Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) tildy válasza TeeBee73 (#25) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beteg.Hisztizik.És nem akar enni :( :O

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#52) kulerr

kulerr
(őstag)

Köszi a tanácsokat srácok..körül is nézek mi a felhozatal :R , de előszőr azért besassantok az apróba ki tudja hátha...

Tildy: adjál neki mézes kukut...vagy küldök neki én mézest(54 fokos!!)! attól még jó kedve is lesz. :C

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#53) shteer válasza kavicssli (#38) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aha, van egy tripla meg egy dupla radim :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#54) fekeandras válasza kavicssli (#50) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Ha jól emlékszem 30fölött volt még 1,5éve.Válogatott jó minőségű alkatrészekből készült cucc.Megyek bankot rabolni!Kell nekem egy belőle!!! ;]
Voltam tavaly egy lanparty-n ahol az egyik srácnak DFI lapban 2,9Ghz-n stabil volt a 3200+ procija.

(#55) fekeandras válasza tildy (#51) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Már fent van nálad?Úgyértem hogy marad is fent?

(#56) kavicssli válasza fekeandras (#54) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem annó Asus A8N-SLI lapom volt egy 3200+Venice iletve 2db 6600GT társaságában! :D

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#57) Gyuri27 válasza fekeandras (#47) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Igen. Új, dfi és gari is van rá. Nem akartam 4-5 k-s ezer éves lapokat linkelni mert annak nincs értelme. Sies barát már csak három van. Ha nem jön összer a lé össze dobjuk neked itt a totyikba. :DDD

kavicssli: burzsuj. 2 6600gt? Nem is ismertem személyesen embert akinek csak egy is lett volna. :DDD

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#58) lipi67 válasza Foglalt név (#21) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Te!Most már bármilyen topikba írunkTe fel fogsz tünni?Lassan már a csapot se merem kinyitni...

fekeandras: ma pont egy hete, hogy fenn vagyok.

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#59) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ééééhes vagyok, lassan ér ide a pizza :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#60) fekeandras válasza lipi67 (#58) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Csak összejött.Majd kereslek mert (valamikor mostanában) fent leszek egy darabig én is.Gyógyuljááá! ;)

Gyuri27(#57): Adjak bankszámlaszámot? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#61) kavicssli válasza Gyuri27 (#57) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hardcore kollegával elsők között voltunk itt a PH-n akiknek SLI-s rendszere volt! :DD
Milyen szép idő is volt amikor 41.000ft volt a 3200+ és 37.000ft a 6600GT-nek darabja :DDD

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#62) fekeandras válasza lipi67 (#58) üzenetére

fekeandras
(őstag)

"ma pont egy hete, hogy fenn vagyok"

Bazz ez ám a durva alvászavar!!!

(#63) Gorneck23 válasza kavicssli (#56) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szintén hasonló felállásba toltam anno... :D

(#64) shteer válasza shteer (#59) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

megjött :C juhtúrós :)

(#65) tildy válasza fekeandras (#62) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezt nem én írtam,hanem tildy :K Aludni kben még tudok:)-Most kapok enni!!!!Annyira beleélte magát a 2xxx-be,hogy teljesen elfelejtkezett rólam.Ha leprás lennék azt se látná :O(lipi67)

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#66) Gyuri27 válasza fekeandras (#60) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azért hogy dfi amd lapod legyen? Simán. :DDD

(#67) TeeBee73 válasza shteer (#64) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

U2-úrós? :DDD

Jó étvágyat! :D

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#68) shteer válasza TeeBee73 (#67) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

U2-rós :K

teleettem magam :D mozdulni sem bírok

(#69) kulerr válasza shteer (#68) üzenetére

kulerr
(őstag)

van ez így...fojtsd meg egy sörrel, aztán terpeszkedj és várd a hatást :DD

[ Szerkesztve ]

(#70) TeeBee73 válasza kulerr (#69) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Tiszta Kispál... :DD

OFF-oljunk is egy kicsit... :D

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#71) krammerka válasza kulerr (#69) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ez a lefojtásos dolog nállam bejött :C

TeeBee:csodálatosan szép eredmény :C
Tudod hol a helye..................... ;)

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#72) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

fura ez az egész....visszanézek amoda

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#73) kulerr válasza lipi67 (#72) üzenetére

kulerr
(őstag)

vissza ne nézz, csak előre!!! pajtás :D

krammerka: ha te tudnád nálam hányszor!! meg is látszik rajtam :D

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#74) Gyuri27 válasza lipi67 (#72) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Most, hogy mindenki itt leledzik, szerinted mi lehet ott? Az egész totyikot megette a por és tiszta pókháló minden :DDD

[ Szerkesztve ]

(#75) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ismét törlödött jónéhány hsz. a régi pókhálós topikból.............. :U
Úgylátszik tényleg teljesen ki akarják nyírni................ :U

[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#76) Gyuri27 válasza krammerka (#75) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Hagyd a picsába. Mert ha nem megy oda senki a modik belátják egy szakmai totyik magatól nem marad életben. Törlés: ebből most presztizs van csinálva kérem. Még egy ok, hogy ne irjon oda senki. Rossz lenne egy ban egy remegő kezú új moditól. :DDD

(#77) kulerr válasza Gyuri27 (#76) üzenetére

kulerr
(őstag)

ja azt ne is mond! erre is hivatkoztak, pedig tudta a franc h most lett az meg őszintén kit érdekel?nagyon sokan nem a rangod nézik habár lehet h ez volt most is az alapbaj..hmmm

[ Szerkesztve ]

(#78) fekeandras válasza krammerka (#75) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Akkor most kezdjem el sorolni azokat a szakmai(nak nevezett) topikokat amikben még durvábban megy a masszív off-olás?Miért pont ez szúrja a moderátorok szemét?Nálunk a "szakmaiban" nem sok munkájuk akadt.
Na mindegy. :(((

Mod: Most, hogy létrejött ez a topik megszületett még egy érv, hogy a régit záratni lehessen. :(

[ Szerkesztve ]

(#79) Gyuri27 válasza fekeandras (#78) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem kell odamenni! Legalábbis én nem szoktam oda ahonnan előtte kidobtak, mégha utánna hívmak is (volt ilyen). A totyik súllyedjen csak el. Akkor lesz nekünk igazunk. Addig nem sajnos.

Miért zárnák a régit? Nincsenek már ilyen procik?

(#80) fekeandras válasza Gyuri27 (#79) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Az én hsz.-eim nek a 90%-a is eltűnt.Ez van, fejethajtok az akaratuk előtt.De egyet nem értek vele.Mindegy szerintem lépjünk túl ezen.Felesleges ezen tovább rágódni... :K
Jó kis lap az a DFI.Pörög az agyam rendesen... ;)

[ Szerkesztve ]

(#81) kulerr válasza Gyuri27 (#79) üzenetére

kulerr
(őstag)

végülis igazad van, de ez a módszer...na az azért nem semmi.

[ Szerkesztve ]

(#82) shteer válasza krammerka (#75) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Űzött vadként bolyongok,
Vadásznak rám
Jól tudom.

:)

(#83) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

szevesztok.. ;)

(#84) kulerr válasza tsigalko87 (#83) üzenetére

kulerr
(őstag)

Isten hozott!!

legalább idetalál a társaság :R :R
Látom voltál felénk, miért nem szóltál??

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#85) tsigalko87 válasza lipi67 (#72) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Sztem hagyjuk a ...csába azt a topikot... itt is ugyanaz megoldhatő...

(#86) fekeandras válasza tsigalko87 (#85) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Ez igaz...

(#87) lipi67 válasza Gyuri27 (#74) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én írtam,de eltünt megint.Az lesz a"Petőfi"topik.(Tildy szerint"szürke szamár")Csak ha vki betéved oda és lenne kérdése...Mert ugye itt nem lehet.S ki a fenét érdekel a hsz szám.Én szívesen leszek közlegény vagy kisdobos:)

Tildy most mondta:Hát a szürkeszamár úgy eltünik a ködben mint a picsa..Én mondom,bolond ez a lány:)-de szeressem-

[ Szerkesztve ]

(#88) bolcsodal

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Abetyárját..kicsit elkap a gépszíj nem nézek rá a totyikra néhány napot, erre szétdúlják az egészet... :(

Engem sepeciel nem zavart a sok OFF. Ha kellett valami info kérdeztem, vagy használtam a keresőt!

Namind1, remélem lenyugodnak a kedélyek, felesleges ilyen szarságokon pörögni... :(

They drew first blood....

(#89) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép estét mindenkinek a melóhelyemről :D

(#90) lipi67 válasza kavicssli (#89) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Akkor Neked nem is annyira szép...Mi jót csinálsz ott?(procit stb ne írj bele:) )

(#91) kavicssli válasza lipi67 (#90) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Debrecenbe a National Instruments dolgozok mint AOI technikus ami annyit jelent minőségellenőr vagyok!A az amerkai hadiparnak és a NASAnak is gyártunk cuccokat.De inkább automatizáló és kommunikációs paneleket rendszereket terverezünk/készitünk! Itt egy kép hogy milyen helyen vagyok [link] :D

Ja legutóbb a a Francia-svájci CERN központba készítettünk 56 vezérlőegységet 2.000.000$ értékbe! Szóval ha látjátok a fekete lyukat gondoljatok rám :DDD

[ Szerkesztve ]

(#92) bolcsodal válasza kavicssli (#91) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ugye a hűtőrendszer vezérlőegységét nem ti terveztétek a hadrongyorsítóba? :DDD

They drew first blood....

(#93) fekeandras válasza kavicssli (#89) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Jó munkát. :D
Pff.Ha nekem ilyenkor melóznom kéne... inkább konnektorba vizelnék! ;]

Mod: Akkor a te kezed is benne lesz! :DD

[ Szerkesztve ]

(#94) kavicssli válasza bolcsodal (#92) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem nem! :DDD

(#95) kavicssli válasza fekeandras (#93) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem jól ellenőríztem a paneleket! :DDD :U

A Marsra amit felküldtek kis robot autót abba is mi csináltunk néhány zalkatrészt! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#96) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jelentkezek én is :D
Én egyetértek a modikkal, egy ideje az E2xxx topik szinte csak OFF volt...

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#97) kavicssli válasza Aggregátor (#96) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csőváz!

(#98) fekeandras válasza kavicssli (#95) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Nem volt túl meggyőző... :U

(#99) lipi67 válasza fekeandras (#93) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mibe a konnektorba? :D (lipi)
kaviccsli: akkor miattatok áll az egész jövő tavaszig. ;] (tildy)
aggregátor : hát mert te is jól eltűntél onnan!

[ Szerkesztve ]

(#100) shteer válasza kavicssli (#95) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pl a fékezőernyőt? :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.