Beteg.Hisztizik.És nem akar enni

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Beteg.Hisztizik.És nem akar enni

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Köszi a tanácsokat srácok..körül is nézek mi a felhozatal
, de előszőr azért besassantok az apróba ki tudja hátha...
Tildy: adjál neki mézes kukut...vagy küldök neki én mézest(54 fokos!!)! attól még jó kedve is lesz. 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
aha, van egy tripla meg egy dupla radim 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Ha jól emlékszem 30fölött volt még 1,5éve.Válogatott jó minőségű alkatrészekből készült cucc.Megyek bankot rabolni!Kell nekem egy belőle!!!
Voltam tavaly egy lanparty-n ahol az egyik srácnak DFI lapban 2,9Ghz-n stabil volt a 3200+ procija.

Már fent van nálad?Úgyértem hogy marad is fent?
Nekem annó Asus A8N-SLI lapom volt egy 3200+Venice iletve 2db 6600GT társaságában! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Igen. Új, dfi és gari is van rá. Nem akartam 4-5 k-s ezer éves lapokat linkelni mert annak nincs értelme. Sies barát már csak három van. Ha nem jön összer a lé össze dobjuk neked itt a totyikba. 
kavicssli: burzsuj. 2 6600gt? Nem is ismertem személyesen embert akinek csak egy is lett volna. 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Te!Most már bármilyen topikba írunkTe fel fogsz tünni?Lassan már a csapot se merem kinyitni...
fekeandras: ma pont egy hete, hogy fenn vagyok.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
ééééhes vagyok, lassan ér ide a pizza 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Csak összejött.Majd kereslek mert (valamikor mostanában) fent leszek egy darabig én is.Gyógyuljááá! 
Gyuri27(#57): Adjak bankszámlaszámot? 
[ Szerkesztve ]
Hardcore kollegával elsők között voltunk itt a PH-n akiknek SLI-s rendszere volt! 
Milyen szép idő is volt amikor 41.000ft volt a 3200+ és 37.000ft a 6600GT-nek darabja 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

"ma pont egy hete, hogy fenn vagyok"
Bazz ez ám a durva alvászavar!!!
Szintén hasonló felállásba toltam anno... 
megjött
juhtúrós 
ezt nem én írtam,hanem tildy
Aludni kben még tudok
-Most kapok enni!!!!Annyira beleélte magát a 2xxx-be,hogy teljesen elfelejtkezett rólam.Ha leprás lennék azt se látná
(lipi67)
[ Szerkesztve ]

Azért hogy dfi amd lapod legyen? Simán. 

U2-úrós? 
Jó étvágyat! 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
U2-rós 
teleettem magam
mozdulni sem bírok

van ez így...fojtsd meg egy sörrel, aztán terpeszkedj és várd a hatást 
[ Szerkesztve ]

Tiszta Kispál... 
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
ez a lefojtásos dolog nállam bejött 
TeeBee:csodálatosan szép eredmény
Tudod hol a helye..................... 
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

fura ez az egész....visszanézek amoda
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

vissza ne nézz, csak előre!!! pajtás 
krammerka: ha te tudnád nálam hányszor!! meg is látszik rajtam 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Most, hogy mindenki itt leledzik, szerinted mi lehet ott? Az egész totyikot megette a por és tiszta pókháló minden 
[ Szerkesztve ]
ismét törlödött jónéhány hsz. a régi pókhálós topikból..............
Úgylátszik tényleg teljesen ki akarják nyírni................ 
[ Szerkesztve ]
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

Hagyd a picsába. Mert ha nem megy oda senki a modik belátják egy szakmai totyik magatól nem marad életben. Törlés: ebből most presztizs van csinálva kérem. Még egy ok, hogy ne irjon oda senki. Rossz lenne egy ban egy remegő kezú új moditól. 

ja azt ne is mond! erre is hivatkoztak, pedig tudta a franc h most lett az meg őszintén kit érdekel?nagyon sokan nem a rangod nézik habár lehet h ez volt most is az alapbaj..hmmm
[ Szerkesztve ]

