/dl/s/v1.gif)

4-es már nem is lenne jó csak 5-ös?