Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#501) Gyuri27 válasza lipi67 (#498) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Norvég kiosztás lol. Jó hogy nem arabot vettél. :DDD

Bevallom férfiasan igen. Nem gyártottak a szenyók jó amd-s lapot. Erre én megvettem az abit környékén lévő összes földet és fölszántattam. Így tönkre mentek. Ez történ, nagy vonalakban.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#502) kulerr válasza Gyuri27 (#478) üzenetére

kulerr
(őstag)

Gyuri bátya! én nevetek :O :O

azért egy burkolt röhej belefér :DDD

egy kis piaci: valakit nem érdekel egy kombájn kétsoros vetőgéppel?? Aki eladja bérbe tod lovat is biztosítani... :D

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#503) lipi67 válasza Gyuri27 (#501) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ő vette Te!Nem én!
Tudtam basszus!Éreztem amikor először beszéltünk,itt valami büdös!(nem tudtam még,h mi,azt hittem trágyázás után néztél be.)Felszántattad..Persze!Te földhözragadt AMD-s vagy! :DDD

kulerr: Nyiss neki egy topikot.-Te is kász vagy-

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#504) tildy válasza lipi67 (#498) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Höhh... Jobban tudod mint én.
Amúgy ha nem vetted volna észre, bár norvég a bill (azért norvég, mert ott vettem, ott 2 év világgar volt rá, én is ott éltem 3 hónapot, meg valamin szakdolit is kellett írni. DVD író azért jó lenne bele) , de vannak rajta szép ungarische betűk (ragasztva).
Bár furcsállom, hogy nem szidod ezt a notim:U

Amúgy, nem, nem csinált még ilyet a kütyü,a memkártyaolvasót meg elhoztam.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#505) Gyuri27 válasza kulerr (#502) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nevess jobban. Kombájnon nincs vetőgép te sarlatán. Átakarsz verni úgy látom én, te aszfalt betyár. :DDD

pipikém: a földművelő nem paraszt és nem büdös. Az ujgazdag kö..g az igen, büdös paraszt. :DDD

tildy: (szép úrnőm) ott nem volt legalább angol kiosztás? Itthon is kapni kinait is meg oroszt is kis utánjárással.

[ Szerkesztve ]

(#506) tildy válasza Gyuri27 (#505) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem volt. Kérdeztük. Ők ilyen "nacionalista" népek...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#507) kulerr válasza lipi67 (#503) üzenetére

kulerr
(őstag)

Én ma totál! Mindjárt csapra verek egy 7 decist az idei 52 fokosból. :D

Gyuri junivörz vetőgép! Arat-szánt -vet...saját fejlesztés...A legnagyobb gondom az volt hova kerüljenek a marhák!
De paraszt gyerek nem szarozik: a kombájnra kerültek. Közvetlen a vezetőfülke mellé :DDD Hogy otthonosan érezze magát a drájver :DD

[ Szerkesztve ]

(#508) lipi67 válasza tildy (#504) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szivem!Hogy a francba ne vettem volna észre,hisz ha elkerülte volna a figyelmemet :F ,Te naponta elmondtad..Bár írni..azt nehezen tudtam,mint minden notin.Miért szidnám?Intel...

Kva élet!Elvitted az kártyaolvasót?F@sza..Bogi ki fog készíteni.Szép ez az élet!Vagy Ő vagy Te..

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#509) lipi67 válasza tildy (#506) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mi?IMÁDOM NORVÉGIÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Ne piszkálj a blade-be szivem :K

(#510) Gyuri27 válasza kulerr (#507) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Olyan nincs. Érted? Nem van! Te nem egy zártosztályról irogatsz? Ahova paraszt kórral kerültél be? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#511) kulerr válasza Gyuri27 (#510) üzenetére

kulerr
(őstag)

Na te oszt honnét tudod he? :D

[ Szerkesztve ]

(#512) tildy válasza lipi67 (#508) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elhoztam, de egy cseppet se aggódj(on) most rendeltem ebayen neki egyet. Ha tudnád, mennyibe került ....(1 borsodi ára sincs...) Oda szálltják a nevére.

