Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1001) vikcsi

vikcsi
(senior tag)

1001 éjszaka :U

:Y Hirdetéseim :Y

[ Szerkesztve ]

ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#1002) Steve1979

Steve1979
(fanatikus tag)

ELADÓ még a régi világból 28-as férfi versenycanga, 10 sebességes, verseny nyereggel, verseny fejvédővel. Garázsban áll évek óta, itt-ott picit felületi rozsdás, de nem vészes.

5k

Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...

(#1003) bartucc válasza Maxon (#1000) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van még, de holnapra tudok biztosat mondani, addig jöhetnek az ajánlatok. Ha minden igaz, a lapra is van még:)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#1004) aXXon válasza Maxon (#998) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Apám, telepíts már valami helyesírás ellenőrző scriptet, mert ez szégyen a topikra nézve :DDD ;] :P

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#1005) poffsoft válasza bartucc (#999) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valakik folyton fikázgatták, s fölatta...
(vagy feroval csavarog valahol.....)
tök minta suliba...
Tannéni végig fikázgat mindenkit... :U
szval ölömésbódottá'...

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#1006) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Dobjunk össze egy ilyenre, aztán mehetnénk húsvétkor locsolkodni kollektíven :))

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#1007) bartucc válasza aXXon (#1006) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kollektíven sem olcsó :D

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#1008) Maxon válasza aXXon (#1004) üzenetére

Maxon
(tag)

ne törődj vele,hogy hogy írok, hisz más jól ír, oszt általában hülyeséget :K :P és ara még scriptet se találsz :DDD ;] ;] :P

[ Szerkesztve ]

------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------

(#1009) aXXon válasza bartucc (#1007) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Mekkora feeling lenne egy ilyennel bulizni menni, mi? :))

(#1010) Simi2000 válasza aXXon (#1009) üzenetére

Simi2000
(tag)

simán kipróbálnám :)

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#1011) aXXon válasza Simi2000 (#1010) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Tűzpiros, 5000 köbcenti... Mi kell még? :D

(#1012) Simi2000 válasza aXXon (#1011) üzenetére

Simi2000
(tag)

Ablakot le, könyököt ki, napszemcsi fel....biztos utánnunk fordulnának az utcán....

Körbemennénk a malom körül :C

[ Szerkesztve ]

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#1013) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha vkinek lenne eladó miniITX lapja érdekelne, főleg lga775-ös zotac, nf 610i v nf630i, afölötti kizárva, drága. Előbbiek 14k bruttó környékén mozogtak, de most nem találtam

New world...old thinking...IBM T60;)

(#1014) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

(#1015) kangool

kangool
(kvázi-tag)

ez tetszik:
http://www.aranykor.hu/basic/show_news/11

naturista-est :D gondolom lottyadt vénasszonyok heti programja ez. :DDD

(#1016) bartucc válasza kangool (#1015) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

(#1017) aXXon válasza kangool (#1015) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Nem jó a link.

(#1018) kangool válasza aXXon (#1017) üzenetére

kangool
(kvázi-tag)

így már jó asszem:
http://href.hu/x/brxv

(#1019) kangool

kangool
(kvázi-tag)

mai naptól a lidl-ben akinek kell energia fogyasztásmérő:
[link]

(#1020) kangool

kangool
(kvázi-tag)

(#1021) D@ni88 válasza kangool (#1020) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TOPIKGYILKOS ;]

2.

(#1022) fero02 válasza Chaser (#1013) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Proci meg van még? :U

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#1023) bartucc válasza fero02 (#1022) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen tápegységet ajánlasz a TDA2030-hoz? (2db lesz, mert ugye sztereo...)

Főleg ezek között lenne jó találni valami megfelelőt. Vagy ha van valakinek eladó, ami megfelelne, az is jöhet.

(#1024) Chaser válasza fero02 (#1022) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2 s, most akartam apróba dobni, ha kell itt hagyom az 1iket.

(#1025) fero02 válasza Chaser (#1024) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg van véve. :K

Kinek tudod lepasszolni? :U

bartucc: kapcsolás mennyit ír neki (V, A)? :U Lehet tudok is adni...

[ Szerkesztve ]

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#1026) fero02 válasza bartucc (#1023) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebből a kit-ből építetted? :U

(#1027) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

ÓÓ gyerekek miez a zöldpólós avatar gyűjtemény itt :D

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#1028) Chaser válasza fero02 (#1025) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Maxon.

(#1029) Router válasza bartucc (#1023) üzenetére

Router
(őstag)

Nekem van egy 2*14V 2*2A-es trafóm, ha szimmetrikus tápról akarnád hajtani őket akkor ez jó lenne. Azokat a nyáktrafókat meg felejtsd el szerintem amiket linkeltél mert baromi kicsi a teljesítményük.

