Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#21002) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Pohárköszöntő rovat :DDD

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#21003) Kálmi18

Kálmi18
(újonc)

Jó estét mindenkinek!

Még mindíg eladóak :
- 2 db Kingmax 2gb ddr2 800 10.000 Huf
- 1 db TP Link 5 portos switch 1.000 Huf
- 1 db Linksys wet54g Wireless-G Ethernet Bridge 5.000 Huf
- 1 db 110 L-es akvárium teljes felszereltséggel ( halak,növények, sok-sok kaja,világítás,külső szűrő,levegőztető,bútor) nagyon dekoratív ár megeggyezés szerint
Várom az e-mail-eket...

(#21004) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Látta valaki az új TeleOrr-os Djuice reklámot? Az egyetemista verziót.
Hogyaszongya': "Épp egy térfigyelő kamera előtt könnyítettél magadon éjszaka? Hívj jogi segítséget..."
Ott b@szták el az egészet, hogy olyankor nem egy rendőr jön gumibottal, hanem 80 kisebbségi vascsővel, meg kapával. Akkor aztán sokat ér a jogi segítség... :W :W :W

MOD:
"Nagyon Fontos !!!!
A statisztikák szerint a gépjárműbalesetek 23%-át olyanok okozzák, akik alkoholt fogyasztottak.
Tehát a 77%-át olyanok okozzák, akik vizet, kávét, üdítőt, tejet, energiaitalt és egyéb alkoholmentes italokat fogyasztanak.
Ezek az emberek háromszor olyan veszélyesek.
Kerüld a társaságukat, tartsd magad távol tőlük!" ;]

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#21005) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Ez a film nincs meg valakinek? Megnézném... :C :DDD ;]

(#21006) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Megtaláltam egy gyerekkori videómat. :DDD

(#21007) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Kinect rovatunkban ma:

[ Szerkesztve ]

(#21008) Chaser válasza TeeBee73 (#20993) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez egy leegyszerűsített verzió és pont a csattanó elég laposan van összehozva...tápcsere vagy monnyále' ;]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#21010) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#21011) Norb3rto válasza fero02 (#21010) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

[link] :D

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#21012) fero02 válasza Norb3rto (#21011) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez atom zsír!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#21013) OTee válasza TeeBee73 (#21005) üzenetére

OTee
(fanatikus tag)

Hi!

Annó az Indexen volt róla 1 cikk, indiai film, jókat írtak róla.

OTee

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#21014) TeeBee73 válasza Chaser (#21008) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Megyek inkább lábot mosni... :DDD

Mod: OTee: Ha vígjáték kategóriában indult, még akkor is sz@r. :K

MOD2: 21011: Norb3rto: Bezzeg, a kapanyelet ez sem bírja el... :U

[ Szerkesztve ]

(#21015) aXXon válasza TeeBee73 (#21014) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Privi.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#21016) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Első vagyok.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#21017) TeeBee73 válasza aXXon (#21016) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Én meg NYÓCADIK!!! :DDD
Izé... Harmadik!!!

Nemnem...

Négy? :F

Assemaz'..

MÁSODIK!!!5!öt!!

(#21018) faragojof

faragojof
(senior tag)

:)) :))
[link]

"Formicate Under Command of the King,,

(#21019) TeeBee73 válasza faragojof (#21018) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ahogy Amstrong mondta: "Egy hosszúlépést mindenkinek!" :D

(#21020) TeeBee73 válasza TeeBee73 (#21019) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

(#21021) Hodosg

Hodosg
(újonc)

Eladó ASUS P5LD2 VM/S + 3,2Ghz LGA775 CeleronD + CoolerMaster hűtő.

Írjatok rá árat és vigyétek!

Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...

(#21022) TeeBee73 válasza Hodosg (#21021) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ezeöccá'! ;]

(#21023) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Régi, de jó. :DDD

MOD:
X-faktor rovatunkban ma:
Dicsak Buksi!
:DDD

[ Szerkesztve ]

(#21024) Steve1979 válasza TeeBee73 (#21007) üzenetére

Steve1979
(fanatikus tag)

ezen besz@rtam :DDD :R

Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...

(#21025) Kloss

Kloss
(őstag)

Van valakinek egy eladó hangkártyája? Bármilyen lehet, csak legyen rajta game port.
Meg persze olcsó... :)

PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

(#21026) TeeBee73 válasza Kloss (#21025) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ha hétfőig ráér, akkor lenne egy SB Live-om, meg egy Genius 5.1-es karim. Mindkettő Game/Midi portos, PCI buszos. Irányár: 2 sör/db. :K

(#21027) OTee válasza Kloss (#21025) üzenetére

OTee
(fanatikus tag)

+van még az SB Live-m, ha kell viheted borééééé! :DD

OTee

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#21028) Kloss válasza TeeBee73 (#21026) üzenetére

Kloss
(őstag)

Sajna nem ér rá, jó lenne most a hétvégén.

