Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#351) Racecam válasza lipi67 (#350) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem is ajánlottam volna, ennél komolyabb beavatkozás kell. ;] :DDD

u.i.: Nincs különbség. Viszont nem vagyok rendőr, hogy ha "olyat" látok, szolgálatba helyezem magam én mindig abban is vagyok. :D
Egyébként én eddig sem "haragudtam" senkire.

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#352) Gyuri27 válasza Racecam (#336) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Kár volt ezt a témát megint elöhozni. Aki akarta elmondta a véleményét. Aki nagyon nem birt magával az a jogosmodba ment. :DDD
Amúgy meg teljesen igazad van. Nyilt a topik. Egyszerübb lett volna azt írnom, hogy nem szimpi és kész.

Lipi: tescó? Az drága. Viszont kerithetünk valami szökitőt aki nagytételbe olcsóé megszámítja. Már csak az a kérdés veres kell vagy fehér, hány tablettás legyen. Ill édes, félédes, félszáraz, száraz. Az ár a hozzáadott cukor fügvényében változik. :DDD

Sziasztok hölgyek és urak! Csók mindenkinek. [link] egy kis romantikus mjuzik.

tsigalko87: amd procival megy a verda? Miazaz ferrári?

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#353) lipi67 válasza Racecam (#351) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Tom,ezt privikből leszürtem,s hidd el,most(se)nincs szándékomban ilyen témáról beszélni Veled.A Raid vezérlős nekem jobban feküdt :K .
Viszont,ha már így összefutottunk,okosíts már ki,hogy lehet egy normális képem.Asszem jogosult vok.Nem kell extra,csak ne ez legyen.(Hókuszpóktól a cicán át a papucsállatkáig minden jó,kül.elképzelésem nincs.)

Gyuri27: Nem vok boros :( .Sok lesz tőle a savam.Sör-Vodka..az ok!!!

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#354) tildy válasza lipi67 (#353) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Benne van mindkettő.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#355) tsigalko87 válasza Gyuri27 (#352) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Fedélzeti számítógép... igen..:) Amúgy meg nem..:) Céges autó és van benne egy 5000+ ilyen esetekre...

(#356) lipi67 válasza tildy (#354) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mi van benne?
Nem értem!!! :U

közbe meg csináltam egy alulfeszest:),most vettem észre,hogy letelt a 30perc príme[link]

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!Már látom!Csináld meg nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#357) Gyuri27 válasza lipi67 (#353) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Csinálunk olyat vazz? :DDD
Mit találtam neked? [link] ;)

Áhhh egy úrnő :C

tsigalko87: én nagy amd-s vagyok tedd össze da nálam nincs + proci. Milyen az a vészhelyzet amiben előkapod és megvan mentve a világ?

[ Szerkesztve ]

(#358) Racecam válasza lipi67 (#353) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, jogosult vagy. Először ki kellene találni, hogy mit is szeretnél, ez ügyben, ha nincs ötleted, kérj tanácsot a környezetedből. Utána el kell menni a "nyers képpel" az "Arckép szerkesztő" topicba, ahol kollégák segítenek. Ha készen van és tetszik Neked, akkor szépen átrakod ,a kis és nagyképet az "Arckép request" topicba. Kb. ennyi. A szabályokat megtalálod ezeknek a topicoknak az első hozzászólásában.

(#359) lipi67 válasza Gyuri27 (#357) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ennek is 1 szeme van:(
Igaz...Én se nem vok szebb,de vörös sose voltam :D

Racecam: A Tildy félét szeretném!Nem is sürgős,jó lesz dec.6-án ,ha reggelre elhozza a télapó :D
MOD:Ezt csak most vettem észre:"Azt nem is ajánlottam volna, ennél komolyabb beavatkozás kell."
OK! 2:0.-Elvonultam gondolkodni :F (WC-cigi-kávé)

[ Szerkesztve ]

(#360) Racecam válasza lipi67 (#359) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor kövesd az "utasításokat". :)
(Mondjuk azt nem írtad, hogy a manyek (Sziamiau) szeretnél lenni, vagy Hókuszpók? :F )

(#361) Gyuri27 válasza lipi67 (#359) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

1 szem fele annyi csipa! Ráadásul a küklopszok már a görög mitoszokban is szerepeltek. Hókusz meg 40 éves.
Vörös igen, de átszinezhetjük narancsra, zöldre, vagy kékre. :K
Ilyenkor kávé?
Johnny Cash - Personal Jesus szeretem.

