Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#14001) bartucc válasza TeeBee73 (#13961) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hűtők nélkul 55+posta, mert hogy ő a gépét 65-ért adta el. Ha szomszéd Józsi 5 ft-ért vett tojást, mindenkinek annyiért kell adni?! ;] Marad a gép, a két Vga-val 80k alatt nem adtam volna semmiképp, meg ha nincs mibe költeni a pénzt, jól jön az játékra, nem kenyérre kell...

Zalmanok azért vannak, mert megérte őket megvenni, használatra én se tartom meg, a gyári hűtés, meg az Alu Alpine 64 Pro is sok a géphez ;]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#14002) ekrisztian

ekrisztian
(fanatikus tag)

Hi!

Nincs vkinek egy sony vegas backupja?privizzen már rám vagy lájkoljon meg L.o.L meg ilyenek.
:D

:R

Csak olyan gyorsan vezess, amilyen gyorsan az őrangyalod tud repülni! http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=ekrisztian

(#14003) TeeBee73 válasza bartucc (#14001) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Bocsi, válaszolni akartam a kommentedre, de belátom, beb*sztam, mint állat, és nem tudok írni. (Ez is kb. 4 percbe telt). Majd holnap. Addig is: Csuhíííííí!!! :DD :DD :DD

MOD: Most bontottam ki egy üveg tavalyi házi cseresznyepaprikátot-e', 2* fog csípni, azt már érzem... :C :O :(((

MOD2: poffsoft: Neszójábe'!

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#14004) poffsoft válasza TeeBee73 (#14003) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

deszaaar...
:D

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#14005) TeeBee73 válasza TeeBee73 (#14003) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ejj, a szmájli már nem fért be:
Szóval: "Neszójjjábe!" :DDD :DDD :DDD
Brgnyhr.. izéja... majtudod... brőőőbröbröbrőőő....

MOD: Vaze', részegen is tudok helyesen írni, meg linkelni? :F

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#14006) bartucc válasza TeeBee73 (#14003) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egészségedre, aztán egészségtelenségedre :DDD ;] Előbb a mámor, aztán a másnap :K

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#14007) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Könyvek, új állapotban :

Egyszerűen Windows 98
Egyszerűen Word 2000 for Windows
Egyszerűen PC ismeretek 1 - Hardver
Egyszerűen PC ismeretek 2 - Szoftver
Egyszerűen DOS
Egyszerűen Windows 95
Egyszerűen Excel 97 for Windows
Egyszerűen Acces 2000 for Windows
Egyszerűen Excel 2000 for Windows
Egyszerűen Windows

cserélném 2 üveg Voilá márkájú áfonyás pezsgőre.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#14008) akos90 válasza faragojof (#13998) üzenetére

akos90
(lelkes újonc)

Üdv emberek! mostanába azért nem vagyok mert barátnőmnél vok holnap megyek haza. Farago elvtárs megkaptam a képeket és holnap konstatálom ! :D Addig is további szép napot ! :)

(#14009) faragojof válasza akos90 (#14008) üzenetére

faragojof
(senior tag)

Öreganyád az elvtárs! :DD Örülök, hogy átment. :R

aXXon: Nyilatkozol? Vagy felcsaptál könyvárusnak? :U :R

"Formicate Under Command of the King,,

(#14010) cirmiiii válasza Ramius (#13989) üzenetére

cirmiiii
(kvázi-tag)

Én már mutattam képet anno , veled ellentétben. Tehát ! Várom a képet Tőled :K :P

nyáááúúú:)

(#14011) TeeBee73 válasza faragojof (#14009) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

faragojof elvtárs, ne merészeljen ilyet állítani a rendszerről, mert elvitetjük!
Üdv: Lenin elvtárs.

MOD: Cirmiiii: Tudjuk, hogy mutattál, de az csak egy sapkával takart kép volt. Ők azt kérik, villants cicit. :K
Nyamnyam. :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

(#14012) Szlovi válasza TeeBee73 (#14011) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

+1

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#14013) Ramius válasza cirmiiii (#14010) üzenetére

Ramius
(őstag)

Mutattál egy olyan képet amin volt egy mindent jótékonyan takaró sapka. Olyat én is tudok. :)
Privibe tolhatsz normálisat, és akkor mutatok én is :P

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#14014) cirmiiii válasza TeeBee73 (#14011) üzenetére

cirmiiii
(kvázi-tag)

Bááászkikám ! Te ellenem vagy ? Nem velem ?:P :P :))

(#14015) TeeBee73 válasza cirmiiii (#14014) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Attól függ, mit fizetsz... :P :DDD :R
Nőpárti vagyok, bármire rábeszélhetsz... :K
(É.R.T.E.L.M.E.S.) keretek között. :
MOD: Voltam már nős, pár dolog lepattan rólam... :D

MOD2: Szlovi: Neked majd a Bojdzsordzs küld... :P :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14016) Szlovi válasza TeeBee73 (#14015) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Aztabüdösszájúlógóf@... vénszatírját ... beléd is :DDD

