Ez vatta új? 
Mert nálam újonnan 19.400.- .

Egyszerű a válasz ha kérdezel.

Ez vatta új? 
Mert nálam újonnan 19.400.- .

Jól elk*rták ezt a tigrist. Párduc lett a végére.

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Akkor végképp nem értem mit néztél tigrincsnek, mert ez az egyetlen ami nyomokban hasonlít egy tigrincshez. Több ilyen kép nincs a csajszitól.
A kölyök lábán meg egy démonbohóc van, egy homokórán üldögélő démon, meg egy dupla koponya. Meg egy Sex Action logo, de azt el sem küldtem. 
Abban igazad van, hogy jól meg kell gondolni! A te bőröd. 
Én viszont a tapasztalataim alapján már előre borítékolom, hogy nem lesz mostanában rajtad semmi. 
TeeBee73: Barlangi tigris, abszolút rejtő csíkokkal... 
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,

Mostanában biztos h nem mert jön a nyár, meg egyébként sincs még kész a cuccos... 
Egyébként Fater karján egy Luis Royo kép van , ami kb egyidős velem, és még mindig hibátlan és 1:1-ben ugyanaz mint a festmény...
Ha felkelt Fater lehet megkérem h fényképezzük le... 
[ Szerkesztve ]
...GPS Szervizelés Nálam...

Én már kitaláltam, hogy egy b@szott nagy pillangót vagy rózsát akar a seggére, csak még nem meri bevallani. 

De azt Szegeden a csillagban varrták rá, nem? 

Jaja, tústintával, meg drogos tűvel!? 
A beteg állatja.....
Egyébként "Szorgos népünk győzni fog!" -ot akarom felnyomni Francia nyelven... "Alá, Éretlenek!" 
Táskám meg van? Szép és jó? 

Megjött a táska, benne van a zacsiban. 
Nem bontottam ki. Viszont nem kicsi így első látásra. 
Ha kell, kiugorhatsz érte. 

Hüle vagy?! Ilyen benzináraknál?!
Hányszor kell 2k-ért tankolnom mire oda meg vissza jövök?! 

Úgy látom hasonló művei vannak mint Boris Vallejonak.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Ha úgy vezetsz mint egy b.zi, akkor elég 1x is. 

Ez a kép Boris Vallejo... 
Ramius: Most látom mennyivel gyorsabb voltál!!

[ Szerkesztve ]
Hova lett a bringa? Az ingyen megy, max sörrel 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Akkor meg pláne hasonlít 

NIncs annyi sör meg pi.a, amiért én eltekerek innen Gyíkhoz... 

Én Royora kerestem és akkoris beadta!?
Mindegy, ez oszt kész! 
A 2 muksó eléggé koppintotta egymást...

Ha garis akkor ezeöccá 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Ramius linkjén a '79-es galéria első képe. Vampire' Kiss... 
Én is rákerestem Royora. A fantasy témán kívül semmi hasonlóság nincs a két művész munkáiban.
Azért meg egyenesen analintruder jár, hogy elsőre nem ismered fel Vallejo munkáit! 

A TIPLI beszél belőlem... 
Na srácok, én elmentem megnézem a THE Pacific-et nézni... majd csak holnap leszek...
Kellemes karácsonyt mindenkinek!

Ezt nézd meg inkább

Akkor te most TIPLI??? 
Vótmá'
(és azóta se lett jobb
)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Ezek szerint igen. Itt a remek lehetőség hogy kibeszéljük, ha egy napig nem lesz, úgyis lusta visszaolvasni.
(kivéve ha nem, de hát kockázat nélkül nincs kihívás sem)
Na? Ki unta meg az életét?

[ Szerkesztve ]

Az övét? 
Enyémet? 
Tiedét??? 

/ ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én tegnap megnéztem. Szerencsére "Vígjáték, Horror" kategóriában indult.
Az a baj, hogy az ember kínjában röhög.

(Ezt nem az Asylum követte el? Vagy Uwe Boll?) 
MOD: A port.hu szerint csak horror. Úgy viszont:
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Grrr faszokkal vagyok körülvéve...
lehozatom neki ismerőssel a cuccot pestről, szervezés felsőfokon, erre bejelenti, hogy mégse veszi meg bocsi 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Ismerős, ezért kérem most már mindig előre a pénzt....
Meg kell válogatni, h kikkel foglalkozik az ember!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Ahogy mondod. Egyébként ma derült ki, mi volt a ludas a sok kékhalálban, instabilitásban. Az egyik memória, nem a táp. Eleve gyanús volt, hogy terheléstől független a jelenség, de annyira se gondoltam végig, hogy akkor mi lehet. Azonnal eszembe kellett volna hogy jusson, hogy a memória a gond. A Hen-t most nyúzom kicsit egy 9600GT-vel, de szépen megy azóta a gép. 
A tápvétel így tárgytalan, még mindig keresek egy tápot, de egy 4890 etetéséhez elégnek kell lennie. Min. Chieftech 450W, vagy FSP 400W teljesítménnyel.
[ Szerkesztve ]

Milyen programmal lehet youtube-ról videót avi-ban leszedni?
Te jó Pacific-et nézel?
Ma "vettem" meg a Tron-t, holnap nyilatkozok, ez volt-e valóban 2010 legjobb filmje.... (kétlem)
SPF: bármilyen minőségben, beállítható letöltés előtt: DVD Videosoft Free Youtube downloader
[ Szerkesztve ]

Sikeresen beb@sztam ismét, pedig csak a kajához vettem vörösbort. (Kicsit túlméreteztem.)
Megyekfekünni' 
Egészségedre 

Köszi, megnézem.

Elméretezted??!! 
Kocsiderék szalonnához két hektó bort??? 

7nél abbahagytam unalmas volt ....az elit alakulat agyon alázza! 

Na, ez az, amit nem bírok meginni. (Meg a Tipli.) ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bikavér rulez! 
MOD. 
[ Szerkesztve ]
Ha ez a két részes, japó túlerővel szemben otthagyós, és ott dicső győzelmet aratós, 2 részes valami, akkor ismerem. Nem rossz, de csak akkor ha nincs jobb
Elit alakulatot még nem láttam, szégyen és gyalázat.
Tron pedig érdekes, dolgozni kellett az agyamnak hogy felfogjam miről dumálnak az elején (feketepont), aztán meg 5 szereplős 80%-a... Max 6, de inkább 5 pont a 10-ből, de az is csak az első 20 perc meg a látvány miatt.

Hang jó benne a meg a csaj ennyi
meg a moci 

Nézzetek magyar népmeséket