OTee: khmmmm, azt a bort megittam egy gyenge pillanatomban... :B :DDD :DDD
De ha másmilyen bor megfelel, akkor megyek érte! :)

(#21029) TeeBee73 válasza Kloss (#21028) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ha lejössz érte, ma is megoldható. ;]
Lehet, hogy az útiköltség árából kijön egy X-Fi, de azon nincs gameport. :DDD :DDD :DDD

(#21030) OTee válasza Kloss (#21028) üzenetére

OTee
(fanatikus tag)

Persze, hogy jó. :)
Megkeresem neked és hívlak.

OTee

(#21031) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Katt, a reggeli muzsikához. ;]

(A klip végén jó a poén.) ;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#21032) Kloss válasza TeeBee73 (#21029) üzenetére

Kloss
(őstag)

Bicajjal mennyi az útiköltség? :DDD
Lemennék én, de nem érek rá sajna.

OTee: ;) :R

(#21033) TeeBee73 válasza Kloss (#21032) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Bicajjal? Annyi, amennyit a mentősök kérnek, ha a kamionok legyalultak a 44-esről. :DDD
(Egyébként, bringával Kisfái-New OrleansNyárlőrinc útvonalon ~80 perc az út, ha nem esik az eső.) :K

(#21034) faragojof válasza Kloss (#21032) üzenetére

faragojof
(senior tag)

:)) Bringával Alpárig?? :U :DD

(#21035) TeeBee73 válasza faragojof (#21034) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

:C
Jaja. :K

(#21037) faragojof válasza TeeBee73 (#21035) üzenetére

faragojof
(senior tag)

:)) :C :C
2:30-nál a jobbosban repült át a fejem fölött az akkori csajom!! Megijedt a kanyarban, és felállította a motort ahogy felegyenesedett! Azonnal vágtattunk lefele az árokba! :W :W

(#21038) TeeBee73 válasza faragojof (#21037) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Engem is a vasúti átjáróban, az "S" kanyarban dobott el az RGV, anno'. Én jobbra, az meg balra az árokba.
Utasnak meg: derék átkarol, nem nézelődik. Akkor nincs baj. :K

[ Szerkesztve ]

(#21039) faragojof válasza TeeBee73 (#21038) üzenetére

faragojof
(senior tag)

Induláskor én is így gondoltam... :( Pedig addigra már harmadszorra jártam meg aznap Tőserdőt, és az egyik fuvarom a "kismadárnevű" csajszi volt! :K :DD Az utolsó a saját csajom volt, mégis borított mindent. Megkérdeztem tőle lett e valami komoly baja, aztán lecsaptam a bukómmal... :B

(#21040) TeeBee73 válasza faragojof (#21039) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

"Kismadárnevű csajszi"... :DDD

MOD: Miért nem mondtad: "Hess le róla Cinege, Cinege..." ;] :C

[ Szerkesztve ]

(#21041) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Hehe. Visszakaptam egy régi 17"-es monitoromat, így most már 3 kijelző van itthon.
Délután csinálok egy "Ájfiniti" tesztet. :))

MOD: Hülyén fog kinézni a 26" LCD mellett a 17" CRT. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#21042) DeltaPower válasza TeeBee73 (#21041) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

hülyén fog kinézni a 26" lcd 1024x768-ban :)

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#21043) alázógyík válasza TeeBee73 (#21041) üzenetére

alázógyík
(őstag)

Hülyén fog kinézni az egész szoba! :DDD ;]

Egyszerű a válasz ha kérdezel.

(#21044) titko válasza faragojof (#21039) üzenetére

titko
(tag)

Emlékszem régen az a kanyar előtt volt egy 70!!!!-es tábla. Valaki sprével meg utánnafujt egy kérdőjelet :DD

www.hitelotthon.com

(#21045) vikcsi

vikcsi
(senior tag)

Ki tudja, hogy ha van mondjuk 150 képem, pdf-em vagy doc fájlom, akkor hogy tudom őket átnevezni? Egyszerre, total commanderben valami paranccsal, vagy hasonlóra gondolok, nem akarom egyesével... számok lennének a nevek, 1-150-ig.

ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#21046) D@ni88 válasza vikcsi (#21045) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én SHIFT+F8-al szoktam átnevezni ;]

(#21047) Denniss válasza vikcsi (#21045) üzenetére

Denniss
(fanatikus tag)

totalComander/Fájl/Csoportos átnevezést próbáltad?

Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban...

(#21048) TeeBee73 válasza D@ni88 (#21046) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

NortonTotal Commanderben Ctrl+m. Ha az nem menne, akkor Ctrl+Alt+Reset. ;]

(#21049) vikcsi válasza Denniss (#21047) üzenetére

vikcsi
(senior tag)

Köszi szépen :R
Látszik, h szét se néztem... :B

ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#21050) alázógyík válasza TeeBee73 (#21048) üzenetére

alázógyík
(őstag)

A ctrlAltResetet kipróbáltam, müxik! :K :DDD

Egyszerű a válasz ha kérdezel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.