(#14017) TeeBee73 válasza Szlovi (#14016) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ééééééssss, elkapta a poént, elsőre!!! :DDD :C :R :R :R

MOD: Én meg miért vagyok beb*szva már most, ennyitől? :F

[ Szerkesztve ]

(#14018) bartucc válasza Szlovi (#14016) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nono, csak semmi buz*lás ;] :DDD

(#14019) faragojof válasza TeeBee73 (#14017) üzenetére

faragojof
(senior tag)

Aludj el szépen kiselvtárs!! ;] :DD

(#14020) aXXon válasza faragojof (#14009) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Én ugyan még nem láttam a képeket, csak most kaptam meg Ramiustól a képeket, de azt az egy bizonyosat leszámítva, amin sírva röhögtél, tehát a 002-es sorszámút leszámítva felőlem a többi publicizálható...

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#14021) faragojof válasza aXXon (#14020) üzenetére

faragojof
(senior tag)

:)) :)) :)) Azt is lehet, mert le kell csökkentenem jó ócskán a méretét ahhoz hogy ide beférjen. Így a kép nem zummolható... Viszont megértelek, :)) ilyen kicsi hozzáállással én sem engedném a megjelenést!! :)) Bocs hogy megint nagyon röhögök!!! :C :C :R :R :R
De ha többiek is hasonlóan nyilatkoznak, akkor felőlem is bármelyik mehet! :R :R

(#14022) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Mégiscsak eladó a Samsonite lapitopi táskám...

Egész pontosan Samsonite Le-mans

Méretek: 12 x 40 x 33 cm / 1.5 Kg

Egyszer volt használva, 1 napot, tehát teljesen újszerű, belül benne van még a garancia és az eredetiség igazolvány... mert nem vettem ki!

Licitre bocsájtom, h ne legyen sírás, h sok...

Kezdő licit ezeöccá...azaz 1500 ft...

...GPS Szervizelés Nálam...

(#14023) aXXon válasza GrandeP (#14022) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

1,5k-t tartom.

(#14024) alázógyík válasza GrandeP (#14022) üzenetére

alázógyík
(őstag)

2K

Egyszerű a válasz ha kérdezel.

(#14025) alázógyík

alázógyík
(őstag)

Mai megfigyeléseim a vezetésről hóban:

1. Én lennék, aki szeretne haladni, akár 40-50 között is mennék ahol 1cm-es latyak van.
2. Sacika néni előveszi a Matizt, és halálfélelem közepette megy 3-al a városban. A gyalogosok is megelőzik, de ő csak megy, mert a karácsony után leakciózott bejgliért csak kiáll a garázsból. Igaz, 300m-re lakik a mondjuk Pennytől.
3. Országúton 20-al megy, ha havas, ha nem. Nem kell nyári-gumi, mert ő így is elér bárhova, csak ne kelljen megállni, elindulni, emelkedőn felmenni, lemenni, nyomvályúból kijönni,......
Majd aznap este, ha hazaér az 5km-es turájáról 12h alatt, veri a melkasát, hogy mennyire ge.i jó sofőr, mert hogy ugye...
4. Nem félek semmitől, mert 4*4-es Pick-up-om, Jeep-em,terepjárom van. A téligumi is fent van, így nincs az a természeti erő amely megállít. 90 alatt csak a gyávák mennek. Ezt a sebességet a városban is megtartja, mert hagy lássa a pórnép, hogy ki az az isten, aki így tud menni ilyen időben is.
5. Gyalogosok az út közepén mennek, mert a járdán nincs elkotorva. Szerintük ez így biztonságos.
6. Láttam egy hókotró gépet, de az biztos hogy csak poénból ment, mert a havat nem volt kedve tolni.

Egyelőre ezt figyeltem meg.

(#14026) TeeBee73 válasza alázógyík (#14025) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

"Ilyenkor jó vezetni. A mazsolák félnek kijönni, a profik meg már az árokban vannak." :))

(#14027) TeeBee73 válasza faragojof (#14019) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

;] ;] ;]

:P

Egyébként, nálunk is főztek ilyet. :K
4-5 feles után rendesen átment a járás szinuszgörbébe. :DDD

MOD: Emmegmi'?

:F

[ Szerkesztve ]

(#14028) alázógyík válasza TeeBee73 (#14026) üzenetére

alázógyík
(őstag)

Én a bulin egy picit sokat ittam. Nem emlékszem pontosan hogy te mikor is értél oda. ;] :DDD
Jaa, a vga-val, a passzívos 7600GT-vel van 1 kis gond. Enyhén színes mátrix jeleket rajzol ki. :U

(#14029) TeeBee73 válasza alázógyík (#14028) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Betojt a VGA? :F

Ma délután megyek a sráchoz, mert még lóg a router árával, mondom neki a kártyát. Mondsza' egy árat, hozzácsapom azt is. :K
(Garancia szerintem már nincs rá.) :K

(#14030) GrandeP válasza alázógyík (#14025) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Mintha én írtam volna... :R

Szerk: MA rendes munkanap van? :F

[ Szerkesztve ]

(#14031) Chaser válasza GrandeP (#14022) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha 15.4-15.6-os géphez jó 2.5k, és ha licit légy oly kedves meghatározni a lejáratát :P

New world...old thinking...IBM T60;)

(#14032) GrandeP válasza Chaser (#14031) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Jah... igazából, amint elértük a 6-os számjegyeket.. :DDD

Lévén, h majd csütörtök érek haza,legyen mondjuk..

Január 2 hétfő?!

Hétvégén nem leszek kecskeméten, meg nem is érek rá.... de ha valakinek nagyon kell, akkor meg tudjuk oldani pénteken is akár...

Akkor jelenleg 2500 ft-on áll a Samsonite Noti táska.. :R

szerk: természetesen akkor ha épségben letudok szállni a GrandePhegyen! :DDD :R

[ Szerkesztve ]

(#14033) Chaser válasza GrandeP (#14032) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én már 7végén nem leszek itt, de nem gond, ha otthagyod vkinél nekem ráér, pézt meg úgyse adnék mert jól keresel és nincs rá szükséged :N :D 1ébként munkanap van, mért ne lenne? jan 2. 12 óra a licit vége?

szerk: Jó kis noti 75k-ért eladó, 1 éves sincs.

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#14034) TeeBee73 válasza GrandeP (#14032) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Január 2, hétfő? Az 2012-ben lesz. ;]

(#14035) GrandeP válasza TeeBee73 (#14034) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Hopp.... kicsit sokat lapoztam a naptárban! :R :R :B

Jövőhét hétfő! :DDD

(#14036) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Esik a hóóó??? De jó hogy nem kell melózni

Ezt meg csak úgy ... a főnökömnek:

(#14037) akos90

akos90
(lelkes újonc)

Szép jó reggelt! Konstatáltam a képeket és háát jófélék :D. Ahogy nézem a csoportképeket ott vagy piros vagy ép pislogok xD Tegnap is barátnőm mondta csináljuk képeket én meg persze ok, erre mindegyik képen pont akkor kapot le a gép mikor pislogtam xD Töllem jöhet mind1 kép. Talán a 10-es számú kép az amihez hozzá fűzném hogy az a beavatási szertartás volt xD

(#14038) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Itt kelemes 5 fok körül van, néha előbukkan a nap is viszont kicsit fúj a szél...

Egyébként hó egy deka sincs...

(#14039) bartucc válasza alázógyík (#14025) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálunk az volt a vicc tegnap a faluban, hogy a kis utcák el voltak túrva, a főúton meg állt a hó :DDD Most hogy a fenébe ment át a másik utcába, ha nem a főúton? Annyira nehezére esett volna lent hagyni addig a tolólapot gondolom... De ma még több esett, áll mindenütt, meg ami tegnap esett, rá van taposva. :(

(#14040) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Cirminek... bár ez elég beteg gyűjtemény... [link] :DDD

Illetve ha kell valakinek valami, konkrétan, és könnyen beszerezhető és kicsi, akkor szívesen bérmentve eljuttatom kecskemétre...

1-2 órán belül privizz, mert én is nem soká indulok el, venni a családnak ajándékot, utána már biztos h nem fogok...

[ Szerkesztve ]

(#14041) fero02 válasza bartucc (#14039) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez úgy szokott lenni, h a főút a közterület fenntartó dolga, a mellékutcák pedig a városé/falué. Ezért nem volt ott eldúrva. ;)

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#14042) TeeBee73 válasza GrandeP (#14040) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Odakint már kapható az új Anal Intruder 3000?
Hozhatnál egy zsugorral. ;] :DDD :P

(#14043) cirmiiii válasza GrandeP (#14040) üzenetére

cirmiiii
(kvázi-tag)

Hát ez....ez..... :N :P

(#14044) poffsoft válasza cirmiiii (#14043) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az... ez...
;)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#14045) faragojof válasza TeeBee73 (#14042) üzenetére

faragojof
(senior tag)

Kifőznéd, oszt meginnád!!! :C :)) :R

(#14046) TeeBee73 válasza faragojof (#14045) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Dehogyis. :N
Eladnám. Az árát meg elinnám. :DDD

(#14047) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Most vettem észre, hogy a Borsodis dobozok fülein nyereményjáték van.
Gyorsan előkukáztam őket, 14 pohár sörre való páros összejött. :C
Megyek beváltani. :DDD

(#14048) faragojof válasza TeeBee73 (#14047) üzenetére

faragojof
(senior tag)

:)) :))
Mennyiből?! Nyolcvan dobozből??!!! :DD

(#14049) cirmiiii

cirmiiii
(kvázi-tag)

Micsoda iszákos egy banda :K :P

(#14050) popp

popp
(fanatikus tag)

A város antikváriumait szeretném körbejárni, de nem vagyok ismerős e téren. ;) Tudnátok segíteni összeszedni őket?
Köszönöm! :R

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.