Ez jó stuff baszod! 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Hivatalosan is bemutatkozik az Olympus 75 mm F1.8 m4/3-os objektívje
Ez jó stuff baszod! 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Nekem van egy itthon, ebayen kb postával 2500-3000.. Jó játék 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

Nem akarom mondani h ezzel speciel átb@sztak téged... de az ilyen cumók, illetve a topshopposok, párszáz forintért vannak, max 1-2k a pijacon...
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az autós karceltávolító tollat, is már ezeréve veszem, de sajnálom rá a 400ft-ot... pedig annyira "eredeti" 
[ Szerkesztve ]
...GPS Szervizelés Nálam...
(#32004) God Vazzeg válasza GrandeP (#31995) üzenetére

Tudod kiket vesznek fel rendőrnek?? Csomó ismerősöm, jelentkezett rendőrtisztire tavaly és idén is, elmondom kiket vesznek fel: 70kg alatti minél nyomorékabb, lehetőleg 2-es átlagú barmokat akik még önmagukra is veszélyesek. Egyik haver 190cm 120kg kopasz, nem felelt meg, fizikain (edz rendszeresen, nem semmi a gyerek) a másik srác 175cm 70kg körüli nagyon okos, 2 nyelven beszél, stb, nem felelt meg teszteken.
Régóta mondom hogy fizikailag olyan rendőrök kellenének akik TUDNAK és AKARNAK is intézkedni.
Találmány gyártási joga eladó!
szólj ha megtalálatad 1000 alatt újan.. nem fogod 
mod: használt nem ér, mert a kopott golyókon nincs krómozás és feketére fogja a kezed mikor játszol
[ Szerkesztve ]
(#32006) george11 válasza God Vazzeg (#32004) üzenetére

Akkor engem alapból dandártábornoknak vennének fel bazki

www.polirfelni.hu
(#32012) DeltaPower válasza daninet (#32005) üzenetére

ne hülyítsetek már vaze, ez egy marék csapágygolyóból egy erősebb mágnes közreműködésével megvan... és arról ziher nem kopik le a króm.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Az ellenállás hasztalan...

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Deltapówer: Nem acélgolyók, hanem olyan anyagból vannak mint a hangszórók hátulján levő mágnes, és az van krómozva..
[ Szerkesztve ]

neodímiJum?
www.polirfelni.hu

Egy ilyennel bárhol bármikor bármit. 
www.polirfelni.hu
Csak az asszony meg ne tudja, mi? 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
ja az.. ugyanaz a matt grafit felület.. gondolom acélt tartósan mágnesezni nem túl egyszerű

Attól függ milyen acél. Mee a rozsdamentest az életbe sem fogja a mágnes 
www.polirfelni.hu

Na jóccakát mindenkinek

www.polirfelni.hu
Eeeeeeeelső!

mostmár tényleg alszok 
www.polirfelni.hu

A 7-est nem üti semmi. 
www.polirfelni.hu

De, ez:

Na jó, tessék:

[ Szerkesztve ]
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

Jóreggelt

nem hittem, hogy lesz ilyen, de:piros pont a PH staff-nak ;-)

Hát ha ezzel a képpel neked jó!? 

Vigyorból ítélve neked sem rossz. 

Inkább aztmondajd h hol a legolcsóbb a téli szélvédőmosó?
Nehogymá 1k-ért vegyek 5 litert... 

téliszélvédőmosóbótba
korházuccán 
szerk-hűtőbe nem köll fagyálló?!?
[ Szerkesztve ]
5k-ért 1 liter esetleg?

New world...old thinking...IBM T60;)
Nagyon eltűntél..ezek szerint erősen gondolkozol rajta....tudok többet is hozni, "mennyiségi kedvezménnyel" 6k/liter
szerk: Ha 1 konténerrel veszel akkor 7k/liter 
[ Szerkesztve ]
Ma van a szar poénok napja, vagy mi? 
Üzletrontó

Bocs, nem úgy akartam fogalmazni. Csak aztat' akartam mondani, hogy ezek sem különbek, mint akik az előző ciklusokban leszerepeltek. Hazudnak reggel, éjjel, meg este. 
MOD: (#31991): Dzsordzsi: Elírták. Nem tórium, hanem TIBÉRIUM! 
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Te inkább az öccáz' ft-os hűtőn gondolkodjál, hogy jut el hozzám 

Lool! 
Egyszerű a válasz ha kérdezel.
Weak sectoros vinyót nem garizik a nagyker?
Ez így van, egyetértünk. Én meg pont arra próbáltam rávilágítani, amit te is felhoztál, hogy ha így áll az egészségügyi kassza, akkor hol van az a pénz? Mert amíg, ahogy te is írtad, az orvosnak kell megvenni a gézt, gyolcsot, fertőtlenítőt, addig egészen hihetetlen.
Nem tudom néztétek-e tegnap a híradót. Van több olyan kórház, ahol azt hiszem tán a csípőprotézist hozták fel példának, 2020-ra adnak műtéti időpontot. Az orvosigazgató mondta, hogy ember van, műtő van, szike van - pénz nincs.
Na, találkoztatok daninettel? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Mennyi van belőle?
De megpróbálhatjuk.

Mikor leszel kecsón?
MOD: aXXon: A Honvédet most veszi át az önkúormányzat. Jövőre államosítják, ergo, a Honvéd privatizálva lesz, mivel negatív mérlege van. Mehetek kapálni.
Mondjuk, nem gond, fálusi gyárék vagyok, gyeszót es szúrtam má'.

[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Ilyen
Megmikrózni nem akarom, csak eladni, még asszem 1 éves sincs, ezt cseréltem a befürdött 500-asra nálad, samu vinyókkal nincs szerencsém. Elkönyveltem hogy ezen bukom az ár felét legalább, de a hdd krakk miatt ez most elmarad, csak gyorsabban elmenne ha nem lenne defektes.
szerk: TeeBee73: Ha minden jól megy már holnap.
[ Szerkesztve ]

Hááát, a 20db-ra nem hinném, de ha ráér neked, akkor próbacseresznye.
Ma lementek mindent róla, aztán legyalulom, feldobom apróba aztán ha nem megy el beviszem.
Én speciel úgy hallottam, hogy a Honvéd teljesen meg is szűnik, hiszen pont azért építik a Nyíri úton azt a bazi nagy létesítményt is, hogy az Izsáki utat is bezárják, központosítás van, vagy mifene.
Mondjuk a Honvéd bezárásának sok köze nincs a 46 milliárd többlethez, hiszen az eddig tán teljes egészében a HM-hez tartozott, nem?