Ez a gyerek meg nem normális. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Hivatalosan is bemutatkozik az Olympus 75 mm F1.8 m4/3-os objektívje

Ez a gyerek meg nem normális. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

PÜ
[ Szerkesztve ]
Mé' nem veszi fel a mobiltelefont? Azért senkit se szabad bántani, amiért nem veszi fel. Mostmár mindegy...

Hallottam már erről a betegségről v. rendellenességről, de nagyon durva így látni.
Egyszerű a válasz ha kérdezel.

Még jó, hogy nem hörgi közben: "Ekszöszájzbúúúk!" 

Szép jó reggelt!
TeeBee73: B@zzeg mi az isten ez ?! Biztos sokszor látta már az ördögűző című filmet vagy a Bújj bújj ördögöt
.
[ Szerkesztve ]

Jéé!!!
Ez ismerős valahonnét... 
Még mindig odab@sz szép kerek... 
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

Tanácsot kérnék, hátha valaki már került hasonló helyzetbe...
Vásároltam, az eladó kéri a vételárat a 10249945-49010017 számlaszámra.
Próbálom elutalni, de valami nem jó a számlaszámmal, kérdezem az eladót a számlaszámot helyesen adta-e meg és erősítsen meg valóban erre a számlaszámra szeretné, hogy utaljam az összeget.
A válasz: A számlaszám helyes, nekem is így adta meg a bankom. Úgy tudom már ezt a 2x8 formátumot használják.
Rendben mondom te tudod a pénzt elutaltam a 10249945-49010017 számlaszámra, bár a rendszer rákérdezett biztosan ezt akarom-e. A rendszer nem ismeri csak a magyar országon bejegyzett bankokat, de mivel deviza számla is tatozik hozzá így akár az Acapulco-i Pistike banknak is utalhatok ezért csak figyelmeztet azoknál a számlaszámoknál amiket nem ismer.
Ha az eladó erre a számlaszámra akarja az összeget, akkor én erre utalom, bárhol is legyen az a bank a világon. (azért a biztonság kedvéért még +1 e-mail váltás volt amiben megírtam, hogy a számlaszám gyanús de ebben is azt írta ez bizony az ő számlaszáma nincs elírás)
Írtam neki hogy az átutalás csak devizában volt lehetséges mert az általa megadott számlaszám valószínűleg nem magyar országon bejegyzett banké.
Ma reggel jön a válaszlevél:
Természetesen magyar bank, és az MKB száma 103-al kezdődik, a teljes számlaszám: 10300002-10249945-49010017.
Ezt már elfogadják a bankfiókban. 
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 0) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
(#24011) DeltaPower válasza Szlovi (#24009) üzenetére

dupla cirmi 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Remélem mindenkinek feltűnt, hogy nincs GrandeP.
Azt a hírt kaptam, hogy felcsapott szekszrabszolgának.
Sokat keres és még élvezi is.

sajnos nem szereztél időben kellő információt, szerintem veszett ha valóban létezik ilyen számlaszám
ha nincs akkor jobb esetben lehet 1 idő után kapsz visszajelzést, esetleg pénz is
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Ezt már én is néztem de csak a magyarországi bankokra lehet benne keresni 
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 0) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

eladó azt mondta MO.-i 
linkelni neki és megsimogatni 
bankodhoz be és írásban tudakozvány beadása,
de lehet már ezen is túl vagy, remélem nem sok pénz
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Ez kell nekem 
A ******** meg**** a jó k******* van a 10249945 bankazonosítóra bejegyezve Bankfiók 
Bank of Scotland Plc
Maidstone Branch, United Kingdom
Week St. 53, ME14 1QT Maidstone (Kent)
Még rátelefonálok a K&H Bankra hátha...
[ Szerkesztve ]
(#24018) DeltaPower válasza alázógyík (#24016) üzenetére

ez momentán le van rohadva adatbázis errorral
googlevel azt találtam hogy a 102 a k&h régi kódja, most viszont már a 104 van neki.

szerintem nincs találat 
(#24022) DeltaPower válasza Riuko (#24020) üzenetére

aggyadszépenidefeleazonnal 
Átutalás X napig szó nélkül visszavonható, szólj a banknak... a skótok most úgyis másnaposak tegnap ünnepelték az ingyenpénzt 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

Mert csak a bankra keres nem az ügyfélre 
Az első 8 karaktert használd...

Azon vagyok, csak a bank rendszer nálunk nem a gyorsaságáról híres. Ha utalsz akkor a másik félhez több nap alatt jut el a pénz, ha vissza akarod vonni akkor meg már sajnáljuk az azonnal érvényre jut 
A Bankos elvtárs szerint nem kell parázni, még bőven időben vagyok, csak hát ilyenkor meg kell vizsgálni ezt-azt, meg valami bonyolult procedúrákat is emlegetett, de valójában csak már megszokásból ülnek egy kicsit a pénzen ahogy szoktak...

Aztaaaa és befér ez a házadba? Vagy az asztalod dísze lesz?

Szia KTU: milyen árban van a PG 40 16ml-es patron?
Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a sz@r ötletek!

Síííímán befért 
Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a sz@r ötletek!
(#24029) alázógyík válasza DeltaPower (#24018) üzenetére

Nemtod kezelni, üjjé le, 1es. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#24030) DeltaPower válasza alázógyík (#24029) üzenetére

ez eggy e olyan végéájos kártya hogy kihajcsa a 5 gigahercess professzorom? 

Ez nagyon kő ecsém... 
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

Eredetibe csodák nincsenek, sajna

4.260.-/db

A szám nem elég, névnek is stimmelnie kell!
gondolom azt is kaptál a szám mellé.........
nem hittem, hogy lesz ilyen, de:piros pont a PH staff-nak ;-)

Rosszul tudod, netbankon keresztül a név mezőbe írhatsz ingyombingyomot is. Az átutalás sikeres lesz!

köszi az korrekt ár.

Nemkönyv.
Ennyi.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

ez igen
Meik báoutba kaptátok le ezt a csodálatos akciót?

Kistesco, Euronics.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Ennél jobb volt amikor azt láttam akció!!! 400ft helyett 550

fero02: Szólt maxon hogy nála a vga 
New world...old thinking...IBM T60;)
Még csak most?

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Tegnap szólt, csak volt fontosabb dolgom is, nem erre koncentráltam

Lehet tegnap előtt 

mindenhol a legjobb, de a legjobb mindenhol! Gamertag: Gombi1986

sony ericcsonhoz keresek headsetet.
Valakinek?

Milyen kell? 
nekem is van
amit x10 mini pro-hoz adnak.
http://500px.com/bubi92