1001 éjszaka 
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

1001 éjszaka 
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Van még, de holnapra tudok biztosat mondani, addig jöhetnek az ajánlatok. Ha minden igaz, a lapra is van még
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Apám, telepíts már valami helyesírás ellenőrző scriptet, mert ez szégyen a topikra nézve

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
valakik folyton fikázgatták, s fölatta...
(vagy feroval csavarog valahol.....)
tök minta suliba...
Tannéni végig fikázgat mindenkit... 
szval ölömésbódottá'...
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Dobjunk össze egy ilyenre, aztán mehetnénk húsvétkor locsolkodni kollektíven 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Kollektíven sem olcsó 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

ne törődj vele,hogy hogy írok, hisz más jól ír, oszt általában hülyeséget
és ara még scriptet se találsz

[ Szerkesztve ]
------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------
Mekkora feeling lenne egy ilyennel bulizni menni, mi? 

simán kipróbálnám 
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
Tűzpiros, 5000 köbcenti... Mi kell még? 

Ablakot le, könyököt ki, napszemcsi fel....biztos utánnunk fordulnának az utcán....
Körbemennénk a malom körül 
[ Szerkesztve ]
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
Ha vkinek lenne eladó miniITX lapja érdekelne, főleg lga775-ös zotac, nf 610i v nf630i, afölötti kizárva, drága. Előbbiek 14k bruttó környékén mozogtak, de most nem találtam
New world...old thinking...IBM T60;)

ez tetszik:
http://www.aranykor.hu/basic/show_news/11
naturista-est
gondolom lottyadt vénasszonyok heti programja ez. 

Nem jó a link.

így már jó asszem:
http://href.hu/x/brxv

mai naptól a lidl-ben akinek kell energia fogyasztásmérő:
[link]
TOPIKGYILKOS ![;]](/dl/s/v1.gif)
2.
Proci meg van még? 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Milyen tápegységet ajánlasz a TDA2030-hoz? (2db lesz, mert ugye sztereo...)
Főleg ezek között lenne jó találni valami megfelelőt. Vagy ha van valakinek eladó, ami megfelelne, az is jöhet.
2 s, most akartam apróba dobni, ha kell itt hagyom az 1iket.
Meg van véve. 
Kinek tudod lepasszolni? 
bartucc: kapcsolás mennyit ír neki (V, A)?
Lehet tudok is adni...
[ Szerkesztve ]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Ebből a kit-ből építetted? 
ÓÓ gyerekek miez a zöldpólós avatar gyűjtemény itt 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Maxon.

Nekem van egy 2*14V 2*2A-es trafóm, ha szimmetrikus tápról akarnád hajtani őket akkor ez jó lenne. Azokat a nyáktrafókat meg felejtsd el szerintem amiket linkeltél mert baromi kicsi a teljesítményük.

Gondolom nem nagyon akarnál várni vele. Nekem eladó lesz pár hónap múlva a 630i wifim. Cserélem nagyobb zotacra 
Hát annyit nem várnék, valszeg veszek egy ilyet.

Jó cucc,én is szemezgetek vele 
125 zöldhasú ... itthon mennyibe fáj ez a cumó?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
trafóról jut eszembe, a TV-nkben behalt a táp, elvittük szervizbe. Aztán valamelyik nap mentem a forrásba, és csávóka pont vett vagy 3 tápot, mert hogy behalt a TV-je videója dvd-je minden. És mondta, hogy a démász valamelyik nap mult héten 270-voltos áramot eleresztett valami hiba miatt néhány kerületben, ugyhogy akinek szintén elpukkadt valamije esélyes h ez. Biztosító is fizetné ha azanap kihivtuk volna a démászt h mérjék meg egy aljzatban.
[ Szerkesztve ]
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Itthon is kb annyi, helyben 28k bruttóért találtam. Van olyan verziója is ami notebookos táppal van, csak az már 40 fölött. Én inkább sima ATX táppal akarom, majd a ventije legalább hűti a bordát.
10/10, kár hogy nem sci-fi a műfaja hanem reality 
Akkor innentől kezdve őt zaklassam?

Igen, ebből.
, ja meg menne hozzá egy ilyen. Ez a két kit működik együtt, nem?
Router: Ez a gond, nem tudom milyen való hozzá, ha ez megfelelő jöhet. Mi lenne az ára?
[ Szerkesztve ]

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Holnaptól kezdve igen, ma még én is oda tudom adni valameddig. Ha tőle veszed át majd adom a számlaszámomat.
Kellene neked egy nagyobbacska (min 30V-os hagyományos trafó) az erősítő hajtására jó nagy pufferrel, meg egy 10-12V körüli az előerősítőnek (ez lehet olyan gagyellóból, mint amit linkeltél) vagy vmi bontott magnó trafó, stb.
Annyit tennék még hozzá, hogy a 2*8W-ot ha hozná 8 Ohm-on, az jó lenne. 
És az miért nem jó, ha neki adom a kp-t? 
Leghamarabb hétfőn tudom átvenni, bár az rajta is múlik, h mennyire rugalmas, mozdítható. De ezt majd megbeszélem akkor vele. 
bartucc: akkor nem kell akkora nagy trafó, de sztem ne vergődj a 8 W-al. Tegyél akkorát amekkorát kell, és nem kell padlózni. Hidd el, jobb így.
Mindjárt erőt veszek magamon és kimegyek megnézni milyen trafóm van, ami jó lehet neked. 
[ Szerkesztve ]

ma hétfő van 
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

... egyik párt a másik

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
A 8W-ot úgy értettem, hogy azzal már ellennék
, persze jobb lenne ha lenne normális trafó, előre is köszi hogy megnézed, majd mond mennyi az annyi.
Jóóóóóóóóó, akkor kedden.

TDA2030-hoz 30V AC?
Álladék 
bartucc kéne egy kapcsolási rajz ami alapján építed aztán akkor okosabbak lennénk. VCC és GND van csak, vagy van negatív táp is?