(#513) Gyuri27 válasza kulerr (#511) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én vagyok Napóleon. :K

(#514) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kicsit everesteztem:U
Alaplap:
CPU típusa AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+
Alaplap neve Chaintech 7NJS ZENITH (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce2 SPP

AthlonXP 2400+ 2000 MHz Chaintech 7NJS ZENITH nForce2-SPP Dual DDR400 3-3-3-8 CR1

Memória olvasás: 2087 MB/mp

Memória írás 2117 MB/mp

Memória másolás 2055 MB/mp

Memória késleltetés 128.6 ns

CPU Queen: 3148

CPU PhotoWorxx 6424

CPU ZLib 10803 KB/mp

CPU AES 2544

FPU Julia 1385

FPU Mandel 544

FPU SinJulia 2625
Gondolom én vagyok leghátula sorban :U :o

[ Szerkesztve ]

(#515) lipi67 válasza tildy (#514) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Alakulsz szivem!
Az eredményeket ne beszéljük ki,de az akarat..Lesz még ebből halottasmenet:)

-Nem vagyol hátul,nincs sor.. :D -
a ramod időzítésén szoríthatsz egy kicsit,asszem.
23-án..
Mi az a kutyü?

(#516) lipi67 válasza kulerr (#507) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Gyá de jó neked!Suliba vótál?(faiskola?)

Gyuri21: "pipikém: a földművelő nem paraszt és nem büdös. Az ujgazdag kö..g az igen, büdös paraszt. "-ezt nem is láttam.Bölcs embör vagyol!

[ Szerkesztve ]

(#517) shteer válasza tildy (#514) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

7végén beszállok a versenybe egy 2600+ barton konfiggal :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#518) lipi67 válasza shteer (#517) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:DD :D :DD

(#519) shteer válasza lipi67 (#518) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ne nevess, VIA chipsetes lappal indulok. kicsit sem vicces. siralmas.

:DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#520) lipi67 válasza shteer (#519) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Bátor!!!!!!!
Bár az Abit VT 6-os lap nagyon jó kis lap volt és viás

(#521) tildy válasza shteer (#517) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bartonnal úgy elversz... ÖRöm lesz nézni... BÁÁÁR ha lesz segítségem tuningban , akkor :U ;] :U

[ Szerkesztve ]

(#522) lipi67 válasza tildy (#521) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ok.Holnap este belepiszkálunk..

(#523) tildy válasza lipi67 (#522) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szegény shteer.... :( :DDD
Muszáj annak lenni, holnap nagy nap van :U :K

[ Szerkesztve ]

(#524) lipi67 válasza tildy (#523) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ne hidd,nem biztos,h az lesz az első..(amd)

[ Szerkesztve ]

(#525) lipi67 válasza tildy (#523) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Minek muszáj???????????
A nagy nap az Ok,a másikat nem,vagy félreértem.. :B :K :U

(#526) tildy válasza lipi67 (#525) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A nagy napot tudod. Bár inkább. Ez lassan inkább szégyelnivaló mint nagy nap.
De ... Nem kéne alulmaradni.
Mármint shteer amdjével szemben

Én? ALUL ? Szó sem lehet róla;)

[ Szerkesztve ]

(#527) lipi67 válasza tildy (#526) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Majd pénteken felülkerekedünk,de holnap még..Te maradsz alul..

-Attól még uralod a helyzetet :D-Ok ,oldalazz

[ Szerkesztve ]

(#528) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Másodika van.Na akkor:Ezen a napon megszületett Tóthék jánya,azzal a feltett szándékkal,hogy az őrületbe kergessen,s feladatát szinte maradéktalanul végre is hajtja.BOLDOG SZÜLINAPOT szivem!Hanyadik is?18? :B :D A többit majd holnap ha tuningolunk...

[ Szerkesztve ]

(#529) fekeandras válasza shteer (#517) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Milyen verseny?Van s462 lista is vagy mi? :F
Csak mert van egy ilyen félkonfigom.

