nyáááúúú:)

pontjókor
te észrevetted?
www.polirfelni.hu

Aham ![;]](/dl/s/v1.gif)
nyáááúúú:)

Aztse tudom miaz amit írsz!!
Tök hülye vagyok az egészhez. De családi okok miatt ez a legpraktikusabb. 
Meg majd téged is jól bjelöllek.
Ha már meg nem tette helyettem az a k@rva emil szinkronizáció...
"Formicate Under Command of the King,,
Egy angol család száll meg egy budapesti hotelben, a 222-es szobában. A férj telefonon rendel két rumot: - Two rums to room two two two.
A recepciós (szőke) hölgy: - Taram taram tam tam tam. Anyáddal szórakozzál!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Ezennel tudományosan bebizonyítottam, hogy a női érzékelés nem működik megfelelően 
[ Szerkesztve ]
www.polirfelni.hu

Ehh, ekkor ezt egy kicsit elb*sztam
, de köszönöm, hogy kijavítottál
! Most már ezt is tudom.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

vegyetek kinectet me kő a péz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

Nemtom melyiket nézzem el neki. Ahogy fel van öltözve, vagy ahogy takarít... 

Ezeöccáz 

vigyed 

Át kellene hozni 

ÁÁÁ, Te csaltál! 

[ Szerkesztve ]
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

elküldöm futárral 2k és én állom ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ki veszi észre, hogy milyen típusú az aljzatbeton? Vagy mi... 

Itthon az első napig tartana csak... 
(bár ott is ellopták...) 

Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!
Na licit, 3k és most indulok érte?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Sztem tuti rábólint... 
New world...old thinking...IBM T60;)

Ez tényleg jó! 

Nincs licit vettem vittem 
Jó lesz a 2k

besírtam, megkönnyeztem

dzsordzsi:
+1 TE nyitod ki elsőnek az lemaradt
[ Szerkesztve ]
nem hittem, hogy lesz ilyen, de:piros pont a PH staff-nak ;-)

Én már ittam olyan sört, amit nem én bontottam ki 
www.polirfelni.hu
(#41026) God Vazzeg válasza george11 (#41025) üzenetére

Nőnél ez az alap
Bár talán jobb is így 
Találmány gyártási joga eladó!

Mekkora má!!!!
george:
ha nem te, de szemed láttára nyitják. Sörnél alap ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem hittem, hogy lesz ilyen, de:piros pont a PH staff-nak ;-)

LoL

Na hát ezt így éjfél előtt olvasni pont f@sza is. 
Szép álmokat gyerekek. 

ezzel a gyerekkel valami bug van ... nézted a kezeit/ujjait/tenyerét? valami nem fasza 
www.polirfelni.hu

Az átlag 60-65.000ft-os gázszámla mellett ez csak egy kis delikát lenne, de mi rajta vagyunk a csatornahálózaton. 
Vicc ami itt megy... átlag kereset 150.000ft(persze ennél kevesebb), az átlag kiadás meg 250.000ft 
www.polirfelni.hu

ismét szétlopott 850 millát a Scorpio Kft
(persze nem ennyi a haszon, de azért
)
Csak így tovább, ebből már kijön egy pár X5-ös 
www.polirfelni.hu
Persze, beteg. De szellemileg tiszta és ügyesen paródizál.

Szegény kiscsávó. Nagyon jó az arcmimikája. 
george11: Gondolom ezt is majd ki fogják vizsgálni... Bruháháháháááá... Hát perszeeee... 
Más hírportál szerint nincs semmi baj, az új mentőautók átvétele rendben zajlik... 

"Ilyen lesz az új rendszám" 
Sovány szakácsban sose bízz!

Pedig a Skorpió Kft. adta a legjobb árajánlatot, 18,6 millió Ft-ért szállítják az autók darabjait. 
Egyszerű a válasz ha kérdezel.

Akkor most az is kiderülhetett, miért tudtak ilyen jó ajánlatot adni. Biztos, mivel állami megrendelés, a lehető legkisebb haszonkulcsot használták, böcsületből...
Bruháháháháááááá... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát nincs aki kivizsgálja a beérkezett ajánlatokat? Nem volt egy mezei mentőorvos, meg egy sofőr, aki elmegy és megnézi az ajánlattevő kínálatát? Hát azok tudják legjobban hogy mitől működik egy mentőautó??!!

Lehúzóország.. 

Egyébként ilyen pályázatra még olyan cégek jelentkeznek akik "garantáltan" többért tudnak szállítani, és így nem nehéz kihirdetni a győztest.

A drágább ajánlatú cégek ismerősök, barátok, "üzleti partnerek" legtöbbször.

Ebben igazából az az idegesítő, hogy dolgozz paraszt, adozz csak, jó helyre megy az... Aztán kéthetente hasonló dolgok derülnek ki az elmúlt pár évben, kicsit le tudja törni az emberek életkedvét... 
chipi-85: nem értek hozzá, de általában a mérettel arányos a kapacitás, ha nem is egyenesen, de van összefüggés. Ugyanakkora helyre dupla kapacitás, főleg ennyiért, kicsit gyanús... Mennyire tartod a wave-t? 
[ Szerkesztve ]
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
(#41043) DeltaPower válasza chipi-85 (#41041) üzenetére

Ez engem is rohadtul érdekelne.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Kicsit vegyesek az érzelmek, de nem rossz.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Én is így gondolom!
Ha ajapánok meg tudják csinálni, hogy 2400mAh-t tud az akksi, akkor a kóreaiak miért nem?! 
Egyedul a Philips tett le valamit az asztalra az én szememben, a többi nem nagyon érdekel. Most komolyan, ha még 2300mAh, akkor is édes kevés egy kétmagos okostelefon alá. Meg nem is értem, fejlesztik a gyorsabbnál gyorsabb hardvereket, de azt elfelejtik, hogy a telefont azért hívják telefonnak, mert hívást tud fogadni, és kezdeményezni az ember, de ha egy napot nem bír ki külső aksi nélkül, akkor b.szhatják.
(#41047) DeltaPower válasza chipi-85 (#41045) üzenetére

XDAdevelopers fóruma alapján kamu, én nem rendelném.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#41048) chipi-85 válasza DeltaPower (#41047) üzenetére

Wave-be nem is jó, amúgy sem akartam rendelni, csak érdekelt, hogy ez igza-e! 

Szerintem nem igza!