(#1030) Router válasza Chaser (#1013) üzenetére

Router
(őstag)

Gondolom nem nagyon akarnál várni vele. Nekem eladó lesz pár hónap múlva a 630i wifim. Cserélem nagyobb zotacra :)

(#1031) Chaser válasza Router (#1030) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát annyit nem várnék, valszeg veszek egy ilyet.

(#1032) Szlovi válasza Chaser (#1031) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Jó cucc,én is szemezgetek vele :K
125 zöldhasú ... itthon mennyibe fáj ez a cumó?

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#1033) daninet válasza Router (#1029) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

trafóról jut eszembe, a TV-nkben behalt a táp, elvittük szervizbe. Aztán valamelyik nap mentem a forrásba, és csávóka pont vett vagy 3 tápot, mert hogy behalt a TV-je videója dvd-je minden. És mondta, hogy a démász valamelyik nap mult héten 270-voltos áramot eleresztett valami hiba miatt néhány kerületben, ugyhogy akinek szintén elpukkadt valamije esélyes h ez. Biztosító is fizetné ha azanap kihivtuk volna a démászt h mérjék meg egy aljzatban.

[ Szerkesztve ]

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#1034) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#1035) Chaser válasza Szlovi (#1032) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itthon is kb annyi, helyben 28k bruttóért találtam. Van olyan verziója is ami notebookos táppal van, csak az már 40 fölött. Én inkább sima ATX táppal akarom, majd a ventije legalább hűti a bordát.

(#1036) Chaser válasza D@ni88 (#1034) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

10/10, kár hogy nem sci-fi a műfaja hanem reality :U

(#1037) fero02 válasza Chaser (#1028) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor innentől kezdve őt zaklassam? :U :D

(#1038) bartucc válasza fero02 (#1026) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, ebből. :K, ja meg menne hozzá egy ilyen. Ez a két kit működik együtt, nem?

Router: Ez a gond, nem tudom milyen való hozzá, ha ez megfelelő jöhet. Mi lenne az ára?

[ Szerkesztve ]

(#1039) KTU

KTU
(senior tag)

a konkrétcsávó :D

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#1040) Chaser válasza fero02 (#1037) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Holnaptól kezdve igen, ma még én is oda tudom adni valameddig. Ha tőle veszed át majd adom a számlaszámomat.

(#1041) fero02 válasza bartucc (#1038) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kellene neked egy nagyobbacska (min 30V-os hagyományos trafó) az erősítő hajtására jó nagy pufferrel, meg egy 10-12V körüli az előerősítőnek (ez lehet olyan gagyellóból, mint amit linkeltél) vagy vmi bontott magnó trafó, stb.

(#1042) bartucc válasza bartucc (#1038) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyit tennék még hozzá, hogy a 2*8W-ot ha hozná 8 Ohm-on, az jó lenne. :)

(#1043) fero02 válasza Chaser (#1040) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És az miért nem jó, ha neki adom a kp-t? :U

Leghamarabb hétfőn tudom átvenni, bár az rajta is múlik, h mennyire rugalmas, mozdítható. De ezt majd megbeszélem akkor vele. :K

bartucc: akkor nem kell akkora nagy trafó, de sztem ne vergődj a 8 W-al. Tegyél akkorát amekkorát kell, és nem kell padlózni. Hidd el, jobb így.
Mindjárt erőt veszek magamon és kimegyek megnézni milyen trafóm van, ami jó lehet neked. ;)

[ Szerkesztve ]

(#1044) KTU válasza fero02 (#1043) üzenetére

KTU
(senior tag)

ma hétfő van :U

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#1045) Szlovi válasza KTU (#1039) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

... egyik párt a másik :DDD

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#1046) bartucc válasza fero02 (#1043) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 8W-ot úgy értettem, hogy azzal már ellennék:), persze jobb lenne ha lenne normális trafó, előre is köszi hogy megnézed, majd mond mennyi az annyi.

(#1048) fero02 válasza KTU (#1044) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jóóóóóóóóó, akkor kedden. :P :DDD

(#1049) Router válasza fero02 (#1041) üzenetére

Router
(őstag)

TDA2030-hoz 30V AC? :Y Álladék :DDD

bartucc kéne egy kapcsolási rajz ami alapján építed aztán akkor okosabbak lennénk. VCC és GND van csak, vagy van negatív táp is?

(#1050) bartucc válasza Router (#1049) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan ez alapján. (PDF-ben)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.