(#530) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Részemről is Boldog Szülinapot. :K

(#531) lipi67 válasza fekeandras (#529) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Bármi ami tuning,nincs diszkrimináció!(Huhh,ezt én írtam :Y )Mér nem aluszol?
jerj hát [IDE]

[ Szerkesztve ]

(#532) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Na Jányom ez egy előszülinapi,nem sok rohangál itt a ph-n belőle(sztem 1se)
Majd meg fagytam magam,de olyan határeset volt a procinak(érzi azt az ember).Télen..lessz itt 4,6GHz:)
[E8400 3GHz@4518MHzPrimestabil ;) ]-Az utolsó 2 szám nem az életkorod :D

[ Szerkesztve ]

(#533) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Próbáltam javítani,2x dobott el.Elfáradtam magam(18 órája szarakodok..)Mén aludni(ha tudodk)Joccakát!

[ Szerkesztve ]

(#534) krammerka válasza lipi67 (#533) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!!

Szép volt Lipi :C :C

Tildy: Boldog Szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!! :C :C

[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#535) lipi67 válasza krammerka (#534) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Még aaalig látok

(#536) shteer válasza fekeandras (#529) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem tudok róla h lenne, de úgy néz ki csak jövő 7végén tesztelünk :) jövő 7en upgrade-eljük a gíípet, 1600+ -> 2600+ :D

(#537) lipi67 válasza shteer (#536) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Jövő 7?
Mi a baj,égett a pokol és megittad a vizet? :DDD

(#538) Chaser válasza tildy (#521) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

...akkor is:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#539) lipi67 válasza Chaser (#538) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Kis bizakodó,köszi a bizalmat-kben..vszínü:)
Amógy jónagyot!

(#540) tildy válasza krammerka (#534) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

krammer, fekeandras : aranyosak vagytok :B

(#541) lipi67 válasza tildy (#540) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!És Én???
"Istenátka"

(#542) KMT válasza tildy (#540) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Azt hittem idősebb vagy. :)

Azért boldog szülinapot!

Talán kellene neked egy PH nagyhölgy rang?! :))

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#543) shteer válasza lipi67 (#537) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem, nem ér fel pestre a cpu a 7en

vizet igyon a ló :DDD

(#544) Chaser válasza lipi67 (#539) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyobbat :K

(#545) lipi67 válasza shteer (#543) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én is félek a víztől,bár..tuti cukros(nem bácsi,BETEG)vagyok,sokszor késztetést érzek,hogy igyak:)

Chaser: Inaktív vagyol mostanában,mi a baj?

KTM: "Hanyadik is?18? :B :D -Szerinted? :Y

[ Szerkesztve ]

(#546) fero02 válasza lipi67 (#528) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

19XX.10.02...
Tóthéknál gyermek született...Ildikó
Jászalsószentgyörgy

19XX.10.02...
Tóthéknál gyermek született...Ferenc
Szarvas

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

És mindketten Ph!-znak. Furcsa véletlen.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#547) Chaser válasza lipi67 (#545) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nemrég jöttem haza, éjszakás voltam ;)

(#548) fekeandras válasza Chaser (#547) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Akkor jó reggelt!(napot vagy éjszakát ahogy tetszik) Rühelltem éjjel melózni.Áhh...Halál unalmas volt.

Mod:De most komolyan ha lenne s462-es táblázat akkor neveznék.Csak egy proci kéne + 1jó procihűtő kéne...
De mielőtt Gyuribá megörülne azért nálam még az Intel marad a favorit!!!Mert az AMD már nem elég Inteligens!

;]

[ Szerkesztve ]

(#549) lipi67 válasza fero02 (#546) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Akkor NEKED IS SOK BOLDOG SZÜLINAPOT-Ha a szivem lemarad,remélem nem bántalak meg vele.. :D Te is 23:45-kor születtél?Akkor kajakra befarcolok.. :K
Chaser: Pihenj akkor barátom! :D
fekeandras: Most mondhatod nyugodtan!Nem hallja meg!(György barátunk éppen Dózsa drukkelekkel tárgyal álmában,s fel akar kelni!!!)

[ Szerkesztve ]

(#550) fekeandras válasza lipi67 (#549) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Dózsa drukkerekkel??? :((
Mííííííííícsodaa??? :(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.