Hányan voltatok?!
1 rendőr 3 embernek felel meg a bíróságon... 
Egyébként igen, elég ha mondja...
...GPS Szervizelés Nálam...

Hányan voltatok?!
1 rendőr 3 embernek felel meg a bíróságon... 
Egyébként igen, elég ha mondja...

én egyedül a szarházit meg ismerem a kútról és mégis megbüntetett mondtam is neki amikor a fekák miatt hívtalak ki nem volt ekkora arcod parasztgyerek
mindegy most már megtanultam a leckét
máshova járhat tankolni
azé se kötöm be magam
majd én megmutatom ,hogy kell megdögleni 
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

Szép jó reggelt! Lenne egy érdekes gondom bajom. Adot egy asrock p4145Gx_pe alaplap 1,8ghz-el és 1 gb-t rammal + egy asus n6200 VGA. felrakjuk a vga drivert és egyszerűen vagy nem tölti be egy nvidia dll miatt vagy csak simán kikapcsol a monitor és újra indul a gép. ha nincs fent az nvidia driver akkor pedig minden szép és jó. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond ?
Válaszotok előre is köszi

[ Szerkesztve ]
Nagyon kemény vagy ma csoki!

akos90: szar op rendszer, szar driver, legrosszabb esetben meghót' a vga.
[ Szerkesztve ]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

op rendszer szűz még és drivert is leszedtünk régebbit legfrisebbet és akkor se jó. Akkor lehet hogy a VGA halt meg ?
[ Szerkesztve ]

Kokány oprendszer?!
Jó driver?!
szerk: akkor igen....driver nélkül milyen?! A 800*600 256 színnel?
[ Szerkesztve ]

igen 800x600 256 megy most driver nélkül
[ Szerkesztve ]

Akkor walszeg ram hibás lett.... gondolom 3D-ben kék halálozik?!
Sajna vagy így használod vagy másikat veszel...
Vga csere. 6200-as amúgy sem képvisel nagy értéket, tnap pont árult bartucc egy X300-at, tökéletes lesz helyette ha nincs game. 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

10000.-ik postra semmi pezsgőbontás, ilyesmi? Szomorú. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Vettem egy 7200-as, 1 Terrás Samsung vinyót. Akit érdekel vmi róla ne tartsa magában. 

Családi / házi poresz minden mennyiségben?! 
(vannak emberek akik format nélkül adják el a winyojúkat?
)
Vacsi új amit vettem, de volt én találkoztam már olyan vinyóval, amiről semmit nem törölt le az előző gazdi.

jahogyja.... én értettem félre... azthittem h bájtokat lehet róla kérni, nem pedig használatból eredő infókat/tapasztalatokat...
No mindegy.. poresz ettől függetlenül jöhet... 
én meg vettem már úgy vinyót a lingvinből hogy hazaérve épphogy megformáztam, hd sentinel azt írta ki hogy 2nap 17 órát ment
oké értem én hogy kipróbálják, de én vadi újat kértem 

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Akkor hát Keresek egy nvidia 6200 vagy hasonló képességekel megáldott videókártyát! 
Ez nagyon beteg 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Naggyon pihent!!

"Formicate Under Command of the King,,

Zsíír
Sovány szakácsban sose bízz!

próbáld meg levenni a frekit, hátha nem hal meg.
Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...

hd3850? 
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Nem egy súlycsoport. 
Ehhez egy X600 passzolna Radeon vonalon. 
Az van hasonló képességekkel "megáldva". 
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

áh ugyan már... majdnem hasonló...

csak hirdetek no 
Hja, akit érdekel a revoltec házikó+fsp táp+hd3850+ekl hűtő+switch, akkor szóljon, nagyon akciósan odaadom annak, aki egyben viszi 
Vagy cserélhetünk is...
Q8300 vagy e5200 is eladó lehet.
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Jah, ha valakit érdekel van egy IBM T23 is eladó... van hozzá wifi, dvd olvasós, halk, netre tökéletes, dvd filmeket simán viszi.

Hejjj! Most töltöttem le kaptam egy DVD-t, 1962-1995 közötti "slágerekkel".
Van közte sok jó is, de találtam néhányat, amit sem én, sem anyámék nem is hallottak.
Ki dönti el, mi a "sláger"? Az eladott lemezek? Nem hinném. Akkor meg mi a f@francért rakták be ebbe a válogatásba? 
Ehh, mindegy. Legalább a "Shalom Israel" nem került be közéjük. ![;]](/dl/s/v1.gif)
MOD: Ja, ezt meg Cirminek. 
[ Szerkesztve ]

Ez legalább bekerült a '92-es válogatásba.

A Szakember.

Beléptem a mátrixba... Ez egy ügynökmenetes vodkavilág! Egészségetekre!

Csuhíí!
Ezek szerint nem csak én rúgtam be ma.

Nálam a házipálesz+házi vörösbor kombó ütött be.

Egyébként is... 
[ Szerkesztve ]

Nóta elalváshoz. 
(A "Reflection of the I" c. szám még erősen jó kis zene Tőlük.) 
[ Szerkesztve ]

Na, lépek, megyek sunázni.

Még valami:
Egy 50 éves nóta, Nektek. 
Az az SZTK keretes szemüveg odab@sz. 
[ Szerkesztve ]

Sokat készülődik ez a lyány. 
Addi is... 

MOD: Túl sokat tököl ez a lyány a feredőszobában. Addig is...

[ Szerkesztve ]

Az éppen működő Zene: Thunder Truck! Thunder truck!!!!
Mindenkinek JÓ sunázást....
A többi már történelem! Hehehhehehhehe!

Tunder TRUCK? Ezt GrandeP-nek kellene hallgatni...
Ja, Harmadik! 
(Neménvótam). ![;]](/dl/s/v1.gif)
MOD2: Mos indulok bulizni egy 18 éves csajjal. Ne irigykedjetek.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Posztoltam estére eleget, úgy látom... 
[ Szerkesztve ]

Vegyetek X600-ast "Coller Master"-el!

Sovány szakácsban sose bízz!

Mi a gond? Kap a VGA-hoz egy ilyet. 
(Mert a gyári elromlott.) 
MOD: Másnapos, kifacsart citrom vagyok. 
[ Szerkesztve ]
Processzor: Intel Core 2 Duo P8400 (2261 MHz, 6 MB L2 cache, 266 MHz FSB)
Lapkakészlet: Intel PM45 + ICH9-M
Memória: 4096 MB DDR2-800
Kijelző: 15,4", 1680x1050, TN+film (Chi Mei N154Z1-L02)
Grafika: NVIDIA GeForce 9600M GT
Hang: Realtek ALC888 Realtek ALC888
Merevlemez: 2,5"-os Western Digital 320 GB
Optikai meghajtó: Optiarc AD-7560S DVD-író
Kommunikáció: Gigabit Ethernet, Intel 5100 Wi-Fi, Bluetooth, Infra
Interfészek: 2 x USB 2.0, D-Sub, HDMI, PC Card slot, audio ki/bemenet, eSATA, FireWire
Extrák: kártyaolvasó, 2,0 megapixeles webkamera, tuning gomb, EREDETI WINDOWS7
Akkumulátor kapacitása: 6 cellás - 51,84 Wh
Méret: 385 x 260 x 27-31 mm 395 x 278 x 27-35 mm
Tömeg: 2,7 kg (6 cellás akkuval)
Garancia: 2011.01.08

Ezeöccá'. 
Na jó, kapsz még egy lityi páleszt mellé. 
(Ha 9 cellás aksival hozod.) ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

S9500 eladó a Vaterán, 20:15-kor jár le ma, ha esetleg érdekel valakit.
Watch HD movies!

Még annyi kiegészítés, hogy ez egy digitális fényképezőgép. 
Watch HD movies!

másnap ilyen korán kelsz? 
Pár héten belül kell nekem 1-2 dolog, ha sürge a pénz régi tagoknak utalom előre az árát.
GF 8600gt/HD 2600xt vga ddr3-mal 6k-ig, doboz, kellékek nem feltétel
2-250GB sata hdd 4.5k-ig, 100/100 sentinel
sata optika 3k-ig, ne ezeréves' szériából legyen
táp 250-300W, lehetőleg FSP 3k-ig
x2 a régi szériából max 6k-ig, lehetőleg brisbane, elég a legkisebb modell is 5k-ért
Mindenre 1 hét próbagart kérek átvételtől.
New world...old thinking...IBM T60;)
Az opitka inkább p-ata legyen.
Grandepé! Találtam egy neked való szuperfilmet
Tegnap iccaka' felébredtem és ment az rtlen valami "horror", az utas neve halál vagy mi a tök. Kis tacskó méretű alienek eszegették az embereket, de annyira mű volt az egész hogy elmondhatatlan
elvileg olyan gyorsan mozogtak hogy közben nem is látszódtak, csak ha megálltak..de akkor is ótvar darabos volt a mozgásuk, az elienekre akarták mintázni őket kis változtatással
volt néhány nagyobb is, azoknak meg a feje úgy járt mintha rángógörcsük lenne, persze mindezt darabosan
és a legjobb, metánt bocsájtottak ki, ha tüzet vágtak hozzájuk elpukkadtak...mindenképp nézd meg ![;]](/dl/s/v1.gif)

350pnr táp érdekel? 
Sziasztok!
Eladóvá vált egy Gigabyte 8800GTS 640mb.
A kártya tökéletesen működik.
Tartozékai: Doboza, (bontatlan)
6-pines csatlakozója
DVi átalakító
TV kábel (egyszer használt)
S videó kábel
HDMI átalakító (zsír új)
CD, és kézi könyv.
Képek:
doboza, tartozékai, kártya_1, kártya_2, kártya_3
3 nap próba garanciát vállalok rá.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★