Rendben, nem sos a téma.
Én Chaser-től 2k-ért vettem a 100/100-as sentinel értékű vinyót.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Rendben, nem sos a téma.
Én Chaser-től 2k-ért vettem a 100/100-as sentinel értékű vinyót.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#11002) GrandeP válasza God Vazzeg (#10998) üzenetére

...GPS Szervizelés Nálam...
(#11003) alázógyík válasza God Vazzeg (#10998) üzenetére

Tán amit tőlem vettél análintrúder, az bef.sott?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nemtok egyébként segíteni?
Egyszerű a válasz ha kérdezel.

Én még működőképesen adtam át, rám ne kenjétek! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Tudom, kipróbáltam.
![;]](/dl/s/v1.gif)
szval használt terméket adsz el újként? 

cb2000 frencsájz....
Van h meg is köpködi.... 
A magy teszkóban, 50 ft az 5 literes szagos nyári szélvédő mosó... van egy pár selejtes, de több a sima... akinek van pénze bevásárolhat jövő nyárra.. 
Stílusosan a kenyeres pulttal szemben van, mer annak ott a helye...
[ Szerkesztve ]
jah hát a CB2000-el én is coptam máskó
megvettem náluk a Genius hangfalpárt. Erre a jobb oldali előbb szólal meg, mármint a baloldal még kuss, a jobb oldal meg szól rendesen. De ha full letekerem a hangerőt, akkor tekerésnél elkezd recsegni a cucc, majd megszólal a bal oldali hangal, amikor ugye full kussnak kéne lennie. Na hogy is mondjam? Ebben ők nem láttak semmit 
onnantól köszi van részemről. Vicc az egészben hogy mindezt úgy hogy a vásárlás ismerős nevére történt, hogy tréfa nélküli kedvezményes áron történjen a vásárlás.
[ Szerkesztve ]
(#11009) God Vazzeg válasza alázógyík (#11003) üzenetére

Nem tudsz, de azért köszi 
Találmány gyártási joga eladó!

Valakit érdekel 1gb micro sd kártya? Nokia telóból lett kivéve, lényegében vadi új, de oem.
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

ismét új hirdetés
Bővült egy frankó procival

ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Akkor ebben a boltban nem fogok annyira vásárolni . 
előzze meg az allergiás időszakot ..... airfresh.hu
én se
pedig érted, haverja nevére lett véve.
Aztán vihetem el valami szakihoz h cserélje a potmétert (ha csak ez a baja).
Mondjuk már lassan 1 éve viszem 

Kérlek Titeket ne keressetek meg többen privátban, nem fogok senkinek se semmilyen információt adni a dologról! Köszönöm 

Használt Satas HDD-t vennék, bármilyen méretben.
5,25" 1GB 

Hűűű. 
Azt hiszem, ezt most kihagyom. 
(#11018) DeltaPower válasza D@ni88 (#11016) üzenetére

ha mutatsz egy 5,25-ös 1 gigás satás vinyót, el vagy ismerve 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#11019) daninet válasza DeltaPower (#11018) üzenetére
igazából 250 gigás csak annyi a sector hiba, hogy 1 giga használható 
[ Szerkesztve ]
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
(#11020) alázógyík válasza DeltaPower (#11018) üzenetére

Most is arról megy a gép. 

Csak az a kérdés meddig. 
(#11022) DeltaPower válasza alázógyík (#11020) üzenetére

"arról megy a gép" szóval már csak gép alá alátétnek használod? mondjuk egy netbook elfér rajta 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

A magy teszkóban, 50 ft az 5 literes szagos nyári szélvédő mosó
Haveromnak egy ilyen marta meg a festéket a Puntóján annyira, hogy az alapozóig felpattogot
200k-ért festették újra!! Szal csak óvatosan!!
[ Szerkesztve ]

Olasz járgánytól mit vársz?

Jaj haggyukmán...
Akkor ő mást vett, ez egy szagos víz, ráadásul nem tudom h neki milyen autója van, de az én szélvédőmön nincs festék! 
Félre ne értsd, nem védem a teszkós ablakmosót, de ez akkora fake, mint az állat...
Nem mondom h hazudsz, de sztem ő hígítót vett.... vagy a 2 dolognak nincs köze egymáshoz.

Seggíjtek mán me láma vagyok...
Noti, friss windózzal, megy a net, de nem tudsz semmit se frissíteni! 
Tehát meg tudsz nézni mindent a krómmal, foxxal, ievel, de egy rohadt vírusirtót, vagy egy javát, vagy egy fox plugint nem tudsz frssíteni...
nod, comodo, avira stb stb.. semmi nem talált vírust, ráadásul új a rendszer, tehát nem is szabadna....
Há mi a jóisten van itt kérem szépen?!
Mitől nem lehet semmit se frissíteni????

Ó Ó Ó 
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
(#11028) God Vazzeg válasza GrandeP (#11026) üzenetére

hosts fájlt keresd meg, és szedd ki belőle az átirányításokat, utána jó lesz.
(#11029) GrandeP válasza God Vazzeg (#11028) üzenetére

Kipróbálom....
köszi..
(#11030) God Vazzeg válasza GrandeP (#11029) üzenetére

Új winnél csak a 127.0.0.1 van benne alapból, de vannak progik pl a Norton Secu ami telesz@rja.
Majd látod 
(#11032) fero02 válasza God Vazzeg (#11014) üzenetére
MSN-en sem?

Pedig jó lenne tudni, h kik a nem megbízható alakok. Ez nem leégetés lenne, csupán jó tanács a többieknek...gondolom a tag nem meri felvállalni nyilvánosan. 

Keresünk 1 v. több tagot, akinek lenne kedve 7végére jönni egy kis LAN partyra.
Van egy szinte üres lakás, ott lenne. Főleg COD ill. hasonló gámék futnának.

Nagyon úgy tűnik 
Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...

Nyilván érdekel.
Milyen cod, meg miféle gémek?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Cod4 ill. COD6:MW
Talán Worms Reloaded, Dirt2,...

Akkor kiestem...

Hello Kitty Kalandjai? 

Sokkal jobban hangzik 

Hú de rég játszottam Worms-t . 
Mi csak Age of Empires 3-at nyomunk de abban csúnyán kisz*pnátok tőlem, úgyhogy nem megyek 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Valakinek van fasza olcsó hálókártyája?

megy privi
Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...
Már rémlik valami, hogy hackelésre kellett 
God Vazzeg: Lehet bennem van a hiba, de a használt azért olcsóbb mert próbagaros vagy kevés garos. Gar idő után mit vártok?
Nem volt idő tesztelésre, hát ez a rizikó...én is adtam el olyan gépet, tuningot életében nem látott, jöttek érte, levittem, 2-3 hét múlva szól a csákó -közös ismerősünk-, hogy mikor hazavitte nem működött, behalt a lap. Vele elbótoltam, de pl ha pár hónap után szól őt is elhajtom
Érzékenyek ezek a xar számtech cuccok, ez van. Nem hiszem hogy tőlem vettél volna valamit ami nem működik, csak úgy elmondtam mit gondolok... 
New world...old thinking...IBM T60;)
Most szedem épp elő, de stratégiában sose voltam igazán jó 
Velem Grid-del szívná meg a jónép, főleg ha vinnék kormányt is... Cod-dal közelharcban ment az oltás régebben. Csak nem tudom hogy bevinni a gépet Kecsóig 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

van itt valakinek gl960-as chipsetes notija? t2310-et szeretném nagyobbra cserélni, de nem tudom melyik szériát támoatja biztosan.
Az everest azt írta ki hogy fsb support 533 és 800. 5-let? Jövő hétre kinéz egy t4300-as csak azt mondta a tulaj hogy ők már próbálták egy acerban amiben szintén ez a chipset volt és azzal nem ment. 800-as fsb-s a t4300. No itt elakadtam.
Toshiba l40 14h a lapim. Segítsen valaki. 
Kifizeted a bengát, behozlak szívesen 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
(#11050) God Vazzeg válasza Chaser (#11046) üzenetére

Nem érdekel a véleményed, főleg mert nem tudod miről van szó. Háborogtam? Nem. Beszoptam? Be.
Amúgy winyóról van szó, és 100/100 helyett ha jól emlékszem 90/0 %-os volt, azaz full rossz. Nem hiszem hogy az állástól megy tönkre a smart érték benne, de te okos vagy, és majd megmagyarázod