Pohárköszöntő rovat 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Pohárköszöntő rovat 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Jó estét mindenkinek!
Még mindíg eladóak :
- 2 db Kingmax 2gb ddr2 800 10.000 Huf
- 1 db TP Link 5 portos switch 1.000 Huf
- 1 db Linksys wet54g Wireless-G Ethernet Bridge 5.000 Huf
- 1 db 110 L-es akvárium teljes felszereltséggel ( halak,növények, sok-sok kaja,világítás,külső szűrő,levegőztető,bútor) nagyon dekoratív ár megeggyezés szerint
Várom az e-mail-eket...

Látta valaki az új TeleOrr-os Djuice reklámot? Az egyetemista verziót.
Hogyaszongya': "Épp egy térfigyelő kamera előtt könnyítettél magadon éjszaka? Hívj jogi segítséget..."
Ott b@szták el az egészet, hogy olyankor nem egy rendőr jön gumibottal, hanem 80 kisebbségi vascsővel, meg kapával. Akkor aztán sokat ér a jogi segítség...

MOD:
"Nagyon Fontos !!!!
A statisztikák szerint a gépjárműbalesetek 23%-át olyanok okozzák, akik alkoholt fogyasztottak.
Tehát a 77%-át olyanok okozzák, akik vizet, kávét, üdítőt, tejet, energiaitalt és egyéb alkoholmentes italokat fogyasztanak.
Ezek az emberek háromszor olyan veszélyesek.
Kerüld a társaságukat, tartsd magad távol tőlük!" ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Ez a film nincs meg valakinek? Megnézném...
![;]](/dl/s/v1.gif)

Megtaláltam egy gyerekkori videómat. 

Kinect rovatunkban ma:

[ Szerkesztve ]
Ez egy leegyszerűsített verzió és pont a csattanó elég laposan van összehozva...tápcsere vagy monnyále' ![;]](/dl/s/v1.gif)
New world...old thinking...IBM T60;)

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Ez atom zsír!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Hi!
Annó az Indexen volt róla 1 cikk, indiai film, jókat írtak róla.
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Megyek inkább lábot mosni... 
Mod: OTee: Ha vígjáték kategóriában indult, még akkor is sz@r. 
MOD2: 21011: Norb3rto: Bezzeg, a kapanyelet ez sem bírja el... 
[ Szerkesztve ]
Privi.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Első vagyok.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Én meg NYÓCADIK!!! 
Izé... Harmadik!!!
Nemnem...
Négy? 
Assemaz'..
MÁSODIK!!!5!öt!!

"Formicate Under Command of the King,,

Ahogy Amstrong mondta: "Egy hosszúlépést mindenkinek!" 

Eladó ASUS P5LD2 VM/S + 3,2Ghz LGA775 CeleronD + CoolerMaster hűtő.
Írjatok rá árat és vigyétek!
Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...

Ezeöccá'! ![;]](/dl/s/v1.gif)

MOD:
X-faktor rovatunkban ma:
Dicsak Buksi!
[ Szerkesztve ]

ezen besz@rtam

Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...

Van valakinek egy eladó hangkártyája? Bármilyen lehet, csak legyen rajta game port.
Meg persze olcsó... 
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

Ha hétfőig ráér, akkor lenne egy SB Live-om, meg egy Genius 5.1-es karim. Mindkettő Game/Midi portos, PCI buszos. Irányár: 2 sör/db. 

+van még az SB Live-m, ha kell viheted borééééé! 
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Sajna nem ér rá, jó lenne most a hétvégén.
OTee: khmmmm, azt a bort megittam egy gyenge pillanatomban...

De ha másmilyen bor megfelel, akkor megyek érte! 

Ha lejössz érte, ma is megoldható. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Lehet, hogy az útiköltség árából kijön egy X-Fi, de azon nincs gameport.

Persze, hogy jó. 
Megkeresem neked és hívlak.
OTee

Bicajjal mennyi az útiköltség? 
Lemennék én, de nem érek rá sajna.
OTee:

Bicajjal? Annyi, amennyit a mentősök kérnek, ha a kamionok legyalultak a 44-esről. 
(Egyébként, bringával Kisfái-New OrleansNyárlőrinc útvonalon ~80 perc az út, ha nem esik az eső.) 

Bringával Alpárig??

2:30-nál a jobbosban repült át a fejem fölött az akkori csajom!! Megijedt a kanyarban, és felállította a motort ahogy felegyenesedett! Azonnal vágtattunk lefele az árokba!

Engem is a vasúti átjáróban, az "S" kanyarban dobott el az RGV, anno'. Én jobbra, az meg balra az árokba.
Utasnak meg: derék átkarol, nem nézelődik. Akkor nincs baj. 
[ Szerkesztve ]

Induláskor én is így gondoltam...
Pedig addigra már harmadszorra jártam meg aznap Tőserdőt, és az egyik fuvarom a "kismadárnevű" csajszi volt!
Az utolsó a saját csajom volt, mégis borított mindent. Megkérdeztem tőle lett e valami komoly baja, aztán lecsaptam a bukómmal... 

"Kismadárnevű csajszi"... 
MOD: Miért nem mondtad: "Hess le róla Cinege, Cinege..."

[ Szerkesztve ]

Hehe. Visszakaptam egy régi 17"-es monitoromat, így most már 3 kijelző van itthon.
Délután csinálok egy "Ájfiniti" tesztet. 
MOD: Hülyén fog kinézni a 26" LCD mellett a 17" CRT. 
[ Szerkesztve ]
(#21042) DeltaPower válasza TeeBee73 (#21041) üzenetére

hülyén fog kinézni a 26" lcd 1024x768-ban 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Hülyén fog kinézni az egész szoba!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyszerű a válasz ha kérdezel.

Emlékszem régen az a kanyar előtt volt egy 70!!!!-es tábla. Valaki sprével meg utánnafujt egy kérdőjelet 
www.hitelotthon.com

Ki tudja, hogy ha van mondjuk 150 képem, pdf-em vagy doc fájlom, akkor hogy tudom őket átnevezni? Egyszerre, total commanderben valami paranccsal, vagy hasonlóra gondolok, nem akarom egyesével... számok lennének a nevek, 1-150-ig.
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
én SHIFT+F8-al szoktam átnevezni ![;]](/dl/s/v1.gif)

totalComander/Fájl/Csoportos átnevezést próbáltad?
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban...

NortonTotal Commanderben Ctrl+m. Ha az nem menne, akkor Ctrl+Alt+Reset. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Köszi szépen 
Látszik, h szét se néztem... 
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!