Akkor most kezdjem el sorolni azokat a szakmai(nak nevezett) topikokat amikben még durvábban megy a masszív off-olás?Miért pont ez szúrja a moderátorok szemét?Nálunk a "szakmaiban" nem sok munkájuk akadt.
Na mindegy. 
Mod: Most, hogy létrejött ez a topik megszületett még egy érv, hogy a régit záratni lehessen. 
[ Szerkesztve ]

Nem kell odamenni! Legalábbis én nem szoktam oda ahonnan előtte kidobtak, mégha utánna hívmak is (volt ilyen). A totyik súllyedjen csak el. Akkor lesz nekünk igazunk. Addig nem sajnos.
Miért zárnák a régit? Nincsenek már ilyen procik?

Az én hsz.-eim nek a 90%-a is eltűnt.Ez van, fejethajtok az akaratuk előtt.De egyet nem értek vele.Mindegy szerintem lépjünk túl ezen.Felesleges ezen tovább rágódni... 
Jó kis lap az a DFI.Pörög az agyam rendesen... 
[ Szerkesztve ]

végülis igazad van, de ez a módszer...na az azért nem semmi.
[ Szerkesztve ]
Űzött vadként bolyongok,
Vadásznak rám
Jól tudom.

Isten hozott!!
legalább idetalál a társaság
Látom voltál felénk, miért nem szóltál??
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Sztem hagyjuk a ...csába azt a topikot... itt is ugyanaz megoldhatő...

Én írtam,de eltünt megint.Az lesz a"Petőfi"topik.(Tildy szerint"szürke szamár")Csak ha vki betéved oda és lenne kérdése...Mert ugye itt nem lehet.S ki a fenét érdekel a hsz szám.Én szívesen leszek közlegény vagy kisdobos
Tildy most mondta:Hát a szürkeszamár úgy eltünik a ködben mint a picsa..Én mondom,bolond ez a lány
-de szeressem-
[ Szerkesztve ]
Abetyárját..kicsit elkap a gépszíj nem nézek rá a totyikra néhány napot, erre szétdúlják az egészet... 
Engem sepeciel nem zavart a sok OFF. Ha kellett valami info kérdeztem, vagy használtam a keresőt!
Namind1, remélem lenyugodnak a kedélyek, felesleges ilyen szarságokon pörögni... 
They drew first blood....
Szép estét mindenkinek a melóhelyemről 

Akkor Neked nem is annyira szép...Mi jót csinálsz ott?(procit stb ne írj bele
)
Debrecenbe a National Instruments dolgozok mint AOI technikus ami annyit jelent minőségellenőr vagyok!A az amerkai hadiparnak és a NASAnak is gyártunk cuccokat.De inkább automatizáló és kommunikációs paneleket rendszereket terverezünk/készitünk! Itt egy kép hogy milyen helyen vagyok [link] 
Ja legutóbb a a Francia-svájci CERN központba készítettünk 56 vezérlőegységet 2.000.000$ értékbe! Szóval ha látjátok a fekete lyukat gondoljatok rám 
[ Szerkesztve ]
De ugye a hűtőrendszer vezérlőegységét nem ti terveztétek a hadrongyorsítóba? 
They drew first blood....

Jó munkát.
Pff.Ha nekem ilyenkor melóznom kéne... inkább konnektorba vizelnék! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mod: Akkor a te kezed is benne lesz! 
[ Szerkesztve ]
Remélem nem! 
Remélem jól ellenőríztem a paneleket!

A Marsra amit felküldtek kis robot autót abba is mi csináltunk néhány zalkatrészt! 
[ Szerkesztve ]
Jelentkezek én is
Én egyetértek a modikkal, egy ideje az E2xxx topik szinte csak OFF volt...
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
Csőváz!

Nem volt túl meggyőző... 

Mibe a konnektorba?
(lipi)
kaviccsli: akkor miattatok áll az egész jövő tavaszig.
(tildy)
aggregátor : hát mert te is jól eltűntél onnan!
[ Szerkesztve ]