[ Szerkesztve ]

(#362) lipi67 válasza Racecam (#360) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mint a filmekben!Tiszta Mission Inp.Ok főnök.Észrevétlenül követem az utasításokat,s ha meló letudva,megsemmísítem magam.(asszem cica szeretnék lenni)

Gyuri27: A cicához kellemes emlékek fűznek,az jó lenne.A mitológiához buta vagyok(borsodi tanulatlan parasztgyerek).Ha meg szinezés..lila/fehér
Ja!ávé meg,még iccaka is jöhet,nincs napszakhoz kötve mint 1eseknek a éhség.

[ Szerkesztve ]

(#363) Pompi válasza lipi67 (#359) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig ez az egyszemü sem lenne rossz ;) De majd összehozunk egy Hókuszpókot (ja vagy, hogy a Cica kell...)

gyors skicc

[ Szerkesztve ]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#364) lipi67 válasza Pompi (#363) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szuper lenne!!!!
Majd 1000 napja vagyok csúf :O

(#365) tildy válasza lipi67 (#362) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azrael a macsek neve.
Van vidamabb csak ha linkelem nem jo. Itt fenn.
Hókuszpók miért nem jó?

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#366) lipi67 válasza tildy (#365) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Te adtad neki?
Túl szomorú,nem?Ha már CICA akkor vidám,beony,de hisz ha vki,Te tudod.

[ Szerkesztve ]

(#367) tsigalko87 válasza Gyuri27 (#357) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Tudod nálunk a cégnél azt hiszik a női fönökök hogy egy proci tönkre megy havi 1 legalább..! Szóval ha valahol beszarik egy proci cseréni kell..! Vagyis ha pl tulmelegszik a gép procit is cserélünk meg lapot is.. persze joformán semmit csak hűtőt de felirjuk a munkalapr hogy bekerült..! Nálam havi 2 intel döglött be.. Nem egy megbízható fajta.. ;] Több felvásárlóm is volt a PH!n.. De az AMD jobban bírja a strapát szó ami szó iparibb.. :R Ezt a gépet is a kocsibol raktam össze.. Annyira szar a készlet kezelésünk.. hogy meg se kottyan ez neki.. Ma még egy általalad lehordott ASUS M2N-E is hozzám kerül mivel az meg rajt van a nevemen.. akkor legyen is nálam nem ugy mint a 770-DS3 ami nincs nálam papiron csak fizikailag.. Már csak egy 22" Monitort kellene vegyek és meglenne minden a boldogsághoz... Na meg egy kuckó.. mivel a számitógép egy benzinkutas kassza ATXes vázában van.. Ma még valami jo coolert kell ugymond magamhoz ölelnem az AMDre.. mert a gyári kicsit csapágyhangú...

(#368) Gyuri27 válasza lipi67 (#362) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Borsodi ne vágjá mán fel (arról legalább sört neveztek el) ájem békési!
Lila/fehér. Hmm te tudod [link], [link], [link] cicák :DDD

tsigalko87: Ruzsa Sándor nak nem volt ennyire kalandos az élete. Azért abban a verdában jobban szétnéznék. Kitudja mi van még ott. :K

[ Szerkesztve ]

(#369) lipi67 válasza Gyuri27 (#368) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

A legjobb sör:)
Éltem Csanádapácán,nekem túl sík volt.Békéscsaba kicsit fura volt nekem,nemtom,hogy miért.Az UTE meg gyerekkorom óta kisér,igaz,ma azt se tudom,hogy kik fociznak ott.Leragadtam Törőcsiknél meg Fazekasnál.
Macsekokat hesszelem.Te! a 3.cica is lehet?

[ Szerkesztve ]

(#370) fekeandras válasza Chaser (#341) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Pont ugyanígy vagyok én is...Egy újat kellett csinálnom mert
lövésem sincs a jelszavamról.Tök gáz. :B

(#371) Chaser válasza fekeandras (#370) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem ez már nagyon rég volt, havi 1x-2x néztem fel..aztán nagyobb szünet volt, és nem jutott eszembe a nick, aztán az meglett, csak a jelszó nem, épp a Chaser című nótát hallgattam, és linux alól voltam, így lett ez :))

New world...old thinking...IBM T60;)

(#372) lipi67 válasza tildy (#365) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Bánom én!Bár egy oian cica..jobb lenne.Csinálj valamit,én nem tok.

(#373) Gyuri27 válasza lipi67 (#369) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Linkeld a cicát a szerkesztőben talán megcsinálják. Áhhh az alföld barátom, a sok folyó. Párja nincs. Tiszta időben a kárpátok vanalait is látni. :K

[ Szerkesztve ]

(#374) shteer válasza Gyuri27 (#368) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az első nagyon jó :C

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#375) lipi67 válasza Gyuri27 (#373) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Azt nem értem,hogy ott a Ruzsa Sándor és a sok kis ravaszdi spanja,hogy a fészkes fenébe tudott elbújni!Hova?
Itt basszus Lilafüred,Aggtelek..Más.
Azé'nekem mindíg is Debrecen marad a best of :K

Az első valóban jó!!! :D

[ Szerkesztve ]

(#376) Chaser válasza Gyuri27 (#373) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy modern Petőfi :C

#375 lipi67: A gazba :F Akkor még nem volt rá törvény, hogy írtani kelljen ;]

(#377) Gyuri27 válasza lipi67 (#375) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A tisza akkor még (és a körösök) nem voltak szabályozva. Az egész egy láp volt. Ott bujdokoltak. Nem nagyon ment utánnuk oda senki mert meghót fulladásilag.

Chaser: a zsacsis tejet emlitettem már?

shteer: hogy a viharba ne lenne jó. :K

[ Szerkesztve ]

(#378) Chaser válasza Gyuri27 (#377) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pejsze, de akkor is a csájém mejjinél maradtam, most is :))

(#379) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

Megy fel az XP az AMDre... nem is gondoltam hogy kompatibilis.. :F

(#380) fekeandras válasza Chaser (#371) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Húha... :U Akkor rám nézve ez még inkább kínos mert az enyém egyáltalán nem volt régi.De annyi minden cikázik száguldozik a kissé ütődött fejemben, hogy egyszerűen nem jut eszembe az a jelszó.Végigpróbáltam minden lehetőséget de semmi.Az az igazán ciki az egészben, hogy az egyik hírdetésemhez volt beszúrva egy link amire szükségem lenne.És nem tudok belépni... :W
Láttál már ekkora LOL-t? :B

(#381) Chaser válasza tsigalko87 (#379) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lol:D

#380 fekeandras: Láttam jah, pl fentebb ;]

(#382) Gyuri27 válasza tsigalko87 (#379) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Hidd el Bill papa a pénzért azt a sz.rt mindennel kompatibilissé tette. Még egy bilivel is akár. Persze az más kérdés, hogy kb most elfogadható minőségű az xp (sp3 nélkül). Kár hogy már lassan idejét múlta. Persze jó munkához idő kell. :DDD

Chaser: vót röhögni? :P

[ Szerkesztve ]

(#383) kicsigeri

kicsigeri
(őstag)

Beszállhatok én is? Van nekem is egy E2140 meg E2160
És éhes vagyok most úgyhogy megyek főzök vacsit :)

(#384) kulerr

kulerr
(őstag)

na ahoi srácok belegabalyodtatok a témába mint kiscica a gombolyagba...fél órába telt mire képbe kerültem, pedig megtanítottak olvasni. :DD azt hiszem :F

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#385) fekeandras válasza Gyuri27 (#382) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Én is csak azért tűröm meg az ikszpét mert a játékok nem mennek jól sem cedegával sem wineal.De már egy ideje (bizonyos külső befolyásoló tényezők miatt :U ) az UHU 2.1 a nyerő nálam.Biztos ami biztos... :U

(#386) kulerr válasza fekeandras (#385) üzenetére

kulerr
(őstag)

ez diplomatikus válasz volt :K :K bizton állíthatom.

[ Szerkesztve ]

(#387) tsigalko87 válasza Gyuri27 (#382) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Amugy nincs gond az AMDvel gyors mint a szél.. XP ablak épp hogy felvillant.. Azt hittem hirtelen restartolt de nem..:) Kis felüdülés az intel után..! Ma már kaptam rá ajánlatot de mindenre egy ezressel kevesebb mint gondoltam.. Amugy jo a cucc.. viszont ami zavaró az új 400as FSP tápok süvitése.. passziv a lap a VGA CPU 900RPMes coolerrel... de az a táp.. ejnye.. hangos.. Na de mind1 érdekes de sztem nem marad sokáig ugyanis nem vagyok otthon sose.. Csak hobbi volt az asztali gép..! Majd ha ujra feltörök lesz egy szép... Meg a monitorom is csak az LCD tv...

(#388) Gyuri27 válasza fekeandras (#385) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azon mennek mit csináljak. Használnék én linuxot is meg phantert is :DDD DeBill papa szépen beásta magát. Menjünk sztrájkolni a birtoka elé. ;)

kulerr: én meg már azt hittem elvesztél. De lám csak olvas, értelmez, olvas, értelmez..... :DDD

tsigalko87: úgy ahogy mondod. Mondjá márkát a tápra.

kicsigeri: jöhetsz persze. De figyelmeztetlek sokat tudunk inni és drágákat :DDD

[ Szerkesztve ]

(#389) tsigalko87 válasza kicsigeri (#383) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

BE:)

(#390) kulerr válasza Gyuri27 (#388) üzenetére

kulerr
(őstag)

:DDD az olvasással nincs is gondom...az értelmezéssel :F na ezt inkább hagyjuk :DD

nem vesztem el csak nap mint nap teletömik a bucimat és ilyenkor érek haza...senki ne menjen intenzív nyelv középre basszus...ezek nem normálisak tuti :O

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#391) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Én csak annyit értettem,hogy Hanyi Istók a lápi ember nem más mint Rúzsa Magdi őse a Sándor,de nem a Jókai útról..

[ Szerkesztve ]

(#392) Gyuri27 válasza kulerr (#390) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem akarok az intenzivre menni hidd csak el. Nyelven meg már van. :DDD
És milyen nyelv kinai? ;)

lipi67: papa üt az 5 tablettás? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#393) kicsigeri válasza tsigalko87 (#389) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

:R

Spagetti lesz a vacsi valaki?

(#394) Gyuri27 válasza kicsigeri (#393) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Dugd be a végét a lan mellé és sebességtől függően átszivom a likon (sajt is legyen rajt). :DDD

[ Szerkesztve ]

(#395) kulerr válasza Gyuri27 (#392) üzenetére

kulerr
(őstag)

English :B ég is a pofám h csak most fogom megtanulni :D
Kínaiul tudok már: Vigyázzz kocsi-kocsiiiiii :DDD

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#396) lipi67 válasza Gyuri27 (#392) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Jaja!Ez nem kannás!Leegyszerűsítettem,szedem a dobozból.
kulerr: Ugye ezt nem akkor mondják ha beindul a zsuk?

[ Szerkesztve ]

(#397) Gyuri27 válasza kulerr (#395) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én még 32 létemre nem szántam rá magam. pedig kéne, legalább egy alap fok. Szóval evribodri.
Óccó eeg háromszá sok kétszá.

lipi67: doboz? Milyen pálinka az olyan?

[ Szerkesztve ]

(#398) tsigalko87 válasza Gyuri27 (#394) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

krimpeljen meg 8 spagetti tésztát.. töretlenül... kostoloba faßom negyogy már ne legyen ölég..:)

Ha valaki úgy érezné hogy hirtelen felindulok.. AZJÓLÉRZI! de nem ellene irányul.. csak ugy az éterbe kikiálltom mekkora egy tirpák vagyok..:)

(#399) Gyuri27 válasza tsigalko87 (#398) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

LOL

Ha úgy gondolod barátságból én is mondhatom, hogy ekkora gumicsimmás parasztot nem hordott a hátán a föld. (akarod?)

(#400) lipi67 válasza Gyuri27 (#397) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem 5,12 tablettás,s a páleszt utána kell inni.-Ha még megtalálod az